Tags, serier/filmer

Nummer ett på min lista kommer "The Carrie Diares" som är den absolut bästa serien jag sett! "The Carrie Diares" kommer innan "Sex and the city" och utspelar sig Connecticut och New York på 80-talet. Jag skulle säga att serien är perfekt för dig som är modeintresserad då det handlar väldigt mycket om just mode, men även mycket kärlek och vänskap. En nackdel är att det bara finns 2 säsonger och det kommer inga fler.

Nummer två kommer självklart "skam"! Är ni förvånade? Om ni inte redan sett "skam" borde ni verkligen se den. Detta är en norsk serie men finns självklart med svensk text på SVT. Serien handlar om olika personer för varje säsong, min personliga favorit är säsong två när det handlar om Noora. Det roliga med serien är att den handlar om ett typiskt tonårsliv och man kan känna igen sig i mycket. Jag håller på att kolla på den fjärde och sista säsongen just nu.

Nummer tre på listan kommer "tretton skäl varför" som är en serie på Netflix men finns säkert på typ dreamfilm också. Jag har precis börjat kolla på denna serie men är helt besatt. Det är dock lite trigger warning eftersom att den handlar om självmord. Jag måste dock säga att den är väldigt bra just för att jag kan tänka mig att man får upp ögonen lite och tänker mer på hur människorna runt en faktiskt mår.

Nummer fyra är "The walking dead". Denna serie är väldigt (!!) spännande, det händer saker hela tiden. Det handlar om en grupp människor som försöker överleva en zombieapokalyps, men det är inte bara zombies som är problemet. Jag har inte kollat klart på hela serien än, men jag har kommit ganska långt.

Sist men inte minst kommer "portkod"! Det finns två säsonger och jag har sett båda två gånger. Serien har varit en av mina favoriter sen länge. Det är en svensk serie som finns på SVT vilket är väldigt bra för där kommer det inte upp en massa reklam haha. Serien handlar om två 16-åriga tjejer som tvingas bo ihop hela sommaren, till en början så gillar de inte varandra alls men efter ett tag blir dem i princip bästa vänner.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mode

Här ovan ser ni några av mina drömväskor! Tyvärr så är de väldigt dyra men man vet jue aldrig, i framtiden kanske.

Har du en drömväska? Isåfall, let me know!
Puss<3

Likes

Comments

Vardag

Jag vet att jag skulle börja blogga mer. Har inte känt att jag haft nåt intressant att skriva om, jag har inte nåt perfekt liv med en massa resor och shopping (heh, var dock i Polen för en vecka sen typ). Känner att det blir tråkigt om jag bara ska skriva om vad jag gör hela tiden, ärligt talat: hur många vill veta om jag hade en tråkig matte-lektion?

Nu har jag blivit lite inspirerad för att börja blogga igen faktiskt och jag vill gärna börja om på nytt, kanske göra lite förändringar osv. Jag vill posta inlägg med kvalité, alltså inte nåt som jag skrivit lite fort och bara lagt ut. Detta är början på nåt, det känner jag!
Puss<3

Likes

Comments

Tags, Vardag

I oktober var jag på en båt en hel helg tillsammans med min konfagrupp och vi fick inte ha med telefonerna, jag trodde att jag skulle få abstinens så det kliade i fingrarna men det var faktiskt rätt så skönt (och ja jag hade en som tog hand om dagarna på snap haha). Det var faktiskt väldigt kul, vi hade 5 kamp, olika tävlingar, när vi inte hade nåt att göra tryckte vi ihop oss i en liten hytt på två kvadratmeter och körde bottle flip. Efter varje måltid var det tre personer som var tvungna att diska och när jag skulle diska var det väldigt mycket vågor så vi trillade runt i ett minikök, det var ganska svårt att diska kan jag säga. Det var även disco igen men den här gången lite roligare även fast vi nästan bara satt utanför och pratade. Jag och en kompis gjorde världens godaste cesarsallad, nu när jag tänker efter måste jag göra en sån igen snart haha.

