Hallå!
Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket men har inte hittat något jag vill skriva om men om vi säger så här ska försöka skriva lite varje dag men lovar inget :)
Jag har äntligen kommit igång med träningen igen, känns så jäkla skönt att jag tycker det ens är kul att träna så det känns bra :) tränar på gym och hemma, på gymmet så kör jag lite hårdare och hemma så kär jag lugnare och på så sätt så kanske jag kan behålla att det är kul att gymma :) jag verkligen köttar på gymmet och när jag kommer hem så är jag helt slut i benen och även dagen efter men det är bara att kämpa på :) mitt schema på gymmet är. Uppvärmningen så brukar jag köra att jag börjar med att gå typ 3 minuter sen så kör jag att jag springer 2 och sen så går jag 1 minut och så kör jag tills jag känner att det är bra. Sen så brukar jag köra benpress 10*5 och så kör jag mage 10*5 och sen ryggen 10*5 och även armar 10*5 sen så när om jag känner att jag orkar så kör jag om allt annars så brukar jag cykla i 10 min och sen går jag över till löpbandet och går i 5 och sen brukar jag stretcha :) det här schemat ska jag köra några veckor sen ska jag börja lägga på mer gånger och mer vikter :) allt för mig kan skriva i morgon med :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 9 Readers

Likes

Comments

Har just krypt ner under täcket med en smoothie för att plugga lite innan jag kryper ner för att sova för natten efter en jobbig dag. Idag så var jag på begravning och de tär verkligen jätte jobbigt, är den andra begravningen Jag någonsin har gått på och har varit lika hemskt båda gångerna. Men jag tycker även att det är fint med att man samlas alla för att ta farväl och inte känna någon stress men nu ska jag fortsätta plugga och sen sova, kan skriva i morgon :)

  • 9 Readers

Likes

Comments

Igår så var det 4 veckor kvar till julafton :) känna så skönt att ha alla julklappar klara. Var ju på Ullared på söndags och köpte julklappar, var riktigt roligt och mysigt att bara göra något även om det var jätte mycket folk så var det enda roligt. Längtar lite till julen då man får umgås med nära och kära och bara mysa och äta god mat, det är nog det jag längtar till mest och det är julskinkan mums :) men nu ska jag äta frukost eller ska först bort till Coop och köpa någon god frukost :)

  • 9 Readers

Likes

Comments

Idag så var jag ledig från skolan och det var riktigt skönt att få sova ut, har inte gjort någon nytta idag förutom att jag redan har börjat jul pynta. Jag satte upp julstakarna och jul stjärnan ute i köket så nu lyser det så fint ;) vill bara att julen ska komma då man får umgås med familjen och bara mysa och äta god mat och sen åka hem och bara krypa under en filt och slapp till en film :) när man börjar bli så stor som jag är så bryr man inte så mycket om man får några julklappar men jag älskar att köpa julklappar till andra. Men på tala om julklappar så har jag köpt en julklapp till min pojkvän och den ligger hemma hos hans morsa för att här hemma skulle han få syn på den så den ligger där för att jag ska kunna hålla den gömd för honom, så kul att retas med honom med :). Men nu ska jag fortsätta kolla på film och mysa i sängen :)

  • 11 Readers

Likes

Comments

Godkänt torsdag!
Har precis ställt in maten i ugnen, idag så blir det min super goda pastagratäng mums. Den är jätte enkel att göra och det går även fort att göra den. Det man behöver för att göra den är pasta, kassler, 1 paprika, grädde och jag brukar även ha i sweet chili sås för att få lite smak. Du sätter på vatten så att pastan kan koka. Du skär upp kassler i små tärningar och steker det en liten stund, sen så skär du paprikan och lägger i den tillsammans med kasslern och sedan tillsätter du grädden och låter det koka en liten stund tills pastan är klar. Sen så smörar du en ungs form och blandar ihop kassler såsen och pastan och lägger den i ugns formen och sen strör du på ost och sedan in i ungen och där behöver den bara stå i 10 minuter :) blir riktigt mumsigt och enkelt att göra :)

  • 13 Readers

Likes

Comments

Godkväll måndag!
Idag så har jag vart i skolan och det har väl varit som det brukar vara en måndag, att man är trött och sliten efter helgen. Så nu har jag satt mig i ett bubbel bad för att sedan krypa ner i sängen och kolla på en bra film. Var väl inget märkvärdigt som hände idag förutom att jag är godkänd i svenska 2 så nu slipper jag den med, hade F i engelska, svenska och matte från 2 an men har gjort mig av med svenskan och engelska så då är det bara matten kvar som ska göras, men det känns bra känns som att jag kan lägga mer tid på matten nu eftersom att jag har svårt med den. Så nu blir det att klara matten med för dem andra vård ämnena har jag ingen som helst problem med utan dem rullar på som dem ska. Men nu ska jag fortsätta att bada och sen kolla film.

  • 13 Readers

Likes

Comments

Insåg för ett litet tag sen att jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart 4 år, snacka om att tiden går fort. Han är verkligen min livsvapendragare och jag verkligen älskar honom. Insåg även att vi har vart sambos i 3år vilket också har gått snabbt känns som det var igår vi flyttade hemifrån och skulle spendera varje dag med varandra. Vi flyttade till lilla Hälleforsnäs och började vårt liv tillsammans vilket vi trivs med. Lite bilder på hur våran lilla 1a ser ut :)

  • 13 Readers

Likes

Comments

Godkväll!
Behöver tips på vad man kan skriva om här på bloggen, ni får komma med vad som helst som man kan skriva om 👍🏻✌🏻️

  • 14 Readers

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för att jag inte har skrivit men inte haft lust eller inte vetat vad jag ska skriva om, så nu har jag en fråga vad vill ni läsa om på min blogg? Ni får önska vad som helst.
Idag så är det söndag och jag har väl inte gjort så mycket förutom att jag & min sambo har städat hela lägenheten, så duktiga så nu är allt damm borta. Vi har även tagit bort vårt barbord som vi hade i vårt pytte lilla kök så att vi ska få mer plats. Så jag fick en idé för att det inte skulle vara så tomt på väggen genom att sätta en hylla på väggen så där har vi ställt mikron och kaffe bryggan, mera plats :) men nu ska jag fortsätta bada för att sen krypa ner i en nybäddad säng och mysa, finns inget bättre än det ;) kanske tända lite ljus med . Slänger ut lite bilder på köket med :)

  • 15 Readers

Likes

Comments

Hej mitt i natten!
Här sitter jag och pluggar till mitt prov i morgon, har märkt att jag har lättare att plugga på natten Gud vad mycket jag har fått gjort:) tänkte att det skulle bli en pluggfri helg och då får man offra en natt 😏✌🏻️ men nu ska jag fortsatta att dricka te och plugga så jag blir klar någon gång 😁

  • 15 Readers

Likes

Comments