Igår läste jag på engelskaboken när jag vaknade och sen for jag iväg till stan för att äta lunch med Victor. Sen när jag kom hem låg jag bara i sängen, åt choklad och kolla på youtube. Några timmar senare for jag iväg till mamma för att äta räksmörgåsar och sedan skjutsade jag Emilia till ett kalas. Sen väntade jag bara på att Victor skulle hämta mej och så for vi ut. Kom hem vid 1 och somnade direkt Victor for.
Idag vaknade jag runt 10 och har bara legat i sängen tills nu. Ska börja gå iväg till mamma så jag får någon mat i mej idag, men ska först läsa på boken lite.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag vaknade jag kvart över 7 och var verkligen supertrött. Satte mej framför tvn en stund före jag fixade mej och gick till bussen. Började skoldagen med 2 engelska, sen kemi och 2 håltimmar. Slutade sen med samhällslära där vi skrev ett förhör som jag tror gick helt bra, hoppas på det i alla fall. Sen tog jag bussen hem och packade ihop och for till pappa. Nu har jag bara ätit lite mellanmål, ska läsa på boken nu och ikväll kanske jag går ut och går med Lucky om jag inte känner det är för kallt.

Likes

Comments

Igår var det en ganska lätt skoldag med 2 ämnen och 2 håltimmar före jag slutade halv 3. Tog då bussen hem och hemma så kollade jag på ph. Sen åt vi mat och så tog jag det bara lugnt resten av kvällen.
Idag hade jag sovmorgon, vilket alltid är skönt så länge som man får skjuts. Så jag kollade på ph medan jag åt frukost och fixade mej sen före pappa kom. Hade kemi, samhälls och musik och sen for jag hem. Fick plättar när jag kom hem och så har jag inte gjort typ något alls sen dess, ska börja läsa på samhällsförhör snart som vi har imorgon och sen blir det bara en lugn kväll igen. Lite träning ska jag i alla fall hinna med.

Likes

Comments

Så var det måndag och ny vecka igen, var inte så jätte taggad på måndag när jag vaknade efter en ganska dålig nattsömn men det gick väl helt okej till slut. Så började med 2 kemi timmar, sen 2 håltimmar, 1 samhälls och 2 engelska. Efter skolan for jag och Emma till gymmet och tränade en timme. Sen när jag kom hem läste jag lite på en bok och sen åt vi mat. Fortsatte att läsa på boken sen efteråt tills jag somnade. Så nu har jag suttit och ätit lite frukt och kollat på youtube och ska just ta natten.

Från en fin kväll i somras

Likes

Comments

Igår när jag vaknade var jag verkligen trött, men kunde inte somna om så jag gick ut och såt i solstolen en stund. Så skönt när det börjar bli mer vår och sol nu. Sen spelade vi lite och så åt vi mat innan jag och Emilia gick ut och gå med Lucky i det fina vädret. Sen tog jag en dusch och for iväg till Ellen för att fixa mej innan vi for ut.
Idag vaknade jag runt halv 12 och försökte då läsa lite på en bok men det gick inte så bra så jag gick och såt ute med Lucky en stund så han fick springa av sig lite. Sen gick jag iväg till mamma där vi åt tortillas och efter en stund kom Victor hit. Så lagade vi igång skotern åt mej och for sen iväg till Tjöck. Kul att köra skotern första gången i år också men det finns lite grejer som behöver fixas på den ännu. Kom hem halv 6 tiden och har inte gjort något annat än att kolla på tv, ska äta mat nu åtminstone och sen måste jag läsa boken!

Likes

Comments

En till vecka är förbi och jag sitter och räknar dagarna till sommaren som jag såå tycker kan börja komma nu. I måndags var jag i alla fall till gymmet, läste sen på förhör. På tisdag och onsdag hände det inget speciellt direkt var i skolan som vanligt och var sen extremt trött på kvällarna. Igår, alltså torsdag, var jag hemma från skolan för jag hade jätte sjuk mage som jag redan hade i onsdags. Idag for jag till skolan för den där ena timmen som jag absolut inte fattade någonting av och sen for jag till Axa före pappa kom och skjutsade hem mej. Sen har jag bara ätit och tagit det lugnt, ska snart städa rummet och ikväll ska jag ut. Har inte direkt några planer inför helgen ännu så får se lite vad det blir.

