View tracker

Hej!
Nu är jag i Thailand igen. Feels good to be back. Just nu är jag i khao Lak, men vi var i Bangkok innan vi landade här. Lite mer än en vecka sedan vi lämnade Sverige. Allt är bra just nu, men det har hänt en massa grejer på den lilla stunden som vi har varit här.
Tänkte mest kika in och säga att vi är på plats i khao Lak.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Idag är det söndag. Startade med en god frukost, med bla denna macka. Smarrigt! Dagen är ganska oplanerad. Hoppas ni får en fin söndag. Kraaaam

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Hur mår ni? För ett tag sen gjorde jag en supergod drottningpaj. Älskar den pajdegen. Utgick från detta recept, som ni ser så la till lite mandel på toppen av pajen. 

Likes

Comments

Hej lilla bloggen! 

I

Det var ett tag sen. Jag har haft en fantastisk sommar. Jobbat och gjort somriga grejer. Tänkte att jag kanske lägger upp några sommarminnen. Igår var det kräftskiva. Och idag har jag inga större planer. Gjorde müsli innan idag som jag tänkte dela med mig till er. 

Likes

Comments

I Måndags så åkte mamma, pappa och jag till cafeet där Madde jobbar. Var så härligt väder. Vi satt hela eftermiddagen, pratade i solen, åt räkmacka och delade på en citronkladdkaka.

Likes

Comments

Gjorde detta glassiga mellanmål för någon dag sedan. Superenkel att göra och jättegott. Jag mixade frysta bär (hallon, blåbär och mango), lite grekisk yoghurt och vaniljpulver. Sedan hade jag chiafrön och musli som topping. 

Likes

Comments

​För någon vecka sen bestämde Julia och jag oss för att spendera en kväll i hennes sommarstuga. Vi gjorde blåbärscones och hade lite plock till det. Sov även över och vaknade till Sverige på ett helt underbart sätt. Det är fantastiskt att vara där. 

Likes

Comments

Hej lilla bloggen!
Åhh vad längesen det var. Sist jag var här inne höll vi på med divemasterkursen. Och shit vad kul vi hade. Det var verkligen upp och ner under kursens gång. Men allt som allt, har det varit så häftigt och otroligt roligt. Lärt mig så himla mycket och träffat otroligt många människor. Vilken resa vi gjorde du och jag Julia. Tack för det. Och ett stort tack till vår instruktör. Utan dig hade vi aldrig blivit så bra som vi blev eller är. TACK! Nu är vi tillbaka i Sverige igen. Landade på svensk mark i slutet av maj, vilket kändes lite märkligt efter att ha varit iväg i 6 månader. Ett halvår, det är faktiskt länge. Men nu har vi kommit in i Sverige livet. Och kom tillbaka till sommaren när Sverige är som bäst.
Tänkte att jag skulle försöka titta in här lite oftare. Vi får väl se hur det går. Kram

Likes

Comments

​Här är fyra låtar som går på repeat på spotifylistan. 

Likes

Comments

Igår var vi och provade ut vår egen dykutrustning. Och senare idag ska vi iväg och hämta den. Så himla roligt. Så nu har vi egen våtdräkt, simfötter, och dykdator. Så svårt att veta vad som är bäst, vi har verkligen ingen koll men vår instruktör var vad med och hjälpte till. Så nu vill vi bara ut och dyka igen med våra egna grejer. Igår var jag även med på min första dsd (discover scuba diving) .Det trodde att jag inte för en månad sen att skulle dyka och hålla i någon som aldrig har dykt, det var riktigt skoj.

Likes

Comments