Header

Godkväll alla underbara och fina människor!
Idag är det en bra dag, vet inte varför men känner mig så otroligt glad idag trots smärtan jag har. Jag har börjat fått såna otroligt spänningar i magen
😂 känns bara som att jag gnäller här på bloggen men måste verkligen få skriva om mig lite i bland. Annars kommer jag ihjäl här hemma 😂 men iallafall jag har börjat fått spänningar i magen, kan va växtvärk vet inte vad det är me det kanske är så här i slutet? Jag är iallafall less på att va gravid just nu, less på smärtan, less på att nästan alltid ha ont i magen och även less på att va så jäkla klumpig 😂 men det jag verkligen är less på är att inte kunna komma i mina egna kläder längre, vill kunna känna mig fin och jag känner mig inte fin som gravid och så vill jag självklart ha min lilla prins på utsidan 😍 låg i går och jämförde lite bilder och insåg att magen har sjunkit lite men att den även kanske blivit lite större. Den första bilden är i vecka 30+3 och den andra är i vecka 32+3, vad tycker ni? :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså hur söta är inte dem här overallerna? Jag blir helt kär så jag råkade köpa dem med då newbie inte säljer dem längre 😂 men hur söta är dem inte 😍 den gråa är i storlek 50 och den vita i 56 😍

Likes

Comments

Har fyndat lite bebis kläder till lilla L och dem är så fina :) dem sålde dem billigt på en sida och sålde dem alltså för 20 kronor styck och eftersom att han behöver lite mer i storlek 62 så tänkte jag att jag köper :) här kommer lite bilder på det jag har köpt, men sen räcker det 😂

Likes

Comments

Det finns något som jag har blivit rädd för nu när jag är gravid och det är att jag ska göra något som skadar bebisen i magen. Att jag kanske ramlar eller bara råkar gå in i något vilket jag är bra på att göra i vanliga fall. Jag har även försökt att inte längta så mycket eller hoppas för mycket då jag har både hört och även sett massa som har förlorat sina barn när dem varit gravida första gången, jag är så otroligt rädd att jag ska mista lilla mini i magen utan att jag ens märker det. Det gör det även jobbigare för än med och man bli mera stressad. För jag skulle bli så besviken och även ledsen om detta hände då jag endå har bärt honom i lite mer än 7 månader och känt honom. Även om man inte träffas så känns det endå som man känner varandra. Hemska tankar så här i slutet på graviditeten. Har börjat blivit lite orolig för förlossningen men är än så länge taggad på den.
En sak att inte rekommendera när man är gravid är att googla på sina symptom det både stressar upp än och typ enligt det så borde man va död för länge sen.

Likes

Comments

Hämtade idag ut min babybox ifrån babyproffsen, vart faktiskt riktigt nöjd med grejerna däri då det är bra saker som man behöver när man kommer hem och även senare i framtiden med :) 1 st babysked, 1 paket Pampers blöjor, 1 st våtservetter från Pampers och sen 1 packet från något annat ställe, en liten nappflaska med antikolik sen så var det även 2 månaders viaplay gratis med och även en massa papper 😂

Likes

Comments

Idag så har jag bebismyst med en gammal klasskompis bebis, så nu är man extremt sugen på att få träffa lilla plutten i magen. Men nu är det inte långt kvar tills jag får träffa honom. Igår fick jag även någon konstig energi och började tvätta upp hela sängen, kände att det behövdes och ville göra det innan bebisen kom så. Ska bli så skönt när allt är torrt igen och allt är på plats :)

