Ojdå, har helt glömt bort men jag fick lov på fredagen och på söndag morgon åkte familjen och Emmy till Åre. I måndags var vi och gymma och badade. Igår köpte vi skipass för fyra dagar alltså tis-fre. Har haft tur med vädret förutom idag då det är lite blåsigt och snöigt men det hindrar inte oss att vara ute i backen.

Likes

Comments

Hej finisar!! Hur mår ni idag? Jag själv är på jätte bra humör för det är bara fredag kvar sen har vi lov, vilket känns jätte skönt. I morgon ska jag packa klart då jag Emmy och familjen drar till Åre på söndag morgon! Ska bli så mysigt verkligen. När får ni lov?

Likes

Comments

bilder från två veckor sedan

Tisdag 14 februari, idag fyller både Emmy år och de har vart/är alla hjärtans dag. Jag själv har pluggat med Sandra till halv åtta sen hade jag och familjen lite mys. Jag själv firar inte så jätte stort bli typ någon ros och myspys typ, skulle vara roligt hur ni "firar" denna dag eller om ni inte gör något speciellt överhuvud taget. Hur brukar ni göra?

Likes

Comments

Nu börjar helgen dra mot sitt slut och jag har haft en så bra helg med mitt favorit sällskap. I fredags åkte jag och åtta tjejer in till stan för att kolla på bio, kan ni gissa vilken vi såg? Sen kom vi hem runt nio då jag och Sandra åkte vidare hem till mig för att fixa lite musik till lördagens festligheter. 

Vi somnade ganska tidigt och vaknade sedan runt tio på lördagen då vi käkade lite frukost och efter det pluggade vi ett bra tag. Vid halv fyra kom Mathilda och då började vi fixa oss inför kvällen. Drog dit vid sju och kom sedan hem vid halv tre. Hade en jätte rolig kväll och älskar verkligen mina kompisar, hihi. Idag har vi familjen städat hela dagen då det kommer och fotar vårar hus i morgon bitti. Nu tänkte jag sätta mig och göra lite skolarbeten jag missat under halva veckan då jag har legat hemma i min säng med influensa, inte kul. Bortsett från de är jag super nöjd med min vecka.

Likes

Comments

Hej mina finisar, hur mår ni idag?

Jag själv är på jätte bra humör och så glad verkligen. Hade en super trevlig kväll igår med två av mina tjej kompisar (mer bilder från de kommer inom kort). Idag vaknade jag och Sandra vid nio tiden och fixade oss lite för att sen åka till Solna då jag och min mor skulle gå och shoppa och släppte av Sandra vid stationen för att hon sen skulle åka vidare. Blev en hel del shopping från min sida idag faktiskt. Både välbehövliga saker men även smått och gott. Bilder på min shopping kan ni få i morgon om ni vill.

ha en bra kväll hörrni och glöm inte att det är mello i kväll! :)

Likes

Comments

Hej babes! Hoppas ni mår bra för det för jag, känns skönt med helg i morgon. Efter skolan så ska jag Sandra och Emmy till sats sedan hem till Emmy för att käka middag och mysa. Vet inte om vi ska iväg efteråt får se hur de blir med det.

Idag blev det ett lugnt träningspass för mig med lite mage och kondition, förresten skulle ni vilja ha lite tips. Eller ja tips vet jag inte om det är men om ni vill ha mitt "tränings schema" så skulle jag kunna fixa det åt er!
Med lite bilder på olika övningar ja/vi brukar köra när vi är på gymmet, vad tycker ni om de?

Likes

Comments

Hej finisar! Vilken skön onsdag det har vart, jag började med en diskussions uppgift inom historia på morgonen, gick sedan på en föreläsning om tobak. Hade 1,5 timmar lunch och efter de lite snack om politik slutade sedan efter de vilket var så välbehövligt för jag är verkligen så trött. Vill ha ett lov snart.

Har matteprov i morgon men det känns faktiskt bra, men får hoppas att det känns lika bra när jag får provet framför mig också. I helgen har jag lite planer eller det är inget spikat. Mer om min helg kommer i slutet av veckan då jag har gjort saker under helgen såklart ;)

Likes

Comments

Fyfan vad jobbigt detta val är (ursäkta ordvalet), lika jobbigt som att välja gymnasie linje tycker jag. Kanske minst lika jobbigt eller till och med ännu mer. Ett val som påverkar "framtiden". Nu är det dags för oss ettor att välja två olika val som man läser i tvåan och trean och har ingen aning om vad jag ska välja. Och merit med 1,5 och allt vad det nu är och engelska och språk bara ger merit. Asså mina sämsta ämnen också. fattar inget. Har hört att engelska 7 är grymt svår och hur gör jag då när jag nu inte är BÄST på engelska?

Valet ska vara in skickat 10 februari och har inte bestämt mig än. Så himla svårt, ni som gjort detta val få gärna komma med tips och råd hur man ska tänka kring detta. Jag går ekonomiprogrammet med inriktning ekonomi då vissa kurser man fortfarande kommer att läsa. Men detta är ett riktigt stort val, iaf för mig just nu.

Likes

Comments

Två ganska tråkiga bilder som inte säger så mycket men äsch sånt behövs också, allt är inte perfekt. En i mitt badrum och en i hundfiltret.

Ja vad gör jag? Jo jag kom precis hem från öppet hus eller nja för två timmar sedan men har duschat och lite sånt. Det var kul, jag stannade kvar i skolan och "pluggade" lite och sen käkade vi middag som skolan hade fixat. Sallad, bröd och julmust hahha till och med efterrätt.
Men skämt och sido, öppet hus gick bra eller ja var inte så mycket att göra. Vi visade runt 01 i vår skola för de ville se om de skulle börja där typ. Inget speciellt egentligen, det var väldigt mycket folk fick nästan ont i huvudet. Däckade totalt när jag kom hem iaf då jag varit i skolan i 12 timmar, sjukt!!

Likes

Comments

Fortfrände sjuk men idag orkar jag göra saker, jag måste plugga och sen kollar jag lite kläder jag vill beställa hem från nelly, älskar deras kläder det finns så mycket att välja på. Tänkte också att jag ska gå upp ur sängen och göra mig någon lunch och sedan göra klart några skolarbeten som ska vara klara.

Men måste bli frisk tills i morgon för jag ska vara med på öppet hus för er 01 som ska börja gymnasiet på fridegård gymnasiet så kom dit och kolla. Jag och några fler ska vara kvar i skolan och käka och förbereda oss lite inför öppet hus och sedan ska vi få exakt information vad vi ska göra då vi inte vet jätte mycket. Men det ska bli väldigt kul.

Likes

Comments

Glöm inte kolla in min instagram där jag heter @josefinehellmann och lägg även till mig på snapchat där jag uppdaterar ofta: josefinehellman