Regnet hängde i dom gråa molnen igår när vi åkte till diggiloo. Hade packat med oss mat, fika, filtar och regnkläder. Tur och skönt att regnkläderna aldrig behövde komma fram.

Här är en del av gänget. Ungarna hängde mest i hoppborgarna och härjade omkring. Vi vuxna hade härligt socialt umgänge, dansade och sjöng. Var lite småkyligt imellanåt men ändå en väldigt härlig kväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tungt och motigt som fan att gå till gymmet idag. Inge kul alls men har man satt mål så har man.

Likes

Comments

Började kvällen med att dricka lite vin och göra oss iordning här hemma. Åkte sedan in till stan för att äta på Bulls. Tog en fördrink och sedan kom den smarriga maten in.

Efter maten tog vi bussen ut till Solgården, Tylösand. Drack lite drinkar och sen när Stiftelsen gick på scenen tog vi oss längst fram.

Riktigt bra drag. Så fort dom drog igång sjöng hela publiken med. Hela bandet sprider sån grym energi! Spelningen var verkligen fantastisk, så härlig och rolig.
Efter spelningen stannade vi kvar för att umgås med lite vänner och dansa. Verkligen en härlig helkväll. Det har måendet idag fått sota för.

Likes

Comments

Sol idag, äntligen! Vi passar på att hänga på stranden. Prognosen visar ju regn i en vecka ...

Likes

Comments

Sitter med kusinen, pratar skit, dricker vin, vi ska strax göra oss iordning och åka in till stan för att gå på Bulls och äta gott. Sedan bjuder kvällen på konsert, stiftelsen!

Likes

Comments

Mitt mål med träningen under semestern är att vara på gymmet varje dag. Tanken är
Varannan dag cardio och varannan dag cardio/styrka. Vill gärna vara på gymmet innan 0700 för att då sover ändå familjen och jag förlorar ingen tid med dom på de sättet.

Likes

Comments

I måndags gick jag upp tidigt och satte igång med att städa och organisera i tvättstugan. Vi har några såna " måsten " under semestern så likabra att ta de när de inte är så lajbans väder ute. På förmiddagen kom finaste barndomsvännen från Varberg ner. Åt lunch ihop, snackade skit mest hela dagen och bara hängde. De går lite långt imellan gångerna vi ses men så fort vi träffas känns de som se vore igår. Härliga Disa, hon ger mig så mycket energi!

Igår tänkte jag skriva att jag knappt kom ihåg vad vi gjorde, semesterhjärna. Men jag gick upp tidigt och tog mig till gymmet för ett pass. 2 mil på cykel och sen styrketräning. Vi var även iväg på ett möte som är lite privat men fasen va bra de kändes. Kvällen ägnade vi hemma och tog de lite lugnt bara. Man blir ju lite slö av detta väder.

Nu är jag bästa precis hemkommer från gymmet, cardio idag. 1 timme på crosstrainer och 2 mil på cykel. Kommer kännas i benen imorgon men skön känsla ändå med träningsvärk.

Likes

Comments

- 0,6 kg denna vecka
- 7 kg totalt sen start

Det går bra nu men ändå känns de segt men de är nog för att jag Hållt på ett par veckor. 7 kg på 10 veckor är inte fy skam egentligen.
Semestern knackar på dörren och jag kommer försöka göra bra val med maten när vi är hemma men njuta när vi är iväg. Är de semester så är det. Målet är att iallafall stå still under semestern, inga plus tack!

Likes

Comments

Min kusin Angelica, en av dom mest finaste människorna som vandrat på denna jord. Så genuin, omtänksam och otroligt vacker. Hade inte klarat mitt förra år utan henne. Hon finns där oavsett vad och oavsett tid på dygnet. Kan inte säga de nog så många gånger.
Tack för att du är en del av mitt liv, jag älskar dig

Hade en heldag med denna sköningen igår. Hon fick stå ut med min seghet, trötthet och heshet. Mådde inte alls bra men så är de ibland. Hon hängde med vår familj in på barnens hinderbana hjälpte till att hålla koll på huliganen och ligisten.
Låg och snackade skit i gräset när vi kom hem sedan grillade vi och mina andra kusiner kom hit. Blev lite huset fullt men de är bara kul. På kvällen blev de häng med kusinerna på Halmstad by night. Massa fin fina bilar och när vissa av dom varvade upp och gasade iväg, mmmh härligt ljud!

Likes

Comments

Vart iväg och handlat i familjen, inte i toppform idag alltså. Denna förkylning har verkligen bitit sig fast i mig, totalt orkeslös idag. Tog lunch uppe på maxi flygstaden, troligtvis något i brödet jag reagerade på för mitt i allt blev de lite tungt med andningen, de kliade och jag hostade som en galning. Sambon fick gå iväg och köpa allergimedicin och jag snodde lite av Frejas inhalationer. Fyfan alltså, inge trevligt. Harklar och hostar fortfarande, kliar men de lägger sig säkert snart.

​I övrigt idag så blir de inte många knop. Tacokväll och lite tv-tittande med ungarna. Sen blir de att fortsätta kolla på black sails, en serie vi började kolla på häromdagen. Men de tar vi när ungarna sover så man kan kolla i lugn och ro.

Likes

Comments