Jag vakna klockan 06:30 av att mamma ropar ner mig för det är frukost, havregrynsgröt med äpple, så jag klär på mig mina kläder lite snabbt som jag tagit fram dagen innan, springer ner och äter min frukost. Borstar tänderna, fixar håret och sen är jag klar. Då myser jag bara lite extra med Thor innan vi ska åka. Vi fick skjuts av mamma idag så vi åkte hemifrån 07:30 och är framme nån gång runt 07:55 vid Oskars skola. Vi släpper av han och åker vidare till min skola. Där är vi vid ungefär 08:00 och jag hoppar ut ut bilden, tar min väska och går in till skolan och dör, dör för att vara tillbaka. Jag är verkligen inte taggad, ge mig jullov en vecka till tack.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var jag uppe med tuppen vilket jag var tvungen för imorgon är det den 9 januari, vilket innebär något som kallas skolan. Vissa började skolan redan idag och jag är glad över att jag inte är en av dem. Vi har studiedag idag och börjar därför imorgon, en tisdag? Då kunde vi lila gärna varit lediga en vecka till?
Vi har ju haft jullov och eftersom jag går i nian får jag betyg, våra älskade lärare valde att skicka hem dem i år av någon konstig anledning, men jag har inte fått mina jävla betyg än och vi börjar skolan imorgon. Bra skit.
Innan vi slutade så frågade vi hur lång tid det skulle ta innan man fick sina betyg och dem svarar, max en vecka, vissa fick dem dagen efter och så sitter jag här när livet är slut utan betyg.
Man är väll aldrig taggad på att börja skolan, dock hade jag gjort allt jag brukar gör på ett lov för kanske en vecka sedan, men man vill ju aldrig börja skolan även hur klar man är med att vara ledig. Jag älskats att vara ledig och jag tror 99% av er oxå gör det.

Likes

Comments

Eftersom jag är sjuk så har jag inte ork till någon, men jag kommer nog försöka uppdatera här eftersom jag måste göra något som jag tycker är kul medan livet inte är på topp.

Idag var mamma, jag och Thor på sjukhuset och jag fick medicin osv så jag ska bli bättre och jag tror och hoppas det blir bättre. Håll tummarna för mig.

Men nu ska jag försöka äta lite så hörs vi a imorgon<33

Likes

Comments

Ni har inte hört något från mig på tre dagar, vart har jag varit?
Jo, jag har blivit sjuk, vet inte riktigt vad det är men har en aning på att det kan körtelfeber, men så svårt att veta. Jag har rätt hög feber, är som ett element alltså, mina halsmandlar är svullna och det gör jävligt ont att svälja, sen så är jag jättetrött men jag kan inte sova, fett konstig. Det jag försöker komma fram till är att jag är helt utmattad och svag och mår skit och det är därför det inte kommit några inlägg dem senaste tre dagarna och behövt tänka på annat.
Hoppas ni mår bra iallafall, puss och kram<33

Likes

Comments

Gott nytt år, herregud det är äntligen en nytt år, för 2017 kan gå och slänga sig i sjön påriktigt alltså. Det har varit bra vissa stunder men även hemskt andra stunder och tror inte 2018 kommer bli ett bättre år. Starten på detta året har varit den värsta starten, jag mår fruktansvärt dåligt just nu. Tyvärr kan jag inte ta upp det här på bloggen vad som har hänt för det är personliga saker. (Därför har jag inte bloggat)

Det kommer hända så mycket detta år, jag ska börja gymnasiet, vilket är en stor grej just nu, blir äntligen ett år äldre Fyfan det känns som jag har varit 15 i hur många år som helst, jag kommer flytta hemifrån, hade jag hoppats men nae det ska jag inte. Okej det kanske inte var så mycket som kommer hända detta år, år 2018.
Har blandade känslor för detta år, vi får se vad som händer och inte händer och ni ska följa med mig.

Likes

Comments

Idag tänkte jag dra upp 5 saker ni kanske inte visste om mig, jag hade jätte svårt att komma på dessa men nu har jag äntligen kommit på 5 iallafall.
1. Jag är sällan sjuk, men när jag väll blir sjuk då är jag sjuk typ 2 månader. Något som hör till detta är att jag har alltid ont någonstans eller det är alltid något fel som jag gnäller om och jag nämner det inte bara en gång utan jag gnäller om det hela dagen och nästa dag är det något annat som jag gnäller om.
2. Jag var ett jävligt konstigt och annorlunda barn enligt mig själv.
3. Jag har 7 syskon men bara ett av dem är äkta.
4. Mina föräldrar är skilda och det tar 30-40 min att åka mellan dem.
5. Jag älskar att sova, det är skönt, tiden går fort, man behöver inte göra något, vem älskar inte att sova?
Jag tänkte bara säga en sak till som inte handlar om mig. Idag var det en månad sedan min älskling kom, jag pratar om min älskade lillebror. Tiden går så jävla snabbt och han bara växer och växer hela tiden.

Likes

Comments

Idag vaknade jag av att mamma la Thor på min rygg, bästa sättet att vakna på. Sedan va vi bara hos mormor och mina kusiner kom, Emilia, Ludwig, Ebba och Edwin. Runt två åkte jag och Emilia till Erikslund och shoppa lite, jag köpte två tröjor och en laddare och nu är vi påväg hem. Jag kommer inte göra så mycket mer idag, vi hörs imorgon.

Likes

Comments

Jag la inte upp något inlägg igår för jag var hemma hos ebba och hon hade gäster och sen åkte jag hem och sov inprencip.
Idag så vakna jag 8 för att jag och min storasyster sanna skulle till Linköping. Jag shoppa såklart på rean, fanns bra rea tyckte jag. Jag kan visa alla kläder när jag kommer hem för just nu är jag hos mormor och morfar och ska stanna här till torsdag.

Likes

Comments

Idag är det jul, alltså den 24 december även fast det inte känns som det. Först måste jag säga God jul till alla som firar det och er andra hoppas ni får en bra dag. Tänk att snart är 2017 slut och det blir ett nytt långt år framför sig.
Idag vaknade jag som vanligt och drack varm choklad med grädde och polkagris och så åt vu såklart fen hemliga gröten. Sedan började jag göra iordning mig och klockan 12 kom gästerna, vi åt julbord o öppnade paket och nu kollar vi på Kalle anka som alla andra år. Sen ska vi bara ta det lugnt. Hoppas ni får en bra fag ännu en gång.

Likes

Comments