View tracker

Godmorgon tisdag!
Klockan ringde vid 07:00 imorse, och trots att jag bara fått sex timmars sömn inatt så vaknade jag pigg. Idag ska jag på två arbetsintervjuer. Var väldigt längesedan jag var på en Interljuv, hoppas på att det går bra.. Wish me luck x

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har varit runt på stan större delen utav dagen. Fixat med massa ärenden & shoppat en del kläder! Nu måste jag försöka sova, upp tidigt imorgon. Puss ❤️

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Hejhej!

Jag kan inte komma på en enda helg som sprungit förbi så fort som denna gjort. Kommer föralltid minnas denna helgen, den har varit perfekt! Och jag är fortfarande inne i ett lyckorus. Jag kan inte fatta hur bra detta blev!! Att jag numera är boende i Stockholm. Som jag längtat, väntat och drömt om detta.

Sedan jag fick nycklarna i handen igår har all energi gått åt till att shoppa, mäta, montera osv. Pappa har skruvat och satt ihop alla möbler, jag har pillat på allt och ingenting (haha) och mamma har hjälpt till med allt däremellan. Det var ett magiskt teamwork ;)

Efter att jag ätit pizza vid 16:00 med mina föräldrar så åkte dom tillbaka hem och jag gick hem till mig(!?) Möttes utav en superfin lägenhet & mysig belysning. Den liksom stod där och väntade på mig.. Så himla hiiimla vacker. (Läs: är förmodligen kär haha) Tog en dusch innan jag kröp ner i min nya säng med choklad hehe... Behövde lite tid för att smälta allt. Tänkte fota lite utav lägenheten och visa er, det är ju många som hört av sig och är nyfikna.

Världens största och evigaste TACK till min mamma och pappa! Tack för allt ni gör för mig och har hjälpt mig med! Jag hade aldrig kunnat fixa detta utan all er hjälp och support. Tack för hur fin ni har gjort min lägenhet, hur oförglömlig ni gjorde dagen jag flyttade hemifrån på och tack för min säng, jag kommer sova som en prinsessa framöver! Puss /Josefine.

Likes

Comments

När jag bodde i Los Angeles så var det en farbror längre ner på vår gata som verkligen gick in för juldekorationer. I flera dagar höll han på att dekorera sin trädgård, och resultatet blev faktiskt ganska mysigt. Med både lite lugn julmusik och massa lampor i kvällsmörkret.

Likes

Comments

Vilken dag jag har fått vara med om. Jag har varit i konstant lyckorus sedan jag skrev på kontraktet vid 11:00 idag. Lilla jag har flyttat hemifrån, bosatt mig i Stockholm & har lägenhet. Vill gråta, skrika & hoppa på samma gång ❤️

Likes

Comments

Har tjejkväll med mamma, de andra medlemmarna i familjen är iväg på hockey & Liseberg. Vi har ätit räkor och inväntar nu På spåret. Heja Sigge!

Likes

Comments