Header

Halloj! Jag har verkligen inte hunnit skrivit då jag har haft fullt upp med att jobba och att skolas in på det nya jobbet, så har varit svin trött när jag har kommit hem så har typ somnat haha jag som typ har svårt med att sova annars :) i helgen så jobbar jag mina sista pass på mitt gamla jobb för att sedan se något helt annat, jag ska nämligen börja jobba på hemtjänsten och det känns som att det är lite mer min grej då det är lite mer fart :) så det är därför jag varit så trött för att det är nya intryck och även massa nya rutiner för mig så har haft ont i huvudet i flera dagar :) men jag hopppas verkligen att jag kommer att trivas på det nya jobbet för ska gå på vik där i 6 månader och sedan får vi se hur det blir men det ger mig iallafall en chans att få ihop lite LAS dagar så att jag kan få en fast tjänst :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God eftermiddag i denna mörka och tråkiga dag, haha visste inte vad jag skulle skriva. Men som sagt min dag började bra och eftersom att jag inte kunde sova igår så var jag riktigt trött i morse. Dagen började med att en chef ringde till mig för att jag har nämligen sökt en fast tjänst på 75% inom hemtjänsten, tyvärr så fick jag den inte men kommer att få ett vikariat så kommer att få gå på schema. Ett plus i kanten så kommer jag även få lägga mitt schema själv och få månadslön. Det känns så jäkla bra vill bara att det ska dra igång, börjar nämligen på schemat redan den 7 november till mars 2017. Ingen är lyckligare än jag för att det känns faktiskt enda helt okej att jag enda inte fick den där fast tjänsten för att jag fick enda någonting :-)

Men det är även en dålig dag idag även om det är fredag, jag tror att jag håller på att börjar bli sjuk så här till helgen. Jag tror inte det är för att jag är trött för har sovit nu några timmar på dan och det gjorde det egentligen ännu värre, känner mig dåsig i huvudet och snoret bara rinner och så har jag sprängande huvudvärk. Jag får verkligen inte bli sjuk, kunde jag inte ha blivit det tidigare i veckan när jag skulle vara ledig, för jag vill verkligen jobba i morgon för nu har jag gått hemma alldeles för länge. Blir nämligen uttråkad av att gå hemma mer än en vecka men snart blir det ändring på det. Så idag så blir det en lugn dag och bara vila upp sig för att jobba helg så länge jag inte får någon feber så kan jag jobba så än så länge så är det lugnt. Så blir att kolla på idol ikväll och kanske ta ett avslappnat bad och vila mycket vila så tror jag att det blir bättre :) någon som har något bra förslag så man kan stärka upp immunförsvaret? har hemskt dåligt :-(

Likes

Comments

Godkänt mitt i natten och jag kan verkligen inte sova fastän jag borde göra det kanske, men jag får såna nätter i bland som jag inte kan sova och då vänder jag helt på rutinerna och det gör jag även om jag är ledig med. Anledningen till att jag inte kan sova ibland är att jag tänker för mycket på saker, tänker på framtiden vad jag vill göra med mig liv och sen så kan jag inte bara släppa det och försöka sova. Någon som har något bra tips så man kan sova bättre? :) tacksam för många förslag då jag verkligen känner att jag behöver min sömn

Likes

Comments

Godkväll, idag har varit en fullspäckad dag och ja har verkligen hunnit med rätt så mycket för är så trött på att nästan allt är halvfärdigt :)
Så idag har jag hunnit med:
Att städa och ta bort allt skit på balkongen ✔️
Åkt till tippen för att lämna av allt skit ✔️
Plockat iordning och gjort klart i vardagsrummet ✔️
Städat lägenheten✔️
Och även hunnit med att blogga två gånger 😂✔️
I morgon så får jag väl hitta på något annat att göra men det gör jag nog :)

Likes

Comments

Nu kommer bilder på det fina vardagsrummet, fortfarande lite som ska upp så som min mässinglampa och ska även dit en fönsterbräda och blommor :) kan lägga upp för och efter bild :)

Likes

Comments

Jag tänkte lägga upp en liten glimt att vardagsrummet så får ni på hela rummet i morgon om jag inte redan har en bild :) jag tyckte vardagsrummet vart jätte bra och både tapeterna och golvet känns jäkligt bra :) bara lite smått kvar så som att lampan i mässing ska upp och även tavlor i mässing då vi har valt att bryta av med mässing/guld så att det inte blir för mycket kvart och vitt och även grått :) men det här är bilder från när det inte är klart därför det ser ut som det gör :) 

Likes

Comments

Hej och förlåt men har verkligen haft fullt upp med renovering och sånt och sedan städa upp allt så har haft fullt upp i flera dagar :) tänkte att jag slänger upp för och efter bild på vardagsrummet i morgon.
Idag så har det verkligen vart en tråkig dag och tråkigt väder så har vart inne hela dagen och plockat lite osv. Nu går vi mot mörkare tider och det är så mysigt när det börjar bli mörkt och det är så mysigt att tända ljus och sånt på kvällarna :) jag tänkte skriva ett till inlägg ikväll för nu ska jag plocka in tvätten och göra klart :)

Likes

Comments

Godkväll :) ligger just nu i sängen och väntar på att idol ska börja, kommer blir en riktigt lugn kväll och bara ta det lugnt då jag ska jobba helg så blir att lägga sig tidigt :) jag hade även hoppats på att sambon skulle göra klart i vardagsrummet men det kommer han tyvärr inte hinna så det känns lite så där för vill kunna städa utan att det känns onödigt för att det kommer massa slipdamm och det men men huvudsaken att det blir snyggt så antagligen efter den här helgen så kommer det nog inte bli mer damm så det är skönt iallafall :) ska ni kolla på idol ikväll?:) finns det någon som ni gillar? Än så länge tycker jag inte om någon, tycker nästan alla är lika bra :)

Likes

Comments

Sitter just nu på jobbet och jobbar natt, har bara 5 timmar kvar sen ska jag få gå hem till min sköna säng så himla underbart :) vi har nästan kommit halvvägs i vardagsrummet, golvet är lagt och vi har börjat spackla väggarna så nu ska det bara slipas och kolla om det behövs spacklas lite mer :) sen så åker dem nya tapeterna upp, det kommer bli så himla fint och det kommer vara så skönt att kunna städa ordentligt och göra fint :)

Likes

Comments

Just nu så sitter jag i ett bad för att sedan bege mig till jobbet för att jobba natt :) känner mig trött och sliten men men det är väl bara att gå och jobba :) tänkte skriva lite mer senare :)

Likes

Comments