Äntligen fredag imorgon! Veckan har gått hyfsat fort ändå tycker jag, dock är det mycket plugg just nu i skolan men sista inlämningen är imorgon så det är ju lugnt. Imorgon har jag hockeyträning direkt efter skolan sen ska jag vara med några kompisar. Är GA i helgen, fotbollscup, så det enda man lär göra är ju att sitta i en hall hahah, men alla är typ där så det e kul o träffa massa folk!

Förutom det har jag hockeyträning lördag också och sen ska jag försöka få tid att åka ut till stallet och tömma min hylla på mina grejer. Lite tråkigt är det att lämna stallet men samtidigt är det det som känns rätt! hoppas eran vecka varit bra och helgen blir bättre, puss o kram

Bjuder på en mys bild på lilla Kiwi <333

Likes

Comments

Här en några helt oväsentliga bilder men hade inget intressant och skriva idag. Ha en bra helg!

Likes

Comments

Äntligen fått hem mitt Thomas Sabo Charm Club armband. Såå fint, verkligen!

Likes

Comments

Igår slog ridsportsverige många människor i ansiktet, med en stol. När underbara Peder vann med FOLKETS röster. Varför jag ens väljer att skriva om det här är för att jag måste få det ur mig. Jag har nu läst en fruktansvärd krönika skriven av Anna Friberg som tycker att Jerringpriset tappade sin "glans" när Peder vann igår?! Och även att vi gjorde någon form av kupp(?!) Alltså att gick ihop och röstade alla i inom ridsporten och det nervärderad hon som om det var fel, som om det inte är det de hela går ut på? Som om det inte var det golfentusiasterna gjorde, eller simmarna. Men bara för att vi sticker ut och alltid blir den alla ser ner på och för att vi nu för en gång skull har en stor grej att trycka i folks ansikten ska vi äng en gång bli ner tryckta? Detta var demokrati och vi vann kan inte folk bara bete sig och inse att ridsporten är stor och i år slog den igenom reellt.

Tänk om om Sarah hade vunnit då hade den här människan hyllat henne ut i finger spetsarna men varför, varför alltid nervärdera häst människor... Jag tror det är okunskapen, vi alla i ridsport-sverige får alltid höra att vi bara sitter där och att det är ingen riktig sport och om dessa folk går ifrån utan en diskussion ska dom vara övligt glada. Ridsporten är den farligaste sporten och dom som säger nej men hockey är farligare kan ge söka upp lite fakta. Jag är 1,64 lång och väger ca 60kg, jag hanterar en häst som väger 500kg och då är den bara 1,48 i mankhöjd. Det är djur, det är precis som när du är ute med hunden och den vill lukta på något, då går den dit. Precis så är det men en häst, det är inte robotar vi sitter på, det är livslevande varelser med sin egna vilja som vilken sekund som helst kan sparka dig, kasta av dig, stå på bakbenen och sedan gå om kull och du får hästen över dig, precis vilken sekund som helst kan den göra vad den känner för och om vi då inte kvalificerar oss som en sport, så har nog sport värden gått under.

Likes

CommentsIkväll var vi och såg på idrottsgalan hela familjen. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte helt ärligt, emellanåt var setjätte bra me ibland blev det ganska långtradigt tyvärr. Men Peder vann ju jerringspriset!!!!!!! Känns så himla skönt att få visa folk att ridsporten är stor och blir bara större! Det var typ det jag tyckte va kul, sedan var ju Danny älsklingen bra också och när Zara Larsson körde sin nya låt som inte släpps fören om 2 veckor;)

Hoppas alla har det bra i skolan, jag åker hem ikväll med båten! Ha de bra

Likes

Comments

Nu var det verkligen jätte länge sedan jag bloggade men nu har jag kommit in i vardagen igen och tänkte prioritera bloggen mera nu.

Men frågan är ju vad som har hänt sedan sist?

Jag har sålt min häst, till en liten familj i Uppsala där hon har det jätte bra! vet inte riktigt vad jag ska göra med hästfronten, så letandet efter nu häst ligger på is tills vidare.

Jag har börjat spel innebandy igen(vet inte om jag skrivit om det? Var iallafall ett tag sedan nu)

Har även börjat spela hockey! har ju en familj där min bror spelar hockey, min pappa har spelat hela livet och har varit tränar sedan min bror var liten och är nu ordförande och tränare för vårar nya tjejlag! Vi e ca 30 tjejer som tränat, till o från, i ca 2 månader nu och jag älskar det så mycket!!

Helt ärligt tror jag det är det, har nog inte varit något annat intressant som ändrat på vardagen sen sist.Likes

Comments

Äntligen har vi skaffat katt! Har viljat ha en super länge men min pappa har varit rädd(?!) för katter och vägrat ha en men nu äntligen fick vi ett sms där det stod att vi skulle ta hem katt jäveln innan han ångrar sig, haha. Vi hade nämligen en stallkatt som var tillsalu som vi då fick gratis. Och nu är det pappa som leker och sånt med henne mest!

Vi har döpt henne till Kiwi, det ända min bror gick med om haha, och vi har haft henne i ca två veckor nu. Vi fick henne när hon var 12 veckor så hon växer jätte fort nu, men hon kommer troligen inte att bli så stor eftersom henne mamma inte är det!


imorgon är det tävling inne vid WRK, jag hoppar en LD bara eftersom hon inte tävlat sen i maj, men om det skulle gå jätte bra kanske jag efter anmäler mig till LC!Likes

Comments

Heej hörrni! Många förstår sig inte på det här med häst och särskilt inte på vinter.. Fotbolls spelare tränar ju inne precis som alla utomhus idrottare på vinter men vi har inte riktigt samma förutsättningar på den fronten. Vi har ju ett ridhus men det blir ju precis lika kallt som ute eftersom vi inte kan värma upp det pga hästarna. Vi behöver också i mörkret ta in och ut hästarna, mocka, ge mat och gå ut med kanor vatten även fast det är minus grader, därav att många ifrågasätter varför vi gör det, frivilligt.

Helt ärligt undrar jag också vissa gånger varför jag gör det men sedan sätter man sig på hästen och minns varför, vi lever för det här och tycker det är det roligaste som finns! Sedan kan jag lova er att jag älskar inte att mocka eller bara vatten i kannor 500m bara för att slangen frusit, men ska man ha häst är det bara och vänja sig;)

Likes

Comments

Sen i måndags har jag inte sett en människa(förutom min föräldrar då) eftersom jag varit sjuk, haft hög feber och ont i halsen tyvärr. Har fått hjälp att rida mina fina häst som tur är, kul också att få höra att hon varit så fin! Får som himla ridabstinens när hon jag får höra att hon är så fin och pigg. Ska kanske få rida igen på lördag, vill verkligen!!

Skolan ska jag iallafall till imorgon, kul att man kan vara borta en hel vecka utan att missa något alls, då känns allt så himla värt haha. Ska iallafall få komma ut från huset, de ska bli skönt!

Likes

Comments

Nu är det ju officiellt höst, både bra och dåligt tycker jag. Tråkigt med kallt väder nu, men höst/vinter kläder är ju mysigt iallafall. Har tre jackor jag tänk byta mellan nu i höst som jag gillar stark.

Första jackan är från gina, fake päls såklart


Sedan har jag en kappa men en speciell rosa färg jag gillar stark! Den kommer från H&M.

Sista jackan kommer från Chiquell och är en klassisk mörk blå bomber jacka.

Likes

Comments