View tracker

Jag lever! Typ! Dagen innan vår flytt blev jag dödsförkyld och det har fortfarande hållt i sig. Flytt + skola + förkylning = ingen bra kombo. Men! Jag är Örebroare och sambo med världens finaste tjej! Många utropstecken krävs för detta. Nu när vi båda landat i detta känns det så himla bra och vår lägenhet är så fin. Gick sista dagen i skolan igår vilket betyder att jag nu ska börja läsa i min medicinbok igen för att kunna klara av nästa termin som kommer vara hektisk. Då menar jag hektisk, känns som att min utbildning borde löna sig mer än vad den kommer att göra med tanke på allt jobb som ligger bakom. Jag ska försöka att inte vara bitter... En annan sak som är väldigt bra och läskigt på samma gång, är att jag fått operationstid. Äntligen ryker mina jävla halsmandlar. Jag kommer kunna träna igen och inte vara rädd för att bli sjuk hela tiden (!!!). Idag är det fredag och idolfinalen står på schemat för Sofia och mig. Mysdag. Bildform:

Vinkvällen hemma hos Isabelle med Emma.

Nyttig vegansk mat när jag bodde på Lindvägen hehe.

Frukost i lägenheten. Observera den fina bänkskivan (!!).

Vårt hem! Eller iallafall en del av det. Vi väntar fortfarande på soffan från IKEA som aldrig verkar komma. Den som väntar på något gott... Har jag hört iallafall. Hoppas ni mår bra gullefjun. PoK.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag gör: en jävligt god guacamole

Jag kan: inte vissla

Jag köper: väldigt mycket falafel

Jag borde: duscha och packa

Jag måste: ringa Chilli och ändra leveransdatum.......

Jag vet: väldigt mycket om olika sjukdomar pga hypokondrisk

Jag tycker: om att inreda

Jag tänker: alldeles för mycket

Jag förbrukar: mina pengar

Jag lyssnar: alltid på musik

Jag drömmer: om fred

Jag längtar: efter min Sofia och vår nya säng

Jag fasar: inför Sofias flygresa från Kenya

Jag använder: tandkräm

Jag njuter: av kaffet på morgonen

Jag blir: väldigt lätt stressad

Jag äter: laktosfritt (ofta mjölkfritt), glutenfritt, djurfritt (försöker, i alla fall)

Jag dricker: vatten

Jag struntar: i att ta bort sminket om jag är trött

Jag ska: dricka vin med Isabelle och Emma ikväll!

Jag sparar: till möbler, resor, inredning, hus, bröllop, barn (går sådär)

Jag brukar: vara realistisk

Jag tittar: bakåt och framåt

Jag läser: Alex och Sigges bok och kurslitteratur

Jag vill: ha bättre självförtroende

Likes

Comments

View tracker

Hej mina trogna följare. Det senaste som hänt i punkt(sträck)form:

-Trump vann presidentvalen = känslor för det = spyfärdig, ledsen, arg, rädd.

-Min kärlek och jag firade 1 år som flickvän och flickvän med tapas på Mingla och fika på Fröken Brogrens.

-Jag har klarat och fått betyg i alla kurser hittills.

-Mitt rum är väl förberett inför flytt (flyttkartoner cirka överallt).

-Blivit hobby-vegan (japp, ett påhittat ord för att försöka äta mer vegansk mat och har lyckats varit pescetarian i två veckor nu, övervägande vegetarian dock, yay).

-Äntligen fått remiss till öron-näs-hals kliniken för utredning om operation av halsmandlarna bör göras (hoppas).

Det var det hele. Lite bilder på det:

Så kär i min Sofia.

I morgon ska jag till skolan för att sedan ta bussen in till Örebro och hämta upp Sofia på jobbet för Sushi Yama och bio med Kala. Känner på mig att det kommer bli en fin dag.

Tacohej.

Likes

Comments

Gör dig själv en tjänst och titta på svt-plays Michael Moore in Trumpland här. Mycket intressant och han möter publiken på ett sätt som knappt ingen gjort tidigare och gör det på republikanernas nivå. Jag hoppas med alla tummar och tår jag har att Trump inte vinner valet den 8 november.

