View tracker

Inlägget innehåller adlinks och är sponsrat.1. Doftljus från Twist&Tango HÄR / 2. Poster från Poster Store HÄR / 3. Bordslampa från Kartell HÄR / 4. Vas från Iittala HÄR / 5. Doftpinnar från Voluspa HÄR / 6. Chanelbok HÄR / 7. Vougebok HÄR / 8. Pläd från Klippan Yllefabrik HÄR / 9. Bricka från Ferm Living HÄR / 10. Ljuslykta från Skultuna HÄR / 11. Anteckningsbok från Lagerhaus HÄR

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Jag är i full gång med att leta inspiration till Halloween. Egentligen firar jag aldrig den högtiden men i år så känner jag faktiskt för det vilket känns kul. Jag vill verkligen vara vampyr, inte för att det är något basic som tjejer brukar köra med utan för att jag verkligen är intresserad av vampyrer. Jag är nämligen ett galet fan av både Twilight och Vampire Diaries! Jag är fascinerad över hur vi har romantiserat bilden av dessa skräckinjagade figurer, om man jämför med hur de sågs förr i tiden. Jag älskar utseendet de har i Vampire diaries så kanske att jag försöker mig på sminkningen som Christen har gjort. 

Likes

Comments

View tracker

Min hy är bortom räddning, så känns det i alla fall. Jag kan verkligen inte sminka mig längre utan att det ser ut som att det är ett lager av färg som ligger på ansiktet. Foundation lägger sig inte på huden samtidigt som det ser ut som att hela ansiktet flagnar bort. Det ser verkligen inte bra ut och jag får alltid tvätta av mig sminket och ge upp, jag kan inte gå runt när jag ser ut som jag gör. Jag skrubbar ansiktet näst intill hela tiden och det ser ut som en len babyrumpa fram till att sminket kommer på. Så nu ber jag er om hjälp, tipsa mig om de bästa ansiktsprodukterna som gärna får vara oparfymerade då jag har väldigt känslig hud annars. Jag är så himla trött på att inte kunna lägga lite annat smink än mascara för att känna mig extra fin. Tittade snabbt in på Apoteket hjärtats hemsida och såg ett märkte som hette La Roche Posay, är det någon som har testat det? Eller ska man kanske satsa på Aco? Jag måste verkligen ha hjälp...

Likes

Comments

Alltså, hur grym är inte den här jackan? Jag tycker verkligen den är skitball så det är absolut ett möjligt köp för mig! Klicka här för att komma till jackan. 

  • Filed under: Mode

Likes

Comments

Nu ska jag berätta en sak för er som jag ännu inte har hunnit säga - jag är ett hardcore One Direction fan. Jag har varit det sedan innan What makes you beautiful släpptes så jag har följt de grabbarna länge. Jag har gråtit för att inte ha biljetter till konserten och sedan gråtit för att det löste sig. Jag har gråtit för att människor har träffat dem och sedan gråtit för att jag själv träffade dem. Sedan lämnade Zayn och sedan tog de en paus... Men nu, idag släppte Niall sin egna singel. Så otroligt fin, jag älskar den. Jag älskar Niall.

Likes

Comments

​Den här kombinationen är så magiskt god! Rostat bröd med mosad avokado, chilli flakes och tomat och till det en god smoothie med smak av hallon. För mig passar det verkligen perfekt att äta när man kommer hem från skolan och bara behöver fylla på lite innan kvällens middag. Vad gillar ni att äta när ni kommer hem från skola eller jobb?

Likes

Comments

Dagens klädval:
Det ni ser på bilden ovan - skinnjacka, t-shirt, jeans och skor. Det var dock lite varmt!

Dagens måste:
Plugga, träna, städa... Allt som jag inte gör behöver jag göra.

Dagens behöver:
Ett x antal liter juice. Min craving för tropisk juice idag har varit sinnessjuk!

Dagens humör:
Började dåligt men har bara blivit bättre mot kvällen.

Dagens tanke:
Om man ska köpa sig en biljett till Tokio Hotel eller inte!?

Dagens längtan:
Han den där...

Likes

Comments

isadora / super fluid foundation

Jag har haft så mycket problem med de senaste foundations jag har haft... Den första var gul och blev fläckig så fort något nuddade huden så den har jag endast använt när jag har varit hemma. Den andra ville inte sätta sig på näsan, oavsett hur många lager jag tog var resten av ansiktet täckt men näsan lyste som en bromslampa. Så nu har jag stora förhoppningar om att den här funkar för mig, jag har läst så mycket bra om den här. Folk har verkligen hyllat den så det ska bli spännande!

nyx / pore filler

Jag tror att min primer också är en bov i dramat, även om jag läst bra om den också... Kanske inte var just de två som inte funkade ihop men jag kände ändå för att testa en ny då jag har är slut när som helst. Jag gillar Nyx andra produkter som jag har hemma så det var självklart att testa en från det märket. Har bara testat två olika primers innan och tycker inte att de har varit till någon nytta, men jag har hoppet uppe!

Likes

Comments