Header

Miliam är snart 5 månader! Det är nog något av det mest underbaraste jag har sett, att få se sitt egna barn växa och utvecklas. Han är väldigt snabb i sin utveckling enligt BVC och jag håller helt och hållet med, han är så himla med i allt och stark! Framför allt är han fruktansvärt stark, det är en underbar känsla att få äran att vara mamma.

Imorgon tar vi tåget till Alvesta för att bli hämtade av Miliams gudmor Sandra, vi stannar bara till lördag morgon men det är ju alltid något. Jag är även glad att vår son fått så fina gud föräldrar som han har. Mina egna gud föräldrar har aldrig funnits där för mig så jag hoppas att Miliam och hans gud föräldrar blir som bästa vänner, att de finns där och ställer upp för han i alla lägen. Nu väntar sängen efter en lång dag, vem vet jag kanske orkar med ett inlägg imorgon också kram så länge.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Värdelös på att uppdatera så jag lägger upp lite bilder ist! Ha det fint! :)

Likes

Comments

Varit väldigt dålig på att uppdatera här men det känns som om det inte finns så mycket tid över haha!
Ska försöka att uppdatera så gott jag kan.
Hur som helst så har Filip haft semester nu i två veckor vilket varit helt underbart, Vi har bland annat varit på Liseberg och då tog vi in på Gothia Towers.
Så otroligt fint, bra service god mat & dryck allt fick ett stort plus! På kvällen skulle vi ut på bryggeriet nere vid avenyn men vi fastnade på ett ställe som hette "Exet" helt sjukt, 11 barer och 12 dansgolv synd att vi inte har något sånt här hemma haha. Resten av semestern har bestått av grill kvällar, några utekvällar och en massa mys! Även mycket planering inför Miliams dop, han har också hunnit få två fantastiska gudförälder.

Helt otroligt vad vår lilla prins växer, snart 3 månader.
Bästa lyckan i livet!

Likes

Comments

Idag blir den här pluttisen tre hela veckor! Helt sjukt, jag hinner inte med dagarna det går rent för fort :(
Trots att vår lilla gosse har mag ont så är han världens snällaste pojke.


Medans näst intill alla vänner rockar i magaluf så ska vi så smått göra oss i ordning för att titta på när pappa spelar match. Ikväll laddar vi inför hockey och mys ♥️

Likes

Comments

Helt fantastiskt att jag klarade gå på min bal trots att jag fött barn för två veckor sen & med inflammation i magen. Allt blev kanske inte som jag ville, man kunde varit några kg lättare men med tanke på vad jag gått igenom den sista tiden så kan jag inte vara mer än nöjd! Nu ligger jag och gossen och återhämtar nya krafter inför dagen och ska strax göra oss i ordning. Tack alla för igår ni är guld! 💕

Likes

Comments

Undrar vad det lilla livet drömmer om eftersom han sover 80% av dagarna.. Har fortfarande inte smällt att vi har skapat ett sånt underbart barn. Längtar tills min kropp är helt återställd så vi kan börja utnyttja vagnen för härliga promenader! Dagarna går så fruktansvärt fort, Miliam är snart 2 veckor gammal fastän det känns som vi låg på förlossningen igår haha. Vill självklart se vår lilla prins utvecklas och bli stor men innerst inne så vill jag ha han som bebis för alltid.

Likes

Comments

Prinsen har somnat och vi är verkligen redo för lite sömn nu! Full rulle hela dagen. Imorgon väntas möte och sen upp till Bvc med Miliam för kontroll. Godnatt på er :)

Likes

Comments