Hej!

Ja det har gått bra iallafall med hela krock-incidenten. Nu blickar vi framåt! Har fortfarande inte fått tillbaka min telefon så kan ej lägga upp några bilder från helgen.. men de kommer!

För på lördag så åker jag och tjejerna till New York! weho! Den staden är verkligen hur fin som helst, tycker alla borde besöka innan man dör! Vi ska åka limmo och gå ut och festa!

CANT WAIT!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helgen har varit både lugn och stressful! I fredags chillade jag bara för att samla lite krafter efter en vecka med dålig sömn.. I lördags hade jag cheatday så emelina kom hit och vi åt tills vi hållde på att spy hahah! Sen kom Rebecka hit och vi tittade på sleeping beuty och pocahontas. 

SEN så bestämde vi oss för att åka på fest i maryland.. men vi kom aldrig fram för att vi krockade med en bil på motorvägen.. så det blev massa komplikationer, vi får se vad som händer nu med försäkring och allt. men vi försöker tänka att det är sånt som händer.. läskigt dock! 

Lägger upp lite bilder i nästa inlägg för min telefon är inte här just nu :) 

PUSS

Likes

Comments

Igår så åkte jag och tjejerna till Mclean Central Park för att spela lite basket, askul alltså!

Idag började dagen som vanligt 5.30(spyr) med att väcka alla, äta frulle, göra redo för skolan, gå till bussen och allt sånt. Efter det hade jag en långt och givande samtal med Mamma och sen även ett givande samtal med Sundin. Pratar dock alldeles för mycket med min familj och mina vänner hemma på min fritid, tar upp typ 2 timmar varje dag haha! När jag hade slutat prata med dog drog jag mig till gymmet och sen har jag bara jobbat när N kom hem från skolan.

Ska åka och hämta Laura på metron nu, Hon har varit i NYC över helgen! Jag ska dit nästa helg för att fira Emelina, längtar så sjukt.. vi ska åka limo genom Manhattan! 😍Älskar denna låt! Har gått på repeat hela dagen. Älskar också videon, även fast många säger att den är pedofili. Tycker den bara är riktigt konstnärlig och så himla mycket känsla + att Shia LeBeouf är så snygg. Här är en länk till videon: https://www.youtube.com/watch?v=KWZGAExj-es

Likes

Comments

Hallå!

Igår började dagen med att jag, Emma och emelina tog en härlig morgonpromenad i River Bend Park! Asmysigt ställe i Great falls med massa stigar och spår. Efter det så drog vi oss hem till Emma där Sophie, Rebecka och Hanna också joinade oss. Vi hade en liten swedish night där vi bara lyssnade på svensk musik och kollade mello. Har aldrig varit en fan av mello men det va faktiskt roligt att titta igår! Vi kollade såklart på SVTplay eftersom det inte går på tvn här.

Sen bestämde vi oss för att dricka vin och det ena ledde till det andra men idag mår man som man förtjänar. Ligger hemma hos Rebecka nu och kollar på film. Hennes källare är the best när man bara vill ligga och chilla!

PUSS

Likes

Comments

Skrev ett inlägg imorse men hade ju helt glömt bort att det va fredag FÖ-FA-AN!

Många blivande au-pairer tror att en lever loppan varje dag här i staterna och typ går runt och ler hela tiden, men icke sa nicke. Det är ungefär som hemma, man gör roliga saker på helgerna(oftast) och har resor som man längtar till. Eller jag vet inte hur alla andra tänker men jag kommer ihåg att ja trodde livet skulle va en dans på rosor så fort jag åkte iväg haha!

Idag har jag varit i skolan, jobbat med ungarna, och gymmat. Tror faktiskt jag ska gå och lägga mig snart! Man behöver vila vissa fredagkvällar också 😉

PUSS


Ogillar att vara blek... men bra att vänja sig för det är inte bra att vara solfanatiker och förstöra huden 😄

Likes

Comments

Brukar ha i ett ägg i havregrynsgröt för att få lite mer protein! Blir asgott också. 

Äter alltid frukost med min 10 åring på morgonen. Vi brukar titta på en dokumentär varje morgon, idag blev det en om Egyptens historia :) 

Likes

Comments

HELÅ!

Jag har valt att börja blogga om mitt år som au pair eftersom många av mina vänner back home vill veta vad jag gör. fair enough.

Denna vecka har varit helt ok, i måndags var det ingen skola så jag , M och N åkte till rebounderz vilket är ett ställe med inomhus-trampoliner. Är van med trampolinerna på gymnastikens hus i Gävle så för att vara helt ärlig sög det balle.. men mina värdbarn tyckte att det va kul och det var viktigast :) 

Bild från helgen när vi tog en spontan utgång för Lauras vän var här från tyskland!

Likes

Comments