Hey bloggen.


Wow det er længe siden jeg sidst har opdateret jer herinde - Det beklager jeg meget!

Anyways. Jeg har været væk herfra i rigtig lang tid nu, og jeg har faktisk ikke rigtig en grund... MEN! Jeg har virkelig savnet at blogge til jer herinde, og det skal jeg nok blive bedre til - DET LOVER JEG!


I den her uge her var jeg faktisk i brobygning! Og det var pisse nice. Jeg havde kun valgt stx (gymnasial uddanelse), fordi det er det jeg tænker jeg vil efter folkeskole, og så er det så enkelt og lige noget for mig. Mandag-tirsdag var jeg på Støvring Gymnasium, og onsdag-torsdag var jeg på Aalborg Katedralskole. 2 vidt forskellige skoler, men med nogenlunde samme indhold.

Støvring Gymnasium er for mig rigtig nemt at vælge, da jeg nu går i folkeskole i samme by, og derfor kan tage en bus og være der til tiden hver dag. På Støvring er der 500 elever, hvor der på Katedralskolen er 1000 elever, så det er en RIGTIG stor skole, og holy den var svær at finde rundt på...

Så havde jeg også et mindre uheld i fredags, da jeg faldt ned af en stol og slog albuen ekstremt hårdt ned i gulvet. Så min mor og jeg brugte lige 5 timer på skadestuen ved røgten, så det var rigtig dejligt. Så jeg endte med en kraftig forstuvet albue, der sidder i den helt anden retning end den skal, og med alle regnbuens farver på.. Så nu skal jeg gå med forbinding og arm-slynge i 2 ugers tid. Så jeg har været rigtig heldig, da jeg får det af den 5. maj, og jeg skal konfirmeres den 7. maj. Puuha, jeg var gået i panik hvis jeg skulle have haft gips på ;//

Men ellers har jeg det faktisk meget godt. Styr på skolen, konfirmation om 9 dage (7. maj), dejlige veninder og en skøn kæreste. Så livet er helt fantastisk lige nu, selvom jeg virkelig er skoletræt og at jeg glæder mig for syyygt til at afslutte min folkeskole om 1 års tid. Woow, hvor jeg glæder mig! Jeg gider simpelhent ikke mere, jeg vil bare væk og videre!

- Det er faktisk også ved at være rigtig lang tid siden, at jeg har lavet noget på min youtube-kanal.. Tjaa, det går sgu ikke rigtig. ;/


Ellers håber jeg I får en skøn weekend, kys xx


(Billedet af den røde bygning nedenfor, er Katedralskolen i Aalborg)


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen.

Som i måske allerede ved nogle af jer, så har jeg som sagt en YouTube-kanal, som i lige kan tjekke ud her hvis det lyster: https://www.youtube.com/channel/UCW4KzKw4hyvwDIB8hWjbAUQ. Men på min kanal laver jeg faktisk bare alt muligt forskelligt. Det er lige fra pranks, til makeup-looks, til lookbooks osv. Alt muligt skide hyggeligt, så jeg håber da lige i vil tjekke den ud haha.

Anyways, så har jeg her den 10. maj 2017 været på youtube i 3 år. Det er så vildt, og det er gået SÅÅ stærkt. Man ser tit dem som starter på YouTube, og 1/2 år efter har de 30.000 abbonenter. Det er virkelig vildt, og shit jeg gad godt det var mig, haha. Selvfølgelig er jeg da virkelig glad for mine abbonenter, fordi 5.500 mennesker er RIGTIG mange mennesker. Men jeg elsker hver og en af mine abbonenter, og altså, de er så skide søde manner.

Jeg tænker bare lidt at jeg nu først lige er startet her i søndags, så jeg vil starte ud med lidt 'kedelige' indlæg. Bare så i lige kan lære mig at kende, og hvad jeg render rundt og laver. Så bare vent. Jeg kommer til at tage jer med når jeg er inde i byen, på cafe, sammen med mine veninder, flirt osv.

