Efter en heldag med vänner och gott och äta tog jag med mitt knäskydd på en promenad till byns badplats. Det går inte riktigt lika fort som förut men med en podcast i öronen känns det okej ändå, som jag saknat detta!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Även fast det har inte har varit speciellt kul att tillbringa fyra veckor hemma har jag ändå lyckats få till några roliga stunder också. Livet stannar ju inte upp bara för att ens ena knä är trasigt!

Två från Norrland när mitt knä fortfarande var helt och det var så kallt att jag hade långkalsonger på mig fast det var början på juni!

Min lillasyster gick ut grundskolan och flera av mina fina barndomsvänner tog studenten

På midsommar var vi ett gäng som åkte till Sundborn och sedan grillade hemma hos mig!

Två från en av de många myskvällarna med tjejerna jag har hunnit med, vi har verkligen tagit vara på sommarvädret och inte minst Rådis-säsongen några helger nu!

Cred till Frida och hennes mobil som tagit sista bilden, kvalitén på iPhone 7+ är så bra att man trillar av stolen!

Likes

Comments

Nu har det gått ännu en månad sedan jag skrev någonting här och min sjukskrivning är nu äntligen över! Jag gjorde min första dag igår och det var verkligen så roligt och skönt att vara tillbaka. Så pass roligt att jag tog på min extrapass i helgen (lediga helger känns inte lika heliga längre när man har haft "ofrivillig semester" i fyra veckor)!

Det som har hänt är att mitt knä hoppade ur led när jag var och hälsade på min kusin i Umeå. Jag och Frida åkte dit på Brännbollsyran och tyvärr fick helgen som sagt ett mindre roligt slut... 1,5 dygn efter olyckan åkte jag och mamma till akuten där de tappade min knäled på 15 ml blod och sedan gipsade in i princip hela benet. Två veckor senare fick jag byta ut gipset mot ett knäskydd som jag antar kommer att följa med mig ett tag framöver. Det "enda" jag har kvar av denna cirkusen nu är ett återbesök nästa vecka då jag får resultat från magnetröntgen, och där utefter rehabiliteringsprogram anpassat efter de eventuella skadorna i knät.


Allt som allt så mår jag nu jättebra och är nästan helt återställd. Förhoppningsvis kommer jag att vara tillbaka helt och hållet inom en snar framtid men just nu är jag väldigt glad att kunna jobba igen!

Likes

Comments

En rolig helg fick ett mindre roligt slut och därför spenderade jag och mamma måndagseftermiddagen på akuten i cirka 8 timmar. Det hela slutade i alla fall med en tappning på 20 ml blod från knäleden, gips i två veckor, en kommande MR, rehabilitering och sjukskrivning i 4 veckor...

Likes

Comments

Snaps från senaste tiden

Dag 9/9 är avklarad!!! Efter att ha jobbat 9 (väldigt stressiga) dagar i sträck känns det nu skönt att somna och veta att imorgon är en ledig dag. Något som verkligen är behövligt! Sen kör vi ett sista ryck på torsdag igen innan helgen inleds med en lång tågresa norröver tidigt på fredagmorgon!

Likes

Comments

Ledig eftermiddag, sol och Harry Potter. Det kan inte bli bättre!

Likes

Comments

WOW vilken helg!!! Har i princip suttit ihop med Frida den här helgen och vi har bara myst, skålat in Fridas lya och njutit av att sommaren snart är här. Inledde helgen med räkor och vitt vin i fredags och igår myste vi solen med prosecco och sockervadd innan vi cyklade ner på stan och Rådis!

Har även mycket annat roligt att se framemot inom den närmsta framtiden

Likes

Comments

Upptäckte Pinterest för några veckor sedan vilket kan ha varit ett misstag eftersom att jag numer spenderar varenda ledig minut där

Likes

Comments

Denna lediga måndag spenderades i Stockholm med ett besök hos min saknade hobbit som jag inte träffat på två månader❤️

Likes

Comments