Nu är det en tid sedan jag skrev nånting här igen. Jag har känt att det inte har hänt så mycket så det har inte varit något att blogga om. I alla fall så skolveckan har gått riktigt trögt för min del då jag för mesta dels haft feber och egentligen inte orkat göra något alls. På kvällarna har jag bara tagit det lugnt och inte ens gjort läxor för jag har varit så slut.
I fredags efter skolan for jag hem och så kollade jag på en ny disneyfilm som kom. Sen åt jag lite mat och duschade före Victor skulle hämta mej. Vi for till han och jag somnade nästan direkt för så trött var jag.
Igår vaknade vi vid 10 och låg i sängen en bra stund innan vi steg upp och åt lite frukost och sen kollade en serie. Efter en stund kom Victors mormor med lite mat hon hade lagar så fick vi äta igen och sen for jag hem vid 4. På kvällen var jag bara hemma och Victor kom sen senare och kollade på film hit.
Har varit såå skönt och välbehövligt med 2 riktigt lugna kvällar den här helgen! Idag står det dansträning på schemat och sen ska jag på tortillakväll med Emma och Bella.

I torsdags var vi och kollade på kaninungarna som har blivit såå söta!! Dock har ingen av dem fått något hem ännu.. Själv skulle jag kunna ta dem allihopa!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är jag hemma från skolan igen.. Den här förkylningen skulle verkligen kunna försvinna nu, är ganska trött på den. Skulle gärna börja vara lite piggare och också kunna börja träna tillbaks som jag inte kunnat nu på nästan 4 veckor..
I alla fall så idag mår jag riktigt dåligt med riktigt hemsk värk i min kropp.. Förhoppningsvis blir det bra nu av att jag vilar hela dagen så jag mår bra imorgon.
I helgen har jag varit "djurvakt" hos mormor. Jag har varit ut och kört med pojkarna, varit med Bella och så har jag även firat Victor eftersom han fyllde år förra veckan.

  • 51 Readers

Likes

Comments

I fredags blev det bara att vara hemma för min del då jag ändå var sjukskriven. Så på dagen var jag bara hemma och sov och var på datorn lite. Sedan på kvällen åt vi tortillas och sedan kollade vi disneyfilmen Lemonade mouth som vi brukade kolla på förr.
Igår, lördag, började jag dagen med att sminka mej lite och fara till faster och kolla på deras kaninungar och dom var ju alldeles för söta😍blev helt kär i flera av dem och skulle kunna ta dem alla själv, hehe... Sedan for vi iväg till marknaden, så jag och Bella gick runt och kollade lite och åt vårrullar tills pojkarna kom och vi gick runt med dom en stund och sen for vi hem. Packade ihop mina grejer och for till Bella för att egentligen bara vara där en stund med sedan blev det till att jag ganska sent bestämde mej för att fara till Fagerö i alla fall fast jag var sjuk, vilket jag nu ångrar. Verkligen. Kvällen var inte så speciell, men kallt var det. Sedan fick vi skjuts hem till Victor och vi somnade direkt.
Idag vaknade vi 12 och jag for iväg på dansträning efter nån timme, var inte med dock. Efteråt for jag till mamma och nu har vi varit till faster och kollat på kaninungarna igen, i hopp om att nån av mina föräldrar ska tycka vi kan ta en av dom.. ;)

  • 86 Readers

Likes

Comments

Provveckan är äntligen över och ny period har börjat! Idag har jag dock varit hemma för att jag är helt slut i min kropp. Har varit riktigt förkyld nu två veckor och inte kunnat ta det lugnt då det har varit provvecka och massa grejer som jag velat göra. Idag var jag i alla fall till en läkare och kollade upp ifall det skulle vara något värre än bara en vanlig förkylning, vilket det som tur inte var men jag fick rekommendationen att jag ska vara hemma ända till onsdag och fick sjukintyg och mediciner för det för att verkligen bli frisk. Det här känns ju lite jobbigt nu eftersom att vara bort så många dagar från skolan innebär ju att jag missar väldigt mycket och jag skulle också velat göra massa den här helgen. Så nu får jag se lite hur det blir med det..
Annars den här veckan har jag bara varit hemma och försökt ta det lugnt så mycket som möjligt. Har också ätit pizza med Emma för att fira att provveckan var över och sen kom också Bella med oss efter att hon slutade.

