Följ mig på instagram @josefineeriiksson

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bild från Spanien förra hösten.

Likes

Comments

​Hörni, vart har slutet av sommarlovet tagit vägen? Det känns som att det nyss var 3 veckor kvar tills skolan börjar men nu börjar skolan på måndag! 

Jag har iallafall haft ett jättebra sommarlov, har dock mest bara vart hemma och vart med kompisar. Det har vart många roliga dagar och mysiga kvällar. Mycket sol och bad, det har ändå vart gaska bra väder denna sommar (för o vara svensk sommar). Men nu känns det som att hösten är påväg, solen går ner så tidigt och det är så kallt i luften. Men det är bara att hålla ut i 2 månader för sen åker jag till Spanien, längtar sååååå!Likes

Comments

​Hej alla fina! Jag har startat en youtube kanal och har precis lagt upp min första video. Den spelades in för någon månad sen och videon är om hur en sommardag kan se ut för mig och mina kompisar. Gå gärna in och kolla på videon. 

Likes

Comments

Igår var jag och min familj hos uppfödaren av våran hund. Alla som hade köpt en hund av samma kull träffades och det var så roligt att se alla hundar tillsammans för att alla såg exakt lika dana ut.
När jag kom hem ungefär 18:00 var jag ute hela kvällen med kompisar!

Idag åker vi till min sommarstuga i Gävle och ska va där en vecka så uppdateringen kommer vara ganska seg... Så ber om ursäkt för det redan nu.

Likes

Comments