Header

Morgonstund med mina tvåSambo"livet" är inte alltid enkelt, alla dessa onödiga bråk om vem som ska gå ut med hunden, diskar du? soporna, vem går med dem? varför ligger det strumpor här och så vidare.

Disken är vårat största problem, och både jag och Fredrik har under senaste tiden vart väldigt lättirriterade.. på varandra, båda två. Inte bra. Och idag är det en sådan dag där vi båda helst utav allt bara ville vara ensamma, i varsitt rum och göra ingenting, läsa en bok eller bara se på tv, allt annat än sport som endast visas när Fredrik är hemma, se någonting riktigt tjejigt.. trots motgångar så har vi nu i kväll bokat bord på en restaurang runt hörnet här tills nästa onsdag, våran lediga kväll i veckan. Borrat ner mitt trötta huvud mot Fredriks bröst, och legat där ett par timmar till serie och mästerkocken på tv. Ätit god hemmagjord hamburgare och pratat om vad vi känner och hur vi vill göra framöver för att slippa dessa himla tjafs om små saker som kan lösas på ett vuxet sätt.

För mig hjälper det att ta mig ut på en promenad med Charlie, han sprider nå enormt med glädje och får man skryta en aning igen så charmar han en hel del på vägen vilket resulterar till att man hamnar i pratstunder med främmande människor om våran ögonsten som vi är så stolt över och som vi har så himla mycket att säga om. Han. Bara han.

Förövrigt har vi haft en mysmorgon i soffan tills våran lilla svacka under eftermiddagen. .mös till serie, grabbarna sov, jag drack te i mängder och mös i morgonrocken, en perfekt start på min dåliga dag haha.. den slutar trotsallt bra, med ett till avsnitt av våran serie vi ser, Sons Of Anarchy,, herre gud människa om du ej sätt den. Så gör det!

Jag dömde ut den direkt, varför sitta och se ett gäng på motorcykel, sälja knark och vapen liksom?
Men envis som min kära sambo är så började vi kolla och jag blev fast direkt, som en sugpropp i diskhon ungefär.
Det handlar om så mycket mer, kärlek, en enorm kärlek både mellan individer och handling, familj, vänskap, tragedier, väldigt mycket tragedier, men en enorm dos av verklighet och hur det faktiskt är och kan gå till i en kriminell situation, hur alla runt dig drabbas och förvandlar personligheter. Och vad jag har gråtit i kväll, elefanttårar..så tråkigt de som hände i kvällens avsnitt..uscha.
Morgondagen består av ledighet, mycket ska göras men först, en låååång sovmorgon och morgon-TV !

Likes

Comments

Ska snart bli hämtad av Fredriks föräldrar, bestämde mig i sista minut att följa med på hans hockey.
För övrigt har dagen gått fort, och haft myskänsla hela dagen, underbar känsla. F var hemma från jobbet med huvudvärk men känner sig bättre som tur är.
Åt middag och mös i soffan nån timma. Bara egen tid med mitt hjärta. Det är viktigt med sådana stunder.
Ladda upp infor morgondagen då liten kommer hem igen. Äntligen.

Likes

Comments

- Gick över till mamma tidigare i dag och vi gjorde i ordning granola och fröknäcke. mums.
Så kul när båda två vill prova nytt och gärna gör de tillsammans, fina lilla mamma.

Likes

Comments

View tracker

...alla där ute i höst/vinter mörkret, så typiskt mig att somna i soffan efter jobb och vakna nu?...nu? klockan nio på kvällskvisten. Blir en vaken natt tror jag..

Det har vart en lugn vecka. upp och ner med andra ord, men jag har äntligen tagit helg och kan njuta av en ledig fredag i morgon.

Har planer att gå hem till mamma och göra egen granola tillsammans med henne, pussa lite på Charlie som vi saknat honom, de lilla bustrollet. Ska även ta tag i städningen, ha..ha vi har dragit ut på den sedan flytten, men vi skyller på förkylningen. Det blir en lugn fredagskväll som det ser ut nu, Fredrik ska iväg och spela match, och jag funderar på att träffa Linus och lilla Othilia en stund som nu bara hunnit med några få månader här på jorden, lilla hjärtat.

På lördag kommer Charlie hem till oss, äntligen. Så vi ska ta med vårat troll till backen så han får springa av sig all sin "valp"energi. Och våra fina vänner Sofia och Serdar kommer över för matlagning och umgänge under eftermiddagen. Underbart. Ska bli riktigt kul att visa nya lägenheten och ha folk över på middag. Sådant gillar vi.

Söndag, hmm, kärleken har match.. så ska eventuellt följa med på den. Annars ska jag utnyttja min ledighet till en promenad och sedan soffläge redan under tidig förmiddag.

Igår förresten så kom pappa och min bror över på middag, och sedan bubba vi på oss både mössa, vantar, halsduk och täckbyxa för att bege oss till Sandviken där min kusin från Norrtälje hade match mot SAIK i bandy. Fantastiska kusin, man blir så stolt när han är så duktig, jag tror på dig David!
Nu väntar jag in Fredrik som kommer hem om 30 ungefär. Så jag får krypa upp i famnen på honom och spendera resten av kvällen där.

Likes

Comments

Det är en dålig dag idag...känner mig ledsen och nedstämd faktiskt.. ska snart ta mig iväg till jobbet också.

- Så jag hoppas att ni får en fantastisk dag! hoppas att ni mår bra.

Likes

Comments

Jag och lilla hjärtat kom precis in från promenaden, Charlie har en riktig trött dag idag och vill gärna ligga så nära som möjligt. Så hela förmiddagen har spenderats i soffan med min trötta lilla groda.

Nu har han intagit sin plats i fönstret, där han gärna ligger i sträck och ser ut på folk och vovvar på andra hundar.
Jag själv sitter här, vid datorn och letar runt efter posters som vi kan sätta upp i de "extra" rummet framöver, vill hitta en stor 70x100 i massa olika färger.. men finner ingen.. och några till hallen men även där finner jag inga som faller i smaken...så min eftermiddag får bestå av att leta vidare.

Tog fram köttfärs till kvällen, så ska om en stund förbereda maten inför att Fredrik kommer hem, då han har träning så bör maten vara klar tills fyra, och jag har ju en ledig dag, så varför inte överraska med det!Likes

Comments


Ett nytt år där du kan förändra, förbättra, uppleva och ta vara på en hel del nya upplevelser. Och jag har några mål att uppnå detta år som jag hoppas jag kan få bocka av från listan under de kommande månaderna..


  • Resa, antingen tillsammans med familj eller vänner. Det hade vart skönt att ta ett flyg till Thai, eller kanske USA. Varför inte besöka London igen eller göra drömmen till Skottland sann? Blir ingen resa gjord så hoppas jag på att planera in någon större tills nästa år.  • Utföra ett bra arbete med mig själv, med träning, promenader och en bättre kost. Så att jag sakta men genom ett säkert sätt utför de mål jag har med min egna kropp. Att uppnå vikten jag vägde innan jag träffade Fredrik.


  • Starta ett sparkonto, där jag ska lägga undan en summa varje månad. Det tycker jag är viktigt. De ska fixas redan inom kort.


  • Komma på vad jag vill "bli när jag blir stor" om det krävs högskola, extra utbildningar och så vidare, kolla upp vad som krävs och planera in det till nästa år. Att fylla 22 år och inte veta vad man vill arbeta med är rätt naturligt va? Just nu seglar drömmarna iväg mot Förskolelärare inom särskola, florist eller också något inom inredning. Vi får allt se vad jag bestämmer mig för. Kanske dyker något nytt upp?


  • Göra mer tillsammans med Fredrik, mer aktiviteter, och tillbringa mer timmar tillsammans. Vi går oftast om varandra och därför kanske hitta på något roligt de timmar vi hinner umgås.  • Unna mig en SPAdag. Bara njuta av livet och ta vara på dagen.  • Ta KÖRKORT! nu gäller det. Tuta och köra.

Likes

Comments