Husk i altid kan skrive til mig over Snapchat, hvis i har noget at spørge mig om, eller et indlæg i gerne vil se fra mig. Jeg svarer altid inde på min Snapchat, og den er offentlig såå, add den da lige :D Min Snapchat: Fine2.

Men det var lige det for i dag, vi ses imorgen.

Knus.

xxLikes

Comments

Hey bloggen.

I den her uge (uge 8) har jeg vinterferie, og det er såå lækkert. Så jeg tænkte jeg vil fortælle jer om mine planer for min ferie og hvad jeg har lavet indtil videre.

Lørdag og søndag lå jeg faktisk bare i min seng hele dagen lang og så Netflix.. No life, men det var skide hyggeligt. Jeg er afhængig af serien Gossip Girl. Seriøst piger!! Den er viiiiirkelig god og kan klart anbefales.

Jeg startede tirsdag den 7. februar i tysk timen (vi havde vikar, og skulle lave noget på computeren. Tror i jeg gad det, nej godt så). Og min søster har de sidste par år gået og sagt at jeg skulle starte på den, fordi den var virkelig god. Jeg magtede ikke rigtig lige at skulle starte på 6 sæsoner.. MEN, jeg gjorde det! Og i dag onsdag 22. februar er jeg så ved sæson 3, afsnit 21. Shit man, jeg laver tydeligvis ikke en skid.. Men den er amaziiing!

Anyways, i mandags kørte min søster og jeg i IKEA fordi vi ikke lavede en skid og begge manglede lidt pynte ting. Efter det, tog vi lige kort hjem igen og besluttede at vi vil tage i biografen og se Fifty Shades Darker. Min søster havde allerede set den med nogle veninder, og jeg selv havde set halvdelen af den på en ulovlig hjemmeside hehe ups. Men filmen kan virkelig anbefales, den var rigtig god og MEGET fræk hahah.

I tirsdags lå jeg faktisk bare i min seng og skrev lidt her på bloggen, så lidt (meget) Gossip Girl og snakkede med nogle skønne peps. Min bedste veninde, og min skønne bae haha. Ellers lavede jeg faktisk ik andet, lidt kedeligt men super hyggeligt og dejlig afslappende.

I dag, onsdag den 22. februar har jeg lidt planer. Her klokken 11:00 skal jeg ind til byen i Aalborg og spise brunch med min familie, og nok shoppe lidt rundt i butikkerne i gågaden. Så skal vi nok også måske en tur i IKEA efter nogle ting. Ellers skal jeg måske være sammen med min fyr igen, det er endnu ikke helt sikkert endnu. Det kommer lidt an på hvor sent jeg kommer hjem og ja. Men lige nu så er jeg ret sikker på det kommer til at ske. Vi har faktisk været sammen de sidste 3 onsdage i træk, og gud hvor er han bare skønno. Ihh, jeg er såå lykkelig!

I morgen torsdag 23. februar har min farfar fødselsdag og han bliver hele 80 år! Så vildt, omgg. Men vi skal selvfølgelig ud og fejre ham, på et hotel (tror jeg nok) i riiiigtig mange timer.. Her snakker vi 10-12 timer.. Shit det bliver en lang dag, men det skal nok blive skide hyggeligt.

Ellers tror jeg bare jeg skal være hjemme og slappe af, se Gossip Girl og ha' det pisse fedt.

Jeg håber i får en rigtig dejlig dag, vi ses.

xx

Likes

Comments

Hey bloggen.

Som jeg tidligere har nævnt så er jeg barnepige. Her snakker jeg om 2 små børn, Caroline på 3, og Christian på 1. Det hele startede med at jeg satte en ansøgning op i brugsen og i børnehaven, fordi jeg virkelig gerne vil tjene penge og jeg elsker børn så det vil være en perfekt mulighed for mig at prøve.

Da den havde hængt der i 2 måneders tid, skrev en ung kvinde til mig (moren på 26 år, faren på 39 år) på facebook. Hun skrev at hun havde set min ansøgning, og at de godt kunne bruge hjælp. Så skrev vi lidt sammen, og hun skrev bla. hvor de boede, hvor gamle børnene var, hvad de hed osv.

