Header

Hi life, vad händer? Här snurrar det på som vanligt. Jag jobbade förhoppningsvis mitt sista arbetspass i helgen, men vem vet, det är ju ett par veckor kvar och jag brukar ju ha svårt att hålla mig undan därifrån. Vore ju ganska skönt att inte spendera sin sista tid i Jönköping sönderstressad med jobb, men det återstår att se. Ska återgå till mitt läsande om visuell kommunikation nu, studentlivet levererar som vanligt.

Likes

Comments

När solen lyser är det svårt att göra någonting annat än att bara le.

Likes

Comments

I går kom beskedet, efter flera månaders slit, c-uppsatsen är godkänd. Vems tur är det att be om ursäkt nu? Finns nu uppe för läsning, för den som skulle vilja det. Känns ganska sjukt att det är klart och att man lyckats skriva ett sådant stort arbete. Firade med att baka kärleksmums, tyvärr gick den sönder när jag skulle vända på den. På ett sätt representerar den hela uppsatsskrivandet, man kände sig smått trasig ibland. Men men, de är över nu, äntligen. Kakan blev god även om de inte ser lika fin ut. I dag har jag bråkar med dörrar, vunnit fighten, klämt handen och städat inför morgondagens visning. En stor del har även spenderats i soffan, sådan lyx när man hinner med sådant.

Likes

Comments

Har bestämt mig för att testa att äta vegetariskt i en månads tid och detta blev startskottet för det hela. Vegobullar med tomatbulgur, sjukt gott, sjukt simpelt att göra. Just nu känns det lite roligt att laga mat igen. Har även gett mig på att måla mina dörrkarmar i dag, vilket är något jag borde gjort för länge sen. Men nu blir det äntligen av, och vilken skillnad en sådan grej gör.

Likes

Comments

Hej vänner, det händer mycket just nu, som vanligt. I helgen kom min far på besök, jag införskaffade äntligen en ny telefon, arbetade ett tungt nattpass, samtidigt försöker jag få in rutiner som ständigt rubbas på grund av mitt jobb, och arbetar för fullt med vårt projekt. Det senaste tiden har bestått av tusentals bollar i luften samtidigt och det är lite tröttsamt. Okej, inte tusen. Men inte långt ifrån. Det är hursomhelst en sjukt spännande period just nu, jag bara hoppas alla bitar faller på plats.

Likes

Comments

Och bara sådär så har ännu en stressig vecka passerat, mer eller mindre, och det var med nöd och näppe som orken tog en igenom den. Ett fint exempel på hur min vecka har varit är att jag spenderade över sjutton timmar hemifrån i onsdags, tyvärr var nästan varje timme aktivt arbete på olika håll. Men ibland krockar livets alla aspekter med varandra. I dag firade jag och min uppsatspartner att vi är klara med vår uppsats. Det kan möjligtvis vara så att vi tog ut segern i förhand. Men! Det enda som nu återstår är en sista genomläsning av arbetet, sen så ska det in på riktigt. Sjukt. Hursomhelst, vi åt middag på En italienare och en grek, mums. Den kan man vara värd efter månader av kämpande. 

Likes

Comments

Kopp efter kopp, snart så är energin tillbaka, denna borde göra susen. Snart så.

Hej från ett blåsigt småland. Denna dag har kännts som minst två och klockan har inte ens passerat sju än, men jag är mer än redo att släcka ner och sova. Har äntligen bestämt mig för att ta tag i mina sovvanor, önska mig lycka till och säg hej till den zoombie som kommer ta min plats den närmsta dagarna. Annars då? I morgon ska äntligen uppsatsen skickas in. Kunde inte vara gladare över det. Det betyder att höstterminen börjar lida mot sitt slut och sen är det bara en termin kvar. Vart tog tiden vägen?

Likes

Comments

Hallå där vänner. I dag vaknade hela Sverige upp till snö, eller i alla fall om man ska tro på tidningarnas rubriker. Huskvarna var hursomhelst täckt av snö och det lär väl kännas mysigt någon vecka till, om det får stanna så länge denna gång. Denna dag har först spenderats på jobbet och senare har uppsatsen skickats in till vår handledare för grönläsning. Inom de närmsta dagarna ska vi få besked ifall den är okej att gå upp till opponeringen med. Så inom en veckas tid ska det arbete som inneburit både skratt och ångest äntligen lämnas in. Hur sjukt är inte det.

Resterande del av denna dag kommer inte innehålla mycket mer än serie-tittande, något man kan vara värd ibland.

Likes

CommentsDarling,
just hold on

Firade in det nya året i glittriga byxor och med ett fint kompisgäng, spelandes med andra ord. Med risk för att låta klyschig och överdriven: det var verkligen ett grymt nyårsfirande. 2016 har verkligen varit ett sjukt år, med både upp och nedgångar och jag har ganska svårt att greppa allting som hänt under året. Jag hoppas detta år kommer innebära minst lika mycket resande och spännande äventyr. Låt oss göra 2017 till vårt år.

Likes

Comments

Hallå där. I dag styrde tåget tillbaka söderut efter en vecka i de gamla hemtrakterna. Denna paus kunde inte kommit mer lägligt, på alla sätt och vis. Nu är min ledighet över och uppsatsskrivandet är redan igång igen, men nu är det snart över. Helt galet. Om bara ett par dagar är ännu ett år över, och det är väl lika bra det.


Jag jobbar på att finna mig själv, och i vissa ögonblick om än så korta, så tror jag mig funnit en väg tillbaka.

Likes

Comments