Min första lediga dag på en vecka firade jag med ett träningspass, att höststäda mitt rum och baka en äppelpaj med äpplen från trädgården. Fullt upp hela dagen så soffan var lite extra skön senare på kvällen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite smått & gott och härliga stunder från de senaste veckorna i bilder

Likes

Comments

Började dagen med en välbehövlig sovmorgon, så djupt som jag har sovit de två senaste nätterna har jag inte sovit på länge! Har nästan vaknat och haft ont i kroppen för att jag sovit så bra, haha!

Mötte sedan upp Matilda på stan för lunch, fika och shopping! Babblade på som vi brukar göra och även fast vi träffades senast i helgen tog pratet inte slut!

Kvällens nöje blev årets andra och kanske sista dopp! Hade dock våtdräkt på mig då jag skulle provsimma den och samtidigt känna på hur det är med öppet vatten. Jag har nämligen fått för mig att simma Vansbro nästa år och hur det kommer gå kan bli spännande med tanke på att jag inte simmat på tre år, aldrig simmat öppet vatten och är LIVRÄDD för sjöar och allt därtill! Wish me good luck...

Likes

Comments

Min helg har spenderats i Göteborg tillsammans med min syster, min kusin och hans fru. Vår gemensamma födelsedagspresent var att vi skulle få gå på Liseberg tillsammans med dem, en helt perfekt present! Så efter 10 timmar med karusellåkning snurrade huvudet ganska mycket även när vi satt still, hehe.

Vi hann även med lite shopping och en snabb sväng förbi Ostindiefararen Götheborg!

Mamma och pappa kom och hämtade upp oss hos vår kusin och på vägen hem hade jag önskat ett besök i Gränna, det självklara fikavalet för min del var polka-marräng och polka-te!

Likes

Comments

Ännu en tid har passerat sedan sist jag skrev något här så nu kommer mina 2 senaste veckor i ett inlägg!

Spenderade en dag med fina Sandra då vi åt supergott lamm till lunch på Banken, fyndade lite på rean (eller Sandra gjorde iallafall) och njöt i solen med dricka, hemmagjord glass och massa prat!

Vi firade Andrea som fyllt 20 år mitt i min långa jobbhelg, jobbade totalt 20 timmar på två dagar och var därför nykter och kanske även därför jag var en fruktansvärt dålig fotograf under kvällen som inte tog en enda bild...

Spenderade min lediga dag med en heldag i Rättvik med mamma och syster!

Vi grillade (?!) hemmagjord pizza, suuuupergott! Helt klart en ny favorit!

Under min ledig helg har jag njutit av god mat och mysig sällskap med släkten och en middag på Banken (nytt favoritställe?) med Amanda <3

Likes

Comments

Efter en heldag med vänner och gott och äta tog jag med mitt knäskydd på en promenad till byns badplats. Det går inte riktigt lika fort som förut men med en podcast i öronen känns det okej ändå, som jag saknat detta!

Likes

Comments

Även fast det har inte har varit speciellt kul att tillbringa fyra veckor hemma har jag ändå lyckats få till några roliga stunder också. Livet stannar ju inte upp bara för att ens ena knä är trasigt!

Två från Norrland när mitt knä fortfarande var helt och det var så kallt att jag hade långkalsonger på mig fast det var början på juni!

Min lillasyster gick ut grundskolan och flera av mina fina barndomsvänner tog studenten

På midsommar var vi ett gäng som åkte till Sundborn och sedan grillade hemma hos mig!

Två från en av de många myskvällarna med tjejerna jag har hunnit med, vi har verkligen tagit vara på sommarvädret och inte minst Rådis-säsongen några helger nu!

Cred till Frida och hennes mobil som tagit sista bilden, kvalitén på iPhone 7+ är så bra att man trillar av stolen!

Likes

Comments

Nu har det gått ännu en månad sedan jag skrev någonting här och min sjukskrivning är nu äntligen över! Jag gjorde min första dag igår och det var verkligen så roligt och skönt att vara tillbaka. Så pass roligt att jag tog på min extrapass i helgen (lediga helger känns inte lika heliga längre när man har haft "ofrivillig semester" i fyra veckor)!

Det som har hänt är att mitt knä hoppade ur led när jag var och hälsade på min kusin i Umeå. Jag och Frida åkte dit på Brännbollsyran och tyvärr fick helgen som sagt ett mindre roligt slut... 1,5 dygn efter olyckan åkte jag och mamma till akuten där de tappade min knäled på 15 ml blod och sedan gipsade in i princip hela benet. Två veckor senare fick jag byta ut gipset mot ett knäskydd som jag antar kommer att följa med mig ett tag framöver. Det "enda" jag har kvar av denna cirkusen nu är ett återbesök nästa vecka då jag får resultat från magnetröntgen, och där utefter rehabiliteringsprogram anpassat efter de eventuella skadorna i knät.


Allt som allt så mår jag nu jättebra och är nästan helt återställd. Förhoppningsvis kommer jag att vara tillbaka helt och hållet inom en snar framtid men just nu är jag väldigt glad att kunna jobba igen!

Likes

Comments

En rolig helg fick ett mindre roligt slut och därför spenderade jag och mamma måndagseftermiddagen på akuten i cirka 8 timmar. Det hela slutade i alla fall med en tappning på 20 ml blod från knäleden, gips i två veckor, en kommande MR, rehabilitering och sjukskrivning i 4 veckor...

Likes

Comments

Snaps från senaste tiden

Dag 9/9 är avklarad!!! Efter att ha jobbat 9 (väldigt stressiga) dagar i sträck känns det nu skönt att somna och veta att imorgon är en ledig dag. Något som verkligen är behövligt! Sen kör vi ett sista ryck på torsdag igen innan helgen inleds med en lång tågresa norröver tidigt på fredagmorgon!

Likes

Comments