I november var jag i Jönköping med två kompisar och vi provade sängarna på Ikea (som man alltid gör haha), vi åt pizza på pizza hut. Om ni inte har ätit där så måste ni göra det, älskar deras ostpizza. En kompis sov hos mig och vi va med två andra, den kvällen var bara konstig haha men rolig.

I december var det maskeraddisco, jag och några andra kompisar var boxare men när vi kom dit insåg vi att vi inte var dem ända haha. Jag sov hos en kompis efteråt och vi hade jättekul, vi tog med McDonald's hem, lyssnade på musik och tramsade en del somnade inte förens tidigt på morgonen hehe. Sen var det julafton och jag hade jättetrevligt och fick en massa fina presenter. När jag satt där på julafton var jag jättetacksam över att jag har en sån fin familj/släkt och att jag hade en bra jul utan några konflikter eller nåt annat. På annandagen sov jag över med samma kompisar som jag sov över med efter discot, men det kom hit fyra andra som gick väldigt sent men vi hade jättekul och skrattade hela tiden.

Det var mitt 2016, nu taggar vi inför 2017 som börjar om några timmar! Hoppas att alla har fått ett bra år och att nästa kommer bli ännu bättre.

Likes

Comments

Tags

I juli var jag med kompisar dygnet runt typ, jag och tre till spenderade hela kvällen på min balkong och satt bara och pratade men det var kul. En annan kompis sov hos mig en natt men vi fick inte nog av varandra så vi sov hos henne nästa natt. Jag var även i Stockholm, men det har jag inga bilder ifrån och det gör mig besviken, det är precis därför jag ska ta fler bilder nästa år haha.

I augusti startade fotbollssäsongen med att vi åkte på cup i skara där vi spelade en massa matcher i två dagar och var på skara sommarland en av dagarna, blev dock inte så mycket bad då det var ganska dåligt väder. Vi kom på tredje plats i A-slutspel vilket var väldigt stort för oss då det inte gick så bra 2015. Jag sprang VP Citylopp ihop med några andra från fotbollslaget, vi sprang 5km och jag kom först i laget men nästa år är mitt mål att springa milen. Jag var även i Göteborg med kusinerna, vi var på Liseberg och gick runt på stan men jag köpte inget, hittar aldrig nåt när vi är i Göteborg.

I september var det min födelsedag! Jag fick världens finaste målvaktsställ till innebandyn som jag är så tacksam för. Det var högstadiedisco på en av skolorna i staden där jag bor så jag och några kompisar passade på att gå, det var väldigt kul och det var mitt andra hägsadiedisco för jag har inte vart så taggad på att gå de andra gångerna.

Likes

Comments

Tags

Här kommer del två av min årssummering, alltså april, maj och juni!

I april var mina sista dagar som långhårig, det blev en väldigt stor förändring som jag absolut inte ångrar. Gick från att ha jättelångt hår till att ha väldigt kort hår, kom på att jag ville ha kort hår när jag satt och väntade på att få klippa mig så det var inget jag tänkt på länge. Mitt innebandylag var på cup och vi åkte ut i kvartsfinal tyvärr men roligt var det iallafall.

I maj var fotbollssäsongen i full gång med matcher varje helg. Det var väldigt fint väder så jag ver ute väldigt mycket med kompisar och kollade på fotboll. Alltså var det väldigt mycket fotboll i maj haha.

I juni hade jag och några kompisar en liten "photoshoot", det var kul fast känner nu i efterhand att bilderna blev sådär men vi använde oss av en gammal och dålig kamera haha. Jag var på Selected player i Nyköping som är ett innebandyläger, den veckan var fylld av träning och matcher men även väldigt mycket skratt och roliga människor. Jag och min kompis tog en cykelrunda i skogen och hamnade vid ett vattentorn, vi var ute och cyklade väldigt länge men det var skönt att bara cykla runt i frisk luft.

Likes

Comments