Dagens fav. övningar, try'em out;

 • Lat Pull-Downs (4 sets x 8 to 10 reps) dot
 • Bent-Over Barbell Rows (4 sets x 8 to 10 reps)
 • Single-Arm Dumbbell Rows (4 sets x 8 to 10 reps)
 • Deadlifts (4 sets x 8 to 10 reps) dot

Wearing: I Can I Will

Likes

Comments

Alltså sitter här nu efter dagens träningspass och avnjuter min kalla BCAA från MM SPORTS. SÅÅÅ HIMLA GOD! Tycker verkligen att XLNT´s smaker är supergoda och jättefräscha. Dricker dem VARENDA dag även på vilodagarna, som att dricka saft fast en nyttigare version ju, hur bra är inte det? - Sen när de även gynnar muskeltillväxten så finns det ju ingenting som stoppar en, haha!

Sen har jag även börjat föredra EAA framför BCAA då jag tycker att den kan bli för stark. EAA'n är lite mildare i smaken medans BCAA'n är lite mer smakrik och söt. Så om ni tycker att BCAA är för starkt så rekommenderar jag EAA som ett annat alternativ, de har precis samma effekt så det är ingen fara att byta emellan. ;)

Likes

Comments

Alltså söndagar<3

Min söndag har spenderats i gymmet i stort sett hela dagen känns det som, haha! - Mot kvällskvisten har jag dock bara tagit det lugnt, sett på serier och försökt vila mig. Har även hunnit onlineashoppa lite, blev träningstights, ett set mys/träningskläder, en klänning och en crop top! Kan inte vänta tills de trillar hem ett paket i brevlådan, haha!

Ha en trevlig vecka!

Likes

Comments

Idag provade jag vårt andra USM gym som vi har här i Umeå, nämligen det i Navet! Det var precis lika fint som det i Utopia men lokalerna är HELT olika varann! Det i Utopia är lite mer high tec, mörkt och spegelrikt medan gymmet i Navet är ljust, fräscht och öppet! Vilken tur jag har som har tillgång till två supetfräscha och splitternya gym. SÅ NÖJD!

Likes

Comments

Dag två av det nya året är snart över och det börjar bli dags att sätta lite nya mål att försöka nå!

Mina favoriter är "var snäll mot dig själv" och "tro på att du klarar allt du ger dig in på" - helt klart värda mål att sträva efter varje dag tycker jag! För det är ju så viktigt, både att prioritera sig själv men också att tro på att man kan, för vad tråkigt livet vara om det kändes som att allt var out of reach?

Likes

Comments

Hej på er!

Efter en lång dag på IKEA så är jag nu hemma och har precis ätit min matlåda som innehöll kyckling, råris och broccoli! Inget gym idag för min del, istället blir det att hjälpa babe med att montera ihop dagens fynd, bl.a. ett nytt skrivbord till hans datorer. Senare ikväll blir det att starta någon bra film och bara ta det lugnt. Känner mig helt slutkörd efter allt jobbande.

Ha en bra fredag!

Likes

Comments

Provade denna övning idag och holy moly. 2set x 10reps sedan samma sak fast istället för att hålla underarmarna inåt så vinklar man dem utåt och gör samma övning. Körde dem efter varandra och det är 2,5 kg i varje vikt och mina armar klarade nästan inte alla reps. Ni måste prova, mycket tung övning och perfekt om man vill känna kontakten i axlarna snabbt.

Likes

Comments

Godmorgon på er
Denna träningsmorgon avklarad! Kondition och ABS blev det som rubriken lyder, känner mig tipp topp just nu och är verkligen pigg och glad!

Kondition/intervall:
 • 10 min gång på löpband - 8.0 lutning x 2
 • 10 min gång på löpband - 10.0 lutning x 2
 • 15 min rodd
ABS/Oblique
 • Sit-ups 4set x 20reps
 • Crunches 4set x 20reps
 • Heel touch 4set x 20reps
 • Side crunch with rod 4set x 10reps
 • Leg lifts on bench 4set x 10reps
 • Side crunches with dumbell 4set x 15reps

Hope you like it! Nu ska jag dricka min EAA i min nya matchande shaker som jag fått av babe och sedan fara iväg för ett arbetspass! Ha en fin dag!

Likes

Comments

Åhh vad jag har ätit en massa julmat i år - mina favoriter är gravad/rökt lax, skinka + äppelmos och Janssons frestelse... Nom nom nom! SÅÅÅ GOTT! Tyvärr är det lätt att glömma bort de andra tillskotten, tur jag packade med en sån här påse med till besöket i Skellefteå! Alltid bra att ha nära till hands!

På torsdag åker jag i alla fall hem till Umeå igen, längtar tillbaka till sambolivet faktiskt. Nu har vi varit utan varandra i 4 nätter och det känns verkligen superkonstigt att sova själv på kvällarna. Jag tycker inte om att sova själv, så himla tråkigt ju :P När jag bodde hemma så tvingade jag alltid syrran att sova med mig för jag trivs helt enkelt inte att sova själv, haha!

Likes

Comments