I min mysiga sjukstuga är allt mys välkommet. Frukost i sängen ,svenska Hollywoodfruar, tända ljus och en bok, det är helt och hållet en komplett kombination.

Eftersom mamma också var sjuk igår så hade vi en riktig sjukstuga. Vi gjorde god lunch tillsammans som vi åt framför teven. Vi kollade på film och myste i typ 2 timmar. Avslutningsvis drack vi kaffe och åt choklad. Vilken dröm. Sedan en blund på det. Dessvärre måste jag gå till skolan idag, även fast kroppen skriker efter en dag till hemma - då jag inte är helt utvilad eller kry. Idag vankas viktiga lektioner samt ett möte klockan 4. Så tyvärr behöver jag pallra mig ur sängen idag.

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En TB till en av det bästa frukostarna jag ätit - PINK ROOM MIAMI

Godmorgon! Idag efter lite överläggning valde jag att vara hemma, har varit sjuk ett tag men känt att jag inte haft tid att vila. Så idag tog jag beslutet att ta en sovmorgon, så skönt. Sedan får vi se om jag kommer till skolan till eftermiddagen, beror på hur jag mår. Både min mamma och pappa tog samma beslut som jag och valde att ta sovmorgon, mamma är sjuk som jag men pappa tog sig lite senare till jobbet. I alla fall, så får jag höstlov om några dagar vilket känns galet skönt! Ser fram emot detta lov, tror det kommer bli grymt kul (hoppas det inte slutar med endast netflix och jobb nu bara för att jag jinksa det).


KRAM!


Likes

Comments

Sippar på en kopp te i 111 försöket till att bli frisk. Bränner mig på tungan. Försöker plugga matte in i det sista, tal för tal. Fastän varenda ben i mig kämpar emot, vill gå tillbaka till sängen och drömma bort hela denna dag. Spelar sköna låtar, nynnar med till hovets nya låt, och mår lite bättre. Har fett hår,godmorgon- gula i ögonen, en för stor T-shirt, och gäspande tankar. Söndag.

Igårkväll åkte jag ut till Filips landställe tillsammans med ett skönt gäng. Det tog sin lilla tid att ta sig dit, men det var väldigt trevligt. Vi dansa, prata och myste. Hemvägen var dock lite krånglig, men allt löste sig. Idag är jag väldigt trött, men det går an. Ska träffa Lina snart, mysigt! Annars vet jag inte, dö i sängen kanske.

Likes

Comments

Bild på min halloumieburgare från Phils. Jag och pappa åt Lunch tillsammans där i onsdags.

Godmorgon hörni! Förlåt för urusel uppdatering. Jag har varit otroligt stressad den här veckan. Det är mycket i skolan, jobb och till råga på allt har jag feber och ont i halsen. Har inte haft tid att vila utan bara kört på, därmed har jag också fått stressutslag på kinden, men de börjar gå ner nu. Dom tur är!!

Men fredag idag, bara 4 skoldagar till att klara av, sedan tar jag ett välförtjänt lov. I helgen får vi även se vad jag gör, ikväll måste jag i alla fall bara vila. På lördag får måste jag känna efter hur jag mår, förhoppningsvis mår jag bättre och kan dra ut med mina kompisar till Filips landställe :))

Kram!

Likes

Comments

Under måndag kväll var jag på derbyt Hammarby-Djurgården. Först efter skolan åkte jag hem till Hannah, där jag ihop med massa andra kompisar inledde kvällen. Sedan begav vi oss mot arenan för att bevittna en storslagen match. Det började med att vi låg under med 2-0, man fick snapchats av alla gårdare om hur bra dem var, hur sämst vi var osv. Till att Hammarby sedan mot slutet av första halvlek sätter in 2 mål, och det står 2-2 lika. Spänningen var olidlig och jag var så otroligt nervös. Hammarby sätter iallafall in två mål till, och segern är vår. Känslan var olidlig, och jag kan leva på det här ett bra tag.

Annars då? Jag blev sjuk efter matchen men har gått i skolan ändå, för har så otroligt mycket att göra. Idag efter skolan ska jag ta passfoto , sedan plugga sönder mig själv i matte och samhällskunskap. Haj.

Likes

Comments

kaffe i mängder är ett måste för att klara av en "extra"tidig uppgång utöver skolveckan!!

Idag ringde klockan vid 7, otroligt jobbigt! Det är verkligen en helt annan grej att vara ute 7 en lördagmorgon vs en skoldag. Eftersom på lördagar sover hela staden, det är inte liv och rörelse utanför dörren, vilket gör att jag inte kommer igång lika "snabbt". Jag öppnade fiket imorse, därav den tidiga uppgången. Jag var helt själv första 2 timmarna, vilket var rätt skönt! Jag slutade sedan mitt pass klockan 15, dvs, jag arbetade i 7 timmar, vilket var väldigt påfrestande, så nu är jag helt död. Jag ska försöka sova lite innan Hjalmar kommer hit och äter. Efter det ska vi även på Halloweenfest hos Olivia, så det gäller för mig att hålla igång!

KRAM!

Likes

Comments

Idag är det fredag, underbara fredag. Efter skolan åkte vi hem till mig, väl hemma var det pizzabak och alla fick göra sin egen pizza. Hade massa gott på min, och det var så mumsigt, åt alldeles för mycket, hehe. Sedan blev det modern family och chips. Otroligt skönt, har verkligen börjat uppskatta att vara hemma någon av dagarna på helgen och bara vara hemma. Liksom bara mysa och äta massa gott. I och med att jag arbetar från och med 08.00 imorgon så måste jag ju även gå och lägga mig i tid ikväll, för att orka lördagen.

Ha en bra fredag. Kram!

Likes

Comments

Frisk, kall luft - för kalla kläder, öppen jacka, kalla vindar som blåser rakt in i öppningen. Krispiga löv under min kalla fot. Ögon som rinner, näsan som snörvlar, halsen som knastrar - höstförkylningen är här. Alla bär på den, alla smittas av den. Oundviklig. Trycker i mig ton av honung, ingefära och juice. Försöker bli frisk, fastän jag vet att kronisk förkylning fram till april är obligatoriskt.

Likes

Comments