Likes

Comments

En skolvecka har nu gått och det har varit skönt att ha några håltimmar varje dag. I måndags var jag till gymmet med Emma efter skolan. På tisdag slutade jag lite tidigare och for hem och tog det lugnt bara. På onsdag hade jag sovmorgon och sen i slutet av skoldagen fick vi vara på en konsert. På torsdag blev det en lätt dag i skolan och hade bara en ordentlig timme. Hade 2 timmar provutgivning och fick bara ut ett prov så hade 2 håltimmar där. Sen hade jag en håltimme och sen hade vi en läseftermiddag i skolan. I fredags hade jag bara en timme, så slutade halv 10. For då först och köpte något att äta och sen fick jag skjuts av pappa till mormor för han hann inte skjutsa hem mej som jag hade velat.. Men sedan kom Bella till stan så for vi och åt till Elite. Sen kom hon till mej en stund före hon for hem och på kvällen var jag ut.

Likes

Comments

Vaknade vid 11 idag och kollade då på shameless och lite youtube. Efter att ha legat halva dagen i sängen for jag och kollade på bio med Linnea. Vi tittade på moana, elr vaiana som det heter på svenska, och tyckte nog filmen var riktigt bra. Tycker om disneyfilmer. Sen kom pappa och hämtade oss och när vi kom hem åt vi tortillas. Nu efteråt har vi kollat film, ska försöka ta en lite tidigare natt ikväll eftersom att skolan börjar imorgon. Har inte alls lust att börja skolan tillbaks redan men har en ganska lätt period nu, med 2 lediga positioner så det ska bli skönt. Har inte haft några håltimmar sen första perioden så det börjar nog bli dags nu känner jag.

Likes

Comments

I torsdags tog jag det bara lugnt hemma hela dagen. For sen till pappa på kvällen och fortsatte att bara vara hemma.
Igår när jag vaknade lagade vi lite mat och spelade. Sen gick jag och Emilia efter lite godis till affären och så fortsatte vi spela. Sen åt vi pizza på kvällen och så fixade jag mej och for ut. Vi var ut och körde mest hela kvällen och sen var jag hemma något efter 1.
Idag vaknade jag 11 ungefär sen kom Emma och vi åt glass och bara pratade. Hon for hem för ungefär en timme sen och sen dess har jag ätit mat och varit med Linnea. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, far väl nog ut en stund åtminstone.

Likes

Comments

På måndag var jag bara hemma med katterna på dagen och kollade lite film och bara tog det lugnt. Sen på kvällen for jag ut och efteråt kom Victor till mej. Vi åt lite chips och tortillas som hade lämnat innan vi gick och bäddade ner oss i sängen. På tisdag vaknade vi 11 ungefär och steg upp och gjorde lite morgonmål åt oss. Sen kollade jag en serie en stund och så gick vi iväg och handlade fastlagsbullor och lite annat och när vi kom hem somnade jag, typiskt mej att vara så trött så jag sover några timmar på dagen.. Men sen när jag vaknade gick vi iväg till havanna och köpte lite pizza och gick hem och åt och så började jag kolla om Shameless med Victor, tycker faktiskt den serien är riktigt bra. Sen gjorde vi inte så mycket mer än att kolla på det den kvällen och sen gick vi och sov lite för sent.
Victor for hem på onsdag morgon för han skulle till sin mormor och äta så jag lämnade i sängen en stund innan jag fick stiga upp och mata katterna. Resten av dagen var ganska slö, resten av familjen kom hem runt 4 och sen for jag ut på kvällen och vi var och grillade till Bötom.

Likes

Comments