Likes

Comments

Under min hårfärgning idag snapade jag några vänner och när jag hade skickat resultatbilden fick jag till svar från de flesta: "ska du bli blond igen??". Så roligt egentligen. Väljer medvetet bort min själ som ginger, skämt och sido. Det känns skönt med en förändring i vilket fall och det återstår att se hur länge jag förblir rödhårig. Obs bilderna gör inte håret riktigt rättvisa.

Skulle även behöva klippa mig igen ser jag...

Likes

Comments

En godtagbar sjukanmälan jag önskar fanns är: "jag kan inte jobba idag, jag har för mycket ångest". Det är så tabubelagt och är man verkligen sjuk på riktigt? Jag är uppvuxen med att ångest inte existerar, även fast känslan av ångest har funnits i min kropp sedan jag var väldigt liten." Det är bara att rycka upp sig" har jag fått höra i hela mitt liv.

Ångest gör mig sjuk. Jag är inte kapabel till att göra något annat än att ligga med täcker över huvudet, för känslorna äter upp mig inifrån och ut. Jag har ingen koncentrationsförmåga eller tidsuppfattning och jag vill bara att någon ska komma och dra mig upp när det känns som att jag ligger på havets botten. Varför skulle det då vara mer socialt accepterat att säga att kroppstemperaturen överstigit 38 grader, när ångestkänslor får en att kvävas?

Tyvärr är det fortfarande så, det är bättre att ljuga och säga att man har någon fysisk åkomma än en psykisk. I eftermiddag kommer jag gå till jobbet och inte göra en sjukanmälan, för jag kan inte ljuga och säga att jag har influensa, men i vilket fall känner jag mig sjuk, om inte sjukare.

Likes

Comments

På grund av ineffektiv bloggare får ni ta del av det som hänt den senaste veckan i bildform.

Mat på Pinchos med Amanda och Sofia.

När Sofia och jag var väldigt sötsugna...

Tror att jag var mer munter än jag såg ut innan jag tog bussen för att träffa Isabelle och sedan få somna bredvid min käresta.

Behövde fylla ut min instagram och det blev en bild på mig själv, av mig själv.

I torsdags när jag norpade Sofia från jobbet för lunch.

Igår träffade jag Sofia och hennes pappa över middag och pussade Sofia hejdå som åkte till Albanien idag. Jag har försökt trollat bort saknaden med jobb till 16, men har inte lyckats så bra. På fredag ses vi igen och jag längtar redan ihjäl mig.

Likes

Comments

Hej på er! Igår fyllde min fina syster 18 år och tog även körkort. Är verkligen så stolt över henne, bästa bästa syster<3. Det firades såklart med tårta och sushi.

Idag hade vi metoddag i skolan där vi bland annat fick testa på att ta venprover, ge insulin och kateter-kuffning. Tog ett tag innan jag fick in tekniken för att ta blodprov och jag kan lova att jag trodde det skulle vara lättare än vad det var. Stackars den människa som jag kommer prova på för första gången säger jag bara... You live and you learn typ. Kul var det iallafall och väldigt lärorikt!

​Nu har jag precis målat det sista (förhoppningsvis) lagret på mina hyllor och ska snart äta lunch pga dödshungrig.

Likes

Comments

​Alltså de har ju sååå mycket fint på h&m home. Vill flytta nu (har jag sagt det förut?). Skickade precis in min hemtenta så jag hoppas med alla fingrar och tår jag har att jag klarar den. Fick mot min förvåning C på min salstenta? What happened there. Så nöjd i alla fall. Om allt går vägen med min hemtenta är jag klar med vård och omsorgsarbete 2 och kan lägga den kursen behind me, forever typ haha. Nu ska jag gå ut och slipa på min stringhylla så att jag kan måla den. Ha en fin måndag vänner.

Likes

Comments

I didn't know that I was starving 'til I tasted you
Don't need no butterflies when you give me the whole damn zoo
By the way, by the way, you do things to my body
And I didn't know that I was starving 'til tasted you

Likes

Comments