View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Igår kväll och inatt så var jag på något som heter oktoberfesten som hölls på stora torget i Karlstad. Något sådant har jag aldrig varit på tidigare men det var en upplevelse. Det var ett stort tält, med alkohol servering och live-musik. Dem som sjöng var Johan Östling & Björn Starrin och inte trodde jag att dessa två var så här duktiga på att sjunga och få med hela publiken i det dom gjorde.

Kvällen var till en början lite stel men sedan så släppte allt och alla hade riktigt roligt!

Men idag har jag inte mått lika bra, mådde illa när jag kom hem och för det andra så fick jag en chock när jag insåg vad klockan var när jag vaknade.

Jag vaknade vid 13:20 tiden & jag har aldrig i hela mitt liv sovit så länge men kändes att det var riktigt nödvändigt att sova ut och piggna till.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Idag har jag inte alls gjort så mycket bara tagit det lugnt och letat efter lite julklappar samt present till min särbo som snart fyller år.

Men nu ska jag ta en tur till ICA och handla det som saknades för att jag ska göra mat idag.

Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll ❤

#. 69 dagar kvar tills julafton.

#. 242 dagar kvar tills studenten.

#. 285 dagar kvar tills resa.

Likes

Comments

Igår bokade jag och min särbo nästa års resa och jag är redan taggad. Ska få flyga och åka utomlands för första gången i hela mitt liv, med den personen som betyder allt för mig . Kan verkligen inte bli bättre

♡ Vackra Grekland ♡

Likes

Comments

Likes

Comments