Contains affiliate links

Step 1 - PRIMER

Step 2 - FOUNDATION

Step 3 - CONCEALER

Step 4 - PUDDER

Step 5 - CONTOUR

Step 6 - ØJENBRYN

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ikke er makeup jeg går allermest op i. Jeg elsker, at lege med makeup og sætte mig ind i det, men jeg må indrømme, at jeg ofte er for doven, når jeg står op hver morgen og skal skynde mig ud af døren. Derfor er mit hverdags look meget simpelt, som i også kan se ovenfor...

#1 - Det første jeg gør inden jeg påfører mit makeup det er, at jeg fugter min hud med en lidt usædvanlig form for "primer", nemlig MEN sensitive after shave balm, da den tørre super hurtigt ind, har en frisk parfumeret dumt og er super let at påføre. Den kan købes i de fleste supermarkeder, men jeg køber min i matas.

#2 - Efter primer, påfører jeg et tyndt lag af min all time favorite foundation, nemlig MACs face and body foundation i farven c1. Denne foundation er let at påføre (jeg bruger blot fingrene) og ligger sig i et tyndt, naturligt lag, men har stadig en super godt dækkeevne. Et MUST for mig

#3 - Concealer bruger jeg for det meste kun i gråzonerne under mine øjne, hvis jeg ser lidt for træt ud om morgenen eller hvis jeg har en bums eller 2, som jeg gerne vil gemme lidt væk og fjerne fokus fra ;)) Her bruger jeg min elskede fit me concealer fra Fit Me i farven c10, som er den lyseste.

#4 - Mit andet makeup MUST er uden tvivl min pudder fra clinique. Ligesom min foundation, ligger pudderen sig som en naturlig base på min foundation og sørger for, at jeg ikke skinner i T-zonen, hvilket jeg ofte har tendens til at gøre.. Af og til sker det også, hvis jeg har tid til det, at jeg baker med min loose powder fra YoungBlood under øjnene, for at friske mit look lidt op.

#5 - Føler jeg for at gøre lidt mere ud af mig selv, er min contour palette fra NYX vejen frem. Den er utrolig nem at arbejde med, og resultatet bliver naturligt, uden nogen større kamp bag.

#6 - Hvad angår mine øjenbryn, så er jeg den største tilhænger af naturlige øjenbryn og foretrækker, at få farvet dem ved frisøren jævnligt, så jeg ikke skal stå og tegne dem op hver morgen. Dog kan der engang imellem gå lang tid imellem mine besøg hos frisøren, hvilket tvinger mig til at tegne dem en anelse op. Til det bruger jeg min øjenskygge fra MAC i farven Brun satin og min Brow gel fra Maybellin, som til sammen giver mig det mest naturlige resultat.

#7 Mit sidste must, og en ting jeg næsten altid har på mig, er en lipgloss/ læbepomade. Jeg har mange forskellige og der er ikke en bestemt jeg bruger mere end andre, det er bare et must for mig ikke at have tørre læber.

Jeg håber, at i kunne bruge mine tips til noget <3

Xx,

Josefine

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey læsere...

Dagen i dag er blevet tilbragt i selskab med min skønne veninde, @nataliecbj, som jeg ikke havde set i en evighed.. Derfor var det meget tiltrængt og vi startede dagen ud med en omgang pandekager på Café Charlie, hvor de endda kører 10% rabat til alle studerende - ergo en Café jeg varmt kan anbefale!

Jeg håber, at i alle har nydt ferien so far og at i får tilbragt den i selskab med mennesker i holder af ;)

Xx,

Josefine


Likes

Comments

In the making....

Cooking..


Servering...

Hey igen søde læsere...

Dagen i dag er blevet tilbragt i selskab med min skønne kæreste og min familie. Det danske sommervejr inspirerede mig til at lave pizza på grillen og vi er nu alle på vej ud i haven for at spille et slag kongespil.

Jeg håber, at i alle har nydt det gode vejr og haft en forrygende dag!


Xx,

Josefine

Ingredienser - Pepperoni, cocktailpølser, tomatpuré, hakket oksekød, løg, hvidløg, ost

Likes

Comments

1.

God eftermiddag skønne læsere...
Som en lille opstart her på bloggen besluttede jeg mig for, at dele nogle af mine fødselsdagsønsker med jer, da jeg jo snart har fødselsdag - Wuhuuu

Jeg fylder 18 år og i den anledning har jeg valgt, at ønske mig nogle lidt mere pricey ting, end jeg normalt ville ha gjort. Ovenstående ønsker er blot nogle få ønsker, valgt ud fra min oprindelige ønskeliste, som er linket i bunden af dette opslag. OBS! Ønskelisten er ikke færdig endnu XD

Ønsker i et fuldt view af hvad der ellers står på min ønskeliste, så smid en kommentar herunder...

Klik på billederne for mere info og udbudsside.

Xx,

Josefine

Ønskeliste:

https://ønskeskyen.dk/#!/share/wish-list/58b30d5e32dedac37d8b458b

https://ønskeskyen.dk/#!/wish-lists/list/5761d3c631dedafc778b457a


Likes

Comments