Header

Godmorgon! Ligger just nu i sängen och ska snart gå upp igen, har varit uppe och käkat frukost och borsta tänderna och även gjort mig i klar. Sen så brukar jag krypa ner i sängen igen för att det är så jäkla skönt :) ska även snart gå till jobbet, jobbar nämligen delad tur idag så kommer hem vid halv 11 igen och då ska jag sova några timmar till för att orka med att jobba kväll med :) så jag får hoppas att ni får en bra söndag för det kommer jag få :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God eftermiddag:)
Har precis vaknat efter en power nap och det var så jäkla skönt, har varit så trött idag men fet värsta när man tar en powernap är att komma igång igen haha. Idag kommer någon och ska kolla på lägenheten vid 6 så vi hoppas på att få den såld idag så att vi blir av med den och det skulle vara en till sak som lättar då:) känner mig så otroligt stressad och vet faktiskt inte vad det är som gör mig så stressad, önskar jag visste så att jag kunde liksom lösa det osv. På tala om vädret så har vi haft riktigt fint väder och jag verkligen älskar det. Det är så jäkla skönt :)
Så ska komma igång nu och städa iordning i hallen men ni får ha det så bra så länge :)

Likes

Comments

Halloj i denna fina söndags kvällen! Ligger just nu och kollar på Sverige när dem möter canada i final! Så nu hejar jag fram Sverige med chips och lite Loka crush 😂😂✌🏻️ har varit magsjuk i helgen så idag har jag ätit som en häst och det behövs det med ibland, så helgen som jag skulle jobba slutade med att jag var hemma och låg i sängen och tog det lugnt typ. Men men nog om det kollar ni på hockey? Brukar inte kolla annars men när det är VM och JVM så brukar jag kolla.

Juste köpte ett nytt tv bord idag som vi ska ha under tvn :)

Likes

Comments

Sådär jag nu är sovrummet klart så nu ligger lägenheten ute på blocket, hoppas vi får iväg den ganska snabbt men vi har endå inte bråttom att bli av med den :-) slänger in lite bilder på den :)

Likes

Comments

Sitter just nu och tar det lugnt och kollar på hockey. Försöker heja fram Sverige 💙💛! Just nu för tillfället så leder dem över Danmark med 3-1 så jäkla bra. Idag så började vi tapetsera i sovrummet och det blir så bra och det känns så bra att det ska bli skönt innan vi flyttar. Man vill ju inte ha visning när man bor i sovrummet så att man knappt kan gå runt i lägenheten. Men nu ska jag fortsätta heja fram Sverige och även kanske Finland ;)

Likes

Comments

Igår så sålde jag min käraste lampa, tyckte att den var jätte fin men tyckte inte riktgt att den passade in i lägenheten tyckte mest att den var i vägen. Så sen så kommer den även inte passa i huset så var lika bra att sälja den så nu känns det så himla tomt över bordet ;)

Likes

Comments

Ja jag vet att jag skulle hållt mig till på måndag men kunde inte göra det, men allt är nästan klart och vi har köpt hus här i hällefornäs. Vet att det kommer som en chock eftersom att vi håller på och renoverar lägenheten men vi är faktiskt inga lägenhets människor så ska bli så skönt att hålla på med trädgård osv. Är lite att göra på huset men det tycker vi bara är roligt :) här kommer lite bilder på huset 👌🏻🤘🏻

Likes

Comments

Har en hemlighet som ni ska få veta på måndag då kommer allt vara klart och då kommer jag gå ut med det på bloggen så länge så får bloggen ligga vilande över helgen så jag kan skriva ett riktigt bra inlägg på måndag ;) håll ut

Likes

Comments

Halloj måndag i det dåliga vädret så att man verkligen blir deprimerad 😂 ligger just nu och kollar serie, kollar just nu på OC. Är lite trött har jobbat nu på morgonen och så har jag sovit dåligt inatt. Man blir ju inte direkt piggare av vädret just nu förra veckan så var det så skönt väder men inte den här veckan 😂 sovrummet är snart klart, bara tapetsera och sätta lister sen så är det klart. Det som har tagit så långt tid är garderoberna och jag är så less på att sova i vardagsrummet vill bara ha mitt sovrum tillbaka nu:-) håll ut min blogg kommer bli bättre så fort allt är klart och även sovrummet är klart :)

Likes

Comments

Idag den första maj så är det riktigt pang pang väder, åt frukost ute på balkongen och la mig i solstolen en stund och bara tog det lugnt. Men nu har solen försvunnit från balkongen så nu blev det lite kallt men endå varmt haha 😂 just nu ligger jag i soffan och tar det lugnt skulle ha jobbat idag men har så förbannat ont i min visdomstand så i morgon blir det verkligen att ringa tandläkaren så dem får dra ut den jäveln för det här är fan inget roligt 😞😞

Likes

Comments