Hej från bakom kaffekoppen. Som vanligt håller mitt kaffe mig både sällskap och levande, förstår inte hur folk fungerar utan det, jag hade inte klarat en dag. Sitter just nu och letar relevant information inför vår c-uppsats, det stora arbetet är igång och jag har den kommande veckan fri från jobb. Får se hur länge det är så, brukar aldrig hålla. Ska djupdyka in i min bok nu, är faktiskt oerhört intressant synd bara att fokuset inte vill samarbeta.

Likes

Comments

Hej. Det har som vanligt varit radio silence här. Men mitt liv har varit allt förutom tyst. Det har snurrat i ett så högt tempo att man blir åksjuk under resans gång. Det går runt, runt, runt. Allting runtomkring blir en virvelvind. Jag har drunknat i ett hav av stress, ingen chans att komma upp till ytan för att hämta luft, utan bara dragits ner, ner, ner. Det har svalt mig helt, bryter ner bit för bit, tills det inte finns någonting kvar. Allting snurrar runt, runt, runtomkring. Och där står jag placerad, i stormens mitt. Mitt i det kaos som råder, och där kan jag finna ett sorts lugn. Ett ögonblick av absolut lugn, innan kaoset slukar en hel. Men jag tror hopplöst på mina tomma ord om en bättre morgondag. En morgondag av lugn, av ljus, av en väg ut. Men jag lyckas bara dra ner mig själv, längre och längre ner för varje dag som går. Och kaosets virvelvind lyckas återigen sluka mig hel.

Likes

Comments

Hallå där, här sitter en tjej i ett mycket lugnare tempo än de varit på oändligt länge. Tempot har nästintill stannat upp, för jag har återgått till att skjuta upp allting som behövs göras. Jag gick från allt till ingenting, i omloppet av ett par dagar. Att tillåta mig själv flera lugna dagar i rad gör nog mer skada än nytta, för jag går in i ett lunkar tempo, där jag inte gör särskilt mycket och där avsnitt efter avsnitt spelas upp. Behöver en spark i rumpan, en knuff i rätt riktning igen. Så jag kan återgå till att få saker gjort, återgå till ett högre tempo. Mår konstigt nog bättre i ett kaotiskt schema än med ingenting alls.

Likes

Comments

Har på tok för många bilder som liknar denna, standardminen.

Är man på besök i Sverige får man inte åka hem igen innan man sett en älg, ett viktigt krav.

Insparksfestivalen.

Ett besök i ett regnigt Gränna.

Hej, hur är det? Det var länge sedan sist och det är väl mitt fel, igen. Tiden går så fort och det händer hela tiden så mycket att det är svårt att stanna upp och hinna reflektera över vad som hänt den senaste tiden. Helt plötsligt var det dags att åka tillbaka till Jönköping igen och i samma veva som skolan började hade vi även besök från Tyskland. Vår vän Mischa, som vi lärde känns i Belgien, var här under tio dagar. Det blev tio dagar av pusslande för att få ihop skola, arbete och tid till vår vän. Men det gick ganska bra och det har sjungits på insparksfestivalen och på aka, det har blivit besök i både Gränna och älgsafarin, det har tagits selfies med älgar, städer, båtar och maten på max.

Jag har insett hur tufft och utmattande det är att försöka både studera och arbeta på sidan om. Och att slänga in ett socialt liv i den mixen känns nästan omöjligt. Det är ett riktigt pussel att få schemat att gå ihop, och att inse att jag inte kan tänka i samma banor som när jag enbart jobbade. Sitter ständigt och försöker få in fler pass, även fast jag vet att jag inte borde. Det är en ständig balansgång och det har väl blivit lite väl intensivt nu. Därför är jag extra glad över de fyra dagars ledighet jag är på just nu, i alla fall från jobbet. För när man går av jobbpasset slängs man tillbaka in i studentlivet och det är inte alltid en dans på rosor.

Likes

Comments

Hallå från min kära lägenhet, som jag inte lämnat på något dygn. Hälsosamt och så vidare. Har njutit av mitt egna sällskap, bakat bananbröd, spacklat väggar och börjat rensa bort bland mina grejer. Mer ensamtid åt folket tack. Jag har kommit ur min arbetarbubbla och känner mig nästan lite vilsen, och att redan imorgon återgå till jobbet ger mig en klump i magen.

Jag har hunnit slappna av och återgå till en mänsklig varelse, inte ett stressmoln så långt ögat ser. Men detta var bara en weekend get away, imorgon är det tillbaks till verkligheten. Det är bara två veckor kvar, kämpa. Om två veckor sitter jag här igen, och då ska renovering 2.0 påbörjas.

Likes

Comments

Hallå där, ännu ett par veckor av ingenting har passerat. Eller, att kalla konstant jobbande för ingenting kanske är att ta i, men det blir inte så mycket roligare denna sommar. Idag blev det ett besök på Smultronstället i Söderköping, glassen var definitivt värd resan dit. Det hanns även med ett besök i en Cloetta butik i Linköping innan bilen styrde tillbaka. Så nu sitter jag med en påse med massa choklad, frågan är varför? Kändes som ett ganska bra beslut i stunden.

Är, som varje sommar, besviken eller irriterad på mig själv att jag inte gjort mer. Men vad ska man göra när orken försvinner, förstår inte hur andra orkar med så mycket. Kanske saknar motivationen, eller så spenderar jag för mycket tid med någonting som suger motivationen rakt ur en. Ja ja, allting blir inte alltid som man tänkt. Hur som helst så åker jag ner mot Jönköping efter jobbet på torsdag, hör min lägenhet kalla på mig. Det är ingen fara, är snart där. 

Likes

Comments

Som vanligt har det gått allt för lång tid sen sist och det bjuds på sletna mobilbilder (är exakt lika sliten som jag ser ut på bilden), varför ändra på ett vinnande koncept? Nej men helt ärligt. Mitt liv känns ganska händelselöst just nu. Vakna, jobba, sova. Varje dag den andre lik. Förutom förra måndagen, då såg vi Rihanna. Så sjukt grym, wow. Annars lever jag som en vandrande zombie, spelar ingen roll hur mycket eller lite jag sover, är lika trött ändå. Eller, sov en timme här om natten och var ganska pigg den dagen, sov betydligt längre inatt och hela min kropp skriker efter sömn. Kanske ska fortsätta med en timmars nätter? Aja, vi lär väl ses om några veckor igen. Eller om mitt liv helt plötsligt blir lite intressant igen, ha de gött!

Likes

Comments

Här kommer lite mobilbilder från igår med oerhört bra kvalité. Gårdagen började med dans runt midsommarstången och fortsatte sedan vidare till en stor lunch, för att sedan fortsätta i en stuga vid vattnet. Där körde vi femkamp och sjöng allsång. Det var ett härligt gäng och det var precis så där bra som en midsommar ska vara, men som det inte alltid blir. Gårdagen tar definitivt platsen som den bäste midsommarafton hittills. Nu ska jag äta mina nybakade kakor framför en film. 

Likes

Comments

Idag kom besök från en annan del av Sverige, Hanna kom ner inför midsommar och denna dag har spenderats tillsammans med Kat. Först så blev det hälsohäng, varit på tok för länge sen sist. Sjukt att det varit sex månader sen vi sist sågs alla tre. Sen besökte vi huskvarnaberget, där vi tillslut hittade till en utsiktsplats. Och den utsikt kan ni se på bilderna. Kvällen avslutas med film iklädd mina bästa pringlesbyxor, en bra dag med andra ord.

Likes

Comments