En bild på klänningen från balen.

Dagen idag har varit hektisk! Jobbat till halv sex och efter det träna med mamma direkt och sen hem och duscha för att sen ladda om för hockey, fick sällis av vik vilket var mys. Sen träffa vi massa där. nu ska jag ÄNTLIGEN få krypa ner under täcket och få sova. Med så mycket jobb i min vardag så blir jag så trött på kvällarna. Vet inte hur jag hinner med allt, haha.. två jobb, häst, träning och kompisar, pojkvän och mitt egna liv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En av de mysigaste outfiten på hösten.

Heh på er! Dagen idag är tråkig och mörk.. MEN tänkte försöka hinna med och träna efter jobbet, lär bara till stallet innan och ta in häst och motionera henne. Jag har ju faktiskt köpt mig ett gymkort nu, det ska invigas.

Likes

Comments

Igår vankades det överraskningsparty för vik. Så mysig kväll med helt underbara människor. Tacksam för att ha så fina vänner. Vi var ett tjejgäng på 12pers som var hemma hos mig och förade.
Senare på kvällen var det utgång och en massa dans blev det. Roligt

Likes

Comments

Hej på er. Riktigt seg i kroppen idag, märks att det är torsdag. Fick faktiskt gå hem från jobbet idag. Ni kanske inte vet det men får rejäla kramper i magen ibland som gör att jag tuppar av.. men klarade mig från det idag.

Kände mig bättre nu på kvällen och har städat hela huset plus mitt rum. Håller på med garderoben nu. *suck*... men det SKA rensas en massor!

Likes

Comments

​På sista tiden har jag verkligen slarvat med mig själv. Jag har struntat i träning, nyttig mat och tillräckligt med sömn..

Men tänkte faktiskt ta tag i det nu! Ska ta och skaffa mig ett eget gymkort och försöka börja gymma. Inte för att jag vill gå ner i vikt utan för att känna mig starkare och sen mår jag bra av träning. Det första jag ska göra nu är att klicka hem nya fräscha träningskläder.

Likes

Comments

Jag är tillbaka på bloggen och känner att det är dax att få igång den igen. Ska bli kul, känner mig taggad. Såg att jag det senaste jag skrev var precis innan studentresan?? Mycket jag missat att dela med mig av men ska försöka komma ikapp.

Mycket har hänt i mitt liv. Student, jobb, bil, studentresa och mycket mer.

Likes

Comments

Hej hörni. Usch Vilks tråkiga dagar det varit nu, bara regn.. Men imorgon drar jag till varmare ställen, det vankas studentresa. Så himla kul!!

Igår då. Lizzie fick nya skor och hon skötte sig exemplariskt. Idag ska vi försöka rida en sväng om vädret tillåter.

Likes

Comments

Likes

Comments

Fina smajsen.

Alltså vet ni, jag är så avslappnad nu och glad. Jag är klar med exakt allt i skolan, alla uppgifter är inlämnade och jg är otroligt nöjd med min insats i skolan och jag är redo att tacka för mig. Är otroligt lättad över att lämna en linje på gymnasiet som jag avskytt och velat hoppa av varje dag. Men jag kämpade mig genom, skönt.

När man gått i skolan så länge så ska det bli skönt att få jobba ett tag.

Och på lördag ÅKER jag till napa. Så härligt!

Likes

Comments