Ute öser regnet ner och inte blir det bättre med mörkret. Nä usch, jag påminns varje gång jag jobbar kväll om hur svårt jag har att befinna mig utomhus när det är mörkt. Jag spänner hela min kropp och hjärtat dunkar hårt trots att jag bara skall från en ytterdörr till min bil som står ett par meter bort. Ikväll var jag extra orolig för att just springa på älgar hahaha. Jag var så rädd att älgar skulle komma fram och attackera mig 🌚

Antar att ni också är lite frusna nu på kvällarna så tänkte bara tipsa er om höstens hjälte, vetekudden!! Jag värmer min 2-3 gånger per kväll. Är så himla gott att ha den varm när man kryper ner under täcket! Hoppas ni haft en fin dag. Uppdaterar er mer imorgon för nu skall jag sova💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
Det slog mig precis att jag redan om en vecka sitter på ett flygplan påväg emot en helt ny destination jag aldrig besökt tidigare! Kan ni gissa vart?

Likes

Comments

Hej på er!
Mina planer när jag slutat jobba idag är att ta mig till gymmet för ett träningspass, därefter hade jag tänkt sätta på en film innan jag ska sova. Har tänkt lägga mig tidigt, redan vid 21:00 har jag planer på att släcka lampan. Iallafall, har ni någon film som man fastnar för så fort man startat den så får ni gärna tipsa mig! Skulle bli superglad då. Puss

Likes

Comments

Tips till er som har en stressig vardag på västkusten:
Sätt på en podd och gå längs klipporna en eftermiddag när ni slutat jobbet. Vilken energi och återhämtning man får!! 💞

Likes

Comments

Hejsan hoppsan mitt i natten 🌙
Denna dagen har sprungit fram. Innan jag jobbade kväll så spenderade jag tid med min mamma. Vi åkte till Frölunda torg och, my god. Man kan säga att pengar spenderades haha! Men jag var så otroligt shoppingsugen när vi väl kom fram, hittade massvis med fint och köpte allt jag faktiskt kände för. Visar vad jag köpte någon annan gång för hade inte tid till att fota idag!

Idag har regnet öst ner nästintill hela dagen och passande nog köpte jag med mig ett par regnstövlar som fick följa med mig hem ifrån Frölunda torg. Ni som känner mig väl förstår känslan jag kände i hela min kropp när jag såg dessa stövlarna. Jag sa till mamma direkt " jag döööör, dom ska jag bara ha!!!!" Alltså... Dom skrek verkligen efter mig och jag efter dom haha.. Blev totalt förälskad direkt! Precis min stil. Visst är dom gulliga?

Odd molly 995:-

Likes

Comments

Visst blir man rörd när man får dessa bilderna skickade till sig. Helt överlycklig! Tänk att dom precis fyllt två år när jag blev deras barnflicka... och nu är dom snart redo att börja skolan, är tillräckligt långa för att nå till köksbänken, kan prata helt flytande och klarar av att ta på sig sina egna skor.. Mina små stjärnor. Hjärtat slår helt klart lite extra för dom, och till våren får jag kramas med dom igen💞

Likes

Comments

Startade dagen med att ställa om alarmet fem gånger tror jag. Därefter drack jag en extra stor kopp kaffe framför tv:n. Jag tog mig ut på en promenad under en timma med Alex&Sigge i lurarna, tog mig en dusch och har nu ätit frukost/brunch. Denna helgen ska jag inte göra mycket mer än att jobba. Gillar inte att arbeta under helgerna som ni förmodligen förstått, jag älskar helger, men det känns faktiskt helt okej då jag varit ledig många lördagar och söndagar i rad nu!

🍂 Fredag 14:00-22:00
🍂 Lördag 15:45-22:00
🍂 Söndag 07:00-16:00

Det är som allra vackrast ute just nu, tycker jag (Om man talar om de kalla årstiderna) Annars är våren absolut finast haha. Var tvungen att fota dessa bilderna när jag var på min promenad 🍁

Likes

Comments

1. Vad ville du bli när du var liten?
Åh, så länge jag kan minnas fram tills att jag var runt 20 år ville jag bli polis. Det har stått i alla klassiska "mina vänner-böckerna" när man får frågan om vad man vill jobba med. Jag vet inte riktigt varför jag var så bestämd under så lång tid med att det var yrket för mig. Min farfar har ju varit polis hela sin karriär så kommer nog därifrån!

2. Vad trodde du att du skulle bli när du var tonåring?
Ja det var ju samma här. Polis var alltid i tankarna men i slutet på tonåren blev jag sugen på att åka till USA först för att vara au pair! När jag kom hem ifrån den resan jobbade jag först något år inom skolan därefter vården, och det var då jag fattade att det var något inom vården jag ville arbeta med.

3. Vilka var dina bästa / sämsta ämnen i skolan?
Bästa och bästa.. Jag hade enklast för idrotten och svenskan. Det jag hade svårast för var utan tvekan matten. När jag gick i 4-5:an minns jag att jag älskade att räkna. Det hände att jag satt med matteboken hemma bara för jag tyckte det var så roligt! Men sen blev det ett stort "glapp" från årskurs sex till sju och jag tappade allt självförtroende. Sen var resterande åren med matten en pina. Jag fick inte ens godkänt på nationella i min matte B-kurs men min lärare var snäll... :)

4. Vad gjorde du efter gymnasiet?
Jag åkte till USA direket efter studenten, jobbade på en skola, reste runt i Asien, jobbade i vården & på en skola, reste tillbaka till USA, bodde i Thailand och nu är jag hemma igen!

5. Vilket var ditt allra första jobb?
Det första "jobbet" var att jag satt under två veckor och sålde kaffe, kakor och saft under en tennisturnering. Jag var 14 år och när jag fick min lön åkte jag och köpte mig en mörkblå svea-jacka haha..

6. Vad har du haft mer för yrken?
Jag har även jobbat på ett glascafe, kört ut tidningar nattetid & sålt diverse erbjudanden för en bar i Phuket ;)

7. Vad går ditt nuvarande jobb ut på?
Jag gör så mycket olika saker. Men man kan säga att det går ut på att jag är en hjälpande hand för personer som behöver hjälp med olika saker. Städar, tvättar, går på promenader, lagar mat, fikar, ser till att medicin ges vid rätt tid på dygnet, kör ut mat.. Ja massvis med saker :)

8. Vilka är dina starka / svaga sidor på ditt jobb?
Jag har enkelt för att prata, är ärlig, envis, effektiv och positiv. Min svaga sida är att jag kan ha svårt att hantera stress och har svårt att säga nej i vissa situationer som gör att det blir ännu mer stressigt för mig.

9. Nämn något som du är extra stolt över att ha gjort i ditt jobb?
Jag är stolt över vad jag jobbar med helt enkelt. Kan inte välja en grej.. Jag vet hur viktigt mitt jobb är för så många. Och dom är så fina

10. Vad skulle du vilja jobba med om du inte hade det yrke du har i dagsläget?
Sjuksköterka.. Narkosläkaren.... Barnmorska.. Ambulansförare... ?

11. Vad tror du skulle vara det sämsta jobbet för dig?
Ett jobb där jag inte får jobba med människor, ett jobb där jag behöver sitta med siffror eller att arbeta på en bilverkstad.. Skulle inte tycka om att sitta stilla på ett kontor dag ut och dag in / arbeta med något jag absolut inte är intressera utav. Det måste hända saker!Likes

Comments