Søndager, jeg elsker søndager. Man kan bare sitte og alte seg hele dagen vis man føler for det. Man kan reise og oppdage et nytt sted. Lese en bok, ta igjen en tv serie. Rett og slett gjøre noe man liker og gjøre for man skal liksom ingenting.

Dagen vår starta med ingen planer. Vi ente opp på fårikål hos foreldrene mine. Noe jeg ikke hadde spist på over et år. Angrer nå pga magen min ikke er helt god. Men det var så ekstremt godt. Skikkelig høst mat.

Ente også opp en tur i Nevlunghavn, kjøre tur videre over til Stavern for soft is før vi dro på middag. Vi har virkelig bare nyttet denne søndagen så godt som vi har klart. Nå skal vi bare senke skuldrene i sofaen og nyte de få timen før vi skal fine senga.

// Instagram: JosefineFevang

Likes

Comments

So in love with this one!

Har dere noen gang sett noe så søt? Den perfekte trenings bagen fra ban.do. De har så utrolig mye fint. Vis dere aldri har vært på denne siden før eller handlet der så hadde jeg vurdert en liten tur innom kanskje? Bare et lite tips fra meg, til dere. ban.do.


Likes

Comments

I det siste har jeg følt mye på det og starte på nytt. Det og prøve på nytt. Det og kanskje finne noe nytt. Hvertfall har jeg funnet ut at jeg må fine en ny måte og takle live på.


Jeg har vært så ekstremt sliten, tanke kjør, angst anfall, deprimert, manisk… Jeg føler meg tom både fysisk og psykisk.


Alle spørre meg hva som har gjort at jeg har truffet bunden så hardt. Jeg klarer ikke og svare på dette. Jeg klarer ikke og plassere tankene mine på hvorfor dette skjede. Jeg får det inntrykket at jeg skal sitte der meg en kule som forteller meg alt. Spesielt hvorfor jeg traff bakken så hardt denne gangen.


Jeg er lei maset, lei følelsene … jeg er lei av og føle, føle meg som drit. Som en byrde for alle andre. En stor byrde for samfunnet, for familie, for legen, for helsevesenet… for trafikken på utsiden, for dama på apoteket som prøvde og for klare meg osen de nye sovemedisinene mine funker.

Likes

Comments