i fredags träffade jag kollegorna för att äta middag. jättemysigt att gå ut och ät och dricka lite vin, på jobbet hinner man knappt prata med varandra. Eftersom att jag har varit mammaledig så har jag ju knappt träffat tjerna överhuvudtaget.

David hämtade mig i Norrtälje och sen åkte vi ut till mamma & pappa och sov. Här har vi spenderat resten av helgen, kändes välbehövligt att inte ha en massa uppbokat. Nu njuter vi av vädret, helt underbart !

Likes

Comments

nu ska lägenheten säljas!


Likes

Comments

så härligt väder, hoppas det håller i sig ☀️ Idag har jag jobbat på salongen. 2 löshår så fingrarna brinner just nu, orutinerat helt enkelt. Efter jobbet var det bara att kasta sig in i bilen för att hämta Ines hos mamma och sedan åka iväg på valpkurs i Vallentuna. Fullspäckad men rolig dag ☺️ Jag och hjärtat kunde äta mat vid 9 tiden och nu lockar kudden ganska mycket, natti natt!

Likes

Comments

lördagskvällen spenderades hemma hos Henny och Martin med grillning och god dricka. Jätte trevligt och lite halv kaos med 4 hundar och en bebis ☺️ En lugn kväll som ändå slutade med att vi kom hem vid halv 3, det är man inte van vid nuförtiden.


Ines är nu 8 månader, det är verkligen så himla roligt nu! Det händer supermycket varje dag. Hon är precis överallt där hon inte ska vara, pratar hela tiden med nya läten och en ny grimas varje gång 😂 Lilla hjärtat, det går alldeles för fort!

Likes

Comments

vår terrorist till hund har idag fått ny bur! Förra veckan när vi hoppade ur bilen påväg till valpkursen höll jag på att svimma. Frank hade ätit på handtaget vid dörren. Jävla hund tänkte jag, även fast jag vet att det endast är vårt fel! Vi borde veta bättre. Nu kan jag iaf köra lugnt och säkert utan att oroa mig! 👌 Har sagt det förr, tur att han är söt! 😉

Likes

Comments

Likes

Comments

Har sett efter älskade lilla Alfred idag, så mysigt och kul! Han är en riktig glädjespridare! 💙

Mamma och pappa va i lägenheten och hjälpte David med det sista innan fotografering. Har nog inte fattat att vi faktiskt ska fota lägenheten nästa vecka och sedan lägga ut den till försäljning. Spännande och lite läskigt, vi vet ju faktiskt inte hur framtiden kommer se ut exakt. Det kommer iaf bli bra, i vilket fall som helst!

Ines har börjat krypa också 👏😍 så stolt över henne som har kämpat läääänge nu! Nu går det äntligen framåt, inte bakåt som innan 😅 Så nu kommer mina dagar bestå av att jaga unge, hundar och dammråttor! Eller det sistnämnda får Doris göra, robotdammsugaren 👍


Likes

Comments

Då va denna vecka slut. Har städat hela dagen och timmarna har bara sprungit iväg. Kvällen spenderades hos mamma och pappa som bjöd på middag🙏

Nu hoppar vi ner i sängen och laddar för morgondagen.


Likes

Comments

den här mamman är helt slut idag. Ser framemot en ny dag! 🙏

Likes

Comments

snart så. Nu fattas det bara handtag, kakel som ska sättas klart och sen fog på det, belysning och lite pass/täckskivor. Det blir väldigt stor skillnad och det känns så skönt! Nu vill man bara få bort denna arbetsplats och kunna använda köket som vanligt. 


Likes

Comments