Header

Mitt 2016 var jävligt bra och det hände mycket under det året och det är det året som jag kommer minnas.
Året 2016 var året då jag tog studenten efter att ha kämpat med skolan i flera år, gick ju iv 2 år så fick gå två extra år i skolan så dem sista två åren i gymnasiet var riktgt kämpiga för mig var riktigt skoltrött. Jag var så trött på skolan så att jag till och med funderade på att hoppa av skolan och börja plugga och fortsätta plugga senare när jag kände att jag orkade. Men sen var det något som hände exakt ett halvår innan studenten så bestämde jag mig att för nu jävlar så ska jag klara det här jag ville inte gå tre år i gymnasiet och inte alls gå ut med några betyg och det var riktigt kämpigt det halvår för jag hade jätte mycket rester kvar och låg jätte mycket efter med mina skol uppgifter. Det var många dagar med bara plugg efter att jag kom hem från skolan, jag kunde sitta långt in på natten och plugga för att jag skulle klara det, jag hade alla betyg förutom ett betyg när jag tog studenten och det var matten men den hade jag bara ett prov kvar i sen så skulle jag vara godkänd i det med men jag hann inte med det när jag skulle ta studenten för att tiden tog slut så jag bestämde med rektorn att jag skulle få förlängt och med det menas att jag skulle få komma tillbaka efter sommarlovet i september och få göra det där provet och få mitt godkänt i matte så jag gjorde det och jag klarade det. Vem kunde tro att jag skulle gå ut med nästan alla betyg, jag trodde inte det eftersom att jag har redan innan jag började i Eskilstuna haft det kämpigt med skolan så jag var endå stolt över mig när jag gick ut att jag gick ut med så många betyg som jag gjorde så när matten var klar så vart jag utbildad
undersköterska! Året 2016 var då jag tog steget att med sluta på ett jobb som jag absolut inte trivdes på och jag började att jobba på hemtjänsten och jag ångrar mig verkligen inte. Jag trivs där och jag älskar verkligen mitt nya jobb, har bara jobbat där i 2 månader nu och jag älskar det, jag till och med längtar till att gå till jobbet och mina kollegor är bäst! Så än så länge så är året 2016 mitt bästa år!

Likes

Comments

Halloj!
Kände för att skriva av mig lite :) senaste gången jag skrev så var det år 2016 men nu är vi inne på ett nytt år och nya möjligheter :)
Jag fortsätter jobba och stå i och det känns som att det är det enda jag gör är att jobba men men vad gör det jag vill ju så gärna ha en fast tjänst så att stressen för att behöva jobba minskar:) jag tänkte att jag skulle börja försöka skriva igen och så vissa inlägg kommer vara tidsinställda om jag känner att jag inte hinner blogga men då bloggar jag ju endå så då finns det iallafall något att läsa om:) men håll lite koll här i morgon för då kommer en berättelse om året 2016 :)

Likes

Comments

Godkväll! Jag försöker blogga så mycket som jag orkar men vissa dagar så orkar jag inte för att jag är så himla trött och ibland så vet jag inte vad jag ska skriva om heller :) har just nu börjat på en ny bok eller ny och ny jag läser om fifthy shades of grey haha det är bara för att jag vill färska upp minnet innan film nummer två kommer, såg trailern av den igår :) så vi får hoppas på att jag får tillbaka bok suget igen och vill börja läsa :) men ni får ha en fortsatt bra kväll :)

Likes

Comments

Ville visa en bild på mina snygga tavlor jag har köpt till vardagsrummet :) så sjukt snygga:)

