Hade det jätte mysigt hos min kusin. Liten börjar bli stor! Fick en jätte fin tårta som var rosa, stod dock över den då jag inte är så jätte förtjust i tårta men den var fin att titta på :-)

Outfiten fick bli ett par svarta kostymbyxor ifrån Mango och en marinblå piké ifrån Peak Performance.Byxorna hittar ni här

Pikétröjan hittar ni här

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!

Vaknade av fågelkvitter utanför mitt fönster i morse, känns otroligt skönt att våren börjar komma. Har hunnit äta frukost och stoppa in mina Nike-isar i tvättmaskinen. Är verkligen inte helt hundra på om de kommer vara hela när den är klar but worth a try ;-)

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen fixa mig lite innan jag ska iväg och fira min kusin som fyller 8 år. Börjar känna mig gammal i hennes sällskap, även om jag bara är 10 år äldre, haha!

Igår spenderade jag förmiddagen med mamma på Ikea. Tanken var att vi bara skulle köpa några få kuddar, tror vi köpte 12 stycken.. Köpte även ett överkast till min säng som jag behövt så länge! En klädställning fick även följa med hem. Är otroligt nöjd med både kuddarna och klädställning, vet dock inte vad jag tycker om överkastet eftersom det är åt guld stuket medans min fondvägg samt färg på väggarna är grå/silvriga..

Vi får helt enkelt se om jag behåller det eller inte :-)


Throwback till Thailands palmer🌴

Likes

Comments

Då har även jag blivit med blogg. Det känns så otroligt spännande att kunna få dela med mig utav min vardag.

Men först och främst, HEJ! Josefine heter jag, 17 år gammal och bor utanför Stockholm. För er som inte vet vad jag sysslar med så studerar jag andra året på gymnasiet med inriktningen Ekonomi Juridik. Kan verkligen rekommendera linjen, hur rolig på helst!

Jag har egen häst som tyvärr är till salu på grund av bristande intresse. Förutom det så tränar jag på gym en hel del. Här kommer jag skriva om mode. En stor del av det jag börjat intressera mig i, även makeup och träning!

Hoppas ni är lika peppade som mig, det här kommer bli grymt!


Likes

Comments