Header

Hej på er och oj vad det ekade tomt här. För att bara dra det lite snabbt vad jag har haft för mig de senaste dagarna så har jag spenderat en hel del tid i skolan, hjälpt två kompisar med ekonomiplugg, varit på tjejkväll med tjejerna i klassen samt pluggat. Det har varit full rulle med andra ord helt enkelt. Nu ska jag fixa lite små saker inför morgondagen då det bär det av till Halmstad för jobb. Hoppas ni får en bra fredagskväll så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er! Då var vi där igen, måndag och ny vecka. Här framför mina böcker jag jag befunnit mig största delen utav denna regniga och tråkiga måndag. Har en hel del saker som pågår i skolan nu. Har även hunnit bocka av lite andra saker som stod på to to listan, vilket känns skönt. Nu tänkte jag köra lite hemmaträning och sen invänta dagens PH anvnitt. Än så längre hänger jag forfarande med på den fronten haha. Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Resor

Hej på er! Här kommer dem sista (tror jag) bilderna ifrån New York. Blir en liten blandning av lite olika saker. Tyckte det var synd att internetet på hotellet inte ville samarbeta med min dator för då hade ju bilderna kommit upp betydligt tidigare. Sen har jag väll inte varit den snabbaste på att fixa dem här hemma heller ska jag erkänna. Men New York alltså, behöver jag säga mer. Tror det framgått ganska bra vad jag tycker om den staden. Det är något med hela atmosfären där. Nu var vi ju där under vintern men hade gärna åkt dit under sommaren och våren också, och ja varför inte hösten med haha. New York känns alltid som en bra ide helt enkelt!

Likes

Comments

Hej vänner! Allt bra med er en lördag som denna? Här är det helt okej tycker jag. Har precis kollat klart på dagens Melodifestival. Tyckte Robins låt var riktigt bra. Igår hade jag en liten wify dag! Städade, tvättade och fixade en massa här hemma. Idag önskar jag att jag hade kunnat säga att jag har pluggat men nej det har det inte blivit något av det. Ska erkänna att jag inte gjort något vettigt idag. Blev väldigt mycket jag där kände jag haha! I total brist på bilder bjuder jag på en från häromdagens promenader nere vid vattnet. Tyvärr är det fina vädret som bortblåst nu, men jag är glad ändå. Nu ska jag skära upp lite frukt, sätta tillbaka allt jag dragit ut ur ett av mina skåp och sen placera mig i soffan!

Likes

Comments

Hej på er, hoppas ni har haft en bra dag. Jag har varit i skolan samt varit ute på en promenad och var resten av tiden sen tog vägen är en bra fråga. Mina dagar är för tillfället väldigt lika och tråkiga allihopa. Men idag tar jag faktiskt helg så yeeey för det. Inte för att jag kommer undan skolarbetet denna helgen heller men ändå. Ska nog kunna hitta på något roligt trots allt. Rent allmänt hade jag velat sätta mig på ett flygplan någonstans men de kan vi ju stryka ganska snabbt. Nu ska jag däremot sätta mig i soffan (ungefär samma sak) och bara ta det lugnt framför datorn. Hörs imorgon vänner!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag varit "ledig" så jag passade på att ta en sovmorgon och sen blev det en hejdundrande frukost. I eftermiddags så begav jag mig ner till strandpromenaden tillsammans med några kompisar. Vädret de senaste dagarna har varit rena drömmen. Är verkligen så fint nere vid vattnet. Nu håller vi tummarna för att de håller i sig några dagar till. Imorgon är det dags för några timmar i skolan igen innan jag tar helg. Men nu ska jag fixa i ordning lite jordgubbar så vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Hej på er och glad alla hjärtans dag! Jag startade dagen med några timmar i skolan och efter de begav vi oss ner mot fästningen här i Varberg för att njuta av det fina vädret. Det blev en härlig promenad längst med vattnet hem. Nu har jag precis kollat klart på Parneviks och ska snart starta upp ung och bortskämt tänkte jag och sen blir det PH. Förvånad över mig själv att jag ens kollat på så många avsnitt av årets PH. Brukar vanligtvis bli att jag kollar på kanske två tre avsnitt och sen struntar jag helt i de så vi får se hur länge det håller i sig denna säsongen, you never know!

Likes

Comments

Måndag, ny vecka och redan mitten av februari. Här har solen varit framme idag så jag startade dagen med en promenad och passade samtidigt på att utföra några ärende. Tror jag nämnde för ett tag sedan att jag skulle hämta ut ett paket som jag var ganska exalterad över. Jag hade beställt hem ett par skor från Ivyrevel men tyvärr var dem för små så dem fick skickas tillbaka. Synd men så kan det bli ibland. Jag tänkte passa på att slänga in några till bilder från New York en måndag som denna. Säg vad man vill om Donald Trump men Trump Tower var väldigt fint. Vågade dock inte ta upp kameran där inne då där stod vakter i var och varannat hörn. Men det fanns iallafall ett riktigt fint vattenfall på en utav väggarna där inne. Om vi ska snacka om vad som fanns utanför så var det poliser, poliser och lite till poliser. Okej där fanns inte bara poliser utan TV och demonstranter var det också gott om. Men nu lämnar vi Trump Tower och inväntar dagens PH avsnitt. Hörs imorgon!

Likes

Comments

Kom på att jag helt glömt bort bilderna på The Metropolitan när jag visade bilderna från vår runda runt om Central Park. En av mina favoritserier är Gossip Girl så jag tyckte det var en kul grej att se. De må ju vara ett museum men jag brydde mig mest om trapporna utanför haha. För er som inte har en aning om vad jag snackar om så är det väldigt många scener från Gosspi Girl som är inspelade på just den trappan. Som ni nog märker är bilderna tagna ifrån en buss med ett fönster ivägen och strålade sol så därav dem små prickarna på bilderna. Med dessa bilderna säger jag nu gokväll så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har solen varit framme här så jag passade på att ta mig ut en runda innan. Dock var det väldigt kallt men ändå så härligt. Gårdagen slutade med att jag åkte till en i min klass på förfest och sen gick vi till skolan där det var en tidig alla hjärtans dag fest. Landade hemma i lägenheten vid två och eftersom jag missade melodifestivalen och inte alls var trött så kollade jag på den inatt. Nu visste jag ju vilka som gått vidare men hur grymma var inte både Mariette och Benjamin. Så jag tyckte det var helt rätt som gick vidare. Nu ska jag planera kommande vecka men först ska jag fixa något att äta!

Likes

Comments