Hey piger! Her får i lige et lille sommeroutfit... Det har desværre ikke været totalt sommervejr i Danmark så jeg havde jeans på, men heldigvis ikke jakke. Er mega vild med mine Levis her for tiden, de er så rare at have på og samtidigt trendy, jeg har købt mine i Episode i København. Her neden under kan i se hvor de forskellige ting er fra.
Håber i kan lide det!

Trøje: Kenzo

Jeans: Levis

Solbriller: Valentino

Halskæde: Stine A

Armbånd: Grækenland

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey piger!

I dag vil jeg lave et lille indlæg om mine yndlings sange. Det er vigtigt her til sommerferien at have en masse sange man kan spille i bilen, flyet, ved poolen eller i haven... Der er selvfølgelig de der basic sommersange hvert år som: Habibi aiwa, Despacito, slide, pool, i'm the one og wild thoughts osv.. Men for mig er der også de der lidt mindre populære eller måske ældre sange man finder frem til sin egen sommer playliste...

De upbeat:

1. D.A.N.C.E - Justice. Hørte den her sang på roskilde, mega fed!

2. Dead - Madison Beer. Mega lækker sang

3. Sundream - Rüfus

4 No Lie - Sean paul.

5. Thats what i Like - Bruno mars. Han er jo dejlig.. :)

De mere stille:

1. The Love you're given - Jack Garrat

2. Boredom - Tyler the creator

3. Meet me in the hallway - Harry styles. Vildt godt album!

4. My old man - Mac Demarco

Håber i kan lide de her sange, de er meget forskellige og gode på hver deres måde.. Her nederst får i også lige min sommer playliste. God sommer loves!

Likes

Comments

Hey piger!
Jeg var til Galla på min efterskole her i sidste uge. Det var vildt fedt, og hvis ikke i allerede har prøvet det skal i glæde jer!
Det der med at finde en kjole var jo selvfølgelig en lidt længere process, men jeg endte op med en fra designers remix som jeg var vildt glad for. Den var på tilbud i Illum til 1000kr så det var jo meget rart. Ved ikke om de stadig har tilbud, men hvis de har så kan jeg helt klart anbefale jer at tjekke det ud.
Her oven over er nogle af de mange billeder mine venner og jeg tog. Hvis i er i tvivl er det mig med den mørkeblå kjole.

Håber i nyder sommeren, knus!

Likes

Comments

Et lille Outfit of the day
I dag har jeg valgt at tage en armyjakke fra Zara på, inden under har jeg min "heroes" t-shirt fra Zadig&Voltaire som jeg købte på tilbud i butikken i København for lidt over en uge siden. Så har jeg også mine vintage Levis shorts på jeg købte til kun 200kr i Episode.
Håber i kan lide det, knus

Likes

Comments

Hey piger!

Sommerferien er jo ved at være lige rundt om hjørnet så jeg tænkte jeg ville fortælle jer lidt om hvad jeg har af planer her til sommer. Jeg skal ud og rejse med venner og familie i Europa. I alt er jeg væk i 3 uger. Så skal jeg bare være hjemme og hygge ellers.

Først tager min søster, mor og jeg til Lesbos, Grækenland. Her skal vi være i en uge. (Billeder i midten og til højre) Det bliver bare og tre, så en rigtig tøsetur. Det bliver egentlig bare en charterferie på hotel med solbadning og strandture.

Et par uger efter skal vi så afsted med min far, hans venner og min veninde Amy. Vi tager alle til Nice på båd-cruise ned igennem Frankrig. (billede til venstre) Vi skal bo på en husbåd alle sammen. Jeg ser så meget frem til sol, badeture, god mad og hyggelige aftener med kortspil!

Det er egentlig hvad jeg og min familie har planlagt i denne ferie, og det er jeg super taknemmelig for! Skriv endelig en kommentar om hvad du skal i ferien, ville elske at høre om det! Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey piger!

I dag har jeg fundet et par favoritter fra H&M og stylet dem sammen. H&H har virkelig lavet nogle fede sommer pieces, og jeg kan helt klart anbefale at tjekke dem ud. Er også helt vild med det her lyseblå net (fås også i babypink) fra deres nye eksklusive kollektion. Priserne er også super gode, så man kan ikke klage. Der er links på billederne.

Håber i kan lide det, knus!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey piger!

Jeg har fundet mine favoritter på Ganni's hjemmeside, som i kan se for oven. Man kan ikke komme uden om at de laver nogle vildt fede pieces, dog lidt dyre. Men det synes jeg egentlig er okay i forhold til den kvalitet de har. Mine 2 yndlings må nok være Jakken og denim kjolen.. Hvad er jeres? Knus

Likes

Comments

BLOMSTERBUKSER!

Jeg ser dem over alt for tiden, og de er da også bare vildt fede! Jeg har kigget lidt på nogle forskellige websider for at finde dem jeg lige syntes var aller fedest. Her er nogle forskellige varianter i 2 prisklasser, dog alle under 1000 kr... Håber i kan lide dem!

1,4,5 & 6: GANNI

2 & 3: ZARA

Likes

Comments

Hey piger!
I dag var jeg på Bertels salon m min veninde. Der var vildt lækker cheesecake, og hvem elsker ikke cheesecake? Dog er det lidt usundt men det er vel ok engang imellem?? Hahah det var ihvertfald den bedste cheesecake jeg har smagt her i København. Samtidig er det bare en vildt hyggelig cafe med gode omgivelser. Man kan også få sunde alternativer da deres menukort byder på ret meget mere end kun cheesecake. Kan helt klart anbefales.

Likes

Comments

Hey piger!
I dag er vejret lidt til den dårligere side, og jeg har siddet inde i min seng med min søster hele dagen. Det er nemt for os at blive i dårligt humør når regnen bare bliver ved og ved med at øse ned. Men jeg har et par tips i måske vil kunne bruge til at muntre lidt op, selvom vejret er kedeligt.

1. Musik!
Faktisk påvirker musik vores humør ret meget, og det kan man jo udnytte på en dag med dårligt vejr og trist stemning. Hør dine yndlingssange eller måske noget sommermusik der er lidt upbeat. Det plejer at gøre mig lidt gladere.

2. Venner!
Lige meget hvor nedsunket i sin seng man er, hjælper det altid at komme lidt ud. Tag på cafe med en veninde eller bare inviter hende over. Man bliver hurtigt i bedre humør når man ikke bare er alene med sine egne tanker.

3. Se noget!
Det kan være alt fra Gossip Girl eller Paradise Hotel til Funny videoes med en kat der bliver bange for en agurk. Nogle gange er det rart bare at fordybe sig i en serie og sætte sit fokus på den, så går tiden også lidt hurtigere. Ellers kan jeg næsten ikke lade vær med at grine når jeg ser en sjov video på youtube.


Det var et par tips til en regnfuld søndag, håber det måske kunne bruges i fremtiden! Knus

Likes

Comments