Sista vanliga skoldagen är över och det är snart dags att börja läsa på prov som jag bara skjuter upp. Det är verkligen bra vi får sommarlov nu snart för de senaste veckorna har jag bara tänkt på allt annat än skolan, inte kunnat koncentrera mig och allt har varit lite sådär som det kan va ibland. Därför är det nu bra att vi snart har sommarlov för det blir bara sämre vitsord hela tiden nu för min del känner jag och nu har jag fortfarande 4 prov ännu som jag bara måste klara av att koncentrera mig på vilket inte är det lättaste då man har 1000 andra tankar i huvudet.

Jaja idag har dagen åtminstone gått helt snabbt vilket nu var skönt. Hade finska hörförståelse som gick helt åt skogen antagligen för jag lyssnade inte på alls utan kryssade bara i. Just nu sitter jag med Elsa i famnen och myser lite, ska gå och köpa glass och sen ta tag i provläsningen och hoppas på att bli på lite bättre humör av glassen och orka läsa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår efter några timmars solande gick jag in och somnade en stund. Sen städade jag rummet och lagade mat åt mej och efteråt for jag ut. Var lite ut och körde, grillade och pojkarna fiskade, och sen hände inte så mycket mer. Kom hem halv 1 och somnade sen efter en stund. Idag vaknade jag 10 och läste boken. Sitter just nu ute och solar och ska göra det nu några timmar före jag far till mamma.

Likes

Comments

Helg igen och 2 veckor kvar till sommarlov! Har bara 2 vanliga skoldagar kvar nu före provveckan börjar, riktigt skönt. De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, varit trött på skolan och sovit då jag kommit hem typ. Igår solade jag också lite då det var varmt och sen for jag ut. Idag vaknade jag vid 10 och läste en bok. Sen har jag solat nu flera timmar, måste ju ta vara på solen.

Likes

Comments

Idag vaknade jag lite över 7 och som vanligt kom Elsa och skulle gosa lite före jag steg upp, sötis. Var riktigt trött på morgonen så håltimmarna gick åt att bara ligga i soffan och inte göra något före det blev 2 biologitimmar och sen en timme finska. Sen slutade dagen med en musiktimme där vi uppträdde med våra små band inför resten av gruppen och så slutade vi en timme tidigare vilket var skönt. Sen var jag och Emma till gymmet före mormor hämtade mej och jag for dit där resten av familjen var. Nu har jag varit hemma nån timme, ätit lite och försökt hitta en skoluppgift som tydligen inte hade blivit ivägskickad eller något men hittar den ingenstans då jag har rensat både dator och epost utan att tänka mej för. Så typiskt mej, åh.

Idag är det ju även 17 maj vilket för mej betyder att jag och Victor har varit tillsammans 3 och ett halvt år. Så det kommer väl kanske firas med lite mat i helgen, hehe.

Likes

Comments

Igår blev det en hemmadag för min del, Emilia var också hemma eftersom vi båda var sjuka så vi kollade skräckfilmer hela dagen. Idag var jag i skolan och slutade halv 3 och tog bussen hem. Hemma gjorde jag läxor och lite sånt och nu ikväll har jag varit på gymnasiets konsert här i stan.

Likes

Comments

Idag vaknade jag 11 tiden och låg i sängen en stund före jag och pappa for och förde en blomma till farmor och sen for jag till mamma med lite choklad. Efteråt for vi till mormor och åt mat men sen fick jag så sjukt i magen så vi var tvungna att fara hem. Sov då en stund och sen for vi till faster där pappas släkt var och åt tårta och kollade på kaninerna. Nu efteråt har jag lagat läxor och kollat på film. Får se om jag far till skolan imorgon är så förkyld och känner mej lite febrig.

Likes

Comments

Igår for jag till Ellen 5 tiden och sen for vi iväg halv 6. Var och shoppade tills affärerna stängde och fick med mej lite grejer hem som jag blev riktigt nöjd med, skulle gärna fått hem lite mer saker men det fanns inte tillräckligt med tid. Sparade ju åtminstone lite pengar på det sättet.. Efteråt for vi på pizza och sen till yyteri och kollade. Efteråt for vi till Tjöck en stund före vi for hem.

Likes

Comments

Äntligen är det helg. Den här veckan har känts lite jobbig nu mot slutet eftersom jag har varit och dragit på mej en förkylning. Igår efter skolan träffade jag Ellen och Nikita, vi har inte hittat på något på jättelänge så det var nog dags. Åt mat och for sen till Nikita en stund före jag körde hem tillbaks. Läste lite på förhör och försökte gå och sova lite tidigare. Idag slutade jag 13.20 och mormor hämtade mej. For då och hämtade skotern från mamma och for till pappa, har ätit lite och ligger nu och kollar på serie. Om nån timme ska vi iväg och shoppa lite. Ska bli riktigt kul bara jag får vila upp mej lite nu före.

Likes

Comments

Halva skolveckan har gått och oj vad allt går snabbt nu. Skit väder är det ju fortfarande, men har bestämt mej för att inte klaga på det för nångång måste det ju ändå bli bättre! I måndags hade vi temadag om kommunikation, själv tycker jag inte så mycket om massa såndär lekar och sånt så det var ganska skönt sen då vi fick sluta. Hemma så läste jag en bok nästan hela dagen eftersom jag nästan hade 100 sidor kvar att läsa och ja.. jag tog väl några sovpauser där emellan också. Igår var jag i skolan till halv 3, tog då bussen hem och fixade undan lite grejer innan vi for till mormor och lite sånt. Sen då jag var hemma igen bytte jag om och for iväg till gymmet med pappa. Idag blev det väckning 7 fast jag hade håltimme 2 första. Gick i duschen och for med bussen till skolan. Försökte då läsa på musikprov som vi hade idag, tyckte ändå det gick bra fast jag inte hade läst nästan något alls. Nu efter skolan har jag bara tagit det lugnt, måste nog snart börja ta tag i allt skolarbete men en liten paus måste man ju åtminstone få.

Likes

Comments

Igår for jag med Bella till stan och väntade medan hon färgade håret. Gick sen och åt lite mat och pratade ikapp det senaste och sen efter en stund for vi hem. Jag somnade en stund efteråt och sen fixade jag mej snabbt och for ut. Var mest ut och körde och sen kom jag hem vid 2. Idag vaknade jag 11 tiden och har kollat serie ska väl snart packa ihop och fara iväg till mamma.

Likes

Comments