Likes

Comments

Nu ska jag berätta en sak som inte många vet om mig, det är nämligen så att jag var helt döv på båda mina öron när jag började förskolan. Dem vet alltså inte om jag föddes med det eller om det kom sen. Min mormor berättade för mig att när jag var liten och hon skulle ropa mitt namn så lyssnade jag inte men dem trodde jag var inne i någon trots att jag bara sket i att lyssna. Det som fick alla att reagera var när jag var i skolan och varje dag så har man typ samling att alla sjunger låtar, vi hade det iallafall när jag var liten. Så kunde jag bara ställa mig upp och skrika fast alla andra satt och sjöng. Min fröken pratade med min mamma och sa typ rätt ut att jag var dum i huvudet, att det var något fel på mig. Så visade det sig att jag var helt döv på båda öronen så inte så konstigt att jag bara kunde ställa mig upp och skrika. Det visade sig att jag hade vätska bakom trumhinnan på båda öronen vilket man absolut inte ska ha, så mina öron rann hela tiden sån där vätska som rinner när man har öron inflammation men jag har aldrig haft en riktigt öroninflammation som andra människor har. Jag har opererat mig 7 gånger och satt in rör 6 gånger för att få vätska att rinna ut och även så att trumhinnan kan röra sig bättre. Anledningen till att jag har opererat mig så många gånger är för att det inte har funkat och röret har ramlat ut. Första gången jag sövdes kommer jag inte ihåg då jag var så liten men min mamma har berättat för mig att hon tyckte det var hemskt då när jag skulle ut till uppvaket så vakande jag med panik och bara skrek och skrek, blev så för att jag somnade så. Så dem fick ge mig lugnande för att jag skulle lugna ner mig. Det sista operationen som jag gjorde var att det vänstra örat var bra och jag hörde bra på det och hålet efter röret hade läkt, men det högra vägrade hålet efter röret läka och det gjorde så att jag inte hörde någonting. Den sista operationen gjorde jag för ungefär 4 år sen, alltså precis innan jag började ettan på gymnasiet. Dem sa att blir det inte bra så skulle jag få använda hörapparat, vilket jag inte ville så jag försökte sköta om mitt öra genom att inte få i vatten i det och använde öronproppar jämt. När dem beslutade att göra den sista operationen så sa dem att dem skulle ta som en fett klump bakom örat och sedan sätta in i örat för att täppa igen hålet jag hade i trumhinnan. Dem sövde ner mig och tog fett bakom mitt öra och satte det i hålet jag hade i trumhinnan, så har nu ett ärr bakom örat nere på öronsnibben. Så kommer göra ont om jag ska ta hål någon gång i örat för är som en knöl där. Just nu så har jag hyfsad hörsel på höger öra men är inte helt 100% men måste börja ta tag i det igen så jag får någon ordning på det för är inte så kul att ha nedsatt hörsel på ena örat.

Likes

Comments

Just nu för tillfället så är jag extremt trött på att va gravid, är så trött på dem ständiga smärtan jag har och att ha ont och att nästan alltid vara orolig. Men vi är inne i slut spruten nu och jag hoppas verkligen att veckorna nu går snabbt så att jag får träffa min prins. Går in i vecka 33 på lördag och känns som att det närmar sig nu.
Känner honom ännu ännu mer nu och man ser och verkligen känner hur han sparkar och rullar runt min lilla prins ❤️ snart är du här. Alltså jag har fortfarande inte smält att jag snart ska bli mamma. Jag är väldigt orolig hur jag kommer bli som mamma eller hur jag ska bete mig som mamma. Man känner på sig att det börjar närma sig, jag sover oroligt och börjar fundera mer och mer på förlossningen om hur det ska kännas och hur ont det kommer göra. Men jag är väldigt nyfiken då det kommer vara det häftigaste jag någonsin har upplevt så är lite nervös nu :)

Likes

Comments

Det enda jag handlar nu för tiden är nästan alltid bebiskläder och jag vet inte om han kommer hinna använda allt men men vad gör det om hundra år :) kommer ju spara det mesta som är neutrala färger till nästa unge :) idag fick jag hem ett till paket med kläder men detta har jag köpt begagnat och det var väldigt fint skick på dem :) så jag är jätte nöjd :)

Likes

Comments

I torsdag innan helvete brakade loss så var jag på rusta och handlade lite :) handla två stycken får fäll som eller vad man ska kalla det och la det i soffan, tyckte det vart riktigt fint :) köpte även två vita in till sovrummet :) och sedan blev det plankstek 😱😪

Likes

Comments