Gooodmorgon baabbes! Jag är uppe solen skiner och det är blå himmel en bra start på dagen. Snart blir det frukost och efter det tar jag en tur till gymmet. Idag blir det Mage ingen favoritdel att träna men det måste göras.. Sen är ju träningsvärken i magen värst.. brukar köra armar och mage i samma pass men har valt att fokusera extra på samma muskler under hela träningspassen så idag är det bara mage under styrka och sen 20 min kondition.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gokväll babbees! Nu har jag gosat ner mej i soffan och ska snart kolla på talang, har hittat en ny favorit som funkar utmärkt som snacks och mellanmål! Naturell kvarg blandat med jordgubbar och sockerfri sirap tillsammans med stekta äpplebitar och kanel himmelrike!

Likes

Comments

Styrketräning: 1 timme.

Kondition: 20 minuter.

Leg curl: 34,3 kg 10x4

Intre lår: 34,3 kg 10x4

Lår utsidan: 39 kg 10x4

Lår baksidan: 27,3 kg 10x4

Lår: 45 kg 10x4

Vad: 20 kg 10x4

sumo squats med stång: 25 kg 10x4

Lunges med stång: 25 kg 10x4

squats på knä med stång: 25 kg 10x4

trappmaskin: mellan level 1 och 2 10 minuter

Löpband: 20 min snabb gång mellan 6,0 och 7,0 fart.


Likes

Comments

God morgon babbes! klockan är 08:00 och jag är uppe! :) Vaknade upp med värsta träningsvärken i axlar och skuldror vilket betyder att gårdagens träningspass tog på rätt ställen. Idag blir det ben, rumpa och kondition. Har valt att träna kondition varje dag, så kör alltid 20 min på elliptical efter styrkepasset! Gör ett mer detaljerat inlägg om dagensträning senare ikväll. Annars kommer det inte hända så mycket här hemma vad jag vet om är ju valborg i morgon men blir nog lugnt här hela helgen.

Likes

Comments

Hello mina babbes! Nu är jag hemma från gymmet och idag blev det fokus på axlar och skuldror. Sen slängde jag in 20 minuter kondition på Elliptical! vill få upp den där konditionen. Nyss käkade jag en proteinbar och ska snart hoppa i ett varmt bad och sen blir det lugn och ro innan det är taco mys med min underbara vän senare ikväll. Vad händer hos er?

Likes

Comments

Hallå mina baabees! Idag gick jag upp vid 09:00 för hade ett möte klockan 10:00. Nu är jag hemma och käkade precis lunch som bestod av proteinpannkakor och sockerfri sirap från myprotein. Senare blir det iväg till gymmet och idag är det biceps och skuldror som står på schemat, kommer mer detaljerat om träningen i ett senare inlägg!

Likes

Comments

Hej på er! kom nyss hem från tandläkaren och blev en sväng förbi affären! hittade protein godis och mars proteinbars som jag alltid velat prova, så ska bli kul att testa! :) Får bli senare ikväll nu har jag bedövning i halva munnen så kan inte äta någonting

. Senare blir det att åka med farmor till läkaren och innan dess ska jag nog försöka komma iväg till gymmet.

Likes

Comments

Helloo baaabes! Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp idag, så är helt slut😴😴 så blir att hoppa i säng snart, ska upp tidigt till tandläkaren i morgon och sen ska jag följa med farmor till doktorn och lite så! Natti på er❤

Likes

Comments

God morgon! Vad händer hos er? själv gick jag upp för en stund sedan och ska snart äta frukost! efter det ska jag ner till stan med jazza, sen blir det nog de vanliga, gymmet käka!

Likes

Comments