Igår gick jag runt med ett knä som värkte så mycket så jag inte kunde gå ordentligt på det benet. Så det blev lite mindre gående och shoppande men fick nog med mej ett par saker från de affärer vi var till. Sen då de andra for till skansen lämnade jag faktiskt i lägenheten och sova för båda mina knän värkte och jag hade huvudvärk och orkade bara inte göra något mer. På kvällen åt vi mat och kollade på youtube.
Idag vaknade vi 6 och packade ihop det sista, fixade oss snabbt och så kom taxin. På båten åt vi frukost, sov några timmar, shoppade lite i taxfreen och åt mat. Nu ligger jag hemma i min säng med Elsa och ska försöka sova.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag vaknade jag 10 och så lagade vi frukost och sen sminkade jag mej och så gick vi iväg på lite shopping. Åt lunch i gallerian före vi gick vidare till lite andra affärer längre bort. Så nu har vi gått nästan hela dagen i affärer, väldigt varmt har det varit ute också och jag klagar inte. Enda som förstörde mitt humör lite var att då vi såt och väntade på bussen kom en gammal man och sa åt mej "flytta på dig kärringjävel nu ska en helig man komma och sätta sig. Det finns alldeles för många kärringjävlar här nu för tiden". Och alltså okej om man nu är på dåligt humör en dag men jag tycker ju verkligen inte man behöver ta ut det på någon annan och dessutom behöva använda såna ord åt någon. Jaja jag släppte det nu snabbt åtminstone och ikväll har vi ätit lite pizza och godis. Snart ska vi nog sova så att vi orkar imorgon också!

Likes

Comments

Idag var det väckning 4 efter 1 timmes sömn. Packade då ihop det sista jag skulle ha med och sen for vi iväg mot Åbo. Då vi kom dit fick vi direkt gå ombord på båten och vi hade riktigt fin hytt då mormor hade bokat en svit åt oss. Vi åt morgonmål och sen somnade jag, efteråt gick vi till taxfree och sen och äta. Sen satt vi ute och gick runt på båten och sen sov även en liten stund till. 7 var båten i hamn i Stockholm och då vi kom till lägenheten som vi ska bo i gick vi iväg och åt bara över gatan och sen nu ska vi snart sova. Har varit en väldigt lång, men rolig dag!

Likes

Comments

Idag vaknade jag 11 ungefär och kollade då ett avsnitt greys anatomy. Sen gick jag ut och satt i solstolen tills jag for iväg till Bella. Satt med kattungarna tills Emma kom och så for vi ut och körde då Bella har fått sin nya skoter. Sen var vi hos mej en stund före dom for hem och jag lämnade att kolla på greys. Ikväll har Victor varit på besök och han är fortfarande här. Efter han far härifrån ska jag packa det sista som jag ska ha med till Stockholm. Tror inte jag har nämnt det något men inatt/morgon så tar vi båten iväg till Stockholm för några dagar för shopping och även för att fira mamma som fyller 40.

Likes

Comments

Igår vaknade jag vid halv 10 och for iväg till stan snabbt och hem tillbaks och sova. Sen då jag vaknade igen lagade jag och Emilia något att äta åt oss och efteråt for jag till Bella och kollade på kattungarna och sen for vi och sitta vid skolan och bara prata. Sen på kvällen for vi till Tjöck, åt för grillen och sen for vi ut och köra till stan. Var och åt glass och sen efter att ha kört en stund for vi iväg till Emmas villa. Rodde över till min villa en sväng före vi vände tillbaks och for sen hem.

Likes

Comments

På tisdag blev det inte så mycket gjort på dagen. Låg mest bara hemma. Sen på kvällen for jag till Bella och kollade på kattungarna och sen kom även Emma dit. Vi for då och köpte lite gott och såt och pratade nån timme före vi for hem.

Igår låg jag och solade flera timmar. Sen på kvällen gjorde jag ingenting alls utan råkade faktiskt somna några timmar istället.

Idag då jag vaknade tog vi ut katterna på gården, för dom vill alltid ut då det är varmt ute. Så då såt vi med dom där ute en stund tills dom ville in och då for jag iväg till pappa. Så nu har jag solat några timmar och kommer nog sitta här ett bra tag till. Ikväll vet jag inte vad som händer ännu.

Likes

Comments

Igår vaknade jag och Victor 10 eftersom att han skulle hem före jobbet. Då han for lämnade jag att kolla på tv och äta lite morgonmål före jag råkade somna om några timmar.. Sen kollade jag på serier typ hela dagen eftersom att det bara regnade ute. På kvällen for jag till pappa dit Emma och Bella kom och så lagade vi tortillas. Då vi var mätta satte vi oss bara och lyssnade på musik före vi for ut och körde lite. Var sen hem vid halv 2 och somnade ganska sent.
Nu har jag nästan just vaknat och klockan är 12.45.. Så nu känner jag faktiskt att jag skulle behöva ta mej upp ur sängen och börja göra något.

Likes

Comments

Igår efter att alla kalas var över for jag och åt med Victor till vonnela. Då vi hade ätit klart for vi ut och körde med de andra.

Idag vaknade jag 11 och fixade mej före vi for iväg på några konfirmationsfester. Jag kom hem vid 4 och packade sakerna jag skulle ha med till mamma, sen for jag efter min skoter som jag hade lämnat hos Victor igår. Nu har jag bara kollat på film sen dess och senare kommer Victor hit. Så mycket mer kommer inte hända ikväll.

Likes

Comments

Några dagar sen sist. I torsdags blev det en lugn hemmadag eftersom att vädret inte var det bästa.

Igår var det däremot väldigt fint väder från eftermiddagen. Var till Bella och kollade på hennes söta kattungar, sen var vi och år pomfritt och spelade tennis efteråt. Då jag kom hem kollade jag på en serie före jag for ut lite efter 9. Vi var mest ut och körde och sen for jag och Victor hem ganska tidigt eftersom han skulle upp till jobbet idag.

Pappa kom och väckte mej 12 idag och så kom faster på kalas eftersom att Linnea fyller år. Sen lämnade vår kusin här och vi har varit och köpt örhängen åt Linnea, jag och Emilia har spelat tennis och nu blir det mat och sen lite mera kalas.

Likes

Comments

Idag har det varit såå varmt och skönt ute så jag har verkligen varit på bra humör. For till pappa och solade vid halv 12 och sen efter nån timme for jag efter Bella och till stan. Vi köpte lite sallad och gick och satt oss på en brygga. Sen for vi till en strand för att känna på vattnet, men det var nog alldeles för kallt för mej, det brukar nog gå långt in på sommaren före jag vågar ta mitt första dopp i havet.. Sen for vi i alla fall till mej och såt här en stund före hon for hem och det började barnkalas hemma hos oss. Kvällens planer är ännu oklara.

Likes

Comments