När kvällen kliver på, och man har ätit dåligt, känner sig lite nere och allt bara faller pladask. När ångesten slår hårt. sådan natt är det i natt.
Jag har alltid trott att jag klarar mig själv och att det är nått bra att vara ensam att inte ha någon att prata med och hitta på spontana grejer med. att kunna ringa mitt i natten och känna att man inte ens bryr sig om man stör för man vet att det är okej. nej det där med att ensam stark. det är ju bara skitsnack! Jag har så mycket jag vill få ur mig men jag vet inte riktigt hur jag ska säga det eller vem jag ska prata med. jag tycker sånt där är jobbigt. därför känns det alltid bättre att skriva av sig. och när man faller så här då hamnar allt bara i en ond cirkel, tänker bara negativt, ser bara kaos och ingen lösning, allt känns bara omöjligt och jag vill helst bara försvinna under jorden för det känns som att ingen bryr sig. man känner sig bara tom och inget biter. Vad gör man dessa nätter? är det detta som kallas för vargtimman?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tycker ni inte att det är konstigt att man från dag till dag har så olika känslor i kroppen. Idag har jag efter gårdagen sovit ut, tränat och ventilerat ordentligt med Matilda, så man känner sig inte helt hopplös, sedan har jag käkat lunch med Micke och köpt en kamera rulle till min gamla kamera ifrån -54 som jag ska testa, ska bli sjukt spännande, hoppas att den funkar som den ska. så nu ska jag ut och knäppa lite kort..Hur häftig är i denna Kodak, nu är det dags att laga lite matlådor och sedan ta sig ner på söndagsträffen.

Likes

Comments

När man vaknar och det är fint väder och man är super är på att göra någonting. Men flera timmar går innan man ens vet vad man vill göra och man får panik över  att dagen drar iväg och man inser snabbt att man har ingen att umgås med och ingen att ringa så man sitter bara och glor och kollar klockan och dagen springer iväg mer och mer å man får ännu mera panik och ångest. men snart är ju iallafall denna dagen slut så man får börja jobba igen så man slipper all ångest. nu ska jag fortsätta att sitta här på gräset och glo.

Likes

Comments

Tillbaka till jobbet och det var lättare än vad jag trodde imorse, det var skönt att vara tillbaka och träffa min lilla familia igen. vilka goingar. fick massa bra nyheter också och framtiden ser rolig och spännande ut, jag är taggad.

Har även varit och lämnat blod och gjort lite nytta och även lagat mat och letat efter en BMW E28 eller E30. Så om ni känner till någon så hojta gärna till.

Denna dag har varit väldigt produktiv och bra så det känns toppen! Nu dags att hoppa i söng.

Likes

Comments

Slut på semestern och dags att börja jobba idag igen. Kan säga att det har varit mycket blandade känslor över det.

Vaknade super tidigt så har hunnit platta håret, sminkat mig lite, lyssnar på podcasts och sitter nu och äter frukost och kollar lite på datorn, ska strax väcka hunden för att ta en promenad innan jobbet kallar.


Ångesten är ju på topp iallafall, men får tänka mig att sommaren är inte över än och att jag jobbar ju inte helger så får glädja mig åt det.


Likes

Comments

På Åland så ringde våra bekanta en bekant till dom och vi fick komma till hans garage och kolla in hans vw samling, och wow säger jag bara, Gubben var 70 år ish och samlade på bubblor mestadels, och jag var såld, han hade fått det så fint,

Så vi super tacksamma över att vi fick komma dit och se hans fina samling, han hade nämligen närmre 70 stycken bubblor i sitt "lilla" garage.

Här är en bild på några av dem.

Likes

Comments

Ja ni läste rätt, eller nja, jag har ju semester vill säga, men jag jobbar lite på datorn för min egna skull.

Igår var vi på transformers och ja jag tyckte den var bra, väldigt mycket action hela tiden dock så man satt på helspänn och man kunde nästan förutse vad som skulle hända, men den var helt okej. Sedan åkte vi en lite roadtrip runt Uppsala och spana in både solnedgången, månen, älgar och grävmaskiner. haha.

Idag sitter som ni ser jag och "räkan" i solen och njuter och snart kommer hjärtat hem med jordgubbar efter han gjort lite ärenden i stan. Funderar på om man ska försöka åka lite uppåt i landet här sista dagarna på semestern, har ni några tips på vad man kan besöka eller göra?Likes

Comments

Hej!


Japp, jag tänker inte ens nämna något, förutom att jag har semester och ikväll ska hjärtat och jag åka in till stan och kolla på Transformers The last knight. Och bara njuta av varandras sällskap och popcorna såklart.Kom hem från Åland i söndags natt gjorde vi också efter att ha firat midsommar där med ett äldre par som vi lärde känna på Kap verde i vintras, det var riktigt mysigt och bortskämda vart vi, så vi passade även på att skämma bort oss själva med nya parfymer också. för hjärtat blev det Gucci guilty - pour homme och för mig vart det Lancome - La nuit tresor.

Nej nu är det dags att packa ihop grejerna och bege oss in mot bion. Hörs senare.

Likes

Comments

Gårdagen spenderades ute på lunda flygfält och kollade på massa drifting osv. det var riktigt fint väder och skönt att vara där. sedan for vi hem och jag somnade på soffan för att sedan åka ut till svärföräldrarna och grillade lite och avslutade kvällen med en promenad och yoga nere vid ån hemma hos dom i solnedgången. Riktigt nice.

Det som är mindre nice är att igår började jag känna mig lite hängig och förkyld och idag är jag död känner jag! så nu ska jag ta mig till affären för att handla lite c vitamin för att bli frisk!

Likes

Comments