Vardag

HON ÄR MIN QUEEN B.

Saknar sommaren extra mycket när man kollar igenom bilder sen sommaren särkilt eftersom min bästis bor i andra änden Sverige och man gått från att träffats varje dag till några gånger om året. Det skär i hjärtat men vänskapen är den samma. Glöm aldrig de som är dig närmast.

Likes

Comments

Makeup

Happy valentines babes, hoppas er bf/gf har skämt bort er.

Efter ett långt upphåll på bloggen tänkte jag dra igång igen. Dagen har bestått av jobb från 7-16 och imorgon inväntas detsamma men det är bara bita samman snart är vi halvvägs genom veckan. Förkylningarna håller sig tätt intill varandra nu när alla barnen är sjuka på förskolan så man blir ständigt smittad med nya förkylningar men det är bara bita samman snart är man nog härdad mot det mesta.

Likes

Comments

Mode

Och så var det måndag idag, en kämpig dag att ta sig igenom på jobb och imorgon väntar ett 9 timmars pass. Puh... Men vill man tjäna pengar så är det bara kämpa på.

Nu ska jag slockna till Netflix och förberedda mig för morgondagens utmaningar.

Likes

Comments

Inredning

​Inför stylingen av Isabells första lägenhet. Köket var nyrenoverat så det behövdes inte mer än växter och lite dekorativa aspekt för att få köket att stå ut. Lägenheten har idag sålts. Grattis till första försäljning! 

Josefine

Likes

Comments

Vardag

Var tog sommaren vägen?
Trist och grått ute som hindrar en från att hitta på saker...

Likes

Comments

Inredning

Två bilder från min instagram från förra veckans styling inför försäljning av lägenheten.

All dekoration är min egna som tagits med.

Likes

Comments