Postad i: Äventyr
Stockholm

Har ett antal plaster jag vill bo på i mitt liv. Högst på listan är självfallet London, men Stockholm ligger strax under. Det ligger en frihetskänsla i luften, i båda städerna, som bådar gott för själen.
Kan knappt bärga mig att få upptäcka dessa guldkorn närmare i framtiden. Det pirrar i magen vid tanken av äventyren som väntar i tröskeln till världen.
Om tiden ändå ville tillåta min nyfikenhet till att ständigt upptäcka nytt...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Äventyr

I fredags tog jag tåget (eller tågen, more or like) upp till Uppsala där min käraste syster bor.

Vi hade planer att dra till Stockholm igår, vilket vi gjorde. Strosade runt i butiker i solsken, innan vi fortsatte mot Söder där vi besökte Fotografiska. Vi hade bokat brunch i deras restaurang, och jag kan säga er att det var gudomligt gott!!!
Efter gick vi utställningarna på museet, en av dem hette Last Night in Sweden med fotografier från olika delar av landet, lite som ett svar till Trumps uttalande om "Last night in Sweden" för några månader sedan vilket var lite ironiskt.

Likes

Comments

Postad i: Mat
Good morning!

Hallon, blåbär, banan, spenat, havregryn, quiona, kokosvatten. Toppat med banan, hallon, blåbär, valnötter, pumpafrön, chiafrön och kokosflingor.

<3

God morgon kära ni! Sitter för tillfället och mumsar på denna smoothien (som för övrigt smakar uuuunderbart) medan jag tänker över dagens schema. Tre lektioner, varav en är skogsorientering, vilket jag faktiskt är taggad på för att det blir dagens träning. Utöver det blir det plugg till terminens första prov - matte! Yipppiieee!!

Annars händer inte speciellt mycket denna vecka, men nästa drar jag upp till Uppsala för att hälsa på min syster som bor och pluggar där! Det blir en heldag i Stockholm, och jag kommer förmodligen att spamma er med bilder därifrån! So stay tuned!

Nu måste jag kilaaa, hoppas ni får en superbra dag! Puss x

Likes

Comments