HEJ!
I tisdags var en rolig dag, jag tog det väldigt lugnt hemma på förmiddagen sedan vid 4-tiden åkte jag till Nacka hem till Amy. Amy hade nämligen en sommarfest hos henne. Jag, Elin, Lina, Elvira och Bianca var alla där lite innan och fixade samt åt pizza. Sedan vid 9 kom alla gäster och det blev en väldigt rolig kväll. Träffade många nya personer vilket alltid uppskattas eftersom det känns som jag bara ser samma personer nuförtiden på fester. Det var i alla fall superroligt och jag och Lina kom hem till Lina runt 4 och somna då på stört.

Sedan under onsdagkvällen hade jag också mycket kul. Jag träffa då Hannah, Liv, Becca, Alice, Frida och Adrian. Vi var hemma hos Liv och föra sedan drog vi mot Bromma för att festa vidare. Vi tog sedan taxi hem till Liv vid 2 igen. Jag, Hannah och Alice sov nämligen kvar hos Liv. Har alltså varit två mycket roliga dagar. Hoppas allt är bra med er med, kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej hörni! Är allt bra med er? Med mig är det bra, lite sliten bara.
I lördags arbetade jag på kvällen på nio rum ihop med Hannah, Liv och Frida det var faktiskt superroligt. Var ett riktigt stort evenemang med bekanta ansikten som vi servera, bland annat Felix Herngren. Sedan under söndagskvällen så hade jag och mina kompisar bestämt oss för att anordna en överaskningstillställning åt Pelle som fyllde 18. Vid 8 åkte jag med bilen till söder där han hade sin middag med familj för att "kidnappa honom" till Filips landställe. Vi hade en otroligt rolig och mysig kväll, som jag alltid har med de underbara människorna. Även resan dit och hem var riktigt rolig. Dessvärre blev det bara 2h sömn där ute så var riktigt trött när jag kom hem. Jag var hemma vid 2 och slängde snabbt i mig mat samt bytte om sedan var det dags att jobba igen på nio rum, var riktigt trött... Men det gick bra och var roligt, slutade sen strax innan elva och åkte då raka vägen hem för att sova. Har alltså varit en del intensiva men otroligt roliga dagar, detta ser även ut att fortsätta veckan ut, men det är bara roligt. Sommar i Stockholm när det är som bäst.

Likes

Comments

I fredags på eftermiddagen/kvällen var vi i min familj bjudna på Idas Studentmotagning i Nacka. Det var supertrevligt. Stor blandning av unga och äldre. De hade fixat så fint, byggt upp en bar och gjort eget partytält, det fanns även så god mat samt en mjukglass och popocornmaskin, dröm!! Jag stannade där från 6-halv 9 sedan åkte jag till Bromma för att fira Ellie som fyllde 18 då. Hon hade också fixat så fint med maaaassa plockmat, champagne och drinkar. Det hela var er väldigt rolig kväll som slutade med att jag sov hos Hannah i stan.

Likes

Comments

Hej hörni, sommaren är nu igång för min del och det känns skönt. Jag har typ hela mitt lov planerat så jag tänkte berätta lite vad jag ska göra detta lov!!

Juni
Jag ska typ vara hemma i Stockholm hela juni, vara med kompisar och bara göra Sthlm liksom. Har roliga planer inför midsommar dessutom! Efter midsommar åker jag förhoppningsvis ner till Italien till Hannas hus och är där några dagar, om inte det besöker jag nog farmor och farfar i Blekinge.

Juli
Den första veckan får vi se vad som händer, har faktiskt inget planerat då. Därefter, den 10-20 juli är jag i Italien med min familj och det ska bli så otroligt mysigt. Älskar Italien! Sedan den 25e och en vecka framåt så ska jag och mitt "gäng" bila ner till västkusten där vi hyrt en stuga. Det kommer bli gaaalet!

Augusti
Hela början av augusti är jag bara hemma i Stockholm, får se var jag hittar på. Sedan den 10-17 augusti åker jag och mina tjejer till Barcelona. Wow det kommer bli så sjukt kul.

Detta är mina sommarplaner, är galet taggad!

Likes

Comments

Igår vid halv5 åkte jag hemifrån mot stan för att möta lite kompisar. Var i humlan med både Oscar och Hugo, vilket var trevligt. Sedan klockan 8 gick jag hem till Lina. Jag hon och Niklas klättrade oss upp på hennes takterrass och firade/myste in lovet. Vi hade det så otroligt trevligt och mysigt. Sedan åkte ja hem halv 1, så jag var hemma i god tid för en gång skull.

Alltså kolla hur fantastiskt fint Stockholm är i sommartid, blir så otroligt taggad på detta lov när jag ser dessa bilder.

Likes

Comments

Hej!
Jag har äntligen fått looov! Känns overkligt men helt underbart. Var i skolan till 12, vi fikade och sa hejdå till alla m.m. Var väldigt trevligt. Efter skolan åkte jag, Niklas, Simon, Johan, Lina, Cornelia och Clara till en resturang i Hammarby sjöstad och firade in lovet med en härlig lunch. Jag beställde en cheeseburgare med pommes, var super! Lämnade restaurangen vid 2 och nu är jag hemma igen. Ska snart bege mig in mot stan igen dock för att hitta på något kul, vi får se! Hoppas ni också får en grym dag i detta underbara väder. Kram

Likes

Comments

Hej hörni! Jag sitter just nu på 2ans sista lektion. Imorgon är det äntligen skolavslutning. Är så otroligt skoltrött så känns jätteskönt. Igårkväll var en mysig eftermiddag då jag och mamma åkte till Nyköping på kvällen för att fira min kusin Erica som fyllde 20!! Vi åt på restaurangen ÄT och det var väldigt gott. Jag beställde hamburgare med sötpotatispommes. Vi kom sen hem vi 9-tiden. Idag efter skolan blir det också festligt då jag ska på min kompis och grannes studentmotagning, vilket ska bli trevligt. Kram!

Likes

Comments

I lördags hade jag en otroligt rolig kväll! Gjorde inget speciellt på dagen mer än att jag var hemma men sedan vid 5-tiden begav jag mig mot stan för att fixa mig hos Hannah. Vid 7 sen mötte vi resten av gänget och åt på italiano bar. Det var supergott och trevligt. Jag åt en pasta napolitana. Efter middagen var tanken att sätta sig i humlan och föra lite men det började ösregna så vi åkte direkt till Bromma där Olivia hade sin fest. Blev en otroligt lyckad kväll som slutade i en taxi halv 3 tillsammans med Hannah, Alex, Oscar och Wilma. Jag sov hos Hannah sen också. Mådde väl sådär dagen efter om jag ska vara ärlig, men var en väldigt lyckad kväll!

Likes

Comments