View tracker

Nu har vi släppt våran nya Foreverfit15. Vill du testa denna med mig så kontakta mig på Josefine@forevergadle.com. Jag kommer att köra detta 15 dagars program och du har chansen att köra detta med mig och få peppning och stöd under hela tiden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

men godkväll mina små landkrabbor! nu har jag städat och donat och gjort vildsvinsgryta ifrån gårdagens slakt med jägarexamen, då jag fick med mig 5 kilo vildsvins kött hem! gissa vem som var lycklig då! nu är allt ordnat och klart för lite glöggmys hemma hos mig imorgon med produktvisning! ska bli riktigt mysigt.

så nu är det dags att inta sängen så man är pigg och glad hela dagen imorgon!

Likes

Comments

View tracker

Här har ni oss, stela, bleka och ganska fula, familjen annorlunda. Men jag älskar alla på deras vis iallafall. Vi har våra dagar men vi är ett sjuhelvete bra team iallafall.Idag ska jag faktiskt iväg på Jägarexamen och vara med när dom styckar ett vildsvin, japp ni hörde rätt. detta är kontrasterna i mitt liv. Men jag älskar det.

Likes

Comments

Gårdagen spenderades med vårt härliga gäng i forever på Victoria för att presentera våran nya F15 box! mycket träning och hälsa och kost. Var riktigt trevligt! nu är jag taggad! den släpps imorgon onsdag så då finns det chans för alla er att testa denna fantastiska box med mig.

inatt har varit en tuff natt, jag har haft lite problem med mitt ben senaste dagarna, "barbiebenet" som jag kallar det. inatt vaknade jag av en sån fruktansvärd smärta så jag var tvungen att gå upp och ta en Alvedon och smörja mig med Heat lotion. kunde inte somna om så gick ut och lag mig på soffan för att inte väcka sambon. Så ja man kan säga att man är lite slut idag!

Likes

Comments

Gårdagen bestod av julmat och mys ute vid kusten. riktigt god mat och mycket trevligt, synd bara att man saknar snön för att få en riktig jul feeling. Sedan var vi ute och åkte lite bara och hälsade på folk och så vidare och avslutade hemma med att sambon låg i soffan och jag som hade fått i mig alldeles för mycket socker började jul pynta! haha

inte direkt mys väder igår!

Likes

Comments

Ja det är säkert ingen som gått miste om att det just nu pågår Black Friday på alla håll och kanter idag!

Och klart att inte jag ska vara sämre, så det är klart att jag också kör Black Friday!

Just nu har jag supererbjudanden till er bara till midnatt på alla mina produkter. för mer information så skicka mig ett mail, jag har bland annat grymma erbjudanden på C9 boxen och den fantastiska gula dunken, och massa mera.


Så glöm inte att kontakta mig, ENDAST IDAG. fram till 23.59!

Likes

Comments

Jag är bra sugen på att lacka om bilen till nästa sommar? eller ska man byta bil? eller ska jag bygga om eller eller eller... Det är tankarna som snurrar i mitt huvud just nu. Mycket beslut, och jag har beslutsångest deluxe! Alltså det är ju en fin bil och den är ju betald så den kostar ju mig ingenting utöver skatt och försäkring, men det skulle ju vara roligare men nått bättre att köra bana med, men kanske köra på framhjulsdrivet iallafall fast alla klagar på att det kan man ju inte köra med. Men bygga om motorn lite granna?

Ja det är frågan?!

Byta färg? ja så får det nog bli iallafall, sen om det blir lack eller foliering det vet man aldrig.

Likes

Comments

DHL skickar oss en mail och säger att kunden vägrar ta emot sig paket och undrar vad dom ska göra? HAHA allstå. Ska man skratta eller gråta? Ja finns det någon som skulle vilja ta emot detta paket?

Idag har varit en lång dag och huvudet mitt är helt tömt, jag känner verkligen nu att hösten springer ikapp mig, tur att man har Argi+ som piggar upp, men huvudvärken verkar ju stanna tyvärr. Här har ni mannen. myten och legenden, våran lilla bebis, älskling. Rufus.

När jag slutar så ska jag lägga mig på soffan och samla lite energi och vila för att se om man orkar åka å spela lite innebandy ikväll.

Likes

Comments

Denna trista gråa vardag alltså. Men inte för mig. Alla snörvlar på jobbet, hostar och är hängiga. Men vet ni vad min hemlighet är? Jo dessa Aloe Vera produkter. Min kärlek i mörkret.

Ni vet vart ni hittar produkterna? och har ni frågor, så kontakta mig på josefinegadle@hotmail.com

http://myaloevera.se/josefinegadle/sv/start/

Likes

Comments

Har ni som tjejer som jobbar i butik, kundtjänst, lastbilsåkare eller något annat mans dominerat yrke eller där man överhuvudtaget varit med om att en karl inte kan prata med dig för att du är tjej? Detta händer mig som sitter i kundtjänst, samt butik i bilbranschen ca 1-2 gånger i veckan. Man blir så arg när detta händer, varje gång. brukar få kommentaren - har du ingen kille som är mer kunnig inom detta här. eller kan jag få prata med en av grabbarna om detta istället. När dom inte har någon aning om att jag kanske kan med än grabbarna eller inte. Det är så sjukt. är vi verkligen bara där i utveckligen?

(Lånad bild från google) Ska jag vara ärlig så tror jag att dem flesta tjejer som jobbar inom ett mansdominerat yrke är mer hungriga och brinner för sitt yrke än dem flesta männen hon jobbar med. Så nästa gång du kommer till mig så fråga mig eller så kommer jag att hänvisa dig till den kunniga grabben om jag inte kan svara på frågan.

På tal om nått helt annat så har jag beställt dessa till mig själv för att ha när jag är ute i skogen i framtiden, kan ju vara bland dom bästa byxorna som finns, snygga är dom dessutom. Samt att det är ju Black friday pris på dom nu, så kunde inte hålla mig. ni hittar dom på http://www.fritidsfabriken.se

Likes

Comments