Header

Jag som aldrig kan få nog av örngott och påslakan i fina tyger och sköna material måste tipsa om dessa Mix & Match från Åhléns. Ett örngott kostar 49kr och ett påslakan 99kr om jag inte misstar mig och det finns så många otroligt fina färger och mönster på dessa! Perfekt till sommaren då man vill kanske ha lite färg i sovrummet men inte lägga ut så mycket pengar!
Puss&kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det finns absolut inget bättre än när sommaren börjar komma och kvällssolen lyser in i sovrumsfönstret, man får ett speciellt sorts pirr i kroppen och kan knappt sova för att man längtar till sena sommarkvällar med alkohol och massa fina vänner!

Likes

Comments

Har fått tjing på att laga god mat nu på senaste tiden. Och speciellt på sallader! Förut kunde jag knappt tugga på ett salladsblad utan att spy och nu åker det in en hel kruka sallad. Helt otroligt hur man bara kan börja gilla saker sådär!
Solen skiner inte speciellt mycket idag tråkigt nog, så jag städar och fixar i min lägenhet istället och snart ska jag packa ihop och åka till jobbet!
Puss&kram

Likes

Comments

Nu när det börjar bli sommar ute så blir man alltid liiiiiite shoppaholic då man vill ha nya klänningar, nya accessoarer, nya skor, nya shorts och linnen osv. Och här om dagen då jag jobbade blev jag lite taggad så gick in på h&ms hemsida och klickade hem glasögonfodral och örhängen!
Glasögonfodralet var sjukt fint och i ett helt annat material än vad jag hade förväntat mig, vill gärna ha det mjukt då solglasögonen skadas mindre och det var det! Och tänk vad fina örhängena blir i sommar när man är lite brunare! Nu kan det dock få blir lite varmare så att jag kan få leva upp till mina fantasier!
Puss&kram

Likes

Comments

Finns absolut inget bättre än att krypa upp i sängen, nyduschad med paddan och se en bra film.
Kärlek

Likes

Comments

När jag bodde hemma hos mamma och pappa hade jag alltid en kampfisk. Har haft säkert 6 stycken allt som allt. Tycker dom är så fina att bara ha någonstans väl synligt i en stor skål! Men eftersom jag var så nere för 1 år sedan kunde jag inte ta hand om en fisk, jag glömde bara bort saker. Men tre dagar före min födelsedag hittade jag min stora skål som jag har haft mina fiskar i och självklart var jag tvungen att köpa en igen. Jag har inte kollat om det är en tjej eller kille men hen har iallafall blivit döpt till Sune.

Satt upp Svante bredvid fiskskålen på bänken och skulle se om han reagerade men icke, han stod och snorkade och fräste för att han såg en katt utanför, nåväl, jag tycker Sune är fin iallafall!
Puss&kram

Likes

Comments

Min terass börjar faktiskt likna en terass nu. Blomlådan fixade mamma halvt klar till släktkalaset, bara myntan som fattas så att jag kan laga mojitos! Utemöblerna är på plats samt parasollet och sen byggde jag en utesoffa då jag inte hittade någon som föll mig i smaken! Nu är det väl bara lite mera blommor och småfix kvar! Trivs verkligen där nu då det är en heeeeelt annan terass gentemot vad det var för två veckor sedan! Mera bilder kommer senare!
Puss&kram

Likes

Comments

I tisdags fyllde jag år som sagt och eftersom jag hade haft mitt släktkalas på lördagen så gick mamma, jag och bästa vän ut och åt istället. Jag siktade in mig på något billigt och helt ok men mamma ville satsa lite så vi traskade iväg till indigo istället och jag åt en helt perfekt oxfilé! Det vattnas i munnen bara jag ser på bilden!

Idag är det lördag och förmodligen kommer jag att gå ut ikväll! Man kan ju inte låta bli nu när uteserveringarna har öppnat och det luktar sommar överallt!
Puss&kram

Likes

Comments

I tisdags fyllde jag 20 år! Så
Grattis i efterskott till mig själv! Fick helt klart den finaste presenten av bästa vän, en minion tårta! Den var hur god som helst och fylld med m&m's!

Det känns så sjuuuukt att jag är 20 år. Det var ju nästan igår som jag stod här och längtade efter moppe, längtade efter att få fylla arton och börja gå på krog. Tiden har skenat iväg och nu har jag kört bil och gått på krogen var och varannan helg i två års tid. Det är alltså 4 år sedan jag gick ut 9an. När jag tänker på det här sättet så känns allting så fel, jag tycker själv att jag fortfarande är så liten. Vuxen men liten. Jag är alltså ingen tonåring längre, nu är jag en vuxen kvinna, men det känns definitivt inte som att jag skulle vara det. Men en sak är ju att det känns SÅ mycket bättre att säga att jag är 20 istället för 19 när någon frågar. Äntligen!

När jag fyller 21 ska jag boka en resa till USA. Det är mitt mål just nu. Jag har inga mål och krav just nu, för jag har det fortfarande kämpigt i vissa stunder och har jag då för finslipade mål räcker det med ett snedsteg för att jag ska ge upp. Det är bäst att jag bara tar livet som det kommer i minst ett år till nu, sen visar det sig och jag hoppas att jag då är mera redo för att göra karriär. För det är jag inte än och så enkelt är det med det!

Puss&kram

Likes

Comments