Likes

Comments

I fredags fixade jag mej och hämtade upp Ellen, Enrico och Victor för att åka vidare på klassfest. Vi var bara klassen först och sen senare kom det mer folk. Helt okej kväll, var i alla fall skönt att få ligga ner i sängen och sova då jag kom hem med Victor.
Igår låg vi i sängen fleera timmar före han for hem och jag packade ihop mina saker och for iväg till mormor med Emilia, eftersom vi skulle sköta djuren medan dom är borta. Så vi åt lite, kollade film och var ut med hundarna, sedan somnade jag också en stund före jag for ut och Emilia hem.
Jag vaknade för ungefär en timme sen, har matat hundarna och gått ut med dom, jag kollar nu på youtube och ska snart börja läsa på prov.

Likes

Comments

Nu har jag skrivit 3 prov som har gått helt okej alla 3. Idag var jag klar halv 11 så gick och åt mat i skolan och for sedan hem. Har nu suttit och läst på biologiprov en lång stund och ska fortsätta en stund till före jag börjar fixa mej inför kvällen.

Likes

Comments

De här 2 senaste skoldagarna har varit ganska jobbiga. Har varit så mycket att ta in, då jag var borta förra veckan, och känner att jag inte alls kan någonting nu inför provveckan som börjar imorgon. Som tur är så har jag matteprov imorgon och det känner jag ingen stress för så det är skönt. Dock har jag ett kemiprov på torsdag som jag inte börjat läsa på ännu och inte kan något av. Så det känner jag kanske lite stress över.
Igår var jag riktigt förkyld fortfarande i alla fall så det gjorde skoldagen jobbigare än vanligt. Ja kom hem, gick och sova och sen läste jag på förhör före jag kollade på idol och somnade igen.
Idag mår jag lite bättre, men for ändå hem istället för att vara med på gympan för nån sådan ork har jag inte ännu. Idag har jag kollar ett avsnitt ph och ska nu kolla igenom det vi har till matteprovet.

❤❤❤

Likes

Comments

Igår såt jag här hemma till halv 8 och så for jag iväg till Tjöck och sen for vi ut och köra med några bilar. Var och åt lite mat och körde bara annars runt tills vi började fara mot Tjöck igen vid 12 och så skjutsade Victor hem mej och jag somnade direkt han for för jag började känna mej lite sjukare tillbaks.
Idag vaknade jag först vid 8 och kände mej väldigt sjuk och trött i kroppen så jag tänkte jag skulle somna om nån timme till eftersom vi skulle ha dansträning idag. Dock så vaknade jag typ en timme efter att träningen börjat av att en helikopter körde förbi huset typ, inte alls konstigt. Mätte febern och den hade stigit igen. Så det var inte mitt smartaste val att fara ut igår alltså. Men det blev ingen träning för mej idag nu då utan ska försöka tillfriskna så snabbt som möjligt. Hade även tänkt gå på bio med Bella ikväll men får se hur det blir nu då.. Beror väl på hur jag mår. Annars idag måste jag försöka göra allt skolarbete jag missat då jag var bort och försöka få ner febern tills imorgon.

Likes

Comments

Hejhej! Har varit lite off här nu på bloggen för jag har inte riktigt haft något roligt att skriva om alls. Mina dagar ser likadana ut, vaknar, e i skolan, kommer hem och äter mat och lagar läxor, kollar på tv och går och sover. Och det är inte så roligt att läsa samma sak varenda dag..

I torsdags och fredags var jag sjuk och hemma från skolan, vaknade i torsdags med feber vilket ju var lite otur men så är det.. Så jag har legat hemma och sovit. Igår for jag till pappa för att vara med katterna här också så dom inte behöver vara ensamma. Victor kom sen hit på kvällen en stund också.

Idag vaknade jag 9 och steg upp och åt lite före jag sminkade mej och for iväg mot Björneborg med mormor och Linnea. Hittade några grejer som jag är riktigt nöjd med. Försökte faktiskt spara lite pengar så det blev inte allt det jag hade velat ha men det fick vara bra så. Nu är jag i alla fall hemma igen och ikväll ska jag väl kanske ut eller nåt.

Likes

Comments

I lördags var det fullt program hela dagen. Vaknade 8 och började städa, 12 gick jag över till skolan för att laga en dans med vår gamla truppgrupp Mistral, och oj vad jag saknat att vara med i trupp och i den där gruppen! Sedan blev det fixande inför kvällen med flickorna och så hade vi förfest hos mej före fagerö. Bra kväll.

I söndags sov jag och Victor väldigt länge, sen städade jag och åt lite chips före jag for iväg till mamma och åt mat och tog en tidig natt.

Igår var det vanlig skoldag, då jag kom hem började jag laga lite läxor och på kvällen gick vi ut och gå med hunden.

Idag har det också varit vanlig skoldag som slutade med gymnastik. Efter skolan kom mormor efter mej och så for jag och åt med Bella. Ikväll har jag skrivit lite på 2 labbrapporter och varit ut med hunden. Nu kollar jag på idol.

Likes

Comments