Vi fandt så frem til en dag jeg skulle komme ned til dem efter skole og spise aftensmad, hvor hele familien var hjemme, så jeg lige kunne lære børnene at kende. Det er efterhånden længe siden nu (13. september 2016), men jeg husker stadig dagen som var det igår.

Jeg kan huske jeg var MEGET nervøs på hvordan det skulle gå, at bare lige skulle mødes med nogle vidt fremmed mennesker og bare stå der 'hey hva så bette bebs'. Men det gik heldigvis rigtig godt, og det var en skide hyggelig dag.

Jeg har stort set været dernede 1-2 gange om ugen siden, og det passer helt perfekt for mig. Jeg tjener 75kr i timen og det er som regel fra 15:00-17:30. Nogle gange 15:00-19:00. Også er jeg der nogle gange lørdag aften hvor jeg bare skal se til børnene imens forældrene tager i biografen. (At se til børnene er på den måde at de køber slik til mig, også ser sidder jeg bare i sofaen og ser Netflix. What is life ihh). Men så er det fra 20:00-23:30. Så det er en rigtig god måde at tjene penge på, og jeg nyder virkelig at være der.

Fx. i sidste uge (uge 7) var jeg dernede både tirsdag og fredag fra 07:15-13:30, fordi ham den lille (Christian på 1 år) havde høj feber og jeg alligevel havde flex-uge, så vi måtte arbejde hjemme. Og de manglede meget hjælp den uge, og de blev selv nød til på skift at være hjemme onsdag og torsdag, fordi jeg skulle være nede i skolen de dage og arbejde. Men på de 2 dage tjente jeg lige 950kr, så det er bare rigtigt dejligt nu fordi jeg virkelig følte jeg manglede penge (hvilket jeg slet ikke gjorde, hahah).

Men det var lidt om mit barnepige job. Jeg håber i kunne finde det lidt hyggeligt hehe.

Knus.

xx


Likes

Comments

Hey bloggen.

I dag vil jeg fortælle jer lidt om hvordan mit liv som butiks-model er. Jeg er model for en butik ved navn Style4Yoy. I kan finde den lige her; https://www.facebook.com/style4youdk-172234082789691/?fref=ts.

Nede i butikken har de en masse fede mærker, og nogle rigtig søde ansatte. Nu er det efterhånden ved at være rigtig længe siden jeg sidst har gået model, men når jeg så endelig gør, så nyder jeg det fuldt ud.

Som model tjener jeg ikke som sådan penge, men jeg får gavekorts til 2-3 butikker. Det er som regel til Style4You, brillebutikken og blomsterbutikken. Der ligger det imellem 100-400kr, så det er jo en okay løn, hehe.

Men det var lidt om mit liv som model, det er virkelig noget jeg nyder og elsker at lave. Jeg er så glad for at jeg fik muligheden for at prøve det, og det er også en af mine helt store drømme når jeg bliver voksen. Nemlig det med at blive model. Jeg synes det kunne være det FEDESTE i hele verden. Ihh, hvor håber jeg det sker en dag!

Men eller må i have det pisse fedt.

xx

Likes

Comments

Hey bloggen.

Okay, det her er nice haha. Yes - jeg starter en blog.

Måske kender nogle af jer mig allerede fra min YouTube-kanal; Josefine Gade og/eller min Instagram-profil; @josefinegadee , men her er jeg så nu på en blogplatform. Det blir fedt, ihh.

Jeg hedder Josefine, jeg er 15 år gammel og bor i Aalborg. Her går jeg også i en helt normal folkeskole i 8. klasse. Hvis jeg selv skulle sige det, så er jeg en meget glad og smilende pige, med en meget dårlig humor hehe. Jeg elsker at tilbringe min tid med mine venner og veninder i Aalborg, hvor vi lige tager en tur på maccen (MacD), og fjanter rundt.


Ellers håber jeg virkelig at du vil følge med, og jeg lover dig at det her nok skal blive mega fedt!

Bare følg med, så må vi se hvad der sker.

xx

Likes

Comments