Dagen började oroligt dåligt med en tidig morgon och förstörda hörlurar, jag hade även en så kallad ful dag, dom flesta förstår exakt vad jag menar, man kanske inte ser bedrövlig ut men man känner sig som det.
Dagen fortsatte med en vanlig skoldag, humöret och dagen förbättrades.
Sista lektionen höll jag i ett konditionspass för fritidsklassen, det var ojämnt många så jag var tvungen att hoppa in och vara med, tyvärr, men skönt efteråt! Direkt efter konditionspasset drog jag Alicia och Lovisa på BK-älgens boxningsträning, vi ville testa något nytt som vanligt men ojoj va jobbigt det var!! Trots ansträningen och en förlorad förmåga att röra sig på tre dagar så var det helt fantastiskt kul! Det är något jag verkligen kommer göra om och rekommenderar!

Jag är så himla tacksam att jag har så pass många vänner i mitt liv som alltid vill testa nya saker, som peppar mig och får mig att våga. Mina vänner är helt fantastiska, tack för att ni gör mitt liv mycket mer spännande och bättre!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag blev nominerad utav @rihne att göra detta, dom flesta vet vad det går ut på eftersom det cirkulerar överallt. Jag ska i alla fall alltså svara på Moas 11 frågor och sedan skriva 11 egna frågor som jag sedan utmanar 11 andra personer att svara på. Väldigt kul

1. Vad gör du för att skämma bort dig själv?
Jag gör olika beroende på vilket humör jag är på, ibland äter jag allt som finns i kylskåpet, ibland shoppar jag alldeles för mycket och även ibland unnar jag mig ett litet äventyr, en liten vandring upp på berget ovanför mitt hus eller en cykeltur (helst en kort).

2. Vad fick dig att börja blogga?
Jag är en sådan person som älskar att kunna kolla tillbaka och kunna påminnas om vad jag faktiskt gjorde den 8 mars 2012, det är som att ha en liten dagbok som andra kan ta del av, så jag använder det här tilll det.

3. När du gick i förskolan, vad ville du bli när du blir stor?
Polis var något jag drömde om och jag  hade även planer med min vän Anastasia att vii skulle jobba i gruvor så vi kunde sno allt guld och alla diamanter och bli rika..


4. Roligaste människan du känner?
Dom som just nu ligger högst upp på listan är nog Alma från Sundsvall, Magnus ca 40 år från Bollnäs och även Moaq från Hosjö. Självklart är alla mina vänner roliga <333

5. En vana du borde bli av med?
Sockerberoendet, helt otroligt att jag aldrig kan hålla mig från sötsakerna, jag ska fortsätta min kamp jag hör av hur det går.

6. Om du gick om gymnasiet, skulle du bytt linje då?
Aldrig! Jag älskar verkligen BF, mina lärare är helt fantastiska, dom är ens förebilder! Vi får alltid testa nya saker, vara ute på äventyr som paddelturer, tältningar, krypa i grottor och studiedag på himlabadet. Vi får testa massvis med aktiviteter som man själv väljer ut, någon valde golf och fick lära ut i det, vi har fått lära oss hockey, badminton och fotbollsgolf. Skolan är faktiskt rolig och om den inte hade vart det hade jag nog aldrig pallar gymnasiet, jag gillar inte att sitta vid en bänk och skriva!

7. Vad stör du dig på?
Folk som stönar när dom typ gör något ansträngande, blir obekväm av det haha..

8. Favoritsnacks.
Jag är ett stor fan av vaniljbullar och digestivekex.

9. Drömresemål.
Island, Nya Zeeland, Irland och hela Australien.

10. Vad är det mest värdefulla du hittat på gatan?
En gång såg jag Charlotte Perrelli!

11. En person du kommer bli gammal med.
Alla mina vänner <333

1. Bästa platsen du besökt.
2. Något du gjort som du kan skryta om.
3. Något du ångrar.
4. Det bästa som hänt på den senaste tiden.
5. Favoriträtt.
6. Favoritlåt.
7. Något pinsamt du gjort/sagt?
8. Första TV karaktären du blev kär i?
9. Nämn någon som lyckas få dig att skratta överdrivet mycket.
10. Drömresemål.
11. Vad tycker du är bäst om dig själv?

