Header

Nu har jag beslutat mig för att sälja Cindy. Jag hoppas att nån ny liten ryttare vill ta över henne.
Annonsen hittar ni här

  • 103 readers

Likes

Comments

Jag har redan börjat tänka på målen inför i höst. Vad vill vi göra och vart vill vi komma? 

Har länge funderat på ett sätt som lönar sig i slutändan men det har varit otroligt svårt att komma fram till ett beslut, och jag har fortfarande inte  bestämt mig helt hur jag vill göra men tanken är att lägga hopptävlingar lite på hyllan för ett tag. Såklart vi ska tävla lite men inte lika mycket som vi har gjort de senaste åren. Vi båda behöver en paus. Nu till hösten är tanken just nu att vi ska börja med dressyr mer. Vi båda måste bli bättre för att kunna hoppa och det hade varit så galet om vi ställde upp i en dressyrtävling eller vad säger ni? ;) 

Jag har inte bestämt vad målen är än men det kommer när vi börjar träna ordentligt. 

Låt mig höra, vad är era mål?

Likes

Comments

​Har varit i Göteborg hela helgen därav dåligt bloggande. Ber så hemskt mycket om ursäkt för det, ska bättra mig! 

Göteborg, ​åkte i torsdags förmiddag med en vän och hennes familj. Liseberg på fredagen, avenyn på lördagen och hem på söndagen. Hyrde cyklar i fredagskväll och bara cyklade runt, passerade Ullevi. Älskar Göteborg, dialekten är så mysig och staden a big WOW!

Åker till Skåne och Falsterbo nästa helg så en hel del bilder kommer därifrån, passerar även Ullared på vägen dit. Längtar!

Sitter nu och äter frukost, körsbär, en macka och ett stort glas vatten. Ska sedan bege mig mot stallet och gå 5 minuter med C. Jag pratade med veterinären igår och hon sa att Cindy äntligen får sättas igång igen, lyckan! Så nu blir det promenader med 5 minuters ökning per dag och i slutet av veckan är tanken att jag ska sitta upp och sätta igång henne på det viset. 

Det pulserar fortfarande i alla 4 ben men inte alls lika mycket som förra veckan. Och eftersom att vi inte hittade någon annan symptom, hon är pigg och framåt så kom vi överens om att en igångsättning skulle ske. Och om det blir ett bakslag, det vill säga sämre så ska jag kontakta veterinär igen. Vi får hålla tummarna på att allt går åt rätt riktning. 

Hörs!

Likes

Comments

Dagen blev inte alls som jag planerat.. Idag skulle vi fora Cindys födelsedag som var igår med nya skor och markarbete. Blev nåt av det gjort? Nej.
Utan nya hovis kom och började med att hälsa på C och sen kände han på hennes ben och då märkte han att det pulserade i alla 4. Bara att ringa ut veterinären som kom ca 1 timma senare. Då var det bara att kolla henne, hur hennes hjärta slog, hur hon rörde sig osv. Allt var bra förutom pulsen i benen.
Veterinären gav henne anti inflammatoriskt och nu ska hon äta metacam i 5 dagar och gå i liten hage i ungefär 1 vecka. Ingen motion heller.
Hon har en fång varning, precis innan själva fånget "bryter ut" och det var otroligt tur att hovis hittade det här för jag hade aldrig märkt det. Tackar han för det och nu får vi verkligen hoppas på att lilla prinsessan blir bra.

  • 261 readers

Likes

Comments

  • 272 readers

Likes

Comments

Dem två senaste dagarna har Cindy bara fått vila. Jag avmaskade henne i tisdagskväll så hon ska få vila i tre dagar sammanlagt då jag har läst att de kan framkalla kolik. Så, vila blir det och det innebär långa uteritter i helgen. Lata oss kan vi göra under vilan ;)

Nästa vecka åker jag och en vän till Göteborg under tre dagar och bara har det mysigt. Mamma tar hand om Cindy och Dimma, hon e bäst!Likes

Comments

​Hej allihopa!

Som ni säkert har märkt så har jag tagit en bloggpaus på ungefär 3 månader på grund av skolstressen vilket har medfört 0 motivation. 

Nu under sommaren så kommer jag försöka vara så aktiv som möjligt. Målen jag har satt kommer ta sin tid men det kommer vara värt det. 


Likes

Comments

Kikade in här och börjar fundera på en ny start, vad säger ni?

Likes

Comments

Tycker vi ägnar ett inlägg för den 17 åriga flickan som avled av sina svåra skador efter att hon åkte av sin häst på en terrängtävling.

Ridsporten är farlig och det vet vi. Vi vet att vi kan dö om det går riktigt illa som för Olivia men ändå så fortsätter vi, varför?

Tankarna går till hennes nära och kära. #rideforolivia

Likes

Comments