Jag kan nog faktiskt inte beskriva lättnaden som jag fick i mitt bröst samma sekund som jag svarade när telefonen ringde igår eftermiddag och jag hörde Karins röst. Det första hon sa var "är du fortfarande sugen på att jobba utomlands i alperna med oss i vinter?". Det kändes som att alla tunga stenar och allt tungt som jag byggt på mig släppte, alla förhoppningar och önskningar jag hade om detta jobb kom i uppfyllelse. Jag är så fruktansvärt glad över att jag snart kommer befinna mig i soliga alperna långt långt bort från denna hemska håla som kallas för Kungsbacka. Människor här är riktigt falska, egoistiska, sexistiska och bara allmänt dumma i huvudet! Det är nog det bästa med att få denna möjligheten, att åka bort från denna stad som till stor del bidrar till mycket negativ energi, jag tror jag behöver komma iväg lite för att hitta mig själv och vem jag egentligen är utan att någon ständigt dömer en eller klagar.

Jag har även gjort mitt hår en nyans gråare, vilket jag är väldigt nöjd över! Att våga något nytt är att utvecklas, och det känner jag nu att det är nu det gäller, jag känner det inom mig att det är nu jag kommer utvecklas som mest med underbara företaget Langley! En del av mig är så sinnesjukt glad!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ibland så har jag väldigt många och mycket känslor inom mig på samma gång. På senare tid har jag byggt upp förväntningar som verkligen är för bra för att vara Sanna, för att återigen se mig själv besviket se tillbaka på verkligheten och få ytterligare ett slag i ansiktet. Varför gör man detta? Varför drömmer man /dagdrömmer/ tänker på någon/något så mycket om tänker sig in i olika scenarion som med högst osannolikhet skulle slå in för att sedan se verkligen som besvikelse när det egentligen inte har gått fel egentligen i det verkliga livet, men i huvudet och i tankarna har man sabbat allt och man ä värdelös, vad händer. Jag vill inte tänka så, jag blir sviken av MIG SJÄLV gång på gång på gång. Jag är trött att gråta lite i smyg när det är läggdags för mina förväntningar inte passar in i mitt liv. Jag behöver verkligen komma ifrån denna ort, bland dessa människor, bort till något nytt, jag behöver en nystart. Bort och ta reda på vad jag verkligen vill, vad jag verkligen känner, vem jag verkligen är. Jag känner inte igen mig själv, vem har jag blivit.. Godnatt från en mycket besviken tjej.

Likes

Comments

Idag körde jag och johnny triceps och bröst efter en dags vila. Riktigt skönt faktiskt! Hade lite svårt att röra mig igår på julafton men det är det värt! Att känna att man faktiskt åstadkommer någonting istället för att ligga hemma framför tv!

Ikväll blir det Valand som gäller med underbara vänner! Taggaaaa
bild1)Likes

Comments

Idag kändes det verkligen i hela kroppen som sagt... Men märker ju att man är otränad liksom... Men nu skall det bli ändring på detta! Så skönt verkligen att komma ut ut sig lathetsbubbla, det bästa är att ha en peppande tvillingbror som vet hur man motiverar, detta gör allt så mycket enklare!!

Idag körde vi rygg/biceps! Vilket var skitjobbigt, har verkligen inga armmuskler kvar.. Kändes lite pinsamt att stå framför spegeln vid hantlarna och ta 5 kg som mest på var hantel, men det är en början iallafall, jag har börjat min resa framåt och nu skall det bara gå bra! Positivt tänkande ger positivt agerande.

Imorgon på julafton vet jag dock inte om det blir någo träning.. Känns lite jobbigt kanske att åka in och gymma på självaste julafton... Men vi får väl se hur dagen ser ut! Hade varit skönt att träna nu varje dag innan jag åker till val thorens och åker skidor! Behövs lite träning innan alperna känner jag, en aning sent påbörjat men bättre än inget som sagt! 😄


Likes

Comments

Igår började mitt nya liv, jag skall med hjälp av min bror som är väldigt intresserad av träning och kost komma närmre min bild utav en fin tjejkropp. Igår körde vi rumpa/ben och mage! Vilket verkligen kändes imorse när jag vaknade... Gjorde mina första squatsbpå ett jäkla tag, men det är skönt att ha träningsvärk så man vet att någonting förhoppningsvis är på gång att hända. Det var inte så mycket folk eftersom alla är inne i sin julestress, vilket var riktigt skönt! Ett kul pass helt enkelt och en bra början!!
Likes

Comments

Är det inte jätte konstigt att man vill förändra sig själv till det bättre för en människa man inte ens känner? Det tycker jag, ändå känner jag den känslan... Haha varför lixom.. Det ligger väl något i det kan jag tänka mig.. Tror detta tänkandet är bra för mig då jag har något att sträva mot, längesedan jag hade det nu.

Likes

Comments

Ibland, dagar som denna vill jag krypa in under en sten. Skolan är så fruktansvärd, mår ju fan psykiskt dålig över att det är så himla mycket som skall in under så kort tid och att man skall hinna trycka in allting i hövvet också. Det är bara sjukt.. Ibland undrar jag om lärarna valde det yrket dem gjorde på grund av att dem gillar att tortera människor, för det är precis det dem gör.. Jag är trött och vill sova.. Men nä det går ju inte, för jag måste plugga. Vart är min sten, jag vill krypa in.. Haha

Likes

Comments

Ibland, vissa kvällar slår det mig att jag faktiskt inte har någon pappa, som finns här fysiskt med mig. Men Gud vad jag önska att så var fallet... Jag saknar dig så jävla mycket :(


Likes

Comments

Det bästa med att ha en blogg som ingen läser är att man kan skriva om precis vafan man vill! Haha:P denna dagen har varit riktigt mysig, med fotbollskollande, jacuzzi mys och massa annat. Dock mindre omysig med alla jävla inlämningar som skall in... Haha snart hoppas jag av skolan asså, this isn't worth it

Likes

Comments

Jag har nog kommit till en punkt i livet där jag vill för mycket, jag vill försöka att göra allt till det bättre. Men som vanligt, när det inte går min väg kan jag inget annat än att bli ännu en gång besviken och trycka ner mig själv. När ska detta sluta lixom... Jag vill bara kunna göra exakt det jag vill och känner för, utan att behöva känna såhär som jag faktiskt gör. Jag tror jag är rädd för andras reaktioner. Jag kanske är rädd för att möta nya människor, tänk om dom börjar få fördomar om mig bara för att jag är på ett visst sätt. Samtidigt som allt det här så går jag på en diet för att få en kickstart i en viktnedgång, vilket har gått jättebra hittills! Jag är bara rädd att om jag blir deppig och besviken på mig själv kanske jag börjar äta fel igen.... Vilket skulle fucka hela mitt system :P haha! Jahopp, det var väl det jag hade i mitt hövve en morgon som denna... Herrå

Likes

Comments