Igår kväll och inatt så var jag på något som heter oktoberfesten som hölls på stora torget i Karlstad. Något sådant har jag aldrig varit på tidigare men det var en upplevelse. Det var ett stort tält, med alkohol servering och live-musik. Dem som sjöng var Johan Östling & Björn Starrin och inte trodde jag att dessa två var så här duktiga på att sjunga och få med hela publiken i det dom gjorde.

Kvällen var till en början lite stel men sedan så släppte allt och alla hade riktigt roligt!

Men idag har jag inte mått lika bra, mådde illa när jag kom hem och för det andra så fick jag en chock när jag insåg vad klockan var när jag vaknade.

Jag vaknade vid 13:20 tiden & jag har aldrig i hela mitt liv sovit så länge men kändes att det var riktigt nödvändigt att sova ut och piggna till.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Idag har jag inte alls gjort så mycket bara tagit det lugnt och letat efter lite julklappar samt present till min särbo som snart fyller år.

Men nu ska jag ta en tur till ICA och handla det som saknades för att jag ska göra mat idag.

Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll ❤

#. 69 dagar kvar tills julafton.

#. 242 dagar kvar tills studenten.

#. 285 dagar kvar tills resa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår bokade jag och min särbo nästa års resa och jag är redan taggad. Ska få flyga och åka utomlands för första gången i hela mitt liv, med den personen som betyder allt för mig . Kan verkligen inte bli bättre

♡ Vackra Grekland ♡

Likes

Comments

Likes

Comments

​Jag har varit lite off här på sistone och inte gjort så mycket inlägg men det har berott på att jag inte har haft tiden till det. O i fredags så avslutade jag 14 dagars arbete i sträck, så nu har jag varit ledig denna helg och det var behövligt.

I fredags till i lördags så övernattade jag hos min kära mormor och morfar, var så längesedan jag gjorde något sådant så jag kände att nu var det dags.

Idag har jag varit ute vid Fisketorp och solat och bara njutit av dagen, råkade dock bränna upp ryggen men det är sådant som händer i dessa sommartider.

. . . . . . 

Men imorgon går jag in på vecka 3 av 7 veckors sommarjobb på wirenéns åkeri där jag kör paketbil i Kristinehamn. Hade aldrig trott att det skulle vara så här jobbigt och slitsamt som det verkligen är, speciellt extra klurigt när jag inte hittar. 

Allt tar längre tid och man vill verkligen göra sitt bästa!

. . . . . . 

Men det bästa av allt är att på fredag så går min kära särbo på semester och han kommer upp till mig och stannar i en hel vecka. Mer underbart än så kan det inte bli 

Jag saknar honom så sjukt mycket, har inte sett han sen jag åkte hem ifrån Trelleborg senast och det var efter studenten i Juni. Så hoppas innerligen att denna jobbvecka går fort och att allt börjar att flyta på bättre under dagarna så att helgen kommer fortare än väntat. 

❤ För jag vill ha min älskling här, älskar honom så MYCKET 

. . . . . . 

Nu ska jag fortsätta att se på Marcella och halvsova på sängen, innan det blir dags att sova, klockan ringer tidigt imorgon bitti.

Önskar alla läsare en bra start på den nya veckan 


Likes

Comments