Posted i: Lifestyle

Hey venner

Jeg har besluttet mig for at begynde at træne, her i ferien. For at komme bedre i form.

Dog træner jeg på en lidt anderledes måde i forhold til hvordan andre måske ville træne. Jeg elsker at svømme, og har altid nydt følelsen af at være i vand. For 2 år siden var jeg konkurencesvømmer, og trænede 5 dage om ugen. Grunden til at jeg stoppede var at, jeg blev træt af jeg ingen fritid havde. Men nu føler jeg et behov for at svømme igen, dog ikke på et hold men hvor jeg selv styrer det.

Jeg svømmer 2-3 gange om ugen, i 1 1/2 time. Jeg svømmer 1 time uafbrudt, selfølgelig med små pauser. Derefter ca. en halv time, hvor jeg slapper af i det varme bassin. For at koble af, og få tankerne væk fra den stressede hverdag.

Jeg håber det gav lidt inspiration til hvordan i kunne træne her i ferien, på en lidt anden måde.

- Jose <3Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Posted i: Fashion

Hey venner

I dette indlæg har jeg samlet en masse items, som jeg virkelig overvejer at anskaffe mig. Derfor tænkte jeg at jeg ville dele det med jer, da jeg tænkte, at det kunne give jer lidt inspiration, til hvad i kunne købe af tøj, til at forny garderoben.

Alle tingene er fra monki, bortset fra tasken som er fra ZARA.

Jeg synes disse items ville give mig et friskt pust i min garderobe. Jeg håber det gav lidt inspiration.

- Jose <3

Likes

Comments

Posted i: Fashion

Hey Venner!

Dagens indlæg handler om min personlige tøjstil.

Jeg elsker personligt retro tøj. En jakke der måske er lidt for stor, og nogle bukser der er lidt store i bunden. Farven grøn er lige mig, blå er heller ikke dårligt. Habbit bukserne er bare de pæneste bukser I VERDEN! De passer perfekt til næsten alle trøjer, og så ser de så fede ud til et sneakers. Prikken over i'et er selfølgelig den perfekte taske, så er den hjemme. Tasken må gerne være lidt anderledes, måske med dyreprint? Det må gerne se brugt ud, og måske lidt for stort. Det behøver ikke at være perfekt, det er der jo heller ingen mennesker der er.. 

Man kan også tage noget så klassisk på som en blazer, det er også meget flot.

Min vigtiste regel er altid ikke kopiere andre, vær dig selv! 

Jeg vil ikke sammenlignes med andre, jeg er bare mig selv. 

Det har jeg på: 

Jakke: H&M

Bukser: Ukendt, genbrug

Sko: Addidas Neo

T shirt: H&M mandeafdeling

Håber det gav lidt inspiration.

- Jose xx

Likes

Comments

YouTube
Josefine Andersen