Jag utmanar @emmeliesefastsson i hopp om att hon öppnar sin blogg, @norlingfrida, @fridaaberglundd, @sarawittenstrom , både Moa och Alicia @McA, @mcecilia, @wiilmiisss, @Anastasiaeriksson, @annamajapersson och @mathildawik

  • 54 readers

Likes

Comments

Helgen i bollan har vart bra! Hunnit umgås med olika vänner och gjort lite blandade grejer, där bland annat skräckfilm, vart barnvakt och lyxmiddag. Min syster fyller år på onsdag så vi små-firade henne litegrann, min bror fyller också år men han stannade hemma så han firar vi på onsdag istället.

Vi bestämde även igår att jag ska följa med på en kryssning i november med en hög massa Bollnäsbor. Jag har aldrig vart på en större båt så det kommer bli spännande, kanske slutar med att jag är sjösjuk eller att vi möter samma öde som Titanic, det får vi se!

Nu ska jag antingen plugga eller sova, förmodligen sova, så vi hörs, hej!

  • 57 readers

Likes

Comments

Johanna och jag fick biljetterna!! 26 juni händer det, magiskt!!

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har bestått av otroligt mycket tänkande och ohälsosamt mycket Grey's Anatomy. Jag ångrar det lite grann, men jag har bestämt mig för att inte ångra så mycket längre, gjort är gjort och det finns inte så mycket man kan göra för att ändra det, dessutom vad skadar en hel vecka i soffan lite då och då?
Det jag kommit fram till är tyvärr inte så mycket, jag är just nu inne i ett förvirrande stadium, hösten brukar oftast vara så för mig, så tankarna har mest skuttat in och ut.
Jag har börjat med det så kallade körkortet och jag har insett vad alla pratar om när dom säger att dom känner en slags frihetskänsla när dom är ute och rullar längs vägarna, det är helt fantastiskt! Jag vill nästan inget annat än att sätta mig i en bil och tuta o köra, tyvärr har jag ingen koll på vilka slags regler som finns så jag får nöja mig med skogsvägarna så länge...

Dom goda nyheterna:
I tvåan började man diskutera utlandspraktik i England och Norge i klassen, min linje har något slags samarbete med EU som man får ett ekonomiskt stöd för att kunna slippa vara i Sverige och praktisera. Jag och mina två Baywatch kompanjoner började diskutera om varför man bara kunde välja mellan dom länderna, när andra linjer fick åka till exempelvis Spanien. Vi ifrågasatte lärarna och lyckades övertala dom med våran briljanta idé, lärarna sa att dom skulle kolla upp det och vi har tjatat och kämpat och äntligen fått som vi vill. Jag ska alltså få åka med två av mina bästa vänner till Spanien i 3 veckor, förmodligen kommer vi komma hem och hata varandra men det är det värt (vi slutar ändå skolan strax efter det 😉). Även fast vi kommer praktisera så kan ni bara tänka er vilken mäktig upplevelse det kommer bli, förhoppningsvis blir det helt magiskt och om man har tur hinner man lägga på sig lite färg innan balen och studenten!

Imorgon får jag förhoppningsvis även köpa biljetter till Coldplay, livet hade nästan vart fullbordat om jag lyckas!

Imorgon gör jag en fuling och stannar hemma från skolan igen för jag ska nämligen till Bollnäs och fira min syster lite grann, inte så pepp på att åka dit igen eftersom jag var där förra helgen men jag ska faktiskt försöka plugga lite och försöka få något gjort på vägen, jag ligger av någon konstig anledning lite efter i skolan.. 🤔

Ska ta och kika lite mer på Grey's Anatomy!
Hörs hej.

Mina kompanjoner❤️

Likes

Comments