Header

Igår var jag tvungen att åka in till staden och fixa min bilskatt då dom gjort fel och köpa hundmat samt gå och kolla på min tatuering som nu är klart skissad!! Den vart så otroligt fin, längtar tills jag sätter mig i stolen och hör det där ljudet! Var förbi blombutiken efter det för att jag tänkte köpa lite blommor till min altan, men istället kom jag hem med en otroligt fin kaktus som nu pryder mitt vardagsrumsbord.

Livet är bra härligt just nu. Varje morgon när jag vaknar så är jag nöjd. Nöjd över att vara jag, nöjd över att jag finns, nöjd över att jag är unik, nöjd över att allting har ordnat sig, nöjd över mitt liv. Ja, helt enkelt nöjd med allt och det stärker mig så otroligt att få må såhär bra. Jag hoppas att vi alla kunde känna så, för det är en väldigt härlig känsla.
Kramar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Beställde ett par tofflor från h&m förra veckan och idag anlände dom! Dom är så sjukt fina och helt otroligt nog bekväma. Jag har sjukt svårt att hitta skor då jag aldrig vill gå in dom utan kunna ha dom direkt utan problem, och jag känner direkt om det kommer bli skavsår och det kände jag inte med dessa för dom är så mjuka! Så härligt att bara sticka in fötterna i på sommaren då man ska gå och hänga tvätt eller ska ut snabbt. Så coolt att det liknar ormskinn! Awesome!
Kr
amar

Likes

Comments

I fredags gick Elin och jag till åbben för att lyssna på farbror fläsk, men ibland tröttnade vi och drog en tur på stan och sen tillbaka! Älskar farbror fläsk av hela mitt hjärta, med tanke på att han alltid spelar på rockoff får man sådan sjuk sommarfeeling!

I lördags drog hela vårt bihang dit igen och käkade. Vart en riktigt bra kväll, hade så roligt. Sjöng, dansade, pratade med folk, skrattade och drack drinkar! Kunde helt enkelt inte blivit bättre!
Kramar

Likes

Comments

Idag har varit en relativt seg dag men den har sprungit iväg i ilfart. Satt i soffan tills klockan slog 15.00 sen drog jag iväg på fasters trolls födelsedag! Att hon blir hela 2 år gammal är utom mina ramar. Kommer fortfarande ihåg dagen när jag fick ett mess att jag hade blivit faster åt en liten tjej. Men tiden går fort när man har roligt och liten börjar bli lite äldre och lite smartare! (Har inte vant mig, hon ligger fortfarande i babyskyddet och sover i min värld). Känns iallafall helt sjukt och längtar tills hon är typ 3-5 så att man kan åka och äta glass eller åka och köpa roliga grejer på leksaksaffären utan mamma eller pappa. Faster och Lovina tid liksom.

Imorgon är det jobb igen och jag är superpepp för behöver pengarna really bad just nu. Vet inte varför det sprack i min ekonomi just nu men tydligen så gjorde det ju det.
Kramar

Likes

Comments

Påskhelgen är över och jag har haft otroligt roligt och tagit det riktigt lugnt. På torsdagen efter jobbet så tog jag det bara lugnt, var hemma med mamma och min brorsdotter Lovina. På kvällen fick jag tråkigt så jag och Jonas (min bästa vän) åkte ut på geocaching, ni kan ladda ner appen i AppStore (ta lite versionen för den kostar inget) eller söka på Google så vet ni vad det är!

På fredagen tog jag det lugnt igen, satt hemma hos en vän, dom spelade ps4 och lyssnade på musik och jag var typ mest där på skoj.

Lördagen blev lite stressig då Lovina var jättesjuk och mamma behövde ha lite saker handlade samt att jag ville träffa en vän som åker till Barcelona i veckan och det var 21års kalas på kvällen. Men det gick bra och jag hade extremt roligt.

Resten av dagarna har jag inte gjort någonting, haft lite bakishäng, bytt till sommardäck, tvättat bilen, städat lite i lägenheten och i Elins lägenhet då hon flyttade hem i måndags!! Så sjukt roligt och det är så himla roligt att ha sin bästa vän 30 meter från sig, det är bara att gå över när man har tråkigt!

Det var iallafall min påsk, hoppas ni haft det bra!
Kramar

Likes

Comments

Jag är så otroligt lycklig idag och mår så otroligt bra. Jag älskar mitt liv.

