Men hej på er. Ja det har varit mycket jobb dom här dagarna, men det är skönt att fått lite gjort, var här lite tidigare imorse och bytte lampor på min bil samt fyllde på spolarvätska, det behövdes.

Annars rullar det på som vanligt, jägarexamen började igår igen och mycket som försigår hela tiden så veckorna bara springer förbi.

Sitter just nu kvar på jobbet och uppdaterar nya datorn och ser om inställningarna går som det ska, sedan blir det bara till huset och ta det lugnt och kanske laga någon middag.Likes

Comments

Ni vet när man vaknar alldeles för tidigt en jobb dag och tänker, oh no det här kommer bli en lång dag och inte kan somna om. Det var jag imorse, men sen gick jag upp med siktet inställt på att göra nått vettigt istället så gjorde mig en smoothie och drack en kopp kaffe i lugn och ro innan jag åkte till jobbet.

Varit hyfsat lugnt på jobbet så har fått ganska mycket gjort, även fått mitt anställningsbevis så nu är man äntligen fast " på papper" så det kändes ruskigt skönt!

Sedan bar det av mot friskis och svettis och rev av ett pass Dans Fuego med Matilda, grymt roligt, det rekommenderas varmt. trots att jag är som Greta 85 så rörligheten var inte på min sida, men det var roligt ialla fall. Huvudsaken det.

Så nu sitter jag här med ett glas Cola Zero och en brasa och ska snart hoppas i duschen, jag har en känsla av att jag inte vill lämna tillbaka huset när dom kommer hem.


Likes

Comments

Fan jag tror jag skulle bli alkoholist om jag skulle bo i ett fint stort hus, lite som montazami, bara glida runt och ha ett vinglas i handen hela dagen. hahha

Just nu är vi hus vakt till sambons morbrors hus för att testa på hur det är att bo i denna storlek och så pass lång ut på landet. och ja vad ska man säga. jag trívs ju iallafall som fisken i vattnet.

Har igår tänt en brasa och suttit med en glas vin framför den, och idag vart det ett skumbad med ett glas vin och rättegångspodden i högtalaren.

Nu sitter jag här i köket med datorn på bordet och bara njuter och jobbar lite granna.


Livet är bra härligt ibland.


Likes

Comments

Sitter just nu och funderar på att göra i ordning mina naglar, men jag vet inte vart man ska gå riktigt? är det någon som har nått bra tips här i närheten av Uppsala?

Jag skulle helst vilja göra akrylnaglar men gele naglar skulle jag kunna tänka mig.

Sen kommer ju beslutsångesten över vilken färg man skall ha och etc etc.Likes

Comments

Nu har jag funderat på om jag ska ha långt eller kort hår. Och det kommer bli ett långt rött hårsvall. Hur vackert är det inte?Likes

Comments

Igår fyllde ju våran lill kille 4 år och såklart fick han "tårta" och massa födelsedagspresenter.

Nu ligger han här utslagen efter att ha haft en bra dag med massa gott i magen både hos svärföräldrarna och hemma.

Igår städade jag klart hela lägenheten och nu har jag beställt lite gardiner och kuddfodral till sovrummet för att göra lite mer myskänsla där inne. Men nu är det rent och tomt iallafall så det känns skönt.

Har rensat ut ca 4 stora kassar med kläder som jag tänkte skänka till röda korset eller liknande om det är någon som tar emot det.Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Rufus födelsedag! Hurra hurra hurra!

Just nu sitter jag i soffan och dricker kaffe och kollar på SKAM, borde egentligen sätta igång med städningen, men kan inte slita mig ifrån serien.

För idag fyller våran lilla älskade lurviga kille 4 år!

Vart tog tiden vägen egentligen?

Likes

Comments

Alltså kan vi prata om denna husvisningsjungeln.

Igår åkte vi på husvisning, i tron om att detta var mitt drömhus, eller åtminstonde drömkök, jag har sett fram emot detta i en vecka när jag såg huset och bilderna på nätet för första gången. Trots att jag var sjuk och hängig så samlade jag kraft för att jag trodde detta var mitt drömkök så vi åkte dit. Och vilket jävla skämt.

Nu börjar jag bli riktigt less på alla dessa "fisheye" vidvinkel bilder som mäklarna tar på alla hus. så jäkla förvirrande. Till the point.

Köket var minimalistiskt och det var verkligen inte alls lika fint som på bilderna. sån jäkla besvikelse.

Så hus letandet fortsätter.

Hur nice ser det inte ut på bilderna?


Likes

Comments

Nyårsafton i lite suddiga men ändå väldigt bra bilder. Mina grabbar. Dom gjorde 2016 och nyårsafton till ett riktigt bra år och slut. nu kan vi bara blicka framåt. 2017 här kommer vi.

Likes

Comments

Jag tänkte bara att ni skulle få se lite vad jag tycker är insperation, det är bland annat hälsosam mat, kontor och kök. Jag älskar att kolla på inspo, jag måste köpa mig ett hus så jag kan börja inreda precis som jag vill och få plats med alla mina saker. Haha


Likes

Comments