Header

Halloj fredag!
Idag så är det fredag och så är det helg och det betyder att pappan i huset kommer vara hemma med oss :) typ det är det jag längtar till, för mig så är det typ helg varje dag då jag inte jobbar :) lilleman ligger just nu ute och sover i vagnen efter en timmes kämpande så sover han äntligen :) det funkar inte att han inte sover något på dagarna för då blir han övertrött på kvällarna så han behöver sova några timmar på dagen :) så nu håller vi tummarna att han sover en stund till så jag iallafall hinner bädda om i sängen
✌🏻😂 hoppas eran fredag blir bra iallafall :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj :) hoppas ni alla har det bra och att det nya året är bra :) här rullar dagarna på och dem går väldigt snabbt. Lilleman blir 3 månader den 21 och i morgon så är det dax för 3 månader vaccin, min lille prins :-( men det kommer säkert gå bra:) dagen började så här att vi vaknade vid 8 och då fick lilleman mat sen så har han legat vaken sen klockan halv 11 ungefär och nu ligger han och sover i sin säng :) jag ligger med en kopp kaffe i sängen ska väll med gå upp snart 😂 så man får lite gjort någon gång :) hade tänkt gå en promenad idag men det går inte för att det är värdens snöstorm ute 😂 går går det väll men kommer inte komma fram med vagnen :)

Likes

Comments

Väldigt sent med att skriva det 😂 men vad gör det om hundra år :) vi firade in nya året med min bästa kompis och hennes kille. Vi åt även plankstek och jag tog ett glasvin :) var inte som jag hade förväntat mig eftersom att jag hade det som graving under graviditeten:) ska sammanfatta mitt 2017 någon gång när jag har tid :) hoppar erat år varit bra :)

Likes

Comments

God jul och gott nytt år alla läsare!
I år har jag varit med om mycket om vad kan jag berätta om i ett annat inlägg :)
I helgen så var det prinsens första jul och han var så otroligt gullig i sin fina tomte dräkt, min lilla ängel. Men var även väldigt jobbigt för honom med så mycket folk så han somnade inte förens vid två på natten till månaden då han va så orolig. Men hans mamma var extremt trött men så länge han bara låg brevid mig och snuttade på sin napp så var det ingen fara alls :)

Likes

Comments

Ligger just nu och söver Liam i sängen, ska strax lägga honom i sin säng. Han har varit övertrött nu sista timmen men totalt vägrat att sova. Just nu så ligger han rätt över min mage och då somnade han med lite smekningar på ryggen😂 redan 7 veckor på lördag och redan så jäkla envis😂 han är fan nästan vaken mestadels av dygnet 😫

Likes

Comments

När man får barn så uppskattar man den där lilla lediga tiden som man får när dem sover och den tiden har jag just nu. Så jäkla skönt, lillen ligger och sover ute i vagnen för att han sover bäst då så har baby radion ute så jag hör honom men än så länge sover han. Sitter just nu med en kopp the för började få lite ont i halsen men kanske är tröttheten som slår till. Lillen har strulat nu i två nätter, han sover inte på nätterna eller jo Han sover men kommer inte riktigt ner till ro utan vaknar skit lätt. Livet som mamma går väll bra men man saknar sömnen 😂 men nu ska jag fortsätta att ta det lite lugnt och kolla på serie :)

Likes

Comments

Godkväll alla! Har inte riktigt haft tid för att blogga då jag försöker vänja mig med den lilla och när han väl sover så försöker jag sköta vardagssysslorna så lägger inte ner så mycket tid på bloggen men lite iallafall :)
Idag så har lilla Liam funnit hos oss i hela 6 veckor känns som att det var någon vecka sen jag låg på BB och födde honom. Han växer så otroligt fort, ska bli spännande att se hur mycket han har gått upp när vi ska till bvc på onsdag igen :) tror han väger 4300 nu men vi får väll se om jag har rätt:) vi har nog fått en snäll liten bebis han typ sover och äter
😂 men han har börjat fått sina perioder på kvällen mellan 11-02 då funkar verkligen ingenting för honom. Då får man typ vänta ut grinigheten så brukar han somna på mitt bröst innan jag lyfter över honom till sin säng :) men jag hoppas att ni får en fin första advent i morgon, längtar så mycket till julen då det är pluttens första jul ju :)

Likes

Comments

Var hos bvc idag och lilla prinsen väger nu 4010 gram och är 56 cm lång, min lilla klump. I lördags blev han fyra veckor mitt lilla hjärta, tiden går så fort. Han har blivit så otroligt mammig och ska gärna vara på mig och gosa, mysigt tycker jag men man får ju inget gjort :-( ska försöka blogga lite mer men har inte riktgt haft tid :-(

Likes

Comments

Nu ska jag berätta om värsta dagen i mitt liv, önskar inte ens min värsta fiende det. Jag och min sambo blev ju sjuka med halsont och förkylning några dagar efter att vi kom hem från BB, vi var väldigt noga med handhygien och att inte pussa på den lilla för att inte han ska bli sjuk. I fredags natt så hör jag hur han börjar bli väldigt snorig och börjar få svårt att andas, jag tog då upp honom på bröstet så att han fick sova på mig för att få det lite lättare att andas och det underlättade andningen väldigt mycket. Jag tänkte att det var en liten förkylning och att det skulle försvinna med lite koksalt lösningen men inte det blev bara värre och värre:-( väl inne på barnavdelningen så fick lilla plutten ligga med syrgas i tre dagar :-( han va bara två veckor då 😫😫 så hemskt att se och som tur va så var det bara en vanlig förskylning.

Likes

Comments

Alltså jag kan säga att vad jag har hört så var min förlossning en dröm, dels för att den gick så fort och att jag inte fick någon bristning alls. Känns så jäkla skönt. Nu så här nästan två veckor efter förlossningen så mår jag rätt så bra, är fortfarande lite öm i mellan benen men är inte så farligt. Vill bara att jag ska sluta blöda så man kanske kan börja gå normalt och kanske ha på dig lite fina kläder. Bebisen mår bra, lite svår med flaskan bara och ja vi kör på bara flaskan då jag har försökt att ge bröstet men han får liksom inte tag om det så vi valde att bara köra flaska och det känns bäst för oss. Så länge jag mår bra med del beslutet ovh det funkar så kommer vi köra på det. Förlossningen var inte så farlig skulle kunna göra om det igen redan nu, det värsta var efter när dem skulle skrapa för dem trodde att en bit av moderkakan satt kvar fast den inte gjorde det,det var smärta gjorde så förbannat ont. Det var värre än själva förlossningen :) har varit lite tyst här ett tag men kommer att försöka blogga lite mer när vi kommer in i rutinerna :)

Likes

Comments