Header

Jag och Amanda spontanbokade en weekend till underbara Stockholm i mitten av ett soligt Augusti. Detta var utan tvekan sommarens bästa helg, att få spendera två dagar med sin bästis, i sin favoritstad var helt magiskt. Piken på denna lilla weekend var självklart säsongsavslutningen på allsång på Skansen, detta var faktiskt andra året i rad och jag har nu bestämt mig för att det ska bli en tradition för OJ vad mysigt det är!!!

Stockholm ligger mig oerhört varmt om hjärtat och har gjort det under så otroligt lång tid, jag har alltid sagt att det är där jag ska bo i framtiden och med lite tur och om allt går som jag hoppas så kan jag vid det här laget nästa år kalla mig Stockholmsbo...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Inspiration

Just nu är vi mitt uppe i hösten och vintern kryper närmare och närmare, därför tyckte jag att det passade alldeles utmärkt att ge lite tips på mysiga mössor, halsdukar och handskar! Jag själv införskaffade mig faktiskt ett par handskar för drygt en vecka sedan (vilket verkligen var på tiden då jag de senaste vintrarna gått runt i tumvantar som varit både 2-3 år för gamla egentligen) Trots att vi är borta större delen av vintern så tänker jag nog ändå skaffa mig minst en halsduk till och även en mössa! Vi kommer ju trots allt hem i mitten av Februari vilket trots allt är en vintermånad... 

Likes

Comments

Vardag
Dagens schema:

- Skjutsa mamma och pappa till deras jobb
- gymma
- hem och duscha, äta frukost, fixa iordning mig
- åka och jobba 12.30-20.15

Detta är en ganska "typisk" jobbdag för mig, när jag börjar såhär sent brukar jag försöka klämma in ett träningspass, oavsett om det blir en löprunda, yoga eller en tur till gymmet så är det väldigt skönt att börja dagen med ett tufft pass för att få igång kroppen!

Likes

Comments

Vardag

Gårdagen blev inte riktigt som planerad. Eric som skulle varit ledig idag blev istället inringd för jobb så igårkväll satte han sig på tåget mot Göteborg igen. Vi hade dock en väldigt mysig dag igår så det kompenserade väl upp något det faktum att han inte var här idag!

Jag har å andra sidan fått mycket gjort idag istället. Min dag började hyfsat tidigt med frukost vid datorn med lite fix och trix med bloggen, b.la. så har jag gjort några tidsinställda inlägg som kommer upp inom en snar framtid! Sedan har jag även hunnit med en riktig långpromenad på nära milen med härliga poddar i lurarna. Nu har jag precis städat mitt rum, bytt sängkläder och näst på tur står en lunch!

Ha en fortsatt bra tisdag kära vänner!

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Frånvaron av inlägg de senaste dagarna har en enkel förklaring och det är för att jag har jobbat, så har helt enkelt inte haft tiden eller orken! Idag är jag dock ledig vilket är skönt. Både jag och Eric är lediga nu måndag och tisdag så han kom hem från Göteborg i lördags och bor nu hos mig dessa dagar!

Just nu- Efter att ha sovit ut ordentligt startade vi dagen med en mysig promenad i höstkylan, tanken är att vi ska hitta på något roligt ikväll men vad det blir är ännu oklart!

Ha en härlig måndag! Kram

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon! Min morgon började med ett svettigt löppass som därefter följdes upp av 30 minuters yoga. Jag har alltid varit lite skeptisk till yoga då jag inte tyckt att det varit "riktig" träning. Men för cirka två månader sedan bestämde jag mig i alla fall för att jag skulle prova på lite och AJ vad det gjorde ont första gångerna, jag är stel som en pinne så att sitta med benen i kors var från början en sjuk stretchövning. Sättet jag tränat på innan skiljer sig en hel del från sättet jag tränar nu, yoga är betydligt mer småmuskler, jag känner ofta att det bränner i muskler jag inte ens visste fanns. För trots att yoga är en ganska lugn träningsform så får man ofta en brännande känsla i kroppen vilket jag älskar! Jag tänkte ge er lite mer konkreta tips på videos och så men det inlägget får komma en annan dag.

Nu måste jag ge mig ner och duscha och sedan ska jag äta en sen frukost/brunch!
Trevlig fredag!

Likes

Comments

Tips

Jag har nagellack varje dag, året om. Känner mig så otroligt naken utan det, oavsett om de bara är en ljusrosa ton som knappt syns så tycker jag att det gör väldigt mycket, känns liksom fräschare! Här nedan kommer därför ett urplock av några av mina favoriter...

H&M:s nagellack köpte jag nästan så fort de kom ut i butik, detta är faktiskt ett otroligt bra budgetalternativ. Torkar efter högst en minut, har bra pigment så man slipper måla flera lager och håller sig även väldigt bra! Mina favoriter här är den rödaktiga (andra från vänster) Cinnabar Gem, och den ljusrosa (andra från höger) Champagne blush.

Sedan har jag även provat en hel del från märket OPI, dessa är lite dyrare men också större och något drygare. Det till vänster är ett matt lack som man lägger över den färg man valt för att ta bort glansen. Jag tycker ibland det kan vara lite kul att experimentera med naglarna och exempelvis låta tippen av nageln vara matt medan resten är glansig, så då brukar jag använda den. Det till höger är en stor favorit som jag återkommit till många gånger, väldigt neutral men blir fin och glansig och färgen håller superlänge utan att det flagnar bort!

Likes

Comments

Tillbakablick

Jag har inte tänkt skriva någon lång text från champagnefrukost till studentfest, detta för att det inte riktigt går att beskriva den här dagen. Den är magisk på något sätt, kanske till och med en av de bästa dagarna i ens liv som många beskriver den. Jag skulle nog dock inte vilja kalla studentdagen för den bästa dagen i mitt liv, dels för att jag tror att jag kommer uppleva betydligt större saker men också för att det är en så konstig dag på många sätt. Alltså det är verkligen en OTROLIG dag och man lever i en bubbla av lycka under hela studentveckan, men jag vill i alla fall känna att som man säger; "det bästa har inte hänt än". Så visst denna dag ligger kanske på topp 10 (eller topp 100?) bästa dagar jag kommer uppleva i mitt liv men jag väljer att spara min topp 1 och tror ändå att The best is yet to come..

Likes

Comments