Header

Helgen spenderades mycket oplanerat i Köpenhamn, vilket var väldigt mysigt! Vi åkte på torsdagen och kom hem i lördags igen. Vi har shoppat och gått gågatan i Köpenhamn ”Strøget” för er som känner igen de. De va så sjukt mysigt och ändå ett hyfsat bra väder i fredags.

Vi åt på super mysiga restauranger hela helgen, jag som inte brukar va ett fan av dansk mat uppskattade den faktiskt. ”Kulturella” eller vad man ska säga som mina föräldrar ee, så ville dem ju självklart se stan också! Nyhavn, någon staty mm. Nyhavn var fint de är ju ändå ganska känt för de mångfärgade byggnaderna i en fin hamn.

Sammanlagt har helgen bestått av mycket mat, shopping och mycket gående i hela stan! Så den spontana resan blev till något utöver förväntningarna, vilket alltid är härligt!

Love Josefine

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helgen inleddes med en väldigt mysig middag med släkten! Skönt med helg väl behövligt, imorgon är det match på schemat. Så hoppas självklart på vinst! Middagen idag var underbar va så mätt efteråt. Hoppas er fredag har varit toppen så hörs vi!

Love Josefine

Likes

Comments

Underbart väder i dag, har varit hemma och pluggat litteratur historia idag. Har prov imorgon så vi får hoppas att de går bra!

Idag på eftermiddagen åkte jag in till Stenungsund för att jobba på Labelle! Har jobbat i söndags och i går också så de är riktigt kul!

Imorgon är de träning och den ska bli så rolig tränade inte igår pågrund av jobb så nu vill jag träna igen, i helgen är det match i Partille! Vi spelade hyfsat bra i helgen som har varit, 3-3 blev resultatet men det var väll inte riktigt rättvist då jag tycker vi hade bollen och ledde spelet under hela matchen. Så ser fram emot att spela i helgen och hoppas på 3 poäng nu!

Love Josefine

Likes

Comments

Mys kväll med middag med bästa tjejerna! Härlig kväll med mycket skratt, hoppas er kväll är lika bra som min!

Love Josefine

Likes

Comments

Dagen idag har vart toppen, kort dag i skolan, sen drog jag och en kompis in till Göteborg för att träffa våra vänner! Vi åt middag på Vapiano och kollade i lite affärer.

Sedan vid kl sex så skulle jag och Elna fixa fransar, vilket för mig var första gången. Har alltid varje dag haft lösögonfransar men är ju inte alls samma sak som frans förlängning! Hoppas detta håller ett tag nu så kanske jag kan spara lite tid på morgonen innan skolan. ;)

Dagen har iallafall vart underbar och vädret har varit väldigt fint, nu sitter jag på bussen hem. Då jag har match imorgon, så vi får hoppas på vinst!

Love Josefine

Likes

Comments

Idag är jag för ovanlighetens skull ledig från skolan då båda lektionerna idag var inställda! Detta var väl behövligt, då jag har ett sjukt stort prov imorgon som jag alltid är så bra i tid med att börja plugga på! Hehe host*. Tur är väll att man har ganska lätt för sig, när man är lat som jag.

Aja i alla fall gårdagen kunde ju slutat lite bättre, förlust i första serie matchen och den var en riktigt seg förlust eftersom de va derby. Vi spelade bra och gav dem en match men det finns mycket att jobba på!

Dagens agenda ser ut så här
Plugga
Plugga
Plugga
Sen om jag har tid åka och vara tränare för små tjejerna!
Och sen plugga igen!

Så variationen idag är inte stor men lär la komma in på nått annat under dagen, som nu när jag satt och pluggade så tar jag upp telefonen glömmer av vad jag håller på med! Så nu får de va nog så ska jag börja läsa igen. ;)

Love Josefine

Likes

Comments

Sitter just nu i soffan framför idol, har passat två tjejer idag vi har haft de jättemysigt! Har flätat båda tjejerna och de blev jättefina.

Imorgon är det en lugn dag med plugg som gäller, för på söndag så blir det seriepremiär mot Stenungsund! Vi hoppas självklart på vinst.

Detta blev lite planer för helgen inlägg, hoppas att er helg blir super och att ni har en bra fredag!

Love Josefine

Likes

Comments

Gårdagen fick ändrade planer och jag och mamma drog till Uddevalla för att köpa lite saker till mitt rum! Vi hittade de vi letade efter och jag är ett steg närmre att bli klar med mitt rum nu.

Vi köpte lite lunch på ett mysigt ställe efter att också kollat i lite affären! Utöver de jag köpte till rummet hittade jag världens mysigaste stickade tröja! Perfekt till hösten.

Love Josefine

Likes

Comments

Det är helg och den kunde inte vara mer efterlängtad! Jag har under veckan haft mycket i skolan plus fått dra med en förkylning som inte vill gå över. Meningen var att vi skulle haft tränings match i helgen mot Kungälv men det blev ändrade planer, så de kanske var bra för min del. Seriepremiären börjar nästa helg, då står Stenungsund som vårt motstånd.

Dagen kommer bestå av vila och plugg vad jag vet nu, har prov i veckan som kan vara bra att börja plugga på nu! Morgon blir de träning om jag är frisk, hoppas er helg blir toppen!

Love Josefine

Likes

Comments

Så detta är alltså säkert min tredje gång jag startar upp en blogg, alltid älskat de och varit en del av min vardag!

Jag heter Josefine är 17 år och bor på lilla ön Tjörn, spelar lite innebandy när jag inte pluggar ekonomi/juridik på gymnasiet, se till att vara med och följa min vardag! Så hörs vi snart igen

Love Josefine

Likes

Comments