Header
View tracker

Godkväll! Jag försöker blogga så mycket som jag orkar men vissa dagar så orkar jag inte för att jag är så himla trött och ibland så vet jag inte vad jag ska skriva om heller :) har just nu börjat på en ny bok eller ny och ny jag läser om fifthy shades of grey haha det är bara för att jag vill färska upp minnet innan film nummer två kommer, såg trailern av den igår :) så vi får hoppas på att jag får tillbaka bok suget igen och vill börja läsa :) men ni får ha en fortsatt bra kväll :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ville visa en bild på mina snygga tavlor jag har köpt till vardagsrummet :) så sjukt snygga:)

Likes

Comments

View tracker

Halloj i kylan!
Än har vi inte fått någon snö vilket jag tycker är jätte synd då jag gärna vill ha lite julkänsla just nu eftersom att det bara är några veckor kvar till jul. Alla julklappar är köpta och granen är klädd och julpyntet är framme och det kommer enda inga julkänslor som jag vill ha haha :-p har haft semester måndag och tisdag så har varit hemma och vilat upp mig och bara för att jag tog det lugnt ett tag så fick jag svin ont i halsen, så typiskt men det är borta nu så nu är jag redo att komma tillbaka till jobbet i morgon. Dagarna som jag har haft semester så har jag inte hittat på något typ bara tagit det lugnt och städat och julpyntat klart överallt så nu kan gärna julen få komma, känner mig som ett barn som bara vill att julen ska komma ;) vad tycker ni om julen?
Men ni får ha det så bra så länge :)

Likes

Comments

Godkväll och jag är tillbaka eller ska försöka vara tillbaka har inte riktigt haft tid eller vetat om vad jag ska blogga om. Just nu så jobbar jag 75% inom hemtjänsten och sen när jag kommer hem så är jag helt slut men ska försöka börja skriva lite mer :) tänkte att det här blir ett kort inlägg så skriver jag ett litet längre nästa gång :)

Likes

Comments

Godmorgon alla fina och vackra! Idag så snöar det riktigt mycket här och det är så mysigt tycker jag, äntligen så får vi lite mer snö på backen hoppas bara att den ligger kvar och att vi får en vit jul. Idag så har jag inte hunnit med så mycket men tänkte att jag skulle hinna med lite mer innan jag börjar jobba klockan 4 men har iallafall hunnit bäddat om sängen och slängt in en tvättmaskin så nu väntar jag på att den ska bli klar så jag kan hänga upp den och fortsätt tvätta :)

Likes

Comments

Godkväll i den här kalla snön, det är så mysig årstid nu. Här där jag bor har vi fått lite snö men hoppas på att få lite mer snö. Tänkte skriva ett snabbt inlägg och visa upp lite saker som jag köpte på rusta igår haha:) köpte en hylla som man kan ha ljus på som vi satte upp igår över spegeln och så köpte jag även ett par jätte mysiga tofflor nu när det börjar bli lite kallare :)

Likes

Comments

Nu har jag nästan kommit halvvägs i boken och det har tagit lite långt tid då jag inte har haft någon riktigt tid till att fortsätta läsa men eftersom att det får mig just nu att somna bättre så tänkte jag att jag skulle fortsätta läsa :)
Boken började lite segt och det tog verkligen ett bra dag innan jag ens kom in i den men just nu tycker jag att boken börjar bli bra, för igår så ville jag inte ens sluta läsa för att den var så spännande:) när man läser boken så får man verkligen tänka till då den hoppar mellan olika händelser.
Boken var riktigt bra och spännande och man verkligen fastnade för den när man hade läst ett tag så jag rekommenderar verkligen den här boken om man tycker om att läsa. Boken handlade om att en person blir kidnappad ett litet barn på 11 år från ett seglarläger. Så man blir lite arg och ledsen när man läser om det för att man tänker att om man hade barn hur man skulle reagera om det hände en själv. Den handlar även om att två personer som är kompisar har startat en firma men som sedan går i konkurs för att dem blåser varandra på pengar. Jag läste nämligen halva boken i går och jag kunde inte sluta läsa:) så rekommenderar verkligen boken.

