Kom hem för kanske 10 minuter sedan efter att ha övningskört med pappa. Hittade dragningsläget så det känns bra nu efter att försökt ett litet tag.
Ska äta om kanske 1 h och får sedan se vad som händer på kvällen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Slutade nyss och kom precis hem, ska till Kållered om kanske någon timme elelr så och får se vad jag o Tilde hittar på för något.

Idag så fick hela klassen eller de som ville skriva, skriva hur de hade uppfattat våran engelskalärare för att våran mentor hade fått en del som hade klagat på vad hon hade gjort mot oss. Så vi skrev ner våra tankar om hur vi uppfattat allt och så ska vi snacka mera om detta på tisdag tillsammans med våran mentor

Likes

Comments

Kom nyss hem för har övning kört med pappa.
Beställde förresten min juciy cautore idag så den kommer om kanske 1 vecka 😜💋

Likes

Comments

Ligger i sängen nu och tänkte snart gå upp för att duscha. Tänkte fixa mig sedan lite men inte platta håret så mycket för vi ska ha idrott första lektionen så man kan lika väl göra det efter.
Ska sedan ta bussen som går 9.00.
Vi hörs säkert senare!!

Likes

Comments

Sitter på bussen påväg hem nu, vi hade matte test idah för att hon skulle se vad man kunde, d gick väll rätt så bra😋👌

Likes

Comments

Började för kanske 1,5 timme sedan och just nu sitter jag med Tilde, Nora och Olivia o väntar på att vi ska börja våran lektion men vi slutar iaf 15.20 idag så vi hörs säkert senare ikväll.

Likes

Comments

Hejsan på er igen! 

Var o tränade för kanske 40 min sedan så har precis hunnit duscha. Träningen gick helt okej för mig idag, iaf bättre än vad den brukar göra :) 

Vi övade på att köra 2-2-1 idag eftersom vi ska förmodligen spela det när serien drar igång. Nu till helgen så ska vi spela våran första cup efter ett tag, vi får helt enkelt se hur det går för oss.

Aja ska fixa några saker till innan jag ska sova nu, vi ska ha våran första idrottslektion imorgon så ska nog förbreda vart jag har allt. Vi hörs säkert imorgon, sov gott allihopa!! :)

Likes

Comments

Hellu allesammans!

Jag kom hem nyss från skolan och idag fick vi våra datorer.

Lovade Tilde att jag skulle börja blogga igen efter vi fått våra datorer hahah, så när jag kom hem så skapade jag en ny blogg eftersom jag tog bort min förra hahah.

Snart så kommer Sarah och ska hämta mig för vi ska iväg och träna, hahah roligt ska det bli! Efter träningen så ska jag duscha och sedan kanske blogga lite till, jag får se om jag orkar.

Likes

Comments