Header

Nu så är vi äntligen igång med renovering av sovrummet, så som jag har längtat eftersom att jag tycker att det är så jäkla fullt. Men nu kommer det bli riktigt fint och så ska vi även byta golv så att vi får samma golv som i resten av lägenheten och även byta ut garderoberna till något finare :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kolla ut vilket jäkla väder alltså det får än att länkta ännu mera till sommaren och bara ta det lugnt och ha semester:) jag har jobb helg den här helgen och jag är så förbannat trött just nu men slutar klockan 5 så då ska jag hem och duscha och bara ta det helt lugnt. För sen är jag ledig i 8 dagar så jäkla skönt :) ska bli så jäkla skönt att ladda upp batterrina och vila upp sig så att man orkar, men vet inte än vad jag ska hitta på ;) haha kommer säkert ligga och kolla serie hela veckan typ men vad gör det när jag endå är ledig och kan göra det :)

Likes

Comments

Alltså jag blir så arg på den här förbannade snön, tycker verkligen inte om den alls! Det bli blött över allt och man fryser och det är fan ännu värre att köra i det här, tycker det är så tråkigt att snön måste komma nu när jag ville ha sommar :( haha ville bara gnälla lite

Likes

Comments

Både idag och igår så har det varit riktigt skönt och varmt väder. Har haft god lust att öppna balkong dörren och släppa ut katten men tyvärr så kan jag inte göra det då den kan rymma över till grannen. Så hon har varit helt galen idag och ville gå ut på balkongen i det fina vädret! Sitter just nu på jobbet och har käkat lite kvällsmat ska snart dra igång och jobba igen :) jobbat två kvällar i rad nu och jag tycker ju om att jobba kväll så mig gör det ingenting att jag jobbar :) men nu ska jag dra igång oh jobba igen :)

Likes

Comments

Halloj!
Just nu så sitter jag i min bil uppe i luften, min bil gick inte igenom besiktningen så vi måste fixa lite saker på den haha har inte ett dugg koll på sånt men var iallafall med i typ en och halv timme sen lessna jag och gick och satte mig uppe i bilen eller snarare klättrade, kände mig så smidig 😂💪🏻 är svin trött idag för att igår så var vi på premiären på fhifty shades darker så vi var väl hemma ungefär vid halv 12 så är riktigt sliten, hade mer än gärna legat kvar i sängen hela dagen idag! På tala om filmen så vart jag riktigt besviken men jag skulle nog inte ha läst böckerna innan. Var nog det som gjorde att jag vart så besviken, så jag tyckte att den var riktgt dålig! Idag så blir det väl att bara ta det lugnt kanske kolla på någon film och bara ta det riktigt lugnt men vi får se vad som händer, men tror seriöst att jag kommer somna som en stock ikväll men men det får man när det är helg och man vill ta det lugnt 😂 men nu ska jag försöka fortsätta roa mig

Likes

Comments

god morgon! sitter med en kaffe framför datorn och tänkte att jag skulle försöka skriva lite, brukar oftast blogga i från ipaden eller mobilen men brukar tycka att det är jobbigt då det är lite jobbigt att skriva från dem sakerna haha. jag gick upp för en liten stund sen och har precis käkat frukost så sitter här nu med min kaffe. idag så blir det väl inte så mycket gjort eller ska i alla fall försöka få lite saker gjort, har lite disk och tvätt att ta hand om men det kommer säkert sluta med att ja hamnar framför tvn för att jag är för slö.

Likes

Comments

Jobbdag och svintrött!
Idag så har jag jobbat och jag är svin trött då jag inte sover ordentligt på nätterna, vaknar mitt i nätterna och är skit pigg vilket som är jätte jobbigt :) men nu väntar jag på att min pojkvän ska laga klart maten så att jag får mat någon gång haha :)

Likes

Comments

Godmorgon eller vad man ska säga! Vakande för ungefär en timme sen av att jag var jätte pigg och kunde absolut inte somna om, förstår inte varför då jag bara har sovit två timmar. Så just nu så ligger jag och väntar ut på att jag ska bli trött typ så att jag kan somna. Vet inte vad det är med mig, vaknar oftast 4 på natten och är pigg och sedan somnar jag om igen till typ 7-8 och är ännu piggare. Vill så gärna sova på natten då jag verkligen behöver min sömn eftersom att jag jobbar nästan varje dag! Men som tur är så har jag varit ledig måndag och tisdag så det har varit skönt efter en jobb helg! Men nu ska jag försöka sova, tänkte slänga in ett inlägg när jag vaknar!

Likes

Comments

Godkväll!
Den här helgen så är det min tur att jobba helg så jag jobbar på och sliter typ arslet av mig, det känns som att jag typ bor på jobbet. Men men vad gör man inte för att kunna få en fast tjänst så att man kan känna dig säker :) skulle va så skönt med en fast tjänsten men vi får väl se hur det blir :) kommer vara ledig nu på måndag och tisdag så jäkla skönt att va hemma själv när man har jobbat helg :) men nu ska jag fortsätta kolla på vampire diaries och sen ska jag gå och sova:)

Likes

Comments

Mitt 2016 var jävligt bra och det hände mycket under det året och det är det året som jag kommer minnas.
Året 2016 var året då jag tog studenten efter att ha kämpat med skolan i flera år, gick ju iv 2 år så fick gå två extra år i skolan så dem sista två åren i gymnasiet var riktgt kämpiga för mig var riktigt skoltrött. Jag var så trött på skolan så att jag till och med funderade på att hoppa av skolan och börja plugga och fortsätta plugga senare när jag kände att jag orkade. Men sen var det något som hände exakt ett halvår innan studenten så bestämde jag mig att för nu jävlar så ska jag klara det här jag ville inte gå tre år i gymnasiet och inte alls gå ut med några betyg och det var riktigt kämpigt det halvår för jag hade jätte mycket rester kvar och låg jätte mycket efter med mina skol uppgifter. Det var många dagar med bara plugg efter att jag kom hem från skolan, jag kunde sitta långt in på natten och plugga för att jag skulle klara det, jag hade alla betyg förutom ett betyg när jag tog studenten och det var matten men den hade jag bara ett prov kvar i sen så skulle jag vara godkänd i det med men jag hann inte med det när jag skulle ta studenten för att tiden tog slut så jag bestämde med rektorn att jag skulle få förlängt och med det menas att jag skulle få komma tillbaka efter sommarlovet i september och få göra det där provet och få mitt godkänt i matte så jag gjorde det och jag klarade det. Vem kunde tro att jag skulle gå ut med nästan alla betyg, jag trodde inte det eftersom att jag har redan innan jag började i Eskilstuna haft det kämpigt med skolan så jag var endå stolt över mig när jag gick ut att jag gick ut med så många betyg som jag gjorde så när matten var klar så vart jag utbildad
undersköterska! Året 2016 var då jag tog steget att med sluta på ett jobb som jag absolut inte trivdes på och jag började att jobba på hemtjänsten och jag ångrar mig verkligen inte. Jag trivs där och jag älskar verkligen mitt nya jobb, har bara jobbat där i 2 månader nu och jag älskar det, jag till och med längtar till att gå till jobbet och mina kollegor är bäst! Så än så länge så är året 2016 mitt bästa år!

Likes

Comments