Likes

Comments

Hallå i snön eller snö och snö det har ju inte lagt sig precis men tyckte det var riktigt mysigt imorse och kolla ut genom fönstret och ligger lite längre i sängen, för idag bar jag ledig och det var verkligen helt underbart efter att ha jobbat 23 timmar som jag gick av klockan 3 igår så välbehövligt med en dag ledigt:) i morgon så ska jag ha min sista inskolning på hemtjänsten och sen så är jag ledig till på måndag sen så går jag på schema som jag kommer gå på i 5 månader och det känns så otroligt bra att jag ska gå på det för då vet jag att jag har jobb varje månad. Jag har inte bloggat på länge för att jag har inte vetat vad jag ska skriva om och har inte haft någon ork till att göra det :) men det kommer komma en sammanfattning av boken som jag har läst klart idag eller i morgon, har hållit på att skriva på den i en vecka snart haha:) men vi får se när den kommer upp

Likes

Comments

Halloj! Jag har verkligen inte hunnit skrivit då jag har haft fullt upp med att jobba och att skolas in på det nya jobbet, så har varit svin trött när jag har kommit hem så har typ somnat haha jag som typ har svårt med att sova annars :) i helgen så jobbar jag mina sista pass på mitt gamla jobb för att sedan se något helt annat, jag ska nämligen börja jobba på hemtjänsten och det känns som att det är lite mer min grej då det är lite mer fart :) så det är därför jag varit så trött för att det är nya intryck och även massa nya rutiner för mig så har haft ont i huvudet i flera dagar :) men jag hopppas verkligen att jag kommer att trivas på det nya jobbet för ska gå på vik där i 6 månader och sedan får vi se hur det blir men det ger mig iallafall en chans att få ihop lite LAS dagar så att jag kan få en fast tjänst :)

Likes

Comments

God eftermiddag i denna mörka och tråkiga dag, haha visste inte vad jag skulle skriva. Men som sagt min dag började bra och eftersom att jag inte kunde sova igår så var jag riktigt trött i morse. Dagen började med att en chef ringde till mig för att jag har nämligen sökt en fast tjänst på 75% inom hemtjänsten, tyvärr så fick jag den inte men kommer att få ett vikariat så kommer att få gå på schema. Ett plus i kanten så kommer jag även få lägga mitt schema själv och få månadslön. Det känns så jäkla bra vill bara att det ska dra igång, börjar nämligen på schemat redan den 7 november till mars 2017. Ingen är lyckligare än jag för att det känns faktiskt enda helt okej att jag enda inte fick den där fast tjänsten för att jag fick enda någonting :-)

Men det är även en dålig dag idag även om det är fredag, jag tror att jag håller på att börjar bli sjuk så här till helgen. Jag tror inte det är för att jag är trött för har sovit nu några timmar på dan och det gjorde det egentligen ännu värre, känner mig dåsig i huvudet och snoret bara rinner och så har jag sprängande huvudvärk. Jag får verkligen inte bli sjuk, kunde jag inte ha blivit det tidigare i veckan när jag skulle vara ledig, för jag vill verkligen jobba i morgon för nu har jag gått hemma alldeles för länge. Blir nämligen uttråkad av att gå hemma mer än en vecka men snart blir det ändring på det. Så idag så blir det en lugn dag och bara vila upp sig för att jobba helg så länge jag inte får någon feber så kan jag jobba så än så länge så är det lugnt. Så blir att kolla på idol ikväll och kanske ta ett avslappnat bad och vila mycket vila så tror jag att det blir bättre :) någon som har något bra förslag så man kan stärka upp immunförsvaret? har hemskt dåligt :-(

Likes

Comments