Postad i: Resor, Mat

Public Coffee Roastery, ett kafferosteri som hade gott kaffe i avskalad, industrial miljö! Var tvungen att besöka det stället eftersom jag nämligen har hört att de har stans bästa kaffe.

När vi åker någonstans får alla i familjen en uppgift att kolla upp saker om stället vi ska till. Rule number one; jag ansvarar om mat och fika, it's a must! Så roligt att leta god och bra mat till resor plus att man slipper det där velandet om vad och var man ska äta när man väl kommer till det. Tips från reseledaren!
Så det här stället hade jag snappat upp för ca två månader sedan (jag är obsessed!!) och det blev en hit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Resor

Guten Morgen!
Är som sagt i Tyskland över helgen, kom till Lübeck i torsdags och åker hem idag! Under tiden har jag varit på dagstripp till Hamburg och hunnit upptäcka en del i den staden! Så himla häftig, och överväldigades verkligen över hur stort deras centrum är, kryllade av människor var man än gick!

Älskade HafenCity, en sååån cool stadsdel vid hamnen med häftiga gamla godsmagasin (byggnaderna på sista bilden) med en modern industrikänsla! Hade kunnat bo där! Hamburg finns nu faktiskt officiellt på listan av städer jag vill bo i.

Likes

Comments

Klippte mig som sagt igår! Lite gardin-inspirerad lugg om jag får säga det själv. Tror att jag vill klippa till den ännu mer, men det får vänta någon månad. Anyway, tadaaaa!

Likes

Comments