Vardag

Alltså hur skönt är det inte att det snart är sommarlov? Själv har jag bara 6 skoldagar kvar, men vi kollar mest på film oc gör liksom inget särskilt nu i slutet. Hur som helst är det 15 dagar kvar tills jag åker till Cypern, har varit där några gånger innan dock aldrig på det hotellet som vi ska o på nu. Senaste gången jag var på en solsemester var 2015 och då var vi också på Cypern. Jag längtar sönder typ, behöver lite värme då det varit ganska dåligt väder den här veckan.

Likes

Comments

shopping/nytt

Som jag nämt tidigare så har jag fått hem skorna som jag beställde från Nelly.com, jag har inte använt dem än men jag har konfirmation nästa vecka så jag tänkte ha dem då. Eftersom att jag bara provat dem lite så kan jag inte säga hur dem är riktigt, men när jag bara gått lite fram och tillbaka så har de varit helt okej för att vara klackskor (finns det ens några som är bekväma?)

Ni hittar dem Här

Likes

Comments

Det börjar bli dags för konfirmation och därför tänkte jag ge lite tips på presenter. Du kanske ska köpa nåt till en kompis, släkting eller familjemedlem, you name it! Eller så kanske du bara inte vet vad du ska önska dig, själv tyckte jag att det var ganska svårt att komma på nåt.

Ett stort tips är berlockarmband! Man kan själv välja vad man vill ha på armbandet och det blir väldigt personligt.

Likes

Comments

Vardag

Inte bloggat på hela veckan nu (eheh), jag har först och främst haft tre prov att plugga till och utöver det så har jag läxor. Kan säga att jag är lite trött på att plugga nu, inte så långt kvar till lovet iallafall. Sen för det andra så har jag varit sjuk och typ legat i soffan, sovit, ätit och kollat på serier. Jag var i princip död i måndags, vet faktiskt inte varför dock men jag fick sjukt ont i huvudet och halsen. En rolig sak som hände när jag var sjuk var att jag fick hem mina skor från Nelly.com! Dem är ganska basic men kan visa dem lite senare, tänkte ha dem på min konfirmation som är om en vecka.

Likes

Comments

Tags, serier/filmer

Nummer ett på min lista kommer "The Carrie Diares" som är den absolut bästa serien jag sett! "The Carrie Diares" kommer innan "Sex and the city" och utspelar sig Connecticut och New York på 80-talet. Jag skulle säga att serien är perfekt för dig som är modeintresserad då det handlar väldigt mycket om just mode, men även mycket kärlek och vänskap. En nackdel är att det bara finns 2 säsonger och det kommer inga fler.

Nummer två kommer självklart "skam"! Är ni förvånade? Om ni inte redan sett "skam" borde ni verkligen se den. Detta är en norsk serie men finns självklart med svensk text på SVT. Serien handlar om olika personer för varje säsong, min personliga favorit är säsong två när det handlar om Noora. Det roliga med serien är att den handlar om ett typiskt tonårsliv och man kan känna igen sig i mycket. Jag håller på att kolla på den fjärde och sista säsongen just nu.

Nummer tre på listan kommer "tretton skäl varför" som är en serie på Netflix men finns säkert på typ dreamfilm också. Jag har precis börjat kolla på denna serie men är helt besatt. Det är dock lite trigger warning eftersom att den handlar om självmord. Jag måste dock säga att den är väldigt bra just för att jag kan tänka mig att man får upp ögonen lite och tänker mer på hur människorna runt en faktiskt mår.

Nummer fyra är "The walking dead". Denna serie är väldigt (!!) spännande, det händer saker hela tiden. Det handlar om en grupp människor som försöker överleva en zombieapokalyps, men det är inte bara zombies som är problemet. Jag har inte kollat klart på hela serien än, men jag har kommit ganska långt.

Sist men inte minst kommer "portkod"! Det finns två säsonger och jag har sett båda två gånger. Serien har varit en av mina favoriter sen länge. Det är en svensk serie som finns på SVT vilket är väldigt bra för där kommer det inte upp en massa reklam haha. Serien handlar om två 16-åriga tjejer som tvingas bo ihop hela sommaren, till en början så gillar de inte varandra alls men efter ett tag blir dem i princip bästa vänner.

Likes

Comments