Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Före och efter✂️

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu ska jag fixa lite kvällsmat och sedan inta sängen, ex on the beach börjar ju om en halv timme och ska ha hinnat föna håret oså innan det. Men gympasset gick bra, körde rygg och det var ett tagsen jag körde det så det var kul. Anledningen till varför jag inte kör rygg är för att den redan är ganska bred så vill inte göra den ännu större då jag knappt får plats i mina skjortor längre hahaha! Men iallafall passet var kul och jag avslutade det med mage och sen cardio när jag kom hem.
Men nu ska jag sätta fart så jag hinner, hoppas ni har haft en trevlig kväll!
Puss!!

Likes

Comments

Detta blev dagens lunch då skolmaten va bläää kan man säga! Första gången jag provade en sån här, åh wow så god den var!! Smakade choklad med smak av kaffe typ, riktigt god! Kommer definitivt äta den igen!
Får ursäkta för den fula bilden

Likes

Comments

God morgon eller god förmiddag.
Sitter just nu och har psykiatri som är min näst sista lektion samt att jag har det nya tyngre avsnittet i öronen. Tröttnar aldrig på den podcasten, så bra!
Men slutar 15 idag, och sen kanske det blir gym. Har inte bestämt mig ifall jag ska köra vilodag idag och köra imorgon eller ifall jag ska göra tvärtom. Vi får helt enkelt se hur jag gör.
Vad ska ni göra idag? Hoppas ni får en bra dag!
Puss!!!


Likes

Comments

+ jag har fått operationstid
- känns som jag aldrig blir frisk, är alltid lite små sjuk typ känns det som
+ jag kommer aldrig mer behöva räkna ett matte tal i hela mitt liv, eftersom jag är helt klar med den kursen
- jag vill bli av med min fula hårfärg
+ tur som så ska jag till frissan på torsdag

Likes

Comments

Hej på er!
Får ursäkta att bloggen har stått helt stilla i helgen men, aja min anledning är att jag inte har orkat liksom. Men ska nu försöka ännu en gång att förbättra mig!
Men tillbaka till er nu, hur har eran helg varit?
I fredag så slutade jag halv 3 och gick då till banken med mamma efter skolan och fixade lite. Sen så var meningen att vi skulle till körskolan för att skriva in mig men då var den stängd :( Så det blir på onsdag istället tror jag! Men sen åkte vi ut till Elin's o handlade lite, vi fikade och jag köpte ett par nya svarta byxor, trosor och sedan nytt BCAA från aldrig vila. På kvällen så träffade jag tjejerna hos Linnea o de var super mysigt!
Igår lördag så gick jag upp vid 9 och vid halv 10 så var jag och syrran redan på gymmet. Sen när vi kom hem så var det bara att sätta sig med socialpedagogiken då syrran fick hjälpa mig lite med den. Sen vart det kalas i Töreboda för min kusin Anton har fyllt 19, sen fick jag ett ryck att jag ville gå på bio. Så klockan 21:00 satt jag o syrran i en bio salong i Skövde och skulle kolla på bio. Bion var väl sådär, trodde den skulle vara bättre men aja! Kvällen slutade på donken och Max.
Idag söndag, vad händer idag då?
Jo nu ska jag ta något och äta, sen ska jag städa mitt rum. Sen när syrran kommer hem så ska vi fortsätta med socialpedagogiken och sen blir det gym ikväll.
Hoppas eran helg har varit toppen, så hörs vi!
Puss!!!!!

Likes

Comments

Likes

Comments