Header
View tracker
View tracker

Guuuuud vad trött jag är på kalla och tråkiga Sverige just nu. Jag vill bara sticka utomlands snarast möjligt. Ni som följt min blogg ett tag vet ju att jag var i Grekland på ön Kefalonia i somras, eller rättare sagt i maj. Nu har mamma & pappa bokat en resa dit igen, nu i maj. OM jag får ledigt så har jag tänkt att följa med men tyvärr är det i princip omöjligt att få ledigt mer än tre dagar på gymnasiet! M och P har även bokat så dom ska åka 3 veckor i sommar till Grekland igen (som ni vet så är Grekland det bästa vi vet) och tråkigt nog så sommarjobbar jag då så jag ska bara åka ner i en vecka till dom! Dock är ju det bättre än inget? ellerhur? Och sommarjobb är jag så jäkla tacksam över att jag har!! 

Nästa sommar ska jag ta med mig lite friends ner till Greket. Det är min stora dröm. Förhoppningsvis har jag tagit körkort då med eftersom jag fyller 18 om ungefär tio månader (!!). Då kan vi åka till någon härlig dröm ö och hyra bil och köra runt med till alla små drömmiga stränder. Låter inte det helt amazing? 

Har ni något favoritland och ska ni ut och resa något iår? Dela gärna med er!! 

Likes

Comments

View tracker

& där var sportlovet över?? Hur snabbt gick inte det?
Jag har iallafall tagit vara på det till 100 % & haft riktigt kul.
Jag har hängt med mina klassisar för de mesta & haft galet kul. De har varit här & vi har spa'at & sedan har vi även hängt endel i stan hos Fanny. I tisdags träffades vi endel i klassen & sedan i lördags så drog vi på fest vilket var galet kul. Efteråt hängde vi med till elevhemmet & sov där.
Jag har även jobbat, tränat & sovit. Precis så som de ska vara. Det jag dock skulle behövt göra är att plugga men icke... Haha.
Imorgon är de torsdag redan?? Jag vill gärna ha helg NU.
Jag måste sussa nu, vi höres!

Likes

Comments

​Jag ÄLSKAR att vi skaffade spabad under hösten för fy tusan vad härligt det är att krypa ner där en sen kväll i mörkret. Under lovet ska jag ta mig tusan bjuda över brudarna och spa'a och snacka. Där kan man liksom sitta i flera timmar. 

Veckan då? Den flyger förbi. Idag är det Onsdag och shiiiieeeeet vad najs det ska bli med lov. Skolan går bra. Jag har varit galet seg ett tag men nu är de bara två dagar kvar. Idag gjorde vi valet inför tvåan med med IV val och programfördjupning så förhoppningsvis läser jag matte ända tills jag tar studenten nu, haha. 

Ae, nu måste jag dra och träna en sväng! Vi hörs 

Likes

Comments

Hej på er!!

Herregud vad min senaste helg var bra. Jag har verkligen njutit till fullo och haft så jäkla kul. I fredags så hängde Fanny och Ebba med mig hem och Fanny sov kvar. Vi kollade på fångarna på fortet lite halvt, pratade ett bra tag och åt allt för mycket gott. I lördags så skjutsade pappa in mig och Fanny till henne och där fixade vi iordning och väntade in de andra tjejerna och började göra iordning oss. Sedan dansade vi och röjde fram tills runt åtta-nio då Elin, Feffe, Teo, Elvis, Linder  och tre från Elin och feffes klass kom. Vi skulle ju på gymnasiefest men det gick ju sådär..... När vi var påväg dit hann vi knappt en tredjedel av vägen innan flera vi kände ringde och sa att festen tydligen var avbruten, haha. Så jag och Ebba drog med oss endel hem till Fanny medans de andra kom efter oss. Där hängde vi sedan hela kvällen och hade det galet kul trots att Gymnasiefesten blev inställd, haha. Så tack alla människor för de, haha.

Puss på er, vi höööööres! Likes

Comments

Men snälla (riktat till Teo, Fanny & Ebba)


Hej på er!
Livet fortsätter rulla, alla tjatar att jag ska plugga men jag glömmer hela tiden bort bloggen tyvärr.
Sedan i söndags då?
I måndags gymma jag, igår gick jag 5 km med Alice efter skolan & prata om allt som alltid. ALL kärlek till henne. När vi sedan var iväg & gick så skrev mammas kompis till mig & fråga om jag ville med & träna då mamma är sjuk och jag gjort'et!
Idag då? Hade tre lektioner var av en var idrott & då körde vi skivstångspass & efter skolan så plugga jag en stund innan jag hängde med mammas kompis igen & körde ett pass så nu är jag i princip död. Haha! Men skönt är de.
För nu jävlar beach 2016 kommer jag, yeeeee!
Nu skypear jag med Teo, Fanny & Ebba & ska försöka plugga lite kemi. Imorgon har vi sovmorgon eftersom endel har idrottsgymnasiet & basket.
Puss vi hörs!!

Likes

Comments

Hej käraste ni!! Måndag & ny vecka. 
Hoppas ni mår bra, för de gör faktiskt jag.
Har fått lite order om att uppdatera men jag är somsagt lite seg.
Kommer inte ens ihåg senaste inlägget??
Senaste veckan då.. Då har jag hunnit träna en hel del, hängt med mina kära norsholms/Kimstad brudar & även mina älskade klassisar.
Igår var jag en sväng på stan med tjejerna & sen åkte jag hem till disa med eve & vi bakade till våran mentorstid idag. Vi delar upp så varannan vecka är de olika som bakar & idag hade vi lyckats pricka in samtidigt som ett annat par, haha. Aja.
Efter skolan tränade jag med disa, eve, Emilia & Lovisa & mamma hämtade upp mig i stan.
Imorgon har jag sovmorgon & fysatan vad glad jag är över det.
Nudå? Nu kanske jag ska plugga lite kemi & sedan sussa.
Puss på er!!

Förresten!! Hörde ni att Beyoncé kommer till Sverige i sommar? LÄTT att jag ska gå! Ska ni?

Likes

Comments