Trodde nyår var mycket större här än var det faktiskt var. Här är det bara en ursäkt för ungdomar att festa inte så mycket mer. Många familjer gör inget speciellt allt och jag såg inga fyrverkerier. Men jag ju som sagt ungdom så jag hade kul haha...! Träffade många kompisar och hade kul! :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Firade min första amerikanska jul och min första utan min familj. Började dagen med att fira med bara familjen hemma hos oss med en liten julfrukost och paketöppning. Fick min första ryggsäck som ska bäras i skolan i julklapp haha! Efter paketöppningen åkte vi till min värdmammas föräldrar och åt en stor frukost med dem och Marthas syskon. Även där väntade en liten paket öppning. Sedan bar det av hem igen för att ta en nap innan vi skulle iväg till det tredje julfirandet hos min Marthas mormor! Där väntade stora släkten och vi var ca 20personer totalt. Åt god mat och öppnade ännu fler presenter och tittade på julfilmer.
Som ni ser på bilden virkade min värdpappa en svensk julstrumpa till
mig, jättefin!😊😊Likes

Comments

Tog en dagstur med familjen till Santa Barbara med familjen. Otroligt fin stad, mycket mer växtlighet än vad det är här nere där det är mer öken. Tog ca 3h att komma dit och lilla William blev åksjuk och spydde i bilen så lukten var inte så jätterolig på vägen hem trots parfymbombning. Vi gick mest bara runt i S.B och tittade på sevärdheter pch shoppade och åt god mat.


Likes

Comments

Dagen efter vi slutade skolan hade en kompis ett litet christmas party hemma hos henne. Vi var ca 18 tjejer. Hon hade fixat mat och sen hade alla med sig något som knytis. Vi körde white elephant som är ett spel då alla köper en julklapp som sedan lottas ut med nummerlappar och sen kan sno någon annan julklapp när det är någon annan tur. Åkte efter det till en tonårsklubb nere i Santa Ana med en annan kompis från skolan.


Likes

Comments

Åkte förra helgen och hälsade på min systers gamla roommates i LA. Bodde hos Gabbi en av hennes närmsta kompisar med hennes syster i Santa Monica och träffade också hennes andra kompisar som bor i Hollywood. De bor i samma lägenhetshus som tjejerna från the hills på MTV bodde i Hollywood. Åkte uber överallt när vi var där och det var en ganska vild helg.. Haha. Träffade många trevliga människor och hade en bra tid! Var på flera kände platser och gjorde många roliga saker!

Likes

Comments

Frågade ut en kille till Winter formal som är nu i januari. Det är en dans där tjejen är den ska fråga ut. Frågade en kille som heter Camden som är en vän från skolan. Han jobbar på inandout här så gjorde en poster där det stog "Are you in-or-out for winter formal?" Fick ett yes av honom så jag är taggad!
Likes

Comments

Hittade några bilder från Disneyland med Kassie och Jane precis innan jul och från Sabrinas 18års dag som jag var med och firade för några dagar sedan.Likes

Comments

Åkte och åkte skidor i Mountain high förra fredagen med min morbror (5år äldre än mig) och hans flickvän. Stället låg bara en timme härifrån vilket kändes jättekonstigt med temperatur skillnaden. Från att ligga och sola på förmiddagen till att befinna sig i 10 minusgrader efter 1h bilkörning. Kul var det iallafall. Men usch vad kallt. Är så van och blivit så bortskämd med vädret här så kylan där var inte kul även om jag hade bra med kläder haaha. Brrr. Väldigt kul att få åka skidor iallafall och få uppleva lite svenskt väder även
om det var nog för några timmar haha.


Likes

Comments

Gav min värdpappa i julklapp hockeybiljetter till the ducks som är hans team som
vi vår på igår. Tog även med Nicolai. Vi vann och hade en jättebra tid tillsammans på läktaren med alla andra galna amerikanare.


Likes

Comments