Provveckan är igång och 2 av 5 prov är skrivna. Skrev ett geografi prov igår och det gick nog väldigt dåligt.. Idag har vi gjort ett dataprov, som nu inte direkt var som ett prov, eller vi gjorde en liten video, så det gick nu bra i alla fall. Igår efter skolan lämnade jag med Emma i stan, så vi gick och köpte sallad och åt och sen gick vi runt och väntade på skjuts bara. När jag kom hem somnade jag en stund och på kvällen försökte jag läsa på lite tyskaprov men det blev nog inget av det..
Idag efter provet kom pappa efter mej och så for jag till mormor för att vara med Bamse, eftersom han måste vara här nu för tiden.. Ska i alla fall få skjuts hem snart av pappa och så får jag äntligen äta också för dom hade ingen mat alls hemma så jag har inte ätit något ännu. Sen ska jag läsa på tyska provet som vi har imorgon och så ska jag träna ikväll hade jag tänkt.

Likes

Comments

Efter en 13 timmars lång bilresa är jag äntligen hemma i min säng bredvid Elsa och kollar på youtube. Eller ja, jag har nog varit hem någon timme nu redan och umgåtts med familjen. Vi var till Haparanda på vägen hem också, självklart via godisaffären så mina systrar hade några önskemål som jag skulle ta hem från den amerikanska hyllan. Så fick inte direkt med mej hem något åt mej själv för tyckte det blev lite dyrt efter det där men får väl smaka lite av dom hoppas jag. Men nu är jag riktigt trött i alla fall och ska nog just sova. Att sitta 13 timmar i bil är inte direkt något jag gillar sådär jätte mycket..

Har varit en riktigt rolig resa det här året igen, men oj så skönt det är att komma hem igen. Borta bra men hemma bäst eller hur var det?

Likes

Comments

Idag var det nu sista dagen i backen, ganska tråkigt ändå. Var i backen ända tills de stängde för att verkligen ta vara på det sista. Igår var jag däremot inte alls i backen för jag var alldeles för förkyld, så det blev en dag i stugan för min del som gick ut på att sova och läsa på prov. Just nu sitter vi och väntar på pizza som vi ska äta för att det är sista dagen. Sen ska jag läsa på prov också, såhär roligt på en fredagskväll.. Men har hoppat över provläsningen så många dagar så det är nödvändigt att läsa nu ikväll. Sen måste vi städa här lite så vi kan åka iväg så tidigt som möjligt imorgon.

Likes

Comments

Igår var det alla hjärtans dag. Brukar nu inte direkt fira det på nå speciellt sätt. Nu två år har vi ju varit i levi när det är alla hjärtans dag så då har jag ju fått vara med Victor hela dagen. Det var fjärde året nu som vi var tillsammans på alla hjärtans dag och det känns som en väldigt lång tid.. Hur som helst så tog vi en väldigt lugn morgon igår och for till backen först vid 12. Så jag kollade paradise hotel före och lite sånt. Det var så dåliga backar igår med massa is så jag fick ännu sjukare knän än vad ja brukar få så vi såt och åt mestadels av tiden vi var där. Fick också en jättegod dricka av Victor sådär dagen till ära. Sen när vi kom hem somnade jag och Victor väckte mej när det var mat och efter maten läste jag på prov. Sen drack vi lite kaffe och for ut och körde. Har också lyckats dragit på mej en förkylning så det var ju inte så jätte lyckat nu..

Likes

Comments

I lördags kom vi hit till Levi ungefär halv 6. Tog det bara lugnt den kvällen och gick och sov tidigt.
Igår, alltså söndag, var det väldigt kallt ute och blåste mycket. Vissa backar hade inte heller öppnat så det fanns inte så många ställen vi kunde köra. Vi for hem ganska tidigt från backen, jag somnade en stund och sen kollade vi på tv på kvällen och jag läste på lite prov.
Idag har det varit riktigt fint väder, sol och plusgrader. Det började blåsa väldigt mycket mot slutet så de stängde någon lift och man kunde bara stå stilla så for man iväg med vinden så det var lite svårt att ta sig fram i motvind så vi slutade åka ungefär 4. Nu sitter jag i sängen och väntar på att få gå i duschen och så ska vi äta och så ska jag läsa på prov och sen ta det lugnt resten av kvällen.

