Igår fyllde min fina vän Johanna 24 år så jag, Lisa och Fanny fixade ihop ett överraskningsFÖR för henne. Det bjöds på tårta och bål! Superkul var det. Massa i klassen var där och alltid lika kul att hänga med dom! Efter vi förat ett bra tag drog vi vidare till Värmlands där kvällen bara gick utför och vid 3 tiden begav jag mig hem.

Idag ska jag göra absolut ingenting, är fruktansvärt bakis. HAJ

Selfiestund innan kalaset bjuds det på

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igårkväll blev det fisktacos hemma hos Lisa efter återigen en hel dag på Blåsen. Nu är jag redo för tentan så känner inte för att plugga ett dugg idag, även fast jag kommer slå upp böckerna om sisådär en timme kanske om jag känner mig själv rätt. Nu ligger jag iallafall i sängen och kollar OC, planerar även Valborg med tjejerna. Dom ska alla komma hit på frukost. Ska bli SÅ mysigt! Bara en månad kvar!!

Likes

Comments

Denna vecka består av konstant plugg. Finns inget mer att berätta förutom att jag är på Blåsen, för er som inte vet vad Blåsen är så är det lokalerna jag spenderar mina föreläsningar och seminarium på och även där jag oftast pluggar. Dit cyklar jag morgonen och beger mig hem igen mot kvällen. Så ser iallafall denna vecka ut.

Jag kom precis hem från att ha suttit från nio imorse och pluggat, men kände att det var nog vid fyra så då begav jag mig hemåt. Nu sitter jag är och läser Kenzas blogg och samtidigt försöker få in grammatiken i mitt huvud. Om någon timme ska jag cykla till Johanna för en prommis samt lite plugg.

HÖRS

Likes

Comments

Bilder från Misas födelsedagsfirande.

Hej!

Igår mötte jag upp Misa på stan efter en promenad med mamma och pappa. Misa skulle gå sin första systemetrunda, liten som jag är fick jag springa runt inne på Mathilde i väntan på att hon skulle bli klar. Efter gick vi hem och ordnade en massa inför kvällen. Runt sex tiden kom alla tjejer och vi dansade, snackade, drack för att sedan hoppa in i en Uber som tog oss till Brillo där vi spenderade resten av kvällen.
Att träffa alla tjejer var verkligen guld! Men idag lämnar jag Stockholm och beger mig hem igen.

CIAO

Likes

Comments

HAJJ

Efter att raderat ett antal inlägg på denna blogg så tänker jag äntligen börja om, igen.

Vad har hänt sen senast? Har lämnat Stockholm och nu flyttat till Uppsala, där jag även studerar. Har hittat fantastiska nya vänner som jag vet att jag kommer trivas som fisken i vattnet med. Dom är guld(!!) och har verkligen gjort min tid i Uppsala hittills super.

Just nu är jag dock i Stockholm för att fira Misa som flytt 20 i veckan men även för att laga min dator som jag klantigt nog spillde vatten på. Beger mig tillbaka imorgon eller måndag morgon då nästa vecka endast kommer bestå av plugg plugg plugg eftersom det är tenta på fredag, yay!

Lite blandade bilder kommer nedan:Likes

Comments