Header

Kopp efter kopp, snart så är energin tillbaka, denna borde göra susen. Snart så.

Hej från ett blåsigt småland. Denna dag har kännts som minst två och klockan har inte ens passerat sju än, men jag är mer än redo att släcka ner och sova. Har äntligen bestämt mig för att ta tag i mina sovvanor, önska mig lycka till och säg hej till den zoombie som kommer ta min plats den närmsta dagarna. Annars då? I morgon ska äntligen uppsatsen skickas in. Kunde inte vara gladare över det. Det betyder att höstterminen börjar lida mot sitt slut och sen är det bara en termin kvar. Vart tog tiden vägen?

Likes

Comments

View tracker

Hallå där vänner. I dag vaknade hela Sverige upp till snö, eller i alla fall om man ska tro på tidningarnas rubriker. Huskvarna var hursomhelst täckt av snö och det lär väl kännas mysigt någon vecka till, om det får stanna så länge denna gång. Denna dag har först spenderats på jobbet och senare har uppsatsen skickats in till vår handledare för grönläsning. Inom de närmsta dagarna ska vi få besked ifall den är okej att gå upp till opponeringen med. Så inom en veckas tid ska det arbete som inneburit både skratt och ångest äntligen lämnas in. Hur sjukt är inte det.

Resterande del av denna dag kommer inte innehålla mycket mer än serie-tittande, något man kan vara värd ibland.

Likes

Comments

View trackerDarling,
just hold on

Firade in det nya året i glittriga byxor och med ett fint kompisgäng, spelandes med andra ord. Med risk för att låta klyschig och överdriven: det var verkligen ett grymt nyårsfirande. 2016 har verkligen varit ett sjukt år, med både upp och nedgångar och jag har ganska svårt att greppa allting som hänt under året. Jag hoppas detta år kommer innebära minst lika mycket resande och spännande äventyr. Låt oss göra 2017 till vårt år.

Likes

Comments

Hallå där. I dag styrde tåget tillbaka söderut efter en vecka i de gamla hemtrakterna. Denna paus kunde inte kommit mer lägligt, på alla sätt och vis. Nu är min ledighet över och uppsatsskrivandet är redan igång igen, men nu är det snart över. Helt galet. Om bara ett par dagar är ännu ett år över, och det är väl lika bra det.


Jag jobbar på att finna mig själv, och i vissa ögonblick om än så korta, så tror jag mig funnit en väg tillbaka.

Likes

Comments

Jag har så svårt att se hur livet ska återgå till det normala nu? När ett ljus tagits bort från världen och lämnat den lite mörkare än förut, en aning kallare. Det känns tyngre att gå framåt, trycket, smärtan, blir för mycket. Det finns inga ord som kan beskriva, det är så jävla tomt. Från Hamngatan till Slagsta bror. Vila i frid, vännen min.

Likes

Comments

View tracker

Hallå där. I dag har det varit ett sådant fantastiskt ljus ute, alla tre bilder är tagna vid samma tidpunkt, men åt olika håll. Det var så vackert och bilderna gör det inte rättvisa. Har märkt att jag har så lätt att se förbi det vackra i min närhet.

Likes

Comments

I morse var första gången på en evighet som jag var klar i tid, fem minuter innan jag behövde gå satt jag med ytterkläderna på hallgolvet. Lär dröja ett par månader innan det händer igen. Snart ska denna numera brunhåriga tjej ta ett tåg mot Södertälje, long time no see.

Likes

Comments

God morgon världen. I dag fortsätter uppsatsskrivandet för min del, det blir kul va? Bra blir det nog i alla fall. Ha en fin dag.

Likes

Comments

Den lille havfrue

Om ni tittar noga ser ni Öresundsbron och Sverige i bakgrunden

Vor frelsers kirke

Älskade Köpenhamn, obeskrivligt vacker stad.

Ungefär en månad senare, här är lite bilder från vår weekend i Köpenhamn. Förälskade mig totalt i staden, landet, ja allt. Är redo att packa min väska och flytta nu, ett definitivt framtidsmål blir att bo i denna stad. Medan vi var där passade vi på att turista lite, vi besökte bland annat Nyhavn, Den lille havfrue, Christiania och Vor frelsers kirke (vilken sjuk utsikt, man kunde se hela vägen till Sverige). Vi väcktes även sista natten av brandlarmet, det startades tidig morgon, men som tur var var det ingen brand utan troligtvis bara ett fel i systemet. Vi är i alla fall en brandövning rikare efter detta.

Likes

Comments

Hejsan! Sitter som så många gånger den senaste perioden och läser tidigare forskning inför vår uppsats, trodde vi hade täckt största delen av det arbetet redan men i fredags bytte vi riktning på vad för ämne vi ska skriva om och behövde helt plötsligt läsa ännu mer. Men arbetet känns mer intressant nu och fokuset ligger numera på politisk kommunikation istället för miljö. Kul ändå.

I fredags fick jag ett spontant besök från en fin vän, någon jag aldrig trodde skulle komma ner hit, men oh så uppskattat. När hon begav sig tillbaka mot Stockholm igår åkte jag till Nässjö för en basketmatch, där Södertälje inte så oväntat vann. Annars känner jag som vanligt att jag har alldeles för mycket och göra och alldeles för lite tid, vilket tyvärr resulterar i att allting inte hinns med. I en drömvärld hade jag hunnit göra allt jag ville, men verkligheten ser annorlunda ut.

Likes

Comments