Header

Godmorgon!
Söndag idag vilket för min del innebär städ-dag, har precis strukit lite och näst på schemat står dammsugning hehe vilken rolig söndag tänker ni nu... men ja det är faktiskt ganska skönt att avsluta veckan på det här sättet! Då är man liksom redo för veckan som kommer. Ska även ta mig till gymmet en sväng för ett styrketräningspass senare idag är tanken. Annars har jag inte mycket mer planerat. Denna helg har varit förvånansvärt lugn och jag har mest sett till att ladda upp batterierna. Var lite sjuk i fredags också så kan ju vara därför jag inte känt mig i någon toppform. Hur som helst har det varit en bra helg i alla fall.

Jag har inte känt något sug efter att skriva på bloggen nu på ett tag och kommer nog inte uppdatera dagligen som jag gjorde förut, det får komma inlägg när jag känner för det helt enkelt!
Ha det bra allihopa, kramis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måndag idag- har precis kommit hem från ett pass på gymmet, provade även på relax-avdelningen för första gången idag! Den tiden som jag gymmar brukar det ofta vara ganska tomt vilket är superskönt!

Annars då? Efter en vecka som varit väldigt speciell med besök från både familjen och Johan och Axel börjar jag nu komma in i vardagen igen. 74 dagar har jag varit här idag... snart har halva min tid här gått vilket är helt galeeeet...

Har inte mycket mer uppdatering att komma med just nu, vi hörs när vi hörs! kramiss


Likes

Comments

Största tjejen gick på sommarlov igår och slutade därför lite tidigare än vanligt så vi gick hem och åt lunch och därefter åkte vi till Triennale där de hade en utställning för barn! Efter några timmar där gick vi hem igen och senare på kvällen tittade vi på film.

Jag hann även ut en sväng för att möta upp Johan och Axel som är här i Milano över helgen! Sååå roligt att få träffa dem igen efter lång tid ifrån varandra. Planen är att träffa dem ikväll igen så det ser jag väldigt mycket fram emot!

Likes

Comments

ja det kan man verkligen undra haha... två veckor sedan jag skrev ett blogginlägg- men det har faktiskt sina anledningar. Först och främst blev min mobil stulen vilket inneburit att jag inte kunnat ta några bilder, inte heller kunnat lägga upp några mobilinlägg som jag brukar göra. En annan anledning (dock betydligt roligare) är att min familj varit på besök här i Milano! Vi har sprungit runt hela dagarna och turistat och hållt på så jag har inte heller hunnit uppdatera någonting!

NU I ALLA FALL- med ny mobil (som mami och papi var snälla och tog med från Sverige haha) så hoppas jag att bloggen kommer ta fart igen! Har massor med bilder från dessa 4 dagar då familjen varit här så nu har jag att plocka ifrån!

här nedan kommer ett litet urval från veckan som gått!

Likes

Comments

SÅ! De var de sista bilderna från Venedig. Jag kände inte riktigt för att skriva en beskrivning dag för dag vad vi gjorde. Kort sammanfattat så strosade vi omkring en hel del på Venedigs mysiga gator, vi åt god mat, god glass och turistade helt enkelt! Var verkligen en superlyckad helg och jag är så himla glad att vi åkte dit!

Likes

Comments

Hejhejhej!
Veckorna går så himla fort här att jag knappt hinner med... redan fredag igen liksom. Men jag klagar absolut inte, speciellt inte denna helg då jag, Sally och Victoria 06.45 imorgon sitter på tåget mot Venedig där vi stannar till söndag! Det ska verkligen bli asroligt!!! Har varit i Venedig en gång innan men var många år sedan nu så ska bli roligt att åka tillbaka såhär när man är lite äldre.

Här under är några bilder från parken vi brukar gå till (ligger 5 minuter från där vi bor)

Likes

Comments