Hejsan ❣️
Idag ska jag på passet som gav mig sådan träningsvärk förra veckan att jag knappt tog mig framåt normalt. Det är ju uppenbart att jag är alldeles för svag så jag kommer fortsätta gå på detta passet haha

Sen i eftermiddag så ska jag jobba vanliga tiden, 16-21. Är dock ledig i helgen så bara två pass kvar..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hanna är hemma. Det är över ett år sedan sist, så jag hoppar glädjeskutt & har varit glad över att ha henne på besök över dagen ❣️
Ikväll körde jag & Stina ett bodypump pass, så imorgon kommer jag garanterat att vila ifrån gymmet. Haha, jag har verkligen kört på hårt de senaste dagarna ;) Nu ska jag träffa babeson!

Likes

Comments

▫️ Jag har varit hos ett medium tre gånger.

▫️ När jag får hem en räkning i brevlådan kan jag inte göra någonting försen jag satt mig ner och betalat den. Jag tillåter mig inte ens att gå på toaletten försen jag fört över pengarna haha.

▫️ Det absolut godaste jag vet att äta är ost.

▫️ Mitt flygplanstatuering på handleden är flygplanet som sitter i hörnet på alla svenska pass. (Konturerna syns om man vinklar passet)

▫️ Jag använder hårinpackning 4-6 gånger i veckan

▫️ Fick jag välja en person i världen att äta en lunch med så hade jag valt Sigge Eklund.

▫️ Jag har ett stort födelsemärke på vänster axel. Min kusin har ett med nästan exakt samma form, fast vid sina revben

▫️ Jag längtar otroligt mycket efter att bli mamma

▫️ Just nu tycker jag Florence, Signe, Maximillian och Alfred är det finaste namnen på barn...

▫️ En färg jag aldrig, aldrig, aaaaldrig skulle ha på mig är gul.

Likes

Comments

Jag har funnit en ny podd som jag fullkomligt ÄLSKAR! Jag skrattar mig igenom större delen utav avsnitten & tycker den är riktigt underhållande. Känner ingen som lyssnar på poddar så mycket som jag, möjligtvis min mor men iallafall... Två starka, smarta och ROLIGA kvinnor i en och samma podd = ❤️ = lyssna

Likes

Comments

Eftersom min träningsvärk inte släppt ännu så gav jag mig ut på en lång promenad efter frukost. Promenerade ner emot Djurgården, så himla härligt i denna värmen ☀️ Inget slår Stockholm dagar som denna. Nu håller jag på att laga falafel till lunch sen ska jag fixa mina naglar & ta en nap innan jag ska på yoga vid 17:00. Det är så härligt att få vara helt ledig ifrån jobbet idag!

Likes

Comments

Jag upplever just nu den absolut sjukaste träningsvärken i mitt 23-åriga liv. Har genomlidit många dagar då mina ben varit tunga och ömma men detta slår allt!
Givetvis har hissen gått sönder som går upp till min lägenhet, vilket innebär att jag MÅSTE gå en våning upp via trapporna. Och på det var en hiss sönder under kvällens arbetspass så jag fick gå ned tre våningar med mina stackars ben. Vet inte om det ser ut som jag skitit på mig eller om jag står upp på benen för första gången i mitt liv, men mina kollegor skrattar högt.. :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Är tillbaka i Stockholm! Och det är närmare 20 grader idag, snäääääälla låt det förbli så hela sommaren ☀️
Nu ska jag på ett gympass, intense strength. Lär vara hyfsat trött i min kropp både i eftermiddag & hela dagen imorgon! Har aldrig gjort detta passet innan så kan behöver en och annan lyckospark

Otto i basker 💋

Likes

Comments

Jag la ut denna bilden med texten " letar efter mina ex" på snapchat igår. Tog cirka tre sekunder innan killar började argumentera/försvara varandra? Haha söta <3

Det är så gulligt med lättkränkta killar.. Har ni testat att kränka en kränkt kille lite till? Oh lord. Det är mer dramatiskt än tjejgäng i sjunde klass.

Jag kan inte hjälpa att mina ex betett sig som skräp hela högen så lipa lite till <3 Puss.

Likes

Comments

Hej, godmorgon & hur mår ni?
Jag har sovit så gott inatt. Hade lyxen att sova utan en väckarklocka så var uppe vid 09:30, utvilad och glad ;)
Nu äter jag yoghurt och dricker en kopp kaffe framför bästa modern family. Dagen kommer jag spendera genom att träna, dricka kaffe och vara mycket utomhus. Kram!

Likes

Comments