Likes

Comments

Sista skoldagen för den här perioden före provveckan är slut för min del. Imorgon åker vi tidigt iväg till Levi, men mer om det sen. Dagen började med att jag hade missat bussen fast jag gick ut exakt samma tid som vanligt, tycker inte om sånt.. Fick i alla fall skjuts av pappa till skolan sen, men kände mej lite dum för att han var tvungen att missa en timme av jobbet där. Men skoldagen har gått bra. Började med en datatimme, 2 tyska och 2 hälsokunskap där vi skrev en essä. Efteråt kom mormor efter mej och har varit hemma nu en stund och testat lite utebyxor tills imorgon och så ska jag just packa och fara till pappa och fortsätta packa där. Sen ska jag ut ikväll också.

Likes

Comments

Mer än halva veckan har gått och har bara en skoldag kvar. Känner att alla dagar har varit lite halvjobbiga att ta sig igenom och har sovit de flesta kvällarna. Igår efter skolan gick jag och Emma till gymmet i alla fall, som jag ju ska försöka börja göra nu. Både bra för mina knän för jag behöver träna upp mina muskler runt dem och så har jag velat ta tag i träningen en bra stund nu redan men inte riktigt orkat. Efteråt fixade jag och mamma ihop en riktigt god nachotallrik till familjen. Sen kollade jag jocke och jonnas spökvideo och ett avsnitt ph. Idag har dagen känts lite lång och tråkig. Idag ska jag faktiskt försöka göra läxor, som jag har hoppat över hela veckan, och så ska vi köpa pizza idag också.

Likes

Comments

Igår skulle jag haft skola till 20 över 1, men fick sluta en halvtimme tidigare så jag hann med 1 bussen och fick sen skjuts hem av pappa från stan. När jag kom hem kollade jag på skam tills jag började fixa mej och for ut. Vi var och åt pizza och sen for vi ut och körde till en fest. Jag kom hem något mot 2 men somnade inte före typ 4 hade lite att tänka på.. Idag vaknade jag först halv 11 men efter en stund somnade jag om så vaknade jag sen halv 2 istället. Jag ska vara med Bella snart. Sen ikväll får vi se vad som händer.

Likes

Comments

Nu är det bara en dag kvar till helgen igen och riktigt skönt är det.
I tisdags var det inte en så jobbig dag, skrev ju i det tidigare inlägget att jag kanske tänkte gå till mormor efter skolan. Men just när jag kom dit slutade pappa som jobbade hos grannen bredvid så jag for hem istället för jag var så trött. Började kolla på skam då också, har inte orkat börja kolla på det ännu men kollade ut hela första säsongen på tisdagen så jag tyckte väl att det var lika bra som alla andra..
Igår var det skola till 3, men slutade med 2 musiktimmar som gjorde dagen lite lättare. Efter skolan for jag och Ellen till gymmet, och sen väntade jag på att familjen skulle vara klara i simhallen så for vi hem. Kollade några avsnitt skam och sen resten av kvällen gjorde jag faktiskt inte alls mycket.
Idag har det också varit skola till 3, tog bussen hem och kollade också på lite skam. Sen har jag ätit, tränat och försökt göra massa saker istället för att gå och sova som jag har velat göra hela dagen.

Likes

Comments

I lördags blev det lite ändrade planer och Victor kom inte för han var så trött. Så jag gick iväg till mamma istället och så kollade vi på film där och åt gott. Igår tog jag det lugnt mest hela dagen men sen mot kvällen läste jag på två förhör. Före jag skulle gå och sova så fick jag såå sjukt i magen så jag visste nästan redan att jag inte kommer kunna fara till skolan idag, och så blev det också. Jag har haft riktigt sjuk mage hela dagen och bara legat i sängen. Men imorgon ska jag iväg till skolan och det ska bli ganska skönt för jag har haft det lite långtråkigt idag. Har inte så jobbig dag imorgon heller utan har 2 geografi, 2 hälso och 2 matte. Slutar sen också lite tidigare så tänkte kanske gå iväg till mormor efter skolan.

Likes

Comments