Har precis kommit hem från stan där jag lunchade med Klara och Frida. Käkade en jättegod vegetarisk lasagne på ett ställe vi aldrig varit på tidigare, men kommer nog troligen att bli fler besök där!

Nu ska jag snart sätta mig på cykeln och rulla ner på jobbet för några timmars jobb. Idag börjar jag två timmar senare än vad jag brukar göra och det känns verkligen som att dagen blir så mycket längre, det gillas!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gårdagen kan sammanfattas med ett enda ord: MYS. Började dagen med en PW med Matilda innan vi bastade och sedan åkte ner på stan för att äta på matmarknaden. Kvällen avslutades sen med bio och middag på Pinchos med nästan alla babes. Alltså väldigt MYS!

Nu ska jag snart göra mig redo för att jobba hela helgen *pust*...

Likes

Comments

Måndag igen vilket betyder att en arbetsvecka har passerat och ännu en är kommen. Som vanligt jobbar jag en del och i helgen jobbade jag hela 20 timmar på två dagar så igår tog jag en välbehövlig lugn dag med frukost på sängen och seriemaraton!

Nu ska jag snart åka iväg för att beta av veckans första pass och imorgon är jag ledig och ska då spendera dagen med fina Frida! 

Likes

Comments

​Min lediga dag spenderas på bästa möjliga sätt med en lunch med Frida och nu sängläge och fullt fokus på att plöja så många avsnitt Gossip Girl som möjligt! Har hunnit jobba många fler timmar i veckan än vad jag trodde då jag fått hoppa in som ersättare och även jobbat över. Så en helt ledig dag satt inte helt fel!

Likes

Comments

Min galna väskfeber har bara stigit så i söndags beställde jag hem denna som kom igår. Har inte hunnit använda den än men är redan en favorit!

Likes

Comments

​Har precis kommit hem hem från stan där jag ätit lunch med familjen och familjekompisar samt hunnit med att catcha up med Julia över en fika! Så mysigt, trevligt och roligt att träffa henne igen, och verkligen behövligt. Så underbart med vänner som är galna och där vänskapen inte förändras det minsta oberoende på hur länge det går mellan gångerna man ses!

Nu ska jag snart bege mig mot jobbet för att jobba ett sent pass och klara av min första kväll i baren! Har förresten fått positiva besked från chefen som gör det hela lite roligare att jobba!

Likes

Comments

Eftersom att både jag och Frida var lediga igår och hade funderat ett tag på en resa till Stockholm för att träffa Lotta passade vi på att åka över dagen igår! Åkte med tåget från Falun tidigt på morgonen, åt frukost på tåget och kom fram till Stockholm lagomt till att butikerna öppnade och Lotta hade några timmar ledigt. Hela dagen gick åt till att shoppa, äta gott och strosa runt, att vi dessutom hade bra väder var bara ett plus!

En riktigt bra dag med två av mina favoriter och ett kärt återseende med den galnaste, goaste och sjukaste personen jag vet!

Något annat som även var riktigt bra var att jag nu kan bocka av två saker på min önskelista/köplista. Hittade nämligen berlocken till mitt armband som jag letat efter så länge och jag införskaffade en nyckelring som jag kikat på länge men inte kommit mig för att köpa. Så detta är helt klart mina bästa köp från gårdagen!

Likes

Comments

Morgonen startades på bästa sätt med en brunch på FreschBar i Borlänge tillsammans med en goding. Herre. Min. Skapare. vad gott det var! Första besöket men absolut inte sista! Och jag måste säga att det var mycket bättre än hotellfrukost som brukar vara väldigt populärt bland mina kompisar. Lite synd bara att det inte ligger i Falun men det var helt klart värt bussresan dit!

Nu ska jag snart ta och bege mig mot jobbet och avverka ett kvällspass!

Likes

Comments

Den senaste veckan har varit minst sagt intensiv då jag har fått positiva nyheter, träffat större delen av mina USA-babes och gjort ett svårt val.

Den goda nyheten är att jag idag har jobbat en vecka som servitris på en restaurang inne i stan och förhoppningsvis kommer det bli många veckor till! Den lättnaden jag kände då jag fick besked om att jag fick fortsätta går knappt att likna vid någon annan känsla. Eller jo, det skulle väl vara när jag fick höra mitt betyg i Fysik 2, haha! Så numera och förhoppningsvis i framtiden kommer jag kunna titulera mig servitris!

Meeeen, såklart när allt kändes som bäst så fick jag en kväll ett sms från Umu som visade sig vara Umeå Universitet att jag kommit in som reserv på Civilekonomprogrammet med internationell inriktning... Chansen att jag skulle komma in visste jag var väldigt stor då jag var fjärde reserv men jag trodde ändå inte att jag skulle komma in så det kom verkligen som en chock! Att på bara några timmar ställa om, utan förvarning packa alla mina saker och flytta 56 mil NORRUT (?!), bo på en madrass på golvet hos min kusin och dessutom plugga helfart på engelska kändes lite väl mycket. Så igår tackade jag nej till universitetet vilket kan ha varit bland de svåraste jag gjort! Men med tanke på att jag inte var 100% säker på att programmet var rätt och att jag hellre vill söderut och dessutom ta en paus på ett år känns det som att jag gjort rätt val! Jag har än så länge inte ångrat mig i alla fall!

​Att få ytterligare ett år med dessa godingar och många andra känns som ett väldigt bra val!

Likes

Comments

Hela dagen har spenderats i Rättvik tillsammans med delar av familjen och delar av en kär väns familj! Vi strosade runt, kikade i butiker, lunchade, var ut på Långbryggan och åt glass. Riktigt mysig och trevligt! Dock blåste det något fruktansvärt så nu ligger jag nerbäddad framför Morden i Sandhamn med huvudvärk.

Likes

Comments