Vardag, Resor

I måndags landade vi i Warszawa. Det tog ca 1,15 timme att flyga från Skavsta till Modlin. Därefter tog vi en expressbuss in till Warszawas culture centre, vilket ligger i den centrala delen av staden. Gick till hotellet och var på rummet en snabbis innan vi började gå runt och utforska staden.

Åt en supergod Chrevesallad på en restaurang precis bredvid hotellet!

Hittade en fin husvägg som påminde om min tröja i färgen, många byggnader var jättefina med målningar och arkitektur. Gamla stan var den roligaste delen att gå runt i.

Mat i massor... känns som att allt vi gjorde var att äta och dricka! Var riktigt bra mat och väldigt prisvärt.

Sen gick vi ett shoppingcentrum och åkte ut till en outlet. Köpte med mig ett par skor hem, byxor och jacka! Även fast det regnade mestadels gjorde inte det så mycket då vi inte var där för att sola. En kväll regnade det så mycket så personalen i en butik skattade åt F då han hade skjorta på sig :-)

Hade en superhärlig resa, rekommenderar att åka hit! Åkte hem vid lunch på torsdag och tyckte de dagarna räckte gott och väl. Om jag skulle åka tillbaka till Polen skulle jag vilja åka till Gdansk, nu kan jag denna stad!

Likes

Comments

I onsdags tog lillebrorsan studenten! Champagnefrukosten ägde rum hemma hos mina föräldrar och jag fick agera fotograf. Lite otur med vädret, men det sken upp mot kvällen! Stolt storasyster.

Har jobbat fredag, lördag och söndag. Nu är jag hemma och har tittat på senaste avsnittet av Skam, alltså jag dör!!! Nu ska jag fortsätta att packa, i morgon flyger jag och F till Warszawa för en weekend och är där till på torsdag. Ska bli så skönt med lite miljöombyte och bara hänga!

Likes

Comments

Efter att ha velat fram och tillbaka har jag startat en blogg ännu en gång! Intresset för att fotografera har vuxit mer igen men även att spara ner sina minnen på en och samma plats! Så ett inlägg om mig passar väl sig in.

Josefine heter jag, är 21 år och fyller 22 i september. Pluggar i Stockholm men bor i staden Strängnäs med min sambo. Tycker om inredning, natur och att fotografera. Arbetar vid sidan av studierna i en Ica-butik.

Bloggen kommer att uppdateras med bilder från min vardag, hemmet och upplevelser. Sommaren är på g och då ska kameran få följa med på bravaderna, kommer jobba en heldel men njuta måste man också göra! ☀ 

Likes

Comments