Igår och idag så jag jag varit hemma från skolan. Jag har inte alls mått bra i kroppen så har tagit 2 dagar extra till att vila upp mig och bli frisk. Så imorgon ska jag iväg till skolan igen och ta igen allt jag missat.

Det som står på agendan imorgon är introduktion på CE teori samt plugga på YKB för det är de som gäller nu, för resten av pluggandet får jag göra under helgerna. Kanske inte är det en gymnasieelev ser fram emot när det gäller helgen. Men sådant är livet om man vill ta sig någonstans när inte veckodagarna räcker till.

Imorgon när jag slutar så ska jag ta en promenad runt på min slinga och röra lite på mig efter dessa dagar jag legat hemma.

Men nu ska jag ta och mysa ner mig under täcket och drömma mig bort. Imorgon väntar en ny dag med nya äventyr samt en dag med bloggandet igen.

Äntligen är jag tillbaka här så hoppas du läser det jag skriver ♡

Godnatt alla läsare 🌸

Likes

Comments

Igår kväll och inatt så var jag på något som heter oktoberfesten som hölls på stora torget i Karlstad. Något sådant har jag aldrig varit på tidigare men det var en upplevelse. Det var ett stort tält, med alkohol servering och live-musik. Dem som sjöng var Johan Östling & Björn Starrin och inte trodde jag att dessa två var så här duktiga på att sjunga och få med hela publiken i det dom gjorde.

Kvällen var till en början lite stel men sedan så släppte allt och alla hade riktigt roligt!

Men idag har jag inte mått lika bra, mådde illa när jag kom hem och för det andra så fick jag en chock när jag insåg vad klockan var när jag vaknade.

Jag vaknade vid 13:20 tiden & jag har aldrig i hela mitt liv sovit så länge men kändes att det var riktigt nödvändigt att sova ut och piggna till.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Idag har jag inte alls gjort så mycket bara tagit det lugnt och letat efter lite julklappar samt present till min särbo som snart fyller år.

Men nu ska jag ta en tur till ICA och handla det som saknades för att jag ska göra mat idag.

Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll ❤

#. 69 dagar kvar tills julafton.

#. 242 dagar kvar tills studenten.

#. 285 dagar kvar tills resa.

Likes

Comments