För bara ett år sedan såg det annorlunda ut. Jag var påväg ut ur min depression, men det var fortfarande tungt. Jag hade slängt alla mina antidepressiva i papperskorgen och sömntabletter var ingenting jag ville ha längre. Jag kunde ta en ibland då jag inte fått sova på en vecka. Jag sov nog, men somnade vid 5 på morgonen och steg upp vid 2. Vilket jag behövde avvänjas vid och vända tillbaka dygnet. Och då hjälpte jag mig själv med en sömntablett en till två gånger i veckan så att jag somnade vid 10-11 och vaknade vid 8-9. Och ja, det hjälpte mig, till slut behövde jag dom inte alls längre.

Att komma tillbaka till livet, till allt positivt är otroligt jobbigt och svårt. Man vet inte vilket tankesätt man ska använda för att hitta rätt, men när jag hade varit deprimerad i 4 år så började jag lära mig hur jag funkade och visste när det var dags att avbryta saker och ting. Det tog länge för mig att förstå att mitt liv var värdefullt och att jag var älskad.

Idag, när jag ser tillbaka på allt, så ångrar jag absolut ingenting. Ibland kan jag undra hur livet hade varit om jag gjort något val annorlunda. Bara på skoj liksom, fått sett hur det skulle sett ut. Om jag hade haft andra människor i mitt liv, om jag hade haft en pojkvän, om jag hade flyttat tillbaka till min hemkommun osv. Det skulle bara vara kul att se för en dag, sen skulle jag vilja gå tillbaka till mitt liv idag, för det är det som betyder mest för mig och jag är så otroligt lycklig som jag antagligen inte hade varit om jag hade stannat kvar i samma vänskapskrets, inte brutit med mitt liv som deprimerad.

Jag bröt upp med många när jag tog mig ur depressionen. När jag hade haft min nionde panikångestattack på en vecka så låg jag där på min matta i min lägenhet i stan och stirrade upp i taket. Jag mindes ingenting vad som hänt, det enda jag såg var en vas som hade krossats mot en vägg och låg i tusen bitar bredvid mig. Det var då jag tänkte "aldrig mer, jag tänker inte leva såhär längre, nu är det fan nog med detta". Jag ringde psykiatriska, jag fick en tid nästan direkt. Jag gjorde slut med min pojkvän och jag bestämde mig för att flytta ifrån stan där jag dessutom aldrig hade trivts. Jag började om från ruta ett i mitt liv.

Jag flyttade hem till mamma och pappa för att vänta tills min lägenhet hade byggts klart. Jag började ta kontakt med människor som jag tappat bort någonstans där i smeten av nyförälskelse samt depression. Den där nyförälskelsen fanns aldrig hos mig, jag var i behov av trygghet och tog första bästa. Otroligt dumt gjort av mig, han var den bästa killen man kan få men jag var inte kär. Jag behövde omtanke och värme med tanke på depressionen jag var inne i. Som sagt, jag ångrar ingenting men just det valet jag gjorde är något jag tänker tillbaka på idag och undrar hur det skulle blivit om jag inte gjort det.

Jag hittade en tjejkompis från högstadiet som fortfarande idag är en av mina bästa vänner. Vi började hänga lite lätt och sen var det vi, samt hennes vän från gymnasiet. Det blev vi. Jag kände mig så otroligt lyckligt lottad som hade hittat dessa fina tjejer, och det är jag än idag. Ibland när dom sitter och bara snackar med varandra kan jag bara sitta där och njuta, lyssna på dom med ett öra och uppskatta allt jag har. Ta vara på stunden.

Det är något jag har fått lära mig av min depression, att uppskatta och värdesätta rätt saker. Jag kan njuta fullständigt om jag bara får vara med mina bästa vänner eller min familj. Tänka "fyfan vad bra det blev". Och det blev det ju. Det har varit så hårt och så jävla svårt ibland, men det var så värt det. Jag läste ett bra uttryck på Twitter här om dagen som löd "jag sa inte att det skulle vara lätt, jag sa att det skulle vara värt det". Och det är ju så sant. Ingenting går upp emot att vara lycklig och glad. Såklart har jag också dagar då jag bara har lust att säga upp allt, men det är mänskligt och det har alla. Det får inte bli för ofta bara och speciellt inte varje dag. Jag har inte varit ledsen på gud vet när och det känns så lättande, befriande och skönt.

Alla är värda att må bra och leva ett lyckligt liv.
kramar

Likes

Comments