Header

Fick någon sorts form av magsjuka natten mellan tisdag och onsdag och fick stanna hemma ifrån jobbet, hela onsdagen gick jag och mådde illa och kunde knappt äta något men jag spydde inte, idag har det dock varit bättre och jag har försökt varit ute på gården en stund för att få frisk luft. Dock får jag ju inte komma tillbaka till mitt jobb förrän måndag då vi är väldigt stränga med att man ska stanna hemma 48 timmar efter att man haft senaste krämpan, så jag försöker ta det lugnt, se på lite serier och andas.

Sitter ute just nu och på riktigt suger i mig solen, man känner verkligen hur mycket piggare man blir av den och om det är något jag behöver bli så är det piggare.
Sen den 2 mars har allt stannat upp för ett tag. Gick till hm förra fredagen för jag inte har sett en enda butik (i princip) på nästan två månader. Kände att jag behövde köpa något nytt och unna mig något fint, dock hittade jag bara två tröjor, but still, alltid något.

Hjärnan går just nu extremt mycket på lågvarv men jag tillåter den samtidigt att göra det för jag förstår att det tar extremt länge att komma tillbaka på banan efter att man förlorat någon närstående. Visst rullar livet på nu som det gjorde förut, men det känns på något sätt helt annorlunda och varje morgon är en till dag som jag måste klara av. Det är väldigt skönt att jag jobbar till sista juni och sen får vara ledig hela juli och halva augusti, jag behöver det något enormt efter att ha jobbat så otroligt länge, på olika arbetsplatser, men ändå 3 år i sträck. Det ska bli så skönt att bara få vara och göra saker som jag tycker om! Har faktiskt gjort en bucket list som jag och mina vänner ska göra, bara för att ha ett mål. Just nu, i situationen som jag är i, så är det inte så lätt att se fram emot saker men jag försöker iallafall och det är det viktigaste.
Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På tisdag fyller fasters prinsessa 3 år, men hon hade kalas idag! Hon fick väldans många fina presenter och av mig fick hon ett par superfina adidas skor och en såpbubbelblåsare (stavningen på den alltså).

Veckan som varit har varit extremt tung så det kändes skönt att bara få vara med lite familj en stund och sen ta det lugnt hemma. Har varit på långa promenader varje dag i ungefär två veckor nu så jag känner mig iallafall lite lättare, inte fysiskt utan psykiskt, och det är väldans skönt. Hoppade faktiskt studsmatta igår och blev som barn på nytt! Fan vad kul det var, varför gör jag inte det oftare?!? Bra fråga...
Hoppas ni kommer att få en bra start på veckan, Kisses&Hugs

Likes

Comments