Likes

Comments

Halloj i kylan!
Än har vi inte fått någon snö vilket jag tycker är jätte synd då jag gärna vill ha lite julkänsla just nu eftersom att det bara är några veckor kvar till jul. Alla julklappar är köpta och granen är klädd och julpyntet är framme och det kommer enda inga julkänslor som jag vill ha haha :-p har haft semester måndag och tisdag så har varit hemma och vilat upp mig och bara för att jag tog det lugnt ett tag så fick jag svin ont i halsen, så typiskt men det är borta nu så nu är jag redo att komma tillbaka till jobbet i morgon. Dagarna som jag har haft semester så har jag inte hittat på något typ bara tagit det lugnt och städat och julpyntat klart överallt så nu kan gärna julen få komma, känner mig som ett barn som bara vill att julen ska komma ;) vad tycker ni om julen?
Men ni får ha det så bra så länge :)

Likes

Comments

Godkväll och jag är tillbaka eller ska försöka vara tillbaka har inte riktigt haft tid eller vetat om vad jag ska blogga om. Just nu så jobbar jag 75% inom hemtjänsten och sen när jag kommer hem så är jag helt slut men ska försöka börja skriva lite mer :) tänkte att det här blir ett kort inlägg så skriver jag ett litet längre nästa gång :)

Likes

Comments

Godmorgon alla fina och vackra! Idag så snöar det riktigt mycket här och det är så mysigt tycker jag, äntligen så får vi lite mer snö på backen hoppas bara att den ligger kvar och att vi får en vit jul. Idag så har jag inte hunnit med så mycket men tänkte att jag skulle hinna med lite mer innan jag börjar jobba klockan 4 men har iallafall hunnit bäddat om sängen och slängt in en tvättmaskin så nu väntar jag på att den ska bli klar så jag kan hänga upp den och fortsätt tvätta :)

Likes

Comments

Godkväll i den här kalla snön, det är så mysig årstid nu. Här där jag bor har vi fått lite snö men hoppas på att få lite mer snö. Tänkte skriva ett snabbt inlägg och visa upp lite saker som jag köpte på rusta igår haha:) köpte en hylla som man kan ha ljus på som vi satte upp igår över spegeln och så köpte jag även ett par jätte mysiga tofflor nu när det börjar bli lite kallare :)

Likes

Comments

Nu har jag nästan kommit halvvägs i boken och det har tagit lite långt tid då jag inte har haft någon riktigt tid till att fortsätta läsa men eftersom att det får mig just nu att somna bättre så tänkte jag att jag skulle fortsätta läsa :)
Boken började lite segt och det tog verkligen ett bra dag innan jag ens kom in i den men just nu tycker jag att boken börjar bli bra, för igår så ville jag inte ens sluta läsa för att den var så spännande:) när man läser boken så får man verkligen tänka till då den hoppar mellan olika händelser.
Boken var riktigt bra och spännande och man verkligen fastnade för den när man hade läst ett tag så jag rekommenderar verkligen den här boken om man tycker om att läsa. Boken handlade om att en person blir kidnappad ett litet barn på 11 år från ett seglarläger. Så man blir lite arg och ledsen när man läser om det för att man tänker att om man hade barn hur man skulle reagera om det hände en själv. Den handlar även om att två personer som är kompisar har startat en firma men som sedan går i konkurs för att dem blåser varandra på pengar. Jag läste nämligen halva boken i går och jag kunde inte sluta läsa:) så rekommenderar verkligen boken.

Likes

Comments

Hallå i snön eller snö och snö det har ju inte lagt sig precis men tyckte det var riktigt mysigt imorse och kolla ut genom fönstret och ligger lite längre i sängen, för idag bar jag ledig och det var verkligen helt underbart efter att ha jobbat 23 timmar som jag gick av klockan 3 igår så välbehövligt med en dag ledigt:) i morgon så ska jag ha min sista inskolning på hemtjänsten och sen så är jag ledig till på måndag sen så går jag på schema som jag kommer gå på i 5 månader och det känns så otroligt bra att jag ska gå på det för då vet jag att jag har jobb varje månad. Jag har inte bloggat på länge för att jag har inte vetat vad jag ska skriva om och har inte haft någon ork till att göra det :) men det kommer komma en sammanfattning av boken som jag har läst klart idag eller i morgon, har hållit på att skriva på den i en vecka snart haha:) men vi får se när den kommer upp

Likes

Comments