Header

Nu är de två dagar kvar till lovet vilket är så otroligt skönt. Ingen kan ju inte längta till lite lov?? Har ett stort företagsekonomi prov på fredag innan jag får släppa allt plugg och ta ledigt från allt j´vla pluggande. Finns nog inget mer än att få lov jag längtar till just nu. På lovet blir de nog rätt chill, ska nog ha halloween middag med tjejerna sen blir de väll ett partii på halloween helgen. Sen från torsdag till fredag ska jag och familjen in till stan och bo på något nytt hotell som kommit, ahah inte så insatt i det.

Något jag tycker vi skulle kunna förbättra under halloween i Sverige är definitivt all utrustning och pynt, jag var i USA under förra hösten vilket va så mysigt med allt de gick verkligen in för de. Medan vi svenskar (de flesta) bara sätter ut en pumpa utanför dörren med ett litet ljus i.

Ikväll blir de plugg för mig sen vid åtta tiden har jag bokat in mig på ett pass på SATS, köpt gymkort där och jag är sååå nöjd.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I måndags fyllde min bror 12 år, och de firade vi med en god middag och en stor god tårta. Mormor och morfar hade även kommit ner under helgen så de var med och firade. Jag fick dock inte lägga upp bilden på han men aja. Han fick en massa presenter, blev lite vensjuk faktiskt. Jag får vänta till jul att öppna presenter, men tänkte de när man köper något kan man be dem slå in de fint och sen kan man bara öppna alla när man kommer hem. ÅÅ vad smart för jag älskar känslan att öppna paket, så kul.

Likes

Comments

Hej bloggisen!!
Det går ner och ner för mig att skriva jag får mer och mer i skolan och jag har börjat träna(gymma) mer och mer. Det är svårt att göra allt i 100%, man kan bara ha en boll i luften samtidigt.
Jag ska göra mitt bästa för att hinna med allt!
Bilder från lördags, då de blev en rolig men händelserik kväll, med bra vänner.

Likes

Comments

​Kabelstickade tröjor är så mysigt på hösten, vilken färg har ingen betydelse. Du kan ha den "bara" som den är men även ha  en skjorta under om du vill ha den lite mera "klassiska" kontorsstilen. Den röda är från Gant och kostar ca 1200kr har jag för mig och den roströda är från gina och kostar vid 300 kronor kanske. Det finns massor av modeller och mönster. Du kan matcha de med nästan vad som helst. 

Likes

Comments

Något som har gått och blivit mina favoriter är dessa skor, åå va jag älskar dem. Supersnygga till både kjol och klänning men även jeans. Stora tröjor med en kjol så är man redo för hösten.

Likes

Comments

Idag har jag haft höstkänsla, stora mysiga tröjor med tjocka strumpor och en kopp te. Jag Ebba, Emmy och Molly bestämde oss för att plugga tillsammans idag vilket var super mysigt och hann göra en hel del faktiskt. Vilket man kanske inte kan tro när man pluggar tillsammans, men jag tyckte det var så mycket lättare för man har någon/några att snacka med och diskutera om ämnet. Testa, för mig hjälpte det super bra. Vi satt från 13- 16.30 ungefär, vi hade såklart lite paus ibland. Vi va hemma hos mig, hade varsin kopp varmt te och godis såklart medan vi pluggade hörde vi regnet falla på fönsterrutorna i uterummet. Hade en låsas brasa på som ger ifrån sig värme och är super mysig. Efter vi pluggat åkte jag och familjen och käkade på resturang.

Likes

Comments

​ÅÅ vad jag hade roligt igår. Vi kom fram att vi skulle ha en "klass" fest eller aa några i klassen iallafall. Vi hade verkligen så roligt, men vi åkte hem tidigt eller beror på vad man ser som tidigt. Vi tog pendeln vid halv tolv hem till Bålsta, fast vi åkte in vid 7 då vi kom till festen vid halv åtta väldigt tidigt men det var kul att börja lite tidigt och sen komma hem tidigare än vad man brukar. Vi dansade, körde lekar och hade sååå kul verkligen. Molly och Ebba sov hos mig inatt. Nu kollar jag på film sen ska familjen och jag äta middag sen kanske det blir utgång med några idag också, vet inte riktigt än. Älska helger!!!

Likes

Comments

Dagarna går så fort och jag vet inte om jag ska tycka det är bra eller om det faktiskt är lite jobbigt. Jag är glad över att tiden går fort för att man ska uppleva en massa roliga saker men när jag har tid nu som ikväll började jag tänka på att dagarna kommer aldrig tillbaka. Varje dag har sin egna start och sitt egna slut. Det är nu jag verkligen började tänka på det, jag vet det är deep (djupt) men man måste också tänka på sånt ibland. 

Jag är lyckligt lottad som bor så bra med min familj skulle inte kunna önska sig något bättre,  jag har en superbra klass, jag har vänner och släkt som stöttar mig när det är svårt. Men det där lilla extra är det bara jag som kan ändra på, jag bestämmer vad jag vill göra med min dag, med mitt liv. Dagen idag tillexempel kommer aldrig tillbaka. Så ta vara på allt du äger och har och gör det bästa av situationen, allt blir bra om du vill ha det bra jag lovar. 

Det kan vara tufft ibland, ingen är alltid lycklig alla har motgångar, inte bara du. Du är bra som du är, älska dig själv och om inte dina "kompisar" accepterar det så är det inte dina "riktiga" kompisar. Behandla andra så som du själv vill bli behandlad, jag lovar de lönar sig i längden. 

Ta vara på varandra och det du har för de kommer inte tillbaka. Njut.

Likes

Comments

Glöm inte kolla in min instagram där jag heter @josefinehellmann och lägg även till mig på snapchat där jag uppdaterar ofta: josefinehellman