Hejsan hörni!
Idag är det tisdag (favoritdagen ju !!!!). Skämt och sido, idag har jag varit i skolan och det kan varit en av de onödigaste skoldagarna. Det känns ganska jobbigt att den var så onödig då man stressa till skolan, bet ihop och sprang dit för att sedan bara sitta av tiden :(. I alla fall, efter skolan åkte jag till gymmet för att ha PT-tid. Alltså detta pass var det värsta hittills, min PT dödade mig! Höll till och med på svimma mot slutet, vilket egentligen snarare säger mer om min dåliga fysik än passet -heh. Men men, nu väntas en god (välförtjänt) middag. Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tja gänget! Igår var en trevlig söndagkväll med ett härligt gäng - Hanna, Filip, Alexandra, Pelle, Liv, Max och Emil. Vi möttes runt sex för att se på solsidan på biografen saga och filmen var som väntat - väldigt rolig. Jag älskar verkligen alla solsidankaraktärer, speciellt Fredde hehe. I alla fall, efter bion åt vi sushi på mamma yes. Det var en väldigt trevlig och rolig söndagkväll, lyckades liksom bota den trista söndagsstämningen. Puss puss!

Likes

Comments

Lunchen från igår. Cheeseburgare och sötpotatispommes från bun meat bun. Vääärt.

Vad har hänt sedan mitt fredagsinlägg? I fredags efter skolan mötte jag upp Hannah. Vi fixa oss lite för att sedan möta upp alla boys på vigårda. Vi hängde på vigårda ett tag, drack vin och prata. Därefter var vi några som tagga vidare till slaktis. Det var faktiskt väldigt kul eftersom kvällen bjöd på mycket dans! Sedan i lördags stod jag med mitt företag Alla bröst i Nacka forum och sålde våra tröjor. Det var trevligt och gick ganska bra dessutom :) Alltid kul när det går bra! Jag jobba tillsammans med Tuva också som servis på våra grannas fest dessutom senare på kvällen, och det är väl typ det som hänt!

Likes

Comments

Hej gänget! Jag har nyss kommit tillbaka till skolan efter en långhelg. Under denna helg har jag varit på 18årsfest som var superkul, jobbat lite, firat min far, hängt på vigårda och Brillo, tränat, pluggat och hunnit med en mysig lunch med Hanna! Så jag är nöjd med helgen även om jag hade behövt plugga mer.

Likes

Comments

Hej!
Ja jag vet, min uppdatering har varit katastrofal. Så vad har jag gjort de senaste 10 dagarna? Jo jag har gått in i den årliga novemberdeppen, jobbat massor på både K-märkt och nio rum. Jag har dessutom tagit mig till gymmet för första gången på 3 månader (!!). Hade Pt tid i 50 min, vilket faktiskt var väldigt skönt. Utöver detta har jag pluggat, kollat sex and the city och hängt med mina kompisar :)

Har inte så mycket mer att berätta, mitt liv är för tillfället lika roligt som vädret.

Hade inte tackat nej till en resa över denna jul också!!!

Likes

Comments

Hej gänget! Förra lördagen under lovet så var jag tillsammans med Max, Leon, Fabian, Pelle, Filip och Otto hemma hos Hjalmar och firade honom tillsammans med hans familj och släkt. Det var supertrevligt, bjöds på både det ena och det andra. Vi var där i kanske 4 timmar, sedan begav jag, Hjalmar, Pelle och Otto oss vidare mot Bromma. Elias som bor där hade nämligen halloweenfest. Kvällen var superrolig, med massa dans och mycket skratt. Den slutade dock med en stukad fot, men det är smällar man får ta om man står på dansgolvet i timmar. Pok!

Likes

Comments