View tracker


Nu i Onsdags fick vi äntligen ge Elin hennes 20års present! När hon fyllde 20år fick hon välja en dag, när som helst då vi skulle ut och fira henne. Så i Onsdags bjöd vi henne på Resturang och vi köpte även ett par super fina Örhängen från Snow Of Sweden.

Vi valde att testa äta på Mr.Vinck då ingen av oss tidigare har gjort det. Maten var så där tycker jag men både Elin och Annie gillade den, annars var det en super mysig resturang. Efter maten stack vi till Olearys och spelade Air Hockey + Basket tills dem stängde. Har insett att air hockey är min dolda talang här i livet. Sjävklart blev det en tur till Shotluckan / Morfars efteråt där vi festade vidare till stängning. Lite mindre roligare för mig som körde hela kvällen och skulle lämna bilen hos Nettan 06.45 på morgonen haha. Fast de var det värt! En helt underbar kväll med mina bästa vänner dock ett par byxor mindre för Annie.. go low go low eller?

Likes

Comments


FÖR DET ÄR MIN PAPPAS FÖDELSEDAG!!! <3
Idag fyller alltså en dem viktigaste personerna i mitt liv år, min Pappa. Hela 43 år gammal är du nu och fler år ska det bli. Du är världens bästa pappa kunde inte fått en roligare och galnare pappa än dig. Älskar dig!

Det blev ett överraskningsfirande för honom redan den 30December eftersom mina kära småsyskon ditchade Sveriges vinterkyla för Thailand. Vilket är helt förståligt. Så Maddis kom på att vi skulle överraska honom efter jobbet på Fredagen med paket och gofika. Senare på kvällen åt vi tacos och spelade monopol, vilket var så mysigt!
En riktigt mysdag med andra ord!

Likes

Comments

Throwback till en god frukost

Är det bara jag som fortfarande inte kan greppa att det redan är ett nytt år? Det var väl igår vi firade in 2016?

Mitt 2016 har varit helt fantastiskt då jag har spenderat året med min familj och mina best friends. Ett år fullt av
myskvällar, roadtrips, spelkvällar, festligheter som studentfirande, kalas, utekvällar and so on. Kunde verkligen inte haft ett bättre 2016.

Självklart har det varit både ups and downs men samtidigt är det positiva som väger upp allt. Jag ser allt det negativa som har hänt som en lärdom, något jag inte ångrar eller kan få ogjort men något jag har lärt mig utav.
Detta året har mitt självförtroende växt vilket jag är jätte glad över! Har fortfarande en bit att gå men något jag ska jobba på. Sen har jag också insett till 100% vilka personer jag alltid kommer ha i mitt liv, personer som
alltid kommer att finnas där för mig och jag för dem. Älskar er.

Jag hade egentligen planerat att göra en stor årsresume då jag sen 2015 skriver upp händelse som har hänt månad för månad under årets gång.. Komiskt nog gick min dator sönder efter julafton och mina anteckningar försvann, där min årsresume självklart var. Vilket är super tråkigt men jag fick räddat alla mina bilder vilket var de viktigaste..
Tänkte ändå skriva ihop en liten årsresume om jag lyckas.

Nu är det iallafall 2017 vilket fortfarande känns overkligt. Ser verkligen framemot året eftersom
det ska spenderas med mina nära och kära <3. Sen ska jag göra mitt bästa för att hålla mig till mitt nyårslöfte.
Våga mer.


Likes

Comments

Idag för ett år sedan 24 Oktober 2015 blev jag gudmor åt Nellie. En dag jag verkligen alltid kommer att minnas! 

Likes

Comments

Jag kommer aldrig tröttna på Sias musik. Hennes röst, hennes låtar, Maddie.. Rysningar x 1000.

Likes

Comments

Tre snabba pics från kyrkan.

Den 12 November 2016 ska jag fotografera ett bröllop. ETT BRÖLLOP?! Samtidigt som jag är otroligt taggad och glad för att jag ens fick förfrågan om att fotografera deras bröllopsdag - En dag de alltid kommer att minnas. Så är jag lite smått nervös för de är ett stort ansvar. Mitt ansvar att fånga stora som små ögonblick som de sedan vill kunna se tillbaka till. Från att hobby fotografera mat och löv (lol) till att fotografera ett bröllop? Thats big.

Så igår tvingade jag med Annie till kyrkan för att test fotografera. Det som egentligen gör mig mest nervös är ljuset i kyrkan som är väldigt mörkt / gulaktigt. Men den problemlösaren som man är lyckades jag hitta en plats där bilderna speciellt vid ingången som är själva "problemet" inte blir mörka. I värsta fall kan jag redigera bilderna.

Detta ska verkligen bli så roligt. Innan vigseln ska vi ta porträtt bilder och jag har redan TUSEN idéer kring detta haha. Jag älskar ju att fotografera så tror inte de kommer bli några problem, så länge de är nöjda med bilderna är jag också det.

Likes

Comments

Igår hade mamma och jag en mys bakdejt med varandra! Det är nämligen så att världens bästa mormor ska ha 60års kalas nu på lördag, så mamma och jag stod för en liten del av bakeriet Det blev brownies och två rulltårtor, vi gjorde även någon hallon"sylt" att ha till. Var super mysigt och damn vilket bra teamwork vi hade.

Likes

Comments

Just nu är det min favorit årstid och dessutom min favorit månad Oktober. Lite (mycket) för att de är Halloween men även för att de är världens mysigaste årstid/månad. Så goooooooodmorgon på de!

Likes

Comments