Gick upp strax efter 7 idag, åt frukost tillsammans med mina små yrväder. Lämnade sedan Freja och efter det begav jag och Aurora oss till skolan. Hade bestämt att vara med hela dagen med henne idag. Alltid ett lika varmt välkomnande av både hennes klasskompisar och lärare. Det är verkligen så roligt att vara med men jag ska erkänna att jag blir väldigt trött. Först var det Ma/No, sedan rast följt av högläsning och efter det gick vi till matsalen för att äta. Sååå god mat! Sista lektion var det kombinerat Sv/So med en rast i mitten då den lektionen var lång. Påvägen hem gick vi inom dagis för att hämta Freja och nu ligger vi alla tre i soffan och kollar film.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Strax efter 08.00 promenerade jag bort till jobbet idag, skönt att ha promenadavstånd.

Jobbade 08.30 - 16.00 på mitt gamla jobb som jag slutade på i Januari förra året. Har vart inne en del extra där under September och Oktober månad. Kommer frånochmed 24 Oktober att bara vara på mitt gamla jobb i ca 3 månader ( med undantag för vissa ansvarsområden på mitt ordinarie jobb ). Kommer sakna mina härliga kollegor! Men jag vet att det är goa kollegor dit jag ska nu med. Iallafall, slutade 16.00 på gamla jobbet och gick då direkt till mitt ordinarie jobb och slutade där 21.00, mitt sista ordinarie pass där idag. Men kommer som sagt vara där Ibland för att sitta med mina ansvarsområden när det behövs.

Har nästan precis landat här hemma i soffan, Freja hade hunnit somna men har varit inne och pussat på henne. Aurora var vaken när jag kom hem så hann prata med henne och gosa lite. Nu fortsätter kvällen med lite temptation island sedan blir de sängen.

Tack och hej säger jag efter en helg på 36,5 timmar!

Likes

Comments

Eftersom minstingen är iväg hos mormor och morfar så passar vi på att ägna oss åt stora tösen. Vi lyxade till det lite spontant med ett restaurangbesök. Ibland är det rätt skönt för både oss och barnen och få ha en ” egen dag ”.
Vi åt förrätt och varmrätt allihopa, jag tog havskräftor och sedan röding. Efterrätten var det fasen ingen av oss som fick plats med så den hoppade vi. Fanns inte en möjlighet att trycka ner den också.

Påvägen hem hann maten lägga sig lite och sugen för något sött och gott kom. Vi stannade till på hemmakväll för lite godis och nu har vi landat hemma i soffan och kollar på film.

Likes

Comments

Otroligt lugn natt på jobbet, nog aldrig haft en sån lugn natt och sovit så bra på jobbet innan. När jag kom hem stod maten på bordet och min mamma var på besök. Åt lunch ihop och sedan kläcker hon ur sig ” jag tänkte ta med en av töserna hem och ha lite mys och övernattning ”. Jag var inte sen med att svara att hon gärna fick ta med sig trollet Freja. Eftersom de är hon som är påfrestande på nätterna just nu. Freja blev överlycklig och var helnöjd med detta.

När dom åkt så begav vi andra oss till Rebecca och Simon för lite eftermiddags fika. Blev en väldigt mysig stund.

Likes

Comments

Har vart en riktigt bra kväll på jobbet, jobbat med fina Pauline och vi jobbade undan en del kontorsjobb med. Inte alltid man hinner med dom bitarna ordentligt men idag flöt det på relativt bra. Har alltid väldigt roligt när jag jobbar med henne, dom långa passen känns alltid kortare.

Ligger just nu i sängen på jobbet och har mina sista natt. Sista ordinarie natt iallafall, man vet aldrig om man går in extra men det är inte min tanke. Ingen lust att gå in nätter men kommer säkert gå in dagpass.

Har precis tagit fram min bok, lite godis och dricka. Kommer inte till ro så får försöka sysselsätta mig med annat men hoppas på att få lite sömn snart.

Likes

Comments

9 år och redan klok som en bok. Mycket vilja, envishet och ett jävlaranamma i denna tös. Hon har sina bra dagar och mindre bra dagar men det har vi alla. En jobbig period nu, hon är varken liten eller stor. Hon är som en mindre version av en tonåring och bjuder oss på små glimtar om vad som kommer att komma om några år. Men då och då kommer det dagar med mer mys och hon vill ligga nära och vara den lilla och då njuter jag!

Likes

Comments

Freja 3 år, charmigaste trollungen i hela världen. Man har inte en tråkig stund med henne, fullt ös dag som natt. Hon tar energi men ger så otroligt mycket mer! Vissa dagar och nätter är riktigt slitiga men när hon kryper upp i knäet, gör sina roliga miner och säger ” ååå vad jag älskar dig min mamma bajskorv ” då kan man inte annat än att känna så mycket glädje och kärlek.

Likes

Comments

Längesen nu, alledes för längesen! Att jag inte har bloggat på ett tag har varit ett aktivt val. Har under dom tre senaste månaderna vart tvungen att sålla bort saker som inte vart lika prioriterade som familjen.

Under semestern så gick sambon in i en depression eller han har egentligen mått dåligt länge men jag har inte förstått hur dåligt och han har bara blundat. Mitt under semestern så var det precis som att livet rasade en bit. Det har varit en tuff tid för hela familjen, även barnen.

Sambon har precis börjat jobba halvtid och allt börjar stabilisera sig även om det är en lång väg kvar. Jag tänker att jag tar ett inlägg senare under helgen och förklarar lite om det vi gått igenom så att ni kan för en större förståelse om allt.

Likes

Comments

Regnet hängde i dom gråa molnen igår när vi åkte till diggiloo. Hade packat med oss mat, fika, filtar och regnkläder. Tur och skönt att regnkläderna aldrig behövde komma fram.

Här är en del av gänget. Ungarna hängde mest i hoppborgarna och härjade omkring. Vi vuxna hade härligt socialt umgänge, dansade och sjöng. Var lite småkyligt imellanåt men ändå en väldigt härlig kväll.

Likes

Comments

Tungt och motigt som fan att gå till gymmet idag. Inge kul alls men har man satt mål så har man.

Likes

Comments