Igår var det sista dagen ledigt. Jag gjorde typ ingenting på hela dagen. Åt, kollade serier och bara tog det lugnt.
Idag var det skola då igen, har varit väldigt trött hela dagen så allt har gått ganska trögt tycker jag.. Slutade med två timmar bowling på jomppan i alla fall och det var ju helt kul, inte så roligt för mina naglar dock.. Nu sitter jag hos mormor med en kattunge i min famn, ska snart börja fara hem. Ska vara hemma med Lucky ikväll, göra läxor och äta lite mat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag kom som i det tidigare inlägger sagt Bella och Emma till mej, så vi fick sitta och prata om allt och inget. Gick efter en stund och köpte lite gott att äta också och pratade sen ännu mer. Plötsligt hade det gått 3 timmar och då for jag iväg med Bella och åt, gott var det men blev väldigt, väldigt mätt så fick ligga i sängen och ta det lugnt en stund efteråt. Mot 8 gick jag iväg med Lucky för att träffa upp resten av familjen och Bamse. Men jag hade helt fel skor på mej för att gå ut och gå eftersom dom skorna var hos mamma så nu har jag jätte sjuka knän.. Jaja, nämnde ju i förra inlägget att jag skulle städa idag men som ni märker blev det ju inget av det, hehe.. Men får ta det imorgon istället, när det ändå är ledigt.

Likes

Comments

I fredags vaknade jag runt 12 och for nästan direkt iväg till mormor med systrarna. Vi var med kattungarna lite och sen kom mamma också dit och så drack vi kaffe. När jag kom hem låg jag bara och kollade på youtube med Linnea tills jag började fixa mej och Victor hämtade mej och vi for ut.

Igår, lördag, tog jag det lugnt hela dagen, kollade serier, var och körde en sväng och jaa inte så mycket mer. Sen på kvällen kom Victor hit och vi lagade tortillas före vi for ut. Kom hem nångång runt 12 och kollade på youtube tills jag somnade.

Planerna för idag är att vara med Bella och Emma om ungefär en timme, sen måste jag städa och kvällen är ganska oklar ännu.

Likes

Comments

Hela dagen har varit ganska lugn idag. Jag vaknade bredvid Victor ungefär 9, vi steg upp och lagade lite morgonmål och satte på en serie på tv. Sen när han for lämnade jag och kolla på tv och äta lite mat, ritade också lite. Sen kom Bella och var hos mej nån timme och när hon for kom pappa efter mej så nu är jag hemma. Snart ska jag äta mat och ikväll ska jag ut en sväng.

Ååh skulle verkligen vilja beställa hem lite smink nu, tycker det är så roligt att få hem nytt smink! Läpprodukter och highlighters är mina favoriter att testa men skulle jätte gärna beställa hem lite nya ögonskuggor nu också.

Likes

Comments

Idag stannade jag hemma på grund av jätte sjuk mage. Så fick lämna att ligga och sova nån timme extra innan jag steg upp och gjorde lite mat och kollade teen wolf. Efter att ha legat i soffan flera timmar gick jag iväg hem och for iväg till Bella. For sen hit och så hämtade vi mat från havanna och åt medan vi kollade skräckfilm. När hon for tog jag det lugnt några timmar och så kom Victor. Vi sitter nu med massa gott framför oss och en film. Sen får jag somna bredvid honom och inför imorgon har jag inga planer alls.

Likes

Comments

Ny vecka igång, är redan riktigt trött så det är tur det bara är 2 skoldagar kvar och höstlovet börjar. Idag hade jag vanlig skoldag från 9-15. Skrev ett förhör som gick helt bra tror jag, resten av timmarna tyckte jag inte var så jobbiga idag. Tog bussen till stan där mamma väntade på mej och så for vi till mormor. Har ätit mat här och gosat med kattungarna. Ännu ikväll ska jag läsa lite på ett förhör och träna.

Likes

Comments

Igår vaknade jag ganska tidigt, kollade lite film och så gick jag och Emilia iväg för att köpa glass till morgonmål. Tog det lugnt hela dagen och sen fixade jag mej och så kom Victor efter mej. For ut och så for vi och köra till stan, kolla till en hemmafest och tillbaks till Tjöck för att äta lite mat och sen hem och myste ner oss i soffan framför en film med lite godis. Sen for han hem och jag somnade nångång 2 tiden. Idag vaknade jag runt 12 och har kollat serier hela dagen. Lagade lite läxor före jag for ut men har en del kvar, men det finns ingen ork till det just nu..

Likes

Comments

Idag när jag vaknade hade jag sån huvudvärk så jag stannade hemma. Har haft huvudvärk nu hela veckan vilket har varit jätte jobbigt.. Men idag var det ännu värre. Jag kunde inte somna om sen heller för jag var jätte pigg när jag vaknade så jag åt lite morgonmål och kollade ph. Sen gick jag iväg efter lite mat åt mej till affären och åt och sen myste jag ner mej under täcket med en film. Victor kom och hälsade på mej en stund och när han for somnade jag och sov flera timmar.. Ja nu har jag just vaknat och tänker att jag snart ska fara ut så jag helst gör nånting annat än att ligga i sängen idag.

Åh, bilder från en jätte härlig sommardag. Vill ha sommarn tillbaks!

Likes

Comments

Den här veckan har gått jätte snabbt det är redan torsdag? Jag hinner inte riktigt med nå mer nu känner jag.. Har haft rätt så mycket läxor den här veckan så på kvällarna har jag fått sitta med dom. Har varit till mormor efter skolan alla 3 dagar. I tisdags åt vi pizza när jag kom hem och igår blev jag så trött efter alla läxor som jag inte ens hann göra klart så jag somnade jätte tidigt. Men steg istället upp tidigare idag för att ta en dusch och läsa det sista på dom två förhören jag har idag.

Likes

Comments

En hel vecka har gått nu sedan sist. Har varit en ganska dålig och jobbig vecka för min del. Men jag har skrivit 3 förhör, en inlämningsuppgift och gjort massa läxor. Varit till mormor några dagar efter skolan. På fredag var vi några och åt till crazy cat och igår var jag bara ut. Idag ska jag bara kolla film och ta det lugnt och så kanske Victor kommer till mej.

Likes

Comments