Impulser. Impulsiva handlingar präglar mig till 90% , liksom mitt hår, igår blev trött på dens form och livlöshet. Jag klippte till luggen kortare med en nagelsax, blev faktiskt nöjd. Imorgon ska jag även klipp topparna dock hos en riktig frisör. Haj

Likes

Comments

Eftersom jag fyller 18 på onsdag så firade vi idag det med släkten. Vi gjorde pannkakor, skagenröra, crosianter, juice, yoghurt, bacon, ägg, bröd, bakelser och tillbehör. Det blev super lyckat och var jätte mysigt! Har livets matkoma dock. Senare ikväll ska jag in till stan och fira Filip på en middag. Det blir jätte trevligt.

Likes

Comments

Hej, första inlägget från Stockholm! Idag är det onsdag och det var min första dag i skolan sedan lovet, den var rätt lugn men det tog på en att ge upp lovet och gå tillbaka till rutin. Efter skolan åkte jag till min körskola och hade 80 min körlektion, det gick bra, är dock sjukt stressad eftersom jag knappt börjat plugga..Apropå plugg så är jag även påväg hem nu och väl hemma måste jag plugga matte.. har ett stort prov på måndag och kan nada. Haj.

Likes

Comments

Idag började dagen med frukost från hotellets underbara frukostbuffé. Kommer på riktigt gå upp av alla pannkisar och sushibitar. I alla fall, sedan hängde vi lite vid poolen samt tränade en stund, efter det fixa vi till oss för att sedan bege oss mot Siam center och Siam Pentagon för shopping. Jag hittade ganska mycket fint, på de galleriorna är priserna typ detsamma som Sverige medan gallerian MBK som vi avslutade vid mest säljer fakeprodukter mm för billiga priser. Efter typ 5 mil av gående i staden fick vi nog och åkte hem på rummet. Det är där jag befinner mig nu och ska byta om för middagen :) Haj.

Likes

Comments