View tracker

Har haft en så mysig kväll med mina föräldrar. Vi gick till en italiensk restaurang vid namn Dolce på Fridhemsplan. Jag tog en pasta med svamp och krämig sås, mums x1000!!! Nu kommer jag att sova gott. Imorgon blir det ett långt arbetspass, 07:30-21:00. Men det gör inte mig särskilt mycket då jag har hela helgen ledig! Mycket ledighet nu?! Love it

Likes

Comments

Hej fina! Hur mår ni?

Var uppe med tuppen imorse, rättare sagt vid sextiden!
Jag har haft planeringsdag med administrationen och lärt mig en liten del utav vad jag skall hålla koll på och fixa med när jag inte jobbar ute hos kunderna. Alltså wow, vilket ansvar.
Känns som jag tagit mig otroligt mycket vatten över huvudet, men det är givetvis så eftersom det är mycket information att ta in på kort tid. Kommer säkert gå galant när jag kommer in i det!!

Nu ska jag byta om och ta mig till Fridhemsplan. Ska möta upp mamma och pappa som båda är här, så ska vi ut och äta middag! Vilket lyx det är att ha föräldrar som jobbar här hyfsat ofta så man kan ses <3

Likes

Comments

Under hösten åt jag strikt LCHF. Det höll jag på med enda fram tills jag flyttade hit till Stockholm. Sedan jag började med den dieten har jag dock aldrig haft en tanke på att köpa hem frukt, yoghurt eller andra saker som innehåller socker. Dock ändrades detta totalt när jag gick förbi mejeriet och fick syn på.... BANANYOGHURT!

Alltså MUMS! Jag har helt glömt bort / förträngt att det finns något så gott på denna jord som bananyoghurt... Ni kan ju gissa vad jag kommer ha som craving det närmsta 2-3 veckorna... 🍌

Likes

Comments

Likes

Comments

Hörrni.... Detta är bara löjligt! Jag har sån grov ångest över denna dagen nu då jag legat här HELA dagen. Jag har inte lämnat min lägenhet. Mått dåligt över tanken på att behöva stöta på en människa. Inte ens orkat laga lunch, så jag poppade popcorn att äta.

Är det någon som känner igen sig i detta? Att när ni väl jobbar så JOBBAR ni, och när ni väl är lediga, ja då är ni ta mig tusan så lediga det bara går haha... Men imorgon är det back on track!! Då ska jag vara inne på kontoret klockan åtta för att lära mig hur jag ska sköta min nya roll som administrativ.. ✌️

Likes

Comments

.. Och så var onsdag här! Tiden verkligen bara springer fram. Blir det så med åldern, eller varför är det såhär!? Jag vaknade för en stund sedan men har ännu inte lämnat sängen. Får ni också lite ångest när ni ligger i sängen för länge? Det får jag. Särskilt en sån här dag då jag faktiskt är ledig. Men ibland, så är det enda man behöver, en dag utan några som helst planer <3 När man får ligga i sängen framför en serie halva dagen och bara vara... Kan bli en sådan dag idag för Josefine Roos Collin..

Likes

Comments

Jag är medveten om att man kan såra människor, klanta till det och begå misstag. Det är bara mänskligt. Man kan lägga sin skuld på andra, ibland inte ha full kontroll och tappa bort sin moral. Jag är fullt medveten om detta. Vi är människor som begår och kommer att begå misstag. Men det finns skillnader. Jag vet till 100% att man aldrig är otrogen mot någon man respekterar till fullo. Jag kan inte bestämma över vad andra ska göra, men ifall man älskar någon ifrån botten utav sitt hjärta, med hela sin själ, så finns det bara en person. Ingen annan. Att vara otrogen händer bara inte, det är inget misstag. Han kan säkert älska dig fortfarande, men han respekterar dig inte. Och då är han inte värd ett skit. Du förtjänar att respekteras varje minut, varje dag, året om!

