AAAAIGHT, det här med att sova är tydligen överskattat enligt min hjärna. Att vakna kl 8 på morgonen har aldrig varit min grej. Idag är det onsdag om jag ej minns fel, det betyder jobb och träning för min del. Om ni bara visste hur mycket jag vill packa mina saker och fly det här bajs landet. Jag hinner frysa till en istapp och bli en isbjörn på samma gång bara genom att gå utanför dörren. Ni förstår inte, jag klarar inte av kyla! Anyway, nu ska jag göra en shake och springa ner till gymmet. See ya 

Likes

Comments

​Det här blushet kommer från Nars och heter Orgasm. Min favorit all the time, sjukt fin på sommaren och våren. Kostar runt 400kr och ni hittar blushethär. 

Likes

Comments

​Ni får jätte gärna gå in och följa mig på Twitter för er som har. Klicka här för att komma till min profil, puss.  

Likes

Comments

​Det är väl kanske ingen nyhet att självaste Breezy har en stor betydelse i mitt liv. Chris Brown. This guy, what should I say? Den här killen är perfekt, helt fucking PERFEKT. Så länge jag kan minnas så var jag en utav dom som stod framför spegeln när jag var typ tio år gammal, sjöng och dansade till hans låtar. Jag kan varenda låt, trust me. Den här mannen kan vara den sexigaste mannen som vandrat på denna jord. Såååå Breezy if you reading this, make my hotline bling haha! 

Likes

Comments

​Ya, ni som känner mig bra vet att jag har two moods. Klackar och sneakers! Jag är nog ett riktigt skofreak. Men när det kommer till dessa så får jag beslutsångest, jag vet inte hur många gånger jag har testat dessa i butiken men ångrat mig i sista sekund eftersom man ser ut som en anka i profil med världens största fötter. Men när jag ser andra ha på sig dom vill jag bara dra av dom skorna hah. 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw