Header

Min Fredrik, visst är jag inte lika bra på att säga "jag älskar dig" som du är, det är jag medveten om. Men du vet mycket väl att jag inte är den som bevisar mina enorma känslor för dig, utan har lättare att skriva och uttrycka mig på detta sätt..

För snart fyra år sedan kontaktade du mig, med ett sms, ett sms som skulle bli början på våran kärlekssaga.
Efter allt för många bortförklaringar för att slippa min nervositet så gick jag med på att träffa dig, den 26 december 2012 kring en månad senare frågade jag dig i ett lite halvt löjligt sms (är jag din tjej nu?) och sen den dagen har vi fått äran att uppleva och skapa fina minnen tillsammans, en resa till London blev vårt stora steg, en resa båda två sent kommer att glömma. En gentleman som bar mina kassar, som offrade sin resväska för att jag skulle få med mig allt hem utan problem. Som höll min hand stenhårt bland Londons vackra gator, som trängde sig ner i ett pyttelitet badkar för att få bada tillsammans, bara för att få vara nära varandra, Vi drack champagne tidigt på morgonen och mös på pubar. Och där och då började vårat intresse för att resa tillsammans, två gånger till Kos, en till Samos. Och under dessa resor har vi bara kommit varandra närmare.

Våra somrar tillsammans har vi prioriterat livet, och varandra. Att flyta runt i ekan, med jordgubbar och en öl, ett fiskespö och möta morgon och kvällssol tillsammans, bara att få vara är viktigare för oss än mycket annat. Det behövs inte så mycket för oss, bara vi får vara tillsammans.

Blyga och oskyldiga till bästa vänner och våghalsar till tusen. Tillsammans har vi vuxit, vi har lärt oss att älska det vi har tillsammans. Men motgångar har vi haft, bland annat väldigt många perioder med bråk..upp och ner, hit och dit. Men vi har alltid tagit oss igenom det. Har man levt ihop i fyra år så finns de gott om saker man vill ta upp med varandra tillslut.

Och nu är vi här idag, med en underbar och unik lägenhet, vårat hjärta Charlie som vi älskar nå otroligt, varsitt jobb, en stadig ekonomi, en kyl fylld, bil och en kärlek oss emellan som ingen kommer igenom.

Och vet du vad jag uppskattat den senaste tiden, när kvällen är kommen, och när du somnar inom tre sekunder och att bara ligga och titta på dig när du somnat till, röra vid din kind och pilla med ditt hår, hur du på natten kryper så nära du bara kan för att krama om mig och inte släppa tagen förrän ditt alarm ringer igen. Hur du borrar in dig i soffan och frågar "serie?" vilket innebär våran favorit och pussar med massvis med varma kramar.

Vi inreder lägenheten med kärlek, och saker som påminner om oss. Ljusa färger, tavlor av kartor, mycket kuddar och filtar, ljusslingor, gröna växter och en släng av det ljusrosa som jag har tvingat dig att tycka om, ha..ha.

Söndagar har blivit våran dag, lyxiga middagar, levande ljus, och tidiga kvällar i soffan. Bara massa mys. 
Och jag är så tacksam över att du den där dagen hörde av dig till mig, efter att ha mött min blick i matan, och en föreläsning senare i aulan tillsammans så tog du steget. Tack för att du startade denna resa för oss två.


Du är så fin, din själ är vacker och ditt breda leende med din charmiga glugg gör mig ännu kärare. Det är dig jag ser i min framtid, ingen annan, ingen någonsin, bara du. Och den framtiden börjar här.

Jag älskar dig


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Vaknade upp tidigt idag..startade dagen med en kopp te, HM tidningen och nyhetsmorgon.
Inväntar nu en kvinna som kommer förbi när som helst då hon ska köpa min köksvagn på hjul, sedan ska jag värma på laxen från igår.

Börjar jobba klockan fem i eftermiddag, innan dess ska jag sova en stund, vart låg denna vecka faktiskt..trots att jag har haft mycket ledighet. Men alla har vi sådana stunder. 
Skulle göra vad som helst för att ha F hemma nu, gosa in sig i hans stora famn och inte behöva lämna honom på ett bra tag.. 

Sover hos mormor i kväll, då jag jobbar i huset mitt emot, och slutar sent men ändå börjar tidigt i morgon så sover jag kvar och sparar in en halvtimme i imorgon bitti. Lyx. 

Så vad mer? börjar bli förkyld också, fryser och nyser i kapp..hmm varför ska jag alltid lyckas för? Likes

Comments


Efter lunchen köpte jag hem vackra liljor och en doft till hemmet, spännande att testa någonting nytt. 


Likes

Comments

Vaknade upp till en förfrågan om lunch klockan tolv av en kollega, vilket jag tackade ja till.

Nu har jag vart uppe en stund, bytt om och fixat klart mig och ska bege mig mot stan för att möta upp min vän.


- Ha en underbar tisdag!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Jobbhelgen är över, och jag har ledigt både måndag och tisdag. Jag och Charlie har brottats med hösten nu under morgonen, men en kopp te och gos i soffan så är vi på bättre humör. 

Så vad händer nu? 
Jag har precis kontaktat våran hyresvärd då våran frys gått sönder ännu en gång, dörren går ej att stänga och alla våra matvaror tar stryk..inte bra alls..

Dagen ska bara få flyta på, så skönt att inte ha någonting att göra, förutom att laga middag till kvällen. Likes

Comments

Igår kom mamma förbi med vackra höstrosor och bjöd på gofika efter en vecka i Stockholm.
Perfekt uppladdning inför denna helg som är fylld med jobb..Strax efter jobbet cyklade jag hem till mamma, och mötte upp kusinerna och morbror. Det slutade med en fika även idag, handlade en hel drös med frukt och begav mig hemåt. För i kväll ska jag ha bingokväll här, yes, jag vet att jag bara är 21, men det är rätt mysigt, och spännande! Tänt massvis med ljus, och eldar för fullt i våra GAMLA element vilket gör att lägenheten luktar bränt..suck. Men men snart ska det skäras fruktsallad med bland annat granatäpple, melon, blåbär och jordgubbar. MUMMA!


- Ha en fantastisk kväll! ​

Likes

Comments


Hemma efter en trevlig kväll på Olearys, dock dåligt bemötande av personal..tråkigt nog. Men bra sällskap!
Nu har vi fyra landat hemma i soffan hos oss, med en varsin godispåse och mätta magar.

Redo för ett par timmars slappande tillsammans. 


Likes

Comments

Nu ska jag möta upp mamma, vi tänkte ta en tur på stan innan jag sätter igång med dagens "måsten"..

Ha en underbar dag små hjärtan!

Likes

Comments