Mitt ex var otrogen emot mig. Det sög så jävla hårt. Jag gick sönder i tusen bitar. Jag älskade honom så gränslöst, det är omöjligt att få ner i ord. Jag trodde aldrig att vi en dag skulle vara som främlingar för varandra. För mig var han killen som jag så innerligt ville vara tillsammans med föralltid. Jag minns fortfarande ångesten som smällde till på en halv sekund när jag fick reda på det. Han hade valt någon annan, som han inte ens kände, över mig. Allt han sagt bara sköljdes av mig och varenda ord han någonsin sagt till mig kändes som en stor jävla lögn. Timmarna innan hade han tittat på flygbiljetter för att kunna komma och hälsa på mig. Hur kunde han göra såhär emot mig, efter allt jag hjälpt honom att gå igenom? Han drog hem med en brud ifrån krogen och krossade mig totalt. Och fjorton dagar senare får jag berättat för mig att han gått in i ett förhållande. Men inte med tjejen han gick hem med efter en utekväll, nej, han blev tillsammans med någon annan. Nu kan man se tillbaka på det och säga att det faktiskt var flera år sedan så jag har hunnit bryta ihop, jag har rest mig igen och jag har gått vidare. Därför känns det bra och även okej att skriva om detta. För tro mig, detta inlägget har jag tänkt på under en lång lång tid.

Jag har inte sagt ett ord till mitt ex sedan dagen jag fick berättat för mig att han varit med någon annan. Sedan sekunden jag insåg att han kastade oss åt helvete. Detta inträffade när jag bodde i LA och arbetade som au pair. Jag blockerade honom så han inte hade en möjlighet att nå mig, för jag visste direkt att jag aldrig skulle kunna ta tillbaka honom igen och att vad han än sa så skulle ingenting betyda någonting. Han var med två olika tjejer på extremt kort tid, varav en gick han in i ett förhållande med. Jag tycker så synd om henne, har alltid gjort. Hon kommer aldrig få veta att utekvälls-tjejen existerat.

Det är nästan lite gulligt hur killar skall framstå som så känslokalla och obrydda när det kommer till sina tidigare relationer dom haft. Vi vet ju alla att dom bryr sig mycket mer än vad dom vill erkänna. Majoriteten är nyfikna på hur ens liv är i dagsläget. Man vet det. Men trots detta kom jag på mig själv med att bli så extremt provocerad idag. Jag är säker på att det beror på att det var så längesedan vi gick skilda vägar. Han gillade utav misstag en bild på min instagram. Varför jag säger att det var ett misstag är för att hans "like" försvann på nolltid. Han har tidigare gjort detta misstaget, pinsammast var en lördagsnatt när han gillade min profilbild på facebook. Anyway, detta är endast en sak: bekräftelse på att han fortfarande bryr sig. Jag är säker på att han ångrar sig än idag.
Han gjorde valet att kasta mig åt helvete och vara otrogen. Han har förhållande med en annan brud idag, men ändå ska han sitta och snoka på vad jag gör med mitt liv. Det är så gulligt att han spelar så obrydd när vi alla vet hur bitter han är över att ha förlorat mig.

Likes

Comments

Som jag längtar tills våren är här. För att inte tala om sommaren! Det kommer vara så fint med allt de gröna och små blommor i parken. När det är tillräckligt varmt ute kommer jag garanterat spendera många timmar här.. <3

Men hörni.... Jag springer just nu mellan min lägenhet och tvättmaskinerna. Det tar verkligen tid att tvätta, helt galet. Vi har två tvättstugor här. En där man bokar tid och en såkallad akutstuga som man får använda utan att behöva boka (sålänge någon maskin är ledig, vilket sällan händer) Den sistnämnda är den enda stugan jag använt mig utav sedan jag flyttade hit haha, jag bestämmer mig alltid spontant för att tvätta... Och idag hade jag turen att lyckas komma åt två maskiner, som tvättat mina kläder konstant senaste timmarna 😉 Ska bli så skönt att ha allt nytvättat!!


Likes

Comments

Vad underbart det är att vakna och veta att man har hela denna tisdagen, och dagen imorgon ledig! <3
Jag har givetvis massa andra saker att ta hand om idag men det är skönt att kunna ta allt i sin takt och slippa stressa.. Startade denna morgonen med att träna så nu tänker jag njuta utav en kopp kaffe innan jag behöver gå & handla. Puss

Likes

Comments