View tracker

Idag för ett år sedan 24 Oktober 2015 blev jag gudmor åt Nellie. En dag jag verkligen alltid kommer att minnas! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Jag kommer aldrig tröttna på Sias musik. Hennes röst, hennes låtar, Maddie.. Rysningar x 1000.

Likes

Comments

Tre snabba pics från kyrkan.

Den 12 November 2016 ska jag fotografera ett bröllop. ETT BRÖLLOP?! Samtidigt som jag är otroligt taggad och glad för att jag ens fick förfrågan om att fotografera deras bröllopsdag - En dag de alltid kommer att minnas. Så är jag lite smått nervös för de är ett stort ansvar. Mitt ansvar att fånga stora som små ögonblick som de sedan vill kunna se tillbaka till. Från att hobby fotografera mat och löv (lol) till att fotografera ett bröllop? Thats big.

Så igår tvingade jag med Annie till kyrkan för att test fotografera. Det som egentligen gör mig mest nervös är ljuset i kyrkan som är väldigt mörkt / gulaktigt. Men den problemlösaren som man är lyckades jag hitta en plats där bilderna speciellt vid ingången som är själva "problemet" inte blir mörka. I värsta fall kan jag redigera bilderna.

Detta ska verkligen bli så roligt. Innan vigseln ska vi ta porträtt bilder och jag har redan TUSEN idéer kring detta haha. Jag älskar ju att fotografera så tror inte de kommer bli några problem, så länge de är nöjda med bilderna är jag också det.

Likes

Comments

Igår hade mamma och jag en mys bakdejt med varandra! Det är nämligen så att världens bästa mormor ska ha 60års kalas nu på lördag, så mamma och jag stod för en liten del av bakeriet Det blev brownies och två rulltårtor, vi gjorde även någon hallon"sylt" att ha till. Var super mysigt och damn vilket bra teamwork vi hade.

Likes

Comments

Just nu är det min favorit årstid och dessutom min favorit månad Oktober. Lite (mycket) för att de är Halloween men även för att de är världens mysigaste årstid/månad. Så goooooooodmorgon på de!

Likes

Comments

Det blev en helt ny lägenhet efter måleriet, helt sjukt vad lite färg egentligen kan göra? Tycker verkligen vi har gjort ett super bra jobb med tanke på att ingen av oss har målat innan förutom Elin. Vi lyckades måla hela köket + vardagsrummet på en dag vilket var så himla skönt. The next day var det bara jag och Annie fram till fyra tiden då Emelie joinade oss efter hennes work. Vilket var riktigt bra för annars hade vi nog inte blivit klara förens sent på kvällen. Det tog ändå runt nio timmar att få klart allt och då har vi knappt tagit pauser. Men måste säga att det har varit så mycket roligare att måla än vad jag trodde? Ser redan fram emot att måla Annies rum! 

Likes

Comments

Igår blev det stor städning i Annies nya lya vilket tog oss ungefär 3-5 timmar. Ibland blir man fundersam på vad folk egentligen håller på med, det var fettstänk över hela köket tillomed i skåpen och ovanför luckorna? Hur lyckas man ens med det och det värsta är ju att de som flyttade ut inte har städat det själv. När vi väl vara klara, maskerade vi hela hennes lägenhet och vi hann även hämta ett bord! Mycket slit men så himla roligt!!

Nu efter några timmars sömn så kör vi igen för nu är det dags för att måla!!

Likes

Comments

Här kommer antagligen världens töntigast inlägg men jag älskar Astronomi så jag hoppar runt av glädje just nu (gör jag alltid iofs). Inatt är det nämligen blodmåne/supermåne som är ovanligt så runt 04:40 går Annies och mitt alarm.Är löjligt taggad och om jag inte hade jobbat imorgon till 16.00 hade jag dyngat hela natten lång haha nerdish much?

Update:
Vaknade som planerat (tillomed tio minuter tidigare) det regnar/blåser och jag slänger på mig det första jag ser - mina mjukisshorts. Går ut till det ruskiga vädret och inser att det är mulet. Så ser absolut inget, hittar inte ens månen. Hahah det var ju inte alls en stor besvikelse, aja taggad till 2033 då det händer nästa gång..

Likes

Comments