Idag bestämde vi oss för att åka till Valla för att fira nationaldagen med massor med främlingar, musik och lagom varmt väder. Höjdpunkten var Moa Lignell som kom och sjöng både gamla och nya låtar.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hejsan! 

Så idag har jag spenderat nästan hela dagen i skolan innan jag kom hem då jag nästan direkt åkte in till tornby och handlade lite grejer på IKEA (förkläde) och mat till middagen. Det blev färskpotatis och en stor blodig stek (mums) så nu är jag mätt och belåten här där jag sitter och tar det lugnt med musik i högtalarna.  Sången som visas är en jag började lyssna på för ca en timme sen och kan inte sluta lyssna på den! (För er som inte vet så är jag ett stort fan av koreans pop och denna sång ät alltså på koreanska) Sitter även och skriver lite på en av mina längre böcker/noveller samtidigt och har fått ett ganska bra flöde på det. Så såhär kan en fredagkväll se ut för mig :p Ni får gärna kommentera om det är något ni undrar eller säga :)

Likes

Comments

Hej! Så det här är mitt första inlägg här och jag är lite nervös för att jag är ny här och inte riktigt van vid alla inställningar som finns och sådant men jag ska försöka göra mitt bästa.

Nu sitter jag iallafall och lägger ut lite bilder på min nya instagram där jag har bestämt att lägga ut mina bilder som jag själv har tagit under åren, med allt från naturbilder till djur, mat och sport. Kommer även lägga upp lite bilder från när jag var i Sydkorea och studerade förra året men kanske lägger ut lite bilder här med, för det finns så många och det verkar som om man bara kan lägga upp ett visst antal bilder på instagram varje dag eller så är det bara jag som är lite oteknisk xD men har även åkt på en förkylning så får se hur mycket jag orkar idag. Om ni vill gå in och kolla på min instagram så finns den längre